eCommercePro, Grow with Google

Suuntaa markkinointitehtäviin ja kasvata osaamistasi asiantuntijakoulutuksen kautta

Digimarkkinoinnista ja verkkokaupasta paukut irti Googlen avulla – aloita uusi mielenkiintoinen työ asiantuntijakoulutuksesta

Herättääkö digimarkkinoinnin ja verkkokaupan työmahdollisuudet sinussa kipinöitä? Oletko kiinnostunut yritysten liiketoiminnan ja myynnin kehittämisestä monipuolisten verkkokaupan ja markkinoinnin tehtävien parissa? Hae verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin osaajaksi ja aloita uusi työ alalla, jossa innovointi ei jää pelkästään puheen tasolle! 

Liiketoiminnan kehityksestä on vaikea puhua ilman digitaalista myyntiä ja markkinointia. Aihe on yhä ajankohtaisempi etenkin nyt, kun verkkokauppojen rooli arjessamme on kasvanut räjähdysmäisellä vauhdilla ja markkinat ja uudet teknologiat muuttavat jatkuvasti muotoaan. Ennätysmäärä yrityksiä ovat lyhyessä ajassa joutuneet siirtymään entistä vahvemmin verkkokauppaan, jolloin uusista verkkokauppaosaajista on huutava kysyntä.

Useat Uudenmaan alueen yritykset etsivätkin lokakuussa starttaavan eCommercePro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät viemään ideat käytäntöön ja kehittämään liiketoimintaa digimarkkinoinnin ja verkkokaupan voimin seuraavalle tasolle.

Hae mukaan ohjelmaan  ja suuntaa uuteen työhön verkkokaupan ja digimarkkinoinnin asiantuntijakoulutuksesta!

Etsimme osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Uramahdollisuudet eivät rajoitu yhteen muottiin, vaan voit suuntautua ohjelmasta mm. verkkokaupan, analytiikan, sisällöntuotannon tai digimarkkinoinnin konsulttitehtäviin.

Mahdollisuuksia on siis moneksi ja tehtäviä on tarjolla niin kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös alalle tuoreina tuleville osaajille. Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Tavoitteemme on löytää juuri sinun asiantuntemustasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

EcommercePro on osa Grow with Google -ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Google Suomen kanssa. Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

 

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala_640x640

Pinja Heimala

Project Specialist
pinja.heimala@saranen.fi
040 849 3962

Heräsikö sinulle kysyttävää koulutusohjelmasta tai sen sisällöstä? Ota yhteyttä - autamme ja vastaamme mielellämme!

Monenlaisia mahdollisuuksia digimarkkinoinnin ja verkkokaupan parissa

Verkkokaupan spesialistiroolit

Verkkokauppa

Konversiot, verkkokauppa, some, klikit ja eurot. Kasva monipuoliseksi digiosaajaksi.

Verkkokaupan tekninen toteutus

SEO-SEM

Uppoudu verkkokaupan alustoihin ja teknologioihin.

SEO & SEM

Yleinen markkinointi

Onko sinulla vainu toimivalle digisisällölle? Laita ideasi kasvamaan hedelmää.

Verkkokaupan konsulttiroolit

Konsultointi

Kiinnostaako liiketoiminnan kehitys ja asiakasrajapinta? Monipuoliset projektitehtävät etsivät tekijöitään.

Minkälaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Markkinointi taipuu kauttamme moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

Kiinnostaako dataan pohjautuvat markkinoinnin roolit? Katso myös Marketing & Analytics Academy!

