Kaikki ohjelmat

eCom & Web Developer Academy

Suuntaa tulevaisuuden verkkokaupan tai verkkopalveluiden kehittäjäksi - 15 paikkaa

Kasva asiantuntijaksi verkkokaupan tai digipalveluiden kehityksen pariin

Herättääkö verkkokauppa ja digimarkkinointi sinussa positiivista värinää ja etsit uusia työmahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään dataohjautuvaa tai luovaa ajatteluasi? Tai oletko kenties web-kehityksestä kiinnostunut tekijä, jolle ongelmanratkaisu ja tekniset kehitystehtävät kuulostavat siltä omimmalta? Hakemalla nyt tulevaisuuden verkkokaupan tai digipalveluiden kehityksen osaajaksi sinulle ja 14 muulle avautuu mahdollisuus nousta uuteen rooliin tehtävien parissa, joista ei ajatusta ja innovointia puutu.

Lue lisää, hae mukaan pian ja kasva omannäköisiin tehtäviin.

Uusia mahdollisuuksia on laajasti mm. verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja verkkosivujen, sisällöntuotannon, web-kehityksen, UI/UX:n, markkinoinnin analytiikan ja integraatioiden kuin myös erilaisten kasvumarkkinointitehtävien parissa.

 

Avoimia paikkoja on yhteensä 15 ja roolit ovat luonteeltaan erilaisia ja eritasoisia – tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden Uudenmaan alueen yhteistyöyrityksiemme joukosta taustastasi riippumatta. Kerro siis mikä sinua eniten innostaa ja millaisissa tehtävissä näkisit itsesi seuraavaksi!

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille osaajille

Verkkopalvelut, digimarkkinointi ja koodi taipuvat moneen, kuten myös tarjoamamme uramahdollisuudet. Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia – voit siis olla urasi alussa oleva osaaja, kokemusta vastaavista tehtävistä jo kerryttänyt tekijä tai alanvaihtoa miettivä tulevaisuuden asiantuntija. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu eCom & Web Developer Academy RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa sinulle sauman aloittaa työ digimarkkinoinnin tai web-kehityksen asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

RekryKoulutuksen kautta pääset vaikuttamaan aktiivisesti urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi - lue ohjelman kokonaisuudesta lisää tästä.

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi yhden hakemuksen kautta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Koulutus on osa Grow with Google -ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Google Suomen kanssa.

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala-640x640

Pinja Heimala

Project Specialist
pinja.heimala@saranen.fi
040 849 3962

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata?

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Innostaako verkkokaupan tekninen kehitystyö tai kenties sisällöt ja palvelumuotoilu? Katso mitä verkkokaupan konepellin alla tapahtuu ja auta brändejä menestymään.

Web-kehitys

Front-end

Taivuta koodi kohdilleen ja keskity roolissasi käyttöliittymien ja käyttäjäkokemuksen kehittämiseen, optimointia tai designia unohtamatta.

Kasvumarkkinointi

SEO-SEM

Onko mututuntuma sinulle vieras käsite? Suuntaa tehtäviin, joissa data määrää ja innovaatiot kukoistavat. 

Digimarkkinointi

Yleinen markkinointi

Auta panoksellasi järkeistämään digimarkkinointia mm. optimoinnin, analytiikan, toimivien sisältöjen tai automaatioiden voimin.

Tässä muutama esimerkki tarjoamistamme mahdollisuuksista. Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Avoimia rooleja on niin teknisten, luovien kuin kaupallisten tehtävien parissa, kokemukseen katsomatta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nopeasti nostetta uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

eCom & Web Developer Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Viiden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen, Google Suomen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit markkinointia tai koodia taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme vastaavista asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Web-developer
 • Verkkokaupan asiantuntija
 • Growth Hacker
 • Data Analyst
 • Web UI/UX -kehittäjä
 • Front-end developer
 • Wordpress-osaaja
 • Marketing Coordinator
 • Digital Marketing Specialist
Useita rooleja tarjolla
Hanki ajantasaisinta osaamista

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään huippukouluttajilta saatuja oppeja kätevästi uusissa työtehtävissäsi. Koulutus sisältää 30% asiantuntijakoulutusta, joista osa on itsenäistä opiskelua. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digimarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat sinulle erittäin tutuksi.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Verkkokauppa-alustat (WooCommerce, Shopify)​
 • Wordpress​
 • HTML-, CSS- ja JavaScript​
 • SEO
 • Konversio-optimointi
 • Amazon
 • Google Analytics & Tag Manager
 • Kasvumarkkinointi ja markkinoinnin automaatio
 • GDPR
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. 

