Kaikki ohjelmat

eCommercePro - Keski-Suomi

Suuntaa asiantuntijaksi ja vie taitosi omannäköisiin digimarkkinoinnin tehtäviin - yhteensä 12 paikkaa

Uusi työ täynnä ajatusta - löydä roolisi ja suuntaa digimarkkinoinnin asiantuntijaksi! 

Hakuaika päättynyt!

Miltä kuulostaisi uusi työ ja mahdollisuus kehittää osaamistasi sinua kiinnostavien aiheiden parissa? Herättääkö esimerkiksi digimarkkinointi, data-analytiikka tai uusien sisältöjen luominen sinussa innostusta ja haet nostetta urallesi? Hienoa! Tarjoamme sinulle ja 11 muulle mahdollisuuden nousta uuteen rooliin tehtävien parissa, joista ei ajatusta ja innovointia puutu. Lue lisää, hae mukaan pian ja kasva kauttamme omannäköisiin asiantuntijatehtäviin!

Uusia mahdollisuuksia on laajasti digimarkkinoinnin ja verkkosivujen, sisältömarkkinoinnin, markkinoinnin analytiikan kuin myös markkinoinnin suunnittelutehtävien parissa.

 

Avoimia paikkoja on yhteensä 12 ja roolit ovat luonteeltaan erilaisia ja eritasoisia – tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden Keski-Suomen alueen yhteistyöyrityksiemme joukosta taustastasi riippumatta. Kerro siis mikä sinua eniten innostaa ja millaisissa tehtävissä näkisit itsesi seuraavaksi!

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille tekijöille

Digimarkkinointi taipuu moneen, kuten myös tarjoamamme uramahdollisuudet. Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia – voit siis olla urasi alussa oleva osaaja, kokemusta vastaavista tehtävistä jo kerryttänyt tekijä tai alanvaihtoa miettivä tulevaisuuden asiantuntija.

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

Osallistu keskiviikkona 30.3. klo 14 järjestettävään TE-live -infowebinaariin! Liven kautta pääset syventymään avoimiin työmahdollisuuksiin sekä ohjelman sisältöön tarkemmin, esittämään sinua askarruttavia kysymyksiä sekä tutustumaan ohjelman järjestäjiin. Siirry liven tapahtumasivulle tästä!

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu eCommercePro RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sauman aloittaa työ digimarkkinoinnin asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

RekryKoulutuksen kautta pääset vaikuttamaan aktiivisesti urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi - lue ohjelman kokonaisuudesta lisää tästä.

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

EcommercePro on osa Grow with Google -ohjelmaa ja se järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, koulutusjärjestäjä Sarasen ja Google Suomen kanssa.

Ota yhteyttä

niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi
044 025 5628
Essi-Ahonen

Essi Ahonen

Project Manager
essi.ahonen@saranen.fi
044 460 2100

Heräsikö sinulle kysyttävää koulutusohjelmasta tai sen sisällöstä? Ota yhteyttä - autamme ja vastaamme mielellämme!

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Tässä muutama esimerkki vaihtoehdoista:

Digimarkkinointi ja verkkosivut

Verkkokauppa

Auta panoksellasi järkeistämään digimarkkinointia mm. optimoinnin, nettisivujen kehityksen ja markkinoinnin työkalujen voimin. 

Sisältömarkkinointi

SoMe

Onko sinulla vainu toimivalle sisällölle? Kiinnostaako some tai vaikkapa hakukonemarkkinointi? Vie ideasi ajatuksesta käytäntöön ja suuntaa näköisiisi suunnittelutehtäviin.

Markkinoinnin analytiikka

Analytics-data

Innostaako markkinoinnin analytiikka? Onko mututuntuma sinulle vieras käsite? Anna itsellesi tilaisuus loistaa datan ja analyysien parissa!

Suunnittelu- ja asiantuntijaroolit

Yleinen markkinointi

Näetkö metsän puilta? Kiinnostaako tehtävät, joissa pääset hyödyntämään digimarkkinoinnin laajaa työkalupakkia? Tai löytyykö sinulta myynnillinen puoli? Kasva erilaisiin suunnittelu- tai asiantuntijatehtäviin!