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. eCommercePro RekryKoulutus yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen, Google Suomen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit markkinointia taivuttaa? Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme markkinoinnin asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • eCommerce Specialist / Manager
 • SEO / SEM Specialist
 • Growth Hacker
 • Sales & Marketing Coordinator
 • Online Sales Manager
 • Digital Marketing Specialist
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä sekä pääset suorittamaan digimarkkinoinnin sertifikaatteja ja muita tehtäviä. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi. Koulutus sisältää n. 20-25 verkon yli toteutettavaa lähiopetuspäivää sekä lisäksi itseopiskelua ja työnantajien arvostamien sertifikaattien suorittamista. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digimarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat sinulle erittäin tutuksi.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Retail market trends
 • Marketing and Sales automation
 • eCommerce Concepting & Strategies
 • How to grow and globalize eCommerce?
 • eCommerce Platforms and technological solutions
 • Amazon
 • SEO/SEM
 • Conversion Optimization
 • How Machine Learning and AI will change our marketing tactics?
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. Pääset siis yhdellä hakemuksella hakemaan useampaan eri paikkaan.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

eCommercePro oli juuri sitä, mitä tarvitsin opiskeluista työelämään siirtyessäni. Koulutusohjelman sisällöt ja työnkuvani yhteistyöyrityksessä tukivat hyvin toisiaan, ja pääsin soveltamaan lähes kaikkia oppejani saman tien myös käytännössä.
Lue Camillan koko tarina tästä!

-Camilla Jääskeläinen, SEO/SEM Specialist, Vilkas Group

hakijan-referenssi-kuvitus
Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.

Lue Johanneksen koko tarina tästä!

 

-Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

ecommercepro-referenssikuva-johannes
Olen tyytyväinen, että lähdin mukaan koulutusohjelmaan. Nyt olen allekirjoittanut työsopimuksen ja koulutusohjelma päättyy pian. Olen hyvillä mielin – löysin mukavan firman työnantajaksi!
 
Lue Lindan koko tarina tästä!

-Linda Ahoniemi, E-commerce Specialist, Hobby Hall

ecommercepro-referenssikuva
0 / 0

Avoimet roolit

Tutustu avoimiin rooleihin tästä!

Vuonna 2015 perustettu Retime Oy on Pohjoismaiden ensimmäinen ja johtava Amazon-verkkokauppaprojekteihin -ja mainontaan erikoistunut yritys. Autamme asiakkaitamme menestymään Amazonin globaaleilla markkinapaikoilla.

Etsimme nyt huippukivaan ja kasvavaan Amazon-tiimiimme verkkokaupan ja markkinoinnin osaajia. Työssäsi tulet kasvattamaan eri toimialoilla toimivien Pohjoismaisten asiakkaidemme tunnettuutta ja myyntiä Amazon-alustalla yhdessä muun tiimin kanssa.  Työnkuvasi voi koostua mm. Amazon kaupan hallinnoinnista, myynti- ja markkinointistrategian luomisesta, ja mainonnan sekä sisällön optimoimisesta. Tarkempi työnkuva voi muokkautua riippuen osaamisestasi. Työtä tehdään tiiminä, mutta itsenäinen työskentely asiakasprojekteissa korostaa proaktiivista työotetta ja jatkuvaa kommunikointia asiakkaan kanssa. Työmme teemme Helsingin Pohjoisesplanadilla sijaitsevassa toimistossa, mutta myös etätyöskentely on mahdollista.

Vuonna 2015 perustettu Retime Oy on Pohjoismaiden ensimmäinen ja johtava Amazon-verkkokauppaprojekteihin -ja mainontaan erikoistunut yritys. Autamme asiakkaitamme menestymään Amazonin globaaleilla markkinapaikoilla.

Etsimme nyt huippukivaan ja kasvavaan Amazon-tiimiimme verkkokaupan ja markkinoinnin osaajia. Työssäsi tulet kasvattamaan eri toimialoilla toimivien Pohjoismaisten asiakkaidemme tunnettuutta ja myyntiä Amazon-alustalla yhdessä muun tiimin kanssa.  Työnkuvasi voi koostua mm. Amazon kaupan hallinnoinnista, myynti- ja markkinointistrategian luomisesta, ja mainonnan sekä sisällön optimoimisesta. Tarkempi työnkuva voi muokkautua riippuen osaamisestasi. Työtä tehdään tiiminä, mutta itsenäinen työskentely asiakasprojekteissa korostaa proaktiivista työotetta ja jatkuvaa kommunikointia asiakkaan kanssa. Työmme teemme Helsingin Pohjoisesplanadilla sijaitsevassa toimistossa, mutta myös etätyöskentely on mahdollista.

