Aloita uusi työ taloushallinnon asiantuntijana!

Hakuaika on päättynyt

---

Kiinnostaako sinua uusi työ taloushallinto-osaajana ja ainutlaatuinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Haluatko toimia kehityksen eturintamassa sähköisen taloushallinnon asiantuntijana? Hae nyt DigiTalous Akatemiaan ja aloita uusi työ kasvavalla alalla, jossa uusista osaajista on huutava kysyntä. Nyt, jos joskus, on oikea hetki kouluttautua ja aloittaa uusi työ modernin taloushallinnon asiantuntijana!

Taloushallinto muuttuu nopeasti digitalisaation ja asiakaspalvelun tuomien uusien haasteiden myötä. Asiantuntijatyön sisältö on muuttumassa entistä vuorovaikutteisemmaksi ja ennakoivammaksi, kun vanhat työtehtävät ja toimintamallit automatisoituvat. Suorittava työ muuttuu asiantuntijatyöksi, minkä ansioista aikaa vapautuu enemmän ydinliiketoiminnan kehittämiseen. Uusista, modernin taloushallinon osaajista onkin nyt suurempi kysyntä kuin koskaan.

Yritykset etsivät DigiTalous Akatemian kautta riveihinsä ennakkoluulottomia talous- ja palkkahallinon osaajia, joilla on intoa kehittää yritysten liiketoimintaprosesseja modernin taloushallinnon ja ennakoivan päätöksenteon voimin. Uudet työtehtävät odottavat, oletko etsimämme osaaja?

Tarjolla useita kiinnostavia asiantuntijatehtäviä

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat DigiTalous Akatemia F.E.C -rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia työntekijöitä erilaisiin talous- ja palkkahallinnon tehtäviin. Ohjelma avaa ovia monenlaisille työurille – yritykset etsivät uusia tekijöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • reskontranhoitaja
 • palkkahallinnon assistentti
 • talousassistentti
 • sovellustukihenkilö
 • toimistopäällikkö
 • kirjanpitäjä
 • controller

Rooleja löytyy sekä uraansa aloitteleville osaajille, että jo kokeneimmillekin asiantuntijoille. Toteuttamiemme DigiTalous Akatemia -koulutusohjelmien kautta yritykset ovat rekrytoineet jo yli 300 työntekijää ympäri Suomen, joten tämä voi olla sinullekin väylä toivomaasi työpaikkaan. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon syventämisestä kiinnostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen työtehtävääsi.

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta talous-, palkka- tai henkilöstöhallinnon tehtävistä. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Oletko etsimämme tulevaisuuden taloushallinnon osaaja?

Avoimia työtehtäviä on monenlaisia ja etsimme tekijöitä eri rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta talous- ja palkkahallinnosta tai muista toimistotyöstä. Hyvän taustan tehtäviin antaa esim. talous- ja palkkahallinnon, laskentatoimen, rahoituksen, IT-alan tai muun kaupallisen tai teknisen alan koulutus (esim. tradenomi, merkonomi, medianomi, KTM, DI). Suomen kielen taito sekä yleisten toimistosovellusten tuntemus ovat alan työtehtävissä välttämättömiä.

Talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoista on tulossa yhä enemmän liiketoimintojen ja asiakkaiden kumppaneita, jotka auttavat proaktiivisesti ja ennakoiden yrityksiä menestymään. Soveltuvan koulutus- tai työtaustan lisäksi toivommekin sinulta järjestelmällistä työotetta, hyvää organisointikykyä sekä valmiutta vuorovaikutteiseen asiantuntijatyöhön. Rekrytoivissa yrityksissä painotetaan uuden työntekijän asennetta ja vahvaa motivaatiota kehittyä modernin toimistomaailman asiantuntijaksi – tämä on kaikista suurin valttisi.

 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

DigiTalous Akatemia -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä taloushallinnon asiantuntijakoulutus samassa paketissa. Tähtäimessämme on löytää sinun kokemukseesi ja taustaasi sopiva rooli yhteistyöyrityksestämme, minkä kautta pääset kehittämään omaa osaamistasi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn modernien asiantuntijatehtävien parissa. Ohjelma antaa sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä löytää tulevan työpaikkasi.

Koulutuksesta eväät työllistymiseen

Rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk koulutusohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

Ohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen samaan kokonaisuuteen. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan asiantuntijoilta, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi suoraan uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle. Koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavia teemoja:


 • Palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset
 • Osto- ja myyntireskontra
 • Taloushallinnon ratkaisut ja digitaaliset työkalut
 • Taloushallinnon asiantuntijan viestintä- ja vuorovaikutustaidot
 • Kirjanpidon periaatteet ja erityiskysymykset
 • Budjetointi ja raportointi

Hae mukaan alta pian! Näin varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi mahdollisimman nopeasti.

Katso 18.9.2020 järjestetty infotilaisuus ohjelmasta täältä.

Katso Facebook Livessä järjestetty hakijainfotilaisuus täältä!

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.