Tässä muutama esimerkki tarjoamistamme mahdollisuuksista. Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Digimarkkinointi taipuu kauttamme moneksi ja rooleja on niin luovien, teknisten kuin kaupallisten tehtävien parissa, kokemukseen katsomatta.  

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

 

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 5 kuukaudessa

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

eCommercePro on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Viiden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen, Google Suomen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit markkinointia taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme markkinoinnin asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Content Specialist
 • Verkkokaupan asiantuntija
 • Markkinointipäällikkö
 • Growth Hacker
 • Sales & Marketing Coordinator
 • Online Sales Manager
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä sekä pääset suorittamaan digimarkkinoinnin sertifikaatteja ja muita tehtäviä. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi. Koulutus sisältää 24 päivää asiantuntijakoulutusta, joistat osa on itsenäistä opiskelua. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digimarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat sinulle erittäin tutuksi.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Digimarkkinoinnin ja myynnin automaatio
 • Hakukonemarkkinointi (SEM) ja -optimointi (SEO)
 • Google Ads
 • Some-markkinointi
 • Sisältömarkkinointi
 • Brändäys
 • Konversio-optimointi, raportointi
 • Wordpress, PHP
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. 

Hakuprosessi aikana luotu Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. Pääset siis yhdellä hakemuksella hakemaan useampaan eri paikkaan.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Minut otettiin hyvin vastaan WDS:llä. Kaikki sujui hyvin ja sujahdin hyvin mukaan työympäristöön. Aina saa vetää työkaveria hihasta ja pyytää päästä mukaan uuteen juttuun, jos jokin kiinnostaa.
 

 

-Camilla Tauro, Digital Content Specialist, Markkinointitoimisto WDS

CamillaTauro01-kuva
Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.

Lue Johanneksen koko tarina tästä!

 

-Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

ecommercepro-referenssikuva-johannes
eCommercePro oli juuri sitä, mitä tarvitsin opiskeluista työelämään siirtyessäni. Koulutusohjelman sisällöt ja työnkuvani yhteistyöyrityksessä tukivat hyvin toisiaan, ja pääsin soveltamaan lähes kaikkia oppejani saman tien myös käytännössä.
Lue Camillan koko tarina tästä!

-Camilla Jääskeläinen, SEO/SEM Specialist, Vilkas Group

hakijan-referenssi-kuvitus
Olen tyytyväinen, että lähdin mukaan koulutusohjelmaan. Nyt olen allekirjoittanut työsopimuksen ja koulutusohjelma päättyy pian. Olen hyvillä mielin – löysin mukavan firman työnantajaksi!
 
Lue Lindan koko tarina tästä!

-Linda Ahoniemi, E-commerce Specialist, Hobby Hall

ecommercepro-referenssikuva
0 / 0

Avoimet roolit

Uusia osaajia etsivät mm.

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Mainostoimisto Sitrusmedia Oy on raikas mainostoimisto Jyväskylästä, jonka perustajilla on vuosien kokemus markkinoinnista ja sisältöjen suunnittelusta. Olemme auttava mainostoimisto, joka keskittyy erityisesti WordPress-kotisivuihin, verkkokauppoihin sekä graafiseen suunnitteluun ja valokuvaukseen. 

Etsimme joukkoomme innokasta henkilöä, jonka tehtävänä on tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan ja toimia myös osana rentoa digimarkkinoinnin porukkaamme. Arvostamme kokemusta sosiaalisen median käytöstä ja tietoa digimarkkinoinnista, mutta tärkeintä on markkinointihenkisyys, halu ja motivaatio oppia uutta! Työssä pääset hyppäämään erilaisiin asiakasprojekteihin ja ottamaan sosiaalisen median haltuun. Sinulla voi olla kertynyt kokemusta esimerkiksi koulusta tai työelämästä ja koet, että markkinointi on lähellä sydäntäsi. Et pelkää uusia haasteita ja pystyt sujuvasti toimimaan myös asiakkaiden kanssa. 