Valoa Digital on kasvumarkkinointiin ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut kumppani. Asiakaslähtöisyys, dataohjautuvuus ja ketterät menetelmät ovat läsnä kaikessa tekemisessämme. Kaikki palvelumme pyritään aina sitomaan asiakkaan liiketoiminnan tavoitteisiin parhaiden tuloksien saavuttamiseksi.

Nykyaikaisen markkinoinnin moniosaaja, joka ymmärtää hyvin liiketoiminnan lainalaisuudet. Syvän ja kapean erikoisosaamisen sijaan, hän hallitsee useita eri markkinoinnin osa-alueita ja osaa käyttää näitä saumattomasti yhdessä.

Draivi Media on vuonna 2012 perustettu tulospohjainen nettimarkkinointiyritys, joka auttaa kumppaneitaan digitaalisessa asiakashankinassa vertailusivustojensa kautta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Virossa ja Espanjassa. Draivilla on töissä 12 henkeä ja toimistot sekä Turussa, että Helsingissä.

We are the largest European single source of cyber security services and detection and response solutions for companies, and the leading provider of consumer security software through telecoms operators.

We are the largest European single source of cyber security services and detection and response solutions for companies, and the leading provider of consumer security software through telecoms operators.

"CSIT Finland Oy on suomalainen ohjelmistokehittäjä ja ratkaisutoimittaja. Olemme rakentaneet tietoturvallista identiteetti-, käyttövaltuusvaltuus- ja pääsynhallintaa kärkijoukossa Suomessa. Osaamisemme ja ammattitaitomme on kumuloitunut hyvien asiakkaiden, monien projektien ja erilaisten käyttöympäristöjen myötä. Erinomainen asiakaskokemus on keskeisin päämäärämme. Keskitymme asiakkaan tarpeisiin koko asiakassuhteen elinkaaren ajan – ensimmäisestä kontaktista alkaen. Osaava ja innostunut henkilöstö, toimintaa tukeva arvomaailma ja menestyvä liiketoiminta tukevat asiakastyytyväisyyden päämääräämme. Haluamme olla johtavia identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisujen ja palveluiden toimittajia Suomessa ja tulevaisuudessa myös Euroopassa. Luotettava identiteetti on hyvän tietoturvan perusta. Tutustu meihin tarkemmin: www.csit.fi.

Customer Experience Manager Etsimme oma-aloitteista, aktiivista ja oppimishaluista positiivisen asiakaskokemuksen rakentajaa markkinoinnin keinovalikoimaa käyttäen. Olemme luoneet hyvän pohjan digitaalisen markkinoinnin hyödyntämiselle, mutta tavoitteemme ovat korkealla ja vahvasti kasvavassa yrityksessä tehtävää on paljon. Työtehtäviin kuuluu muun muassa: • monikanavaisen asiakasviestinnän suunnittelua ja koordinointia • myynnin ja markkinoinnin työkalujen hyödyntämisen suunnittelua ja seurantaa • kirjallisen ja audiovisuaalisen sisällön tuottamista • uusasiakashankinnan tukeminen markkinoinnin ja viestinnän keinoin • asiakaskohtaamisten mittaamista, analysointia ja asiakaskokemuksen kehittämistä • sisäisten ja ulkoisten tapahtumien järjestämistä Tehtäväalueet ovat hyvin monipuolisia ja käytännössä painottuvat valittavan henkilön vahvuuksien ja kehittymistavoitteiden pohjalta. Tehtävä edellyttää ainakin suomen ja englannin hyvää osaamista.