Hakuprosessi aikana luotu Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. Pääset siis yhdellä hakemuksella hakemaan useampaan eri paikkaan.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Minut otettiin hyvin vastaan WDS:llä. Kaikki sujui hyvin ja sujahdin hyvin mukaan työympäristöön. Aina saa vetää työkaveria hihasta ja pyytää päästä mukaan uuteen juttuun, jos jokin kiinnostaa.

-Camilla Tauro, Digital Content Specialist, Markkinointitoimisto WDS

CamillaTauro01-kuva
Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.

Lue Johanneksen koko tarina tästä!

-Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

ecommercepro-referenssikuva-johannes
eCommercePro oli juuri sitä, mitä tarvitsin opiskeluista työelämään siirtyessäni. Koulutusohjelman sisällöt ja työnkuvani yhteistyöyrityksessä tukivat hyvin toisiaan, ja pääsin soveltamaan lähes kaikkia oppejani saman tien myös käytännössä.
 
Lue Camillan koko tarina tästä!

-Camilla Jääskeläinen, SEO/SEM Specialist, Vilkas Group

hakijan-referenssi-kuvitus
Olen tyytyväinen, että lähdin mukaan koulutusohjelmaan. Nyt olen allekirjoittanut työsopimuksen ja koulutusohjelma päättyy pian. Olen hyvillä mielin – löysin mukavan firman työnantajaksi!
 
Lue Lindan koko tarina tästä!

-Linda Ahoniemi, E-commerce Specialist, Hobby Hall

ecommercepro-referenssikuva
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Kuntokauppa.fi on suomalainen kuntoilun ja sähköpyöräilyn erikoisliike, joka on palvellut suomalaisia kuntoilijoita, yrityksiä ja seuroja jo yli 14 vuotta. Yli 3500 tuotteen valikoimasta löydät laadukkaat sähköpyörät, juoksumatot, kuntopyörät, crosstrainerit, soutulaitteet sekä kattavan valikoiman kotitreenivälineitä, kehonhuoltotuotteita ja vesiurheiluvälineitä. Valikoimastamme löydät lisäksi yritys- ja ammattikäyttöön suunnitellut kuntosalilaitteet ja -välineet. Lue lisää: www.kuntokauppa.fi

Inbound-sisältösuunnittelijana kartoitat datan avulla, mitä asiakkaat hakevat hakukoneista ja tuotat tähän liittyviä sisältöartikkeleita verkkokauppaamme. Tehtävässä pärjää erinomaisella kirjoitustaidolla ja uteliaan itseohjautuvalla asenteella. Keskeisenä työkaluna tulet käyttämään Google Analyticsiä. Verkkokauppakokemus on plussaa, muttei pakollista. Lisäksi meillä on toisinaan tarjolla myös rooleja esimerkiksi sosiaalisen mediaan liittyen.

Bodymaja Oy on suomalainen kehonkoostumusmittausten asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen uuden helpon konseptin seurata oman kehon muutoksia. Bodymaja yhdistää laadukasta mittauslaiteteknologiaa itse kehittämäänsä verkkopalveluun. Toiminta perustuu Suomen suurimpiin kaupunkeihin rakennettuun toimipisteverkostoon, jossa asiakas voi käydä ilman ajanvarausta tekemässä kehonkoostumusmittauksen itsepalveluperiaatteella ja sen jälkeen tarkastella tuloksiaan Oma Body -palvelun laajasta raportoinnista sekä seurata muutoksia mittausten välissä. Olemme ainoa toimija, joka keskittyy ainoastaan kehonkoostumusmittauksiin ja niiden raportointiin.

Kaipaamme yrityksemme kasvuun vahvistuksia ja etsimme nyt Growth Hackeria, jonka rooliin kuuluisi erityisesti SEO, SEM, CRO -hallinta ja ylläpito sekä uutiskirjeet, markkinoinnin automaatio, analytiikka. Asiakkaamme polku on pääosin digitaalinen, joten sivustomme kevyt ylläpito olisi myös osa tehtävää. Käytämme mm. WordPress -verkkosivuja, WooCommerce -verkkokauppaa ja muutamia muita ohjelmistoja taustalla. Kohtalaisen monimutkainen ohjelmistoketju näyttäytyy asiakkaalle yksinkertaisena verkkosivuna.

Lisäksi meille on tärkeää, että jokainen tiimimme jäsen on aidosti kiinteä osa yrityksemme toimintaa ja kasvua, jolloin tehtävänkuvaan kuuluu osaltaan mm. yhteistyö vaikuttajien ja kumppanien kanssa sekä asiakkaiden palveleminen kysymysten tai ongelmatilanteiden kohdalla pääosin sähköpostin ja taustajärjestelmien kautta.