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työilmapiirin sekä etätyömahdollisuuden.

Alva on vesi- ja energiapalveluiden tulevaisuuden tekijä. Jo vuosikymmeniä olemme tarjonneet osaamistamme vesi- ja energiapalveluihin Jyväskylän alueella. Tänä päivänä tarjoamme näitä ratkaisuja valtakunnallisesti, osin kansainvälisestikin. Tavoitteemme on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Etsimme joukkoomme sinua, joka tuot mukanasi uusia näkökulmia ja ajatuksia markkinoinnin toteuttamiseen.  Sinulla voi olla kaupallinen tai teknillinen tausta, opiskeluiden tai työn kautta. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä sekä kokonaisuuksien hallintaa ja koet myös asiakkaiden kanssa työskentelyn omaksesi. Ymmärrät lisäksi, miten ja mitä sisältöä olisi hyvä tuottaa ja miten kaikki vaikuttaa lopputuloksiin. 
Toimit asiakkaiden kumppanina ja pystyt myös ottamaan vastuuta etkä pelkää haastaa itseäsi. Tärkeimpänä kuitenkin arvostamme motivaatiota ja hyvää asennetta oppia uutta! Myös digimarkkinoinnin, sosiaalisen median tietämys tai viestinnän perusosaaminen katsotaan eduksi.  

Alva on vesi- ja energiapalveluiden tulevaisuuden tekijä. Jo vuosikymmeniä olemme tarjonneet osaamistamme vesi- ja energiapalveluihin Jyväskylän alueella. Tänä päivänä tarjoamme näitä ratkaisuja valtakunnallisesti, osin kansainvälisestikin. Tavoitteemme on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Haemme joukkoomme vahvistusta markkinoinnin analytiikkaan. Uskomme datan pohjalta ohjattuun ja kehitettävään markkinointiin, joten analytiikka on keskeinen osa modernin markkinoijan työtä. 

Sinulla voi olla muun muassa viestinnän tai media-alan koulutus tai kokemusta harrastuneisuuden kautta digitaalisesta markkinoinnista ja asiakaslähtöisesti työskentelystä. Et pelkää nopeatempoista työotetta ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin. Arvostamme myös tuntemusta CRM järjestelmistä ja Googlen työkaluista, mutta tärkeintä on kiinnostus uuden oppimiseen ja halu kehittyä. Pääset mukaan avoimeen ja innovatiiviseen työyhteisöön tukemaan vastuullista liiketoimintaa. 

Suomen Kaivohuolto on Jyväskylän seudulla vuonna 2017 perustettu yritys, joka tarjoaa kotitalouksille ja yrityksille vesikaivojen huoltoja ja korjauksia ympäri Suomea. Olemme alan markkinajohtaja Suomessa ja kasvutahtimme on nopea.

Etsimme kasvavaan joukkoomme luovaa ja visuaalista sisällöntuottajaa, kenellä pysyy niin kynä kuin kamerakin kädessä. Sinulla voi olla kertynyt kokemusta sosiaalisesta mediasta tai sisällöntuotosta niin työelämästä kuin opinnoista, mutta tärkeintä on halu oppia ja kiinnostus alaamme kohtaan.  

Työssä pääset toteuttamaan sisältöä yrityksen sosiaalisen median kanaviin ja luomaan visuaalista sisältöä, joten arvostamme luovaa otetta työhön ja pelkäämätöntä asennetta tarttua uusiin haasteisiin. 

Tarjoamme sinulle nuoren ja innokkaan työporukan, missä ei tylsiä hetkiä tule. Meillä on mahdollisuus työskennellä etänä, mutta löytyy myös viihtyisä työpiste Jyväskylän Kirristä.