Kupli - Luovaa strategista markkinointia ja brändityötä Kupli on vuonna 2017 perustettu aikaansaava ja strateginen markkinointitoimisto. Toimimme 7 hengen tiimillä ja toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä Mikonkadulla. Kupli syntyi halusta tehdä markkinointia B2B- ja B2C-yrityksille sekä organisaatioille uudella tavalla – hyödyntäen moderneja digitaalisia markkinoinnin keinoja, kuitenkin aina ihminen edellä. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme työtämme aina asiakasta kuunnellen ja näkemyksiämme jakaen, luoden heille parhaita markkinoinnin ratkaisuja, jotka johtavat tuloksiin. Tutustu meihin: www.kupli.fi

Etsimme tiimiimme luovaa ja idearikasta sisällöntuottajaa, jolta oikeakieliset tekstit syntyvät käden käänteessä. Pääset tuottamaan erilaisia sisältöjä asiakkaidemme tarpeisiin mm. sosiaaliseen mediaan ja blogeihin sekä suunnittelemaan markkinointia.

Kupli - Luovaa strategista markkinointia ja brändityötä Kupli on vuonna 2017 perustettu aikaansaava ja strateginen markkinointitoimisto. Toimimme 7 hengen tiimillä ja toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä Mikonkadulla. Kupli syntyi halusta tehdä markkinointia B2B- ja B2C-yrityksille sekä organisaatioille uudella tavalla – hyödyntäen moderneja digitaalisia markkinoinnin keinoja, kuitenkin aina ihminen edellä. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme työtämme aina asiakasta kuunnellen ja näkemyksiämme jakaen, luoden heille parhaita markkinoinnin ratkaisuja, jotka johtavat tuloksiin. Tutustu meihin: www.kupli.fi

Etsimme tiimiimme analyyttistä ja tarkkaa mainonnan tekijää. Pääpaino tulee olemaan Google Ads -mainonnassa, mutta myös sosiaalisen median mainonta tulee varmasti tutuksi. Analysoit tuloksia, joiden perusteella ehdotat asiakkaillemme kehityskohteita.

Dagmar on Suomen johtava markkinointitoimisto, joka palvelee sekä suomalaisia markkinoijia että kansainvälisiä asiakkaita yli 200 asiantuntijan voimin. Dagmarin asiakkaiden tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Etsimme Dagmar Digitalin Search -yksikköön hakukonemainonnan traineeta. Työssäsi suunnittelet, rakennat ja kehität asiakkaiden hakukonemainonnan tilejä, olet tiiviisti yhteydessä asiakkaisiin. Työtäsi ohjaavat data ja tulokset, joihin pohjautuen tuotat näkemystä asiakkaille. Menestyt tässä roolissa mikäli olet analyyttinen, sosiaalinen tiimipelaaja ja olet käyttänyt Googlen digimarkkinoinnin työkaluja. Uskallat tuoda esiin omaa näkemystäsi ja tunnet paloa tuloksellista digimarkkinointia kohtaan. Dagmariin hakeutuu ihmisiä, jotka arvostavat vahvaa ja kannustavaa yhteishenkeä. Reiluutta ja hyvää mieltä. Dagmarilaisten asiantuntemus kattaa kaikki markkinoinnin osa-alueet. Niinpä myös taustat vaihtelevat. Kollegasi voi olla yhtä hyvin diplomi-insinööri kuin taiteen maisteri, kauppiksen käynyt tai AMK:n kasvatti, entinen toimittaja, muotibloggaaja tai start-up -yrittäjä. Monipuolisuus ja suuruus avaavat sinullekin loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja rakentaa henkilökohtaista urapolkuasi kiinnostuksesi mukaan. Suomen johtavien brändien ja laaja-alaisen kumppaniverkostomme kanssa työskentely takaavat myös sen, että olet ensimmäisten joukossa kokeilemassa uusia ratkaisuja, uusia työkaluja ja toimintatapoja. Haastamme tekemistä ja ajattelua hyvässä hengessä. Meillä voit vain onnistua tai oppia, parhaimmillaan molempia.

Mertanen & Analytics Associates kehittää asiakasorganisaatioiden dataohjautuvaa kulttuuria ja kilpailukykyä. Suunnittelemme ja toteutamme analytiikan ratkaisuja sekä autamme ohjaamaan markkinoinnin toimenpiteitä dataan pohjautuvilla päätöksillä.

