eCommercePro - in Collaboration with Google

Info

Osaamisalue Myynti ja markkinointi
Uusimaa Uusimaa
Hakuaika päättyy 24.2.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 25.3.2020-22.9.2020

Digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tulevia talentteja haussa!

Kiinnostaako sinua monipuolinen työura digitaalisen markkinoinnin aivopähkinöiden tai verkkokaupan mahdollisuuksien parissa? Täytä osaamisvaje ja hae mukaan innovaatioita pursuavalle kehitysalalle, jossa tulevaisuuden näkymät eivät jää pelkästään puheen tasolle!

Verkkokauppa ilman digialan spesialistia on kuin vene ilman airoja – tuloksiin on vaikea päästä pelkkien laineiden liplattelemana. Yritykset ovat tiedostaneet kyseisen ongelman ja suomalaisilla verkkokaupoilla onkin nyt ja tulevaisuudessa valtava tarve uusille osaajille, jotka pysyvät digimurroksessa mukana ja kasvattavat liiketoimintaa ’online first’ -mentaliteetilla.

Tästä syystä käynnistämmekin eCommercePro -rekrytoivan koulutusohjelman yhteistyössä Googlen kanssa, jotta juuri sinä voisit kasvaa digitaalisen liiketoiminnan talentiksi! Ohjelman tavoitteena on työsuhde yhteistyöyrityksesi kanssa koulutusjakson päätteeksi.

Useita rooleja digitaalisen liiketoiminnan kentältä

Verkkokauppa on paljon muutakin kuin raakaa dataa ja kaupankäyntiä – se on elintärkeä osa digitaalisen markkinoinnin palapeliä. Juuri tämän takia, kouluttamamme 20 uutta digiliiketoiminnan osaajaa voivat työllistyä monenlaisiin rooleihin. Rooli voi olla esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • eCommerce Specialist / Manager
 • Marketing Coordinator / Manager
 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Web Analyst
 • Growth Hacker
 • Digital Planner
 • Content Specialist / Coordinator

Nopeasti kehittyvälle alalle kasvaa tulevaisuudessa myös uusia työpaikkoja ja toimenkuvia, joita ei välttämättä osata edes ennustaa. On siis enemmän kuin mahdollista, että löydät itsesi tulevaisuudessa sellaisesta roolista, jota ei tähän listaukseen olla vielä kirjattu. 

Kenelle koulutus sopii?

ECommercePro tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamana ja ottaa seuraavan askeleen urallasi verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin parissa. Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden talentti, tai jo pidempään työelämässä mukana ollut ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen. Paikkoja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille, että jo kokeneemmillekin asiantuntijoille. Koulutus on kokopäiväinen.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Siksi sinun tulee hakijana täyttää yksi seuraavista kriteereistä:

 • Olet työtön työnhakija.
 • Työsuhteesi on määräaikainen.
 • Työskentelet koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Arvostamme hakijaltamme mahdollista aiempaa kosketusta verkkokauppaliiketoimintaan tai digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin, esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Soveltuvan taustan tehtäviin tarjoaa mm. kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto, esimerkiksi tradenomi tai IT-tradenomi, KTM, insinööri, tietojenkäsittelyn FM tai DI.

Kaikkea edellä mainittua tärkeämpää on kuitenkin kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Miten koulutus järjestetään?

Rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi. Saat ohjelman kautta alan tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi noin 20 koulutuspäivän myötä, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla. Koulutus järjestetään suomeksi Espoossa, Sarasen toimitiloissa.

Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, ELY-keskus ja rekrytoiva yritys.

Mikä koulutuksen sisältö on?

Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille laaja-alainen ymmärrys verkkoliiketoiminnan ja digitaalisen markkinoinnin kokonaisuudesta ja mahdollisuuksista, nyt ja tulevaisuudessa. Koulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin osa-alueisiin:

 

 • Sisällön suunnittelu ja konseptointi digiliiketoiminnassa
 • Verkkokauppa-alustojen mahdollisuudet ja eri ominaisuudet
 • SEO & SEM
 • Digitaalinen- ja sosiaalisen median markkinointi
 • Google-työkalut digitaalisen liiketoiminnan tukena
 • Verkkokaupan maksuliikenne, suunnittelu ja toteutus
 • Web-analytiikka
 • Konversio-optimointi, KPI-mittarit
Verkkokaupan myynnin kasvattaminen, seuranta ja raportointi

Haethan heti, haastattelut käynnistyvät ja valintoja tehdään jo hakuaikana! Käsittelemme ensimmäiset hakemukset 3.2., jonka jälkeen alamme täyttämään yhteistyöyrityksillemme paikkoja. 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

 Tarkista hakukelpoisuutesi

Voit hakea eCommerceProhon, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 690831

Jätä hakemuksesi

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Tee osaajaprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Ota yhteyttä

Kokemuksia ohjelmasta

05.02.2019 — Rekrytoiva koulutusohjelma

eCommercePro yritysreferenssi Vilkas Group Oy

”Olimme hakemassa uutta henkilöä tekemään digitaalista markkinointia sekä omalle yrityksellemme että asiakkaillemme ja löysimme vaivattomasti todella hyvän...

Lue lisää
21.01.2019 — Rekrytoiva koulutusohjelma

eCommercePro osallistujan kokemus: Marko Myller

"Keväällä 2018 alkanut eCommercePro-koulutus oli itselleni kullanarvoinen! Monipuolinen koulutussisältö antaa kattavan kuvan markkinoiden tilasta, mutta...

Lue lisää
21.01.2019 — Rekrytoiva koulutusohjelma

eCommercePro osallistujan kokemus: Camilla Jääskeläinen

"eCommercePro oli juuri sitä, mitä tarvitsin opiskeluista työelämään siirtyessäni. Koulutusohjelman sisällöt ja työnkuvani yhteistyöyrityksessä tukivat hyvin...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Samuel_Leivo_2019_640x640_v2-1

Samuel Leivo
Project Coordinator
050 414 3304
samuel.leivo@saranen.fi

Jaakko_Kilpelainen_640x640

Jaakko Kilpeläinen (Pirkanmaa)
Project Manager, Recruitment Programs
050 367 2413
jaakko.kilpelainen@saranen.fi