Online Solutions Oy on kasvattamassa panostustaan sähköisen liiketoiminnan saralla entisestään. Palveluihimme kuuluvat muun muassa hosting-palvelut, tietoturvapalvelut ja sähköisen liiketoiminnan ratkaisut. Tuottamamme sähköisen liiketoiminnan palvelut ja ratkaisut ovat esimerkiksi verkkokauppaan, taloushallintoon, toiminnanohjaukseen ja ajanvaraukseen liittyviä verkkopalveluja.

Etsimme joukkoomme sähköisen liiketoiminnan ratkaisuista innostuvaa henkilöä, kuka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Sinulla voi olla kertynyt kokemusta töiden tai opiskeluiden myötä esimerkiksi erilaisten verkkopalvelujen koodaamisesta ja haluat kehittyä eCommerce / sähköisen liiketoiminnan ratkaisujen toteuttajana huippuosaajaksi. Ratkaisevaa ei ole mitkä täsmälliset työkalut ja ohjelmointikielet ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Arvostamme myös digimarkkinoinnin osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haastavaa tekemistä ja pääset työskentelemään erittäin osaavien työkavereiden kanssa. 

Online Solutions Oy on kasvattamassa panostustaan sähköisen liiketoiminnan saralla entisestään. Palveluihimme kuuluvat muun muassa hosting-palvelut, tietoturvapalvelut ja sähköisen liiketoiminnan ratkaisut. Tuottamamme sähköisen liiketoiminnan palvelut ja ratkaisut ovat esimerkiksi verkkokauppaan, taloushallintoon, toiminnanohjaukseen ja ajanvaraukseen liittyviä verkkopalveluja.

Nyt etsimme tiimiimme myynnistä innostuvaa projektipäällikköä vastaamaan sähköisen liiketoiminnan ratkaisujen myynnistä. Tehtävässä menestymisessä sinulla olisi hyvä olla aiempaa kokemusta myyntityöstä vähintään vuoden ajan, alan ei tarvitse liittyä sähköiseen liiketoimintaan tai tietotekniikkaan, kunhan aktiivinen ulospäinsuuntautuva ja itsenäinen myyntityö ei pelota. Lisäksi nettisovellusten maailman olisi hyvä olla tuttu sinulle joillain tavalla, ei merkitystä onko kokemusta siihen liittyen koodauksesta, myyntityöstä tai asiakaspalvelusta. Tärkeää on, että viihdyt sähköisen liiketoiminnan parissa. Arvostamme tietämystä esimerkiksi taloushallinnon palveluista tai verkossa tapahtuvasta kaupankäynnistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä myös joustavasti etänä. 

Online Solutions Oy on kasvattamassa panostustaan sähköisen liiketoiminnan saralla entisestään. Palveluihimme kuuluvat muun muassa hosting-palvelut, tietoturvapalvelut ja sähköisen liiketoiminnan ratkaisut. Tuottamamme sähköisen liiketoiminnan palvelut ja ratkaisut ovat esimerkiksi verkkokauppaan, taloushallintoon, toiminnanohjaukseen ja ajanvaraukseen liittyviä verkkopalveluja.

Nyt etsimme joukkoomme sähköisen liiketoiminnan ratkaisuista innostuvaa henkilöä myyntitehtäviin. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii aiempaa kokemusta myyntityöstä, alan ei tarvitse liittyä sähköiseen liiketoimintaan tai tietotekniikkaan, kunhan aktiivinen ulospäinsuuntautuva ja itsenäinen myyntityö on tuttua. Lisäksi nettisovellusten maailman olisi hyvä olla sinulle joillain tavalla tuttua, ei merkitystä onko kokemusta siihen liittyen koodauksesta, myyntityöstä tai asiakaspalvelusta. On tärkeää, että viihdyt sähköisen liiketoiminnan parissa. Arvostamme tietämystä esimerkiksi taloushallinnon palveluista tai nettikaupasta. 