Haemme rentoon porukkaan DIGIANALYYTIKKOA. Arvojamme ovat vapaus, laatu, luotettavuus ja kehittyminen – nämä näkyvät päivittäisessä toiminnassa niin asiakastyössä kuin myös olemattomana byrokratiana. Taustaltasi voit olla markkinoija, matemaatikko, tilastotieteilijä tai koodari. Loppututkinnolla ei ole väliä, vaan sillä minkälaisia analytiikkaratkaisuja sekä analyyseja olet toteuttanut, ja minkälaista palautetta niistä olet saanut?

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu nopeasti kasvava verkkokauppa, jonka toimipisteet sijaitsevat Vantaan Tammistossa,Tampereella sekä Tukholmassa. Kuntokaupan visiona on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakas- ja henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaa ohjaa jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuuri, jonka ytimessä on vahva verkkokaupan osaaminen ja tuotevalikoiman laajentaminen ja kehittäminen.

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu nopeasti kasvava verkkokauppa, jonka toimipisteet sijaitsevat Vantaan Tammistossa,Tampereella sekä Tukholmassa. Kuntokaupan visiona on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakas- ja henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaa ohjaa jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuuri, jonka ytimessä on vahva verkkokaupan osaaminen ja tuotevalikoiman laajentaminen ja kehittäminen.

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu nopeasti kasvava verkkokauppa, jonka toimipisteet sijaitsevat Vantaan Tammistossa,Tampereella sekä Tukholmassa. Kuntokaupan visiona on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakas- ja henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaa ohjaa jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuuri, jonka ytimessä on vahva verkkokaupan osaaminen ja tuotevalikoiman laajentaminen ja kehittäminen.

Reima on maailman johtava toiminnallisten lastenvaatteiden merkki Suomesta. Yli 75 vuoden kokemuksella tiedämme, että pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys. Palkitut, innovatiiviset tuotteemme ovat aina turvallisia ja kestävät pesua, leikkiä ja kulutusta.

Your main tasks will be to assist the Nordic e-commerce sales activities, product content, campaigns, operations, and digital marketing. Besides being a great team player, we hope you have the ability and willingness to learn various digital tools. We offer you a great opportunity to further develop your competencies together with our positive and professional team. You will report to Senior E-commerce Manager.

BOWA ON KOKONAISVALTAINEN LAKI- JA TALOUSTUNTIJASI

Lakiasiaintoimisto BOWA on omistautunut laki- ja talousasiantuntijasi, joka katsoo yritystänne kokonaisvaltaisesti liiketoimintanäkökulmasta. Tarjoamme ymmärrettävää ja asiantuntevaa palvelua asiakkaillemme ja kanssamme rakennat joustavan ja tiiviin yhteistyön. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja olemme mukana heidän arjessaan auttaen ja ennakoiden tilanteita, joissa laki- ja talousymmärrystä tarvitaan. Laskutusmallimme on selkeä, joten seuraavan laskun suuruutta et joudu koskaan arvuuttelemaan. Yhdistämällä lain ja talouden asioita tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset.

Nyt olisi ainutlaatuinen paikka auki osaavalle markkinoinnin tekijälle. BOWAn ideana on yhdistää lain ja taloushallinnan osaaminen yhden katon alle. Kiihdyttääksemme kasvua etsimme nyt markkinoijaa, joka pystyy ottamaan vastuulleen BOWAn brändin rakentamisen ja tuloksellisen markkinoinnin. Olet etsimämme henkilö, jos haluat olla mukana kasvattamassa maailmanluokan brändiä, jättää sormenjälkesi kasvutarinaan ja työskentelet itsenäisesti. Tehtävä on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Pikku Roballa, Helsingissä