K-Auto on merkkejä tulevaisuudesta. Se tarkoittaa jatkuvaa uudistumista ja rohkeutta nähdä asiat eri tavalla kuin ennen. Yli 1000 ammattilaisen voimin digitalisoimme autokauppaa ja rakennamme autoalan parasta asiakaskokemusta. K-Autolla myymme uusia ja käytettyjä autoja koko Suomeen. Myynnin ohella merkkihuoltomme varmistaa, että maahantuomillamme automerkeillä ajaminen on mahdollisimman huoletonta.

K-Autolla kasvat hakukoneoptimoinnin ammattilaiseksi. Pääset mukaan digitaalisten alustoiden kehitystyön. Työskentelet osana digimarkkinoinnin ja onlinepalveluiden kehitystiimejä, joissa kollegoinasi on laaja-alaisesti IT:n, myynnin, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin ammattilaisia. Ensisijainen painopisteesi K-Autolla on kokonaisvaltainen SEO-kehittyminen ja kehitys. Sen rinnalla pääset osallistumaan laaja-alaisesti muuhun online-liiketoiminnan rakentamiseen.

Me ifolorilla autamme ja innostamme ihmisiä tallentamaan elämänsä tärkeimmät hetket kestäviksi muistoiksi – omaksi ja muiden iloksi. Olemme johtava kuvatuotteiden verkkokauppa Suomessa ja panostamme erityisesti digitaalisten palvelujemme kehittämiseen. Meitä ifolorilaisia kuva-asiantuntijoita on Suomessa yli 60, ja Keravan kuvatehtaallamme syntyy vuosittain tilauksesta yli 32 miljoonaa uniikkia valokuvaa ja kuvatuotetta. Työssämme yhdistyy kotimaisuus ja kansainvälisyys. Olemme osa perheomisteista sveitsiläistä konsernia, joka toimii kaikkiaan 15 maassa.

Haemme Content & Campaigns -tiimiin verkkokaupan sisällöntuottajaa. Tehtävässä pääset kehittämään verkkokauppamme sisältöjä yhdessä tiimin kanssa, ja selkeänä tavoitteenasi on ohjata asiakasta yhä tehokkaammin ostopolulla eteenpäin. Tehtävä edellyttää hyvää kirjoitustaitoa, ruotsinkielen osaaminen on plussaa. Arvostamme myös kokemusta hakukoneoptimoinnista ja anatiikkatyökalusta. Kokeilemme jatkuvasti uutta, joten työssä tarvitaan rohkeaa asennetta ja yhteistyötaitoja.

Ravogen on maailman ensimmäinen SaaS-yritys, joka mahdollistaa yritysten suurimman aineettoman pääoman, brändin, rahallisen arvon johtamisen. Yhdistämme usein erillään olevaa markkinadataa yritysten taloudelliseen dataan, jotta asiakkaamme saavat paremman käsityksen siitä, kuinka hyvin he pystyvät vastaamaan kuluttajien tarpeisiin ja miten se vaikuttaa heidän taloudelliseen tulokseensa.

Tavoitteenasi on kasvattaa Ravogen SaaS palvelumme tunnettuutta ja houkuttelevuutta tuottamalla monipuolisia sisältöjä, uudistaa verkkosivumme ja rakentaa näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissa. Vastaat markkinointimateriaalien tuotannosta yhdessä myynti- ja tuotekehitystiimiemme kanssa. Osallistut tapahtumien järjestämiseen sekä markkinoinnin suunnitteluun yhdessä teknologia partnereidemme kanssa.

Hakuohjeet

1. Jätä hakemuksesi TE-palveluihin

Voit hakea eCom & Web Developer Academy - Grow with Google -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutusnumero: 705892

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 5 kk

Hakuaika: 25.3. - 9.5.2022

Koulutuksen ajankohta: 6.6. - 7.10.2022

RekryKoulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus yhteistyöyrityksen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Ohjelman sisältö:

Ohjelma sisältää noin 30% asiantuntijakoulutusta ja 70% käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutuspäivät järjestetään suomeksi.

Koulutuksen aikana syvennytään mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Verkkokauppa-alustat (WooCommerce, Shopify)​

 • Wordpress​

 • HTML-, CSS- ja JavaScript​

 • SEO

 • Konversio-optimointi

 • Amazon

 • Google Analytics & Tag Manager

 • Kasvumarkkinointi ja markkinoinnin automaatio

 • GDPR

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.