Jyskän Varastomyymälä perustettiin 1985 vanhaan Fredrikssonin lakkitehtaan kiinteistöön Jyskässä, silloisessa Jyväskylän maalaiskunnassa. Jyskän Varastomyymälä Oy on yksityinen perheyritys ja työllistää noin 20 henkilöä. Tuotevalikoimaan kuuluvat elektroniikkatuotteet, lvi- ja sähkötarvikkeet, työkalut, maalaus- ja rakennustarvikkeet, autotarvikkeet, kemikaalio-siivous- ja pesuaineet, tekstiili- ja kodintekstiili, eläintarvikkeet, lelut ja askartelutarvikkeet sekä elintarvikkeet. Sesonkiaikaan valikoimaan kuuluvat myös piha- ja puutarhatuotteet, joulu ja muut sesongit. Tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakkaita kuunnellen ja sesongeissa mukana eläen. 

Etsimme joukkoomme henkilöä vastaamaan yrityksen digitaalisesta markkinoinnista ja graafisesta suunnittelusta. Sinulla voi olla kertynyt kokemusta graafisesta puolesta tai markkinoinnista esimerkiksi töiden tai opiskeluiden kautta, mutta tärkeintä on halu ja motivaatio oppia uutta. Arvostamme myös tietämystä verkkokaupasta ja Wordpressistä. Arjessa pääset toteuttamaan graafista suunnittelua ja digimarkkinointia, mutta pääset myös hyppäämään verkkokaupan pariin ja tuomaan uusia ideoita mukaan. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn, missä pääset haastamaan itseäsi niin visuaalisesti kuin teknillisesti. Lisäksi seuranasi on erityisen mukavat työkaverit ja viihtyisä työympäristö. 

Magister Solutions on suomalainen yritys, joka on erikoistunut verkkosimulaatiotyökaluihin ja -palveluihin mobiili- ja satelliittiverkkojen yksityiskohtaiseen mallintamiseen. Teemme yhteistyötä johtavien mobiili- ja satelliittikommunikaatio-organisaatioiden kanssa ja teemme myös paljon tutkimusta luodaksemme uusia tapoja simuloida tulevaisuutta. Magister Solutions on kehittänyt Magister SimLab -simulointipalvelun, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen, toimittajariippumattoman, modernin web-/pilvipohjaisen simulointipalvelun.

Nyt etsimme joukkoomme henkilöä vastaamaan projektien ja palvelun myynnistä sekä yrityksen markkinoinnista. Toivomme sinulta innostunutta myyntihenkistä asennetta; että nautit asiakaskohtaamisista. Sinulla voi olla kertynyt kokemusta myyntityöstä työn puolesta ja markkinointi tietämystä esimerkiksi opiskeluiden myötä, mutta tärkeintä on halu ja motivaatio oppia uutta ja kehittyä myynnin ja markkinoinnin kentällä. Arvostamme ohjelmistokehitykseen liittyvää tietämystä, mutta se ei ole vaatimus, vaan asiat oppii työn ohessa. Arvostamme myös kokemusta CRM järjestelmistä. Asiakkaitamme on paljon ulkomailla, joten toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin myynnin ja markkinoinnin parissa ja pääset tuomaan uusi ideoita markkinointiimme. Meillä voit työskennellä joustavasti myös etänä, mutta viihtyisät toimitilat löytyvät myös Jyväskylästä.

Olemme muuramelainen yritys, jossa valmistetaan käsityönä valomainoksia sekä teipataan niin autoja kuin liiketiloja. Meillä on myös Led-valaisimien maahantuonti sekä valikoimastamme löytyy lisäksi kotimaisia valaisimia. Valaisemme sisä -ja ulkotiloja. Vaativaa valaistusta tarvitsevat tilat ovat vahvuutemme ja erikoisuutemme. Lisäksi meillä on sähköurakointi. 

Muuramelaisella osaamisella valaisemme brändisi!