Genero – Growth Marketing Co. on datapohjainen markkinointitoimisto, joka täyttää tänä vuonna 12 vuotta. Tiimiimme kuuluu yli 100 brändistrategian, digitaalisen strategian, konseptisuunnittelun, sisällön tuottamisen, web-kehityksen sekä growth hackingin ammattilaista. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Pietarsaaressa ja Tukholmassa. Asiakkaisiimme kuuluu monia haastajabrändejä, joita autamme pääsemään huipulle, mutta myös alansa johtavia yrityksiä, kuten Herra Snellman, Mutti ja Halti. Olemme osa A-lehdet-konsernia. Generossa panostamme ihmisiin ja uskomme, että pitämällä työntekijöistä huolta, pidämme huolta myös asiakkaistamme. Me Generolla luotamme toisiimme ja pääperiaatteemme onkin “Freedom under Responsibility”, jossa jokainen saa suoriutua työstään haluamallaan tavalla, kunhan kantaa vastuun lopputuloksesta. Kaikkien ideat ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita. Työkulttuurimme onkin erittäin matalahierarkinen, välitön ja huumorintajuinen.

Etsimme huipputyyppiä, joka haluaa kehittää osaamistaan modernin kasvumarkkinoinnin parissa. Voit olla vastavalmistunut, opintojesi loppusuoralla tai vaikkapa uuden seikkailun edessä ja sinulta löytyy kunnianhimoa kehittyä kasvumarkkinoinnin ammattilaiseksi. Omaat perustiedot SEO:sta sekä Google Adsista ja sinulla on asenne kohdallaan. Tulevat työtehtäväsi:
• Työskentelet yhtenä avainhenkilönä asiakastiimissä. Tukenasi ovat kokeneet Growth Hackerimme ja teet lisäksi tiivistä yhteistyötä account managerien, copywritereiden, designereiden ja devaajien kanssa nykyisten asiakkaidemme parissa.
• Maksimoit orgaanisen liikenteen asiakkaidemme nettisivuille, optimoit mainokset parhaaseen loistoonsa ja nostat konversioiden määrän kasvuun.
• Kartoitat jatkuvasti uusia kasvumahdollisuuksia. Ajoittain työskentelet tiiviisti asiakkaan kanssa ja konsultoit heitä digitaalisen markkinoinnin osalta.
• Luot asiakasraportteja ja ehdotat ideoita ja parannuksia dataan pohjautuen.
• Käytät meiltä löytyviä työkaluja, joilla testaamme sisältöjä ja optimoimme kampanjoita.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Arvostamme hakijoiltamme aiempaa kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, verkkoanalytiikasta, sisällöntuotannosta, hakukonemarkkinoinnista ja -optimoinnista, datan visualisoinnista tai ecom-liiketoiminnan kehittämisestä esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta. Soveltuva taustasi voi siis olla kaupallinen tai tekninen.

Kokemus erilaisista digimarkkinointi- tai analytiikkatyökaluista lasketaan myös eduksi. Hyvän taustan tehtäviin antaa kaupallisten tai teknisten alojen alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus (esim. tradenomi, IT-tradenomi, KTM, insinööri, DI, tietojenkäsittelyn FM). Kaikista tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä digimarkkinoinnin ja markkinoinnin analytiikan asiantuntijaksi.

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Hakuohjeet

1. Jätä hakemuksesi TE-palveluihin

Voit hakea eCommercePro - Grow with Google -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. Koulutusnumero: 701399

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! 

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 27.8. - 27.9.2021

Koulutuksen ajankohta: 28.10.2021 - 27.4.2022 (sisältää 5 päivän lomajakson)

Infotilaisuus: 31.8. klo 13 Facebook-livessä: https://fb.me/e/JT2yiWts

EcommercePron ajaksi tehdään koulutussopimus yhteistyöyrityksen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Ohjelman sisältö:

Ohjelma sisältää 20-25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutuspäivät järjestetään suomeksi.

Päivitämme ohjelman koulutuskokonaisuuksia hakuajan alkaessa elokuussa.

 

Infotilaisuuden tallenne

Katso alta 31.8. järjestetyn hakijainfotilaisuuden tallenne (30 min). Hakijainfotilaisuudessa mukana koulutuksen järjestäjät Saraselta ja tapaat myös ohjelman aiemman osallistujan. Infossa kuulet mm. lisää rekrytoivasta koulutusohjelmasta, koulutussisällöistä, opiskelusta, kumppaniyrityksistä ja työtehtävistä.