Nyt kaipaamme tiiviiseen joukkoomme lisävahvistusta markkinoinnin puolelle. Etsimämme henkilö on idearikas, innostunut ja oppimisen nälkäinen tekijä. Sinulla voi olla kertynyt kokemusta jo digimarkkinoinnista ja sisällöntuotosta eri sosiaalisen median kanaviin, mutta tärkeimpänä pidämme halukkuutta tarttua uusiin työtehtäviin rohkealla otteella! Arvostamme tietämystä Googlen työkaluista ja verkkosivujen päivityksestä, mutta eivät ole vaatimus. Tässä työssä pääset monipuolisiin markkinoinnin tehtäviin ja pääset ottamaan laaja-alaisesti haltuusi yrityksen markkinoinnin ja brändäyksen.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja hyvin monipuolisen työn markkinoinnin parissa, missä ei varmasti tule tylsää! Voit työskennellä joustavasti etänä, mutta voit myös halutessasi työskennellä paikan päällä toimistolla Muuramessa.

Woolman on Euroopan suurin Shopify Plus partneri, jonka toiminta keskittyy Shopify verkkokauppojen rakentamiseen, kehittämiseen sekä kasvattamiseen. Yritys edistää verkkokaupankäyntiä tekemällä siitä nopeaa ja helppoa sekä kehittämällä ja ylläpitämällä joustavia ratkaisuja asiakkaille, jottei yksikään yritys epäröisi ottaa seuraavaa askeltaan eteenpäin kansainvälistymisen ja verkkoliiketoiminnan kasvun polulla. Woolman auttaa asiakkaita polun jokaisessa vaiheessa nyt ja tulevaisuudessa, käsi kädessä. Yritys pyrkii vahvasti uraauurtavaan ajatteluun, johtamiseen, helppouteen ja kaupallisten ratkaisujen kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa.

Etsimme nopeasti kasvavaan joukkoomme innokasta ja positiivista digimarkkinoinnin tekijää, jolta ei puutu rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Sinulla voi olla jo kokemusta markkinoinnista, verkkokauppaliiketoiminnasta tai asiakaspalvelusta työn puolesta, mutta tärkeintä on kuitenkin motivaatio ja halu oppia uutta näistä teemoista. Arvostamme tietämystä digitaalisen markkinoinnin työkaluista, verkkokauppa-alustoista ja myynnistä kuluttajapuolella, mutta se ei ole vaatimus. Eduksi katsomme myös, jos sinulla on kertynyt kokemusta erilaisista projekteista tai hankkeista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kansainvälisessä ympäristössä digitaalisen markkinoinnin ja verkkokauppaliiketoiminnan parissa. Työssäsi pääset tukemaan suomalaisia ja kansainvälisiä D2C brändejä verkkokaupan myynnin kasvuun ja asiakashankintaan liittyvissä haasteissa. Pääset osaksi kannustavaa tiimiä ja hyperkasvun siivittämää yrityskulttuuria, jossa ei varmasti tule tylsää! Meillä voit työskennellä myös täysin etänä, joten ei haittaa, vaikka asuinpaikkasi ei ole Keski-Suomessa.

 

Frostigon on mainostoimisto, viestintätoimisto ja digitoimisto, jossa yhdistyy luovuus, markkinointiosaaminen sekä teknologia saumattomaksi paketiksi.

Nyt etsimme joukkoomme innovatiivista heittäytyjää ottamaan koppia meidän sisällöntuotannostamme. Sinulla voi olla kertynyt jo osaamista sosiaalisesta mediasta, digitaalisen markkinoinnin työkaluista tai videoiden tuottamisesta, mutta tärkeintä on motivaatio ja halu oppia lisää digitaalisesta markkinoinnista. Arvostamme kokemusta myös visuaalisen ilmeen toteutuksesta ja kuvien/videoiden editoinnista ja perus ATK-taidoista. Tarjoamme rennon ja hauskan työilmanpiirin, missä meemien käyttö on myös sallittua ja pääset luomaan sisältöä myös meidän omiin somekanaviimme.

Meillä voit työskennellä myös joustavasti etänä, mutta konttori löytyy myös Jyväskylästä.

Tanan tavoite on hyvin yksinkertainen: Haluamme, että asiakkaamme pystyvät tekemään jätteestä tuottoa.

Olemme verkostomaisesti toimiva kansainvälinen ympäristöteknologiayritys. Kehitämme, tuotamme ja markkinoimme ratkaisuja, jotka tekevät mekaanisesta jätteen käsittelystä entistä tehokkaampaa. Toimintamme ytimessä ovat älyllä varustetut kestävät, mobiilit koneet ja palvelut. Menestyksen tekevät kuitenkin ihmiset, jotka haluavat toimia fiksummin. Siksi panostamme asiakassuhteisiin, henkilöstömme hyvinvointiin ja motivaatioon sekä jatkuvaan tuote- ja palvelukehitykseen.

Me autamme luomaan jätteenkäsittelystä bisnestä ja pitämään fokuksen tuloksissa, ei pelkissä koneissa.

Etsimme markkinointitiimiimme innokasta ja rohkeaa henkilöä auttamaan monipuolisissa markkinoinnin käytännön tehtävissä. Työtehtäviisi voi kuulua osaamisestasi ja mielenkiinnostasi riippuen digitaalinen markkinointi, sisällöntuotanto, graafinen suunnittelu tai vaikkapa verkkosivujen optimointi. Sinulla voi olla kertynyt kokemusta markkinoinnista esimerkiksi töiden tai opiskeluiden kautta, mutta tärkeintä on markkinointihenkisyys sekä halu ja motivaatio oppia uutta. Arvostamme erityisesti tietämystä Adoben ohjelmista, sosiaalisen median kanavista ja Wordpressistä. Kansainvälisen toimintaympäristön vuoksi myös sujuva englanninkielentaito on eduksesi.

Tämä paikka on sinulle, joka haluat päästä näyttämään osaamisesi ja kehittymään markkinoinnin asiantuntijaksi. Sinua kiinnostaa sekä monipuolinen työnkuva että kansainvälinen työympäristö. Haluat päästä osaksi mutkatonta työyhteisöä, jossa paiskitaan hommia hyvällä sykkeellä ja rohkealla asenteella. Laitteemme ja palvelumme mahdollistavat ja tehostavat vastuullista jätteenkäsittelyä – tule tekemään merkityksellistä työtä ja jätä jälkesi puhtaampaan huomiseen.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Digimarkkinointi taipuu moneksi ja voit suunnata kauttamme uuteen rooliin hyvin monenlaisella taustalla! Olitpa siis uraasi aloittava tekijä, digimarkkinoinnin tai -myynnin tehtävissä jo enemmän painiskellut osaaja tai alanvaihtoa pohtiva tulevaisuuden asiantuntija, koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden nousta näköisiisi työtehtäviin.

Hakijana suurimpia valttejasi ovat:

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi digimarkkinoinnin parissa – tämä on kaikista tärkein piirteesi!
 • Et vierasta uusia innovaatioita ja testailet mielelläsi uusia ideoita myös käytännössä
 • Pidät dataa ja tietoon pohjautuvaa ajattelua suuressa arvossa, olipa tähtäimessäsi luovempi, teknisempi tai kaupallisempi rooli

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Hakuohjeet

1. Jätä hakemuksesi TE-palveluihin

Voit hakea eCommercePro - Grow with Google -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutusnumero: 705937

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 5 kk

Hakuaika: 21.3. – 18.4.2022

Koulutuksen ajankohta: 17.5. - 12.10.2022

EcommercePro RekryKoulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus yhteistyöyrityksen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö:

Ohjelma koostuu asiantuntijakoulutuksista (24 päivää) ja käytännön työskentelystä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutuspäivät järjestetään suomeksi.

Koulutuksen aikana syvennytään mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Digimarkkinoinnin ja myynnin automaatio
 • Hakukonemarkkinointi (SEM) ja -optimointi (SEO)
 • Google Ads
 • Some-markkinointi
 • Sisältömarkkinointi
 • Brändäys
 • Konversio-optimointi, raportointi
 • Wordpress, PHP

TE-liven tallenne

Haluatko kuulla vielä lisää? Katso alta 30.3. järjestetyn TE-liven tallenne!

 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.