Grow With Google rekrytoivat koulutusohjelmat

Kasva uuteen työhön rekrytoivasta koulutusohjelmasta

Klikit, konversiot ja sisällöt; vaiko data, analytiikka, automaatiot tai web-kehitys? Olet sitten kiinnostunut mistä näistä tahansa – on Googlen sekä muidenkin markkinoinnin työkalujen osaaminen niissä keskeistä. Syvennä osaamistasi ja hae nostetta urallesi uuden työn merkeissä rekrytoivista koulutusohjelmista!

Digimarkkinoinnin, verkkokaupan ja digitaalisen palvelukehityksen rekrytoivat koulutusohjelmat tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa uusi työ kasvualalla. Samalla viet asiantuntijuutesi seuraavalle tasolle uusia työtehtäviäsi tukevan, noin 4-6 kk mittaisen rekrytoivan koulutusohjelman avulla. Ohjelman aikana saat koulutusta alan huipuilta ja pääset hyödyntämään oppeja suoraan uudessa roolissasi.

Rekrytoivat koulutusohjelmat ovat suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Koulutusohjelmat ovat osa Grow with Google -ohjelmaa ja ne järjestetään tiiviissä yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Google Suomen kanssa. 

gwg-saranen-te-ely-logot

Pian alkavat Grow With Google -rekrytoivat koulutusohjelmat

Rekrytoivan koulutusohjelman monet hyödyt

uusi-tyo-icon

Nopeasti nostetta uuteen työhön

Rekrytoiva koulutus on työvoimakoulutusta, jonka tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme noin 4-6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi.

Ohjelma yhdistää työssäoppimisen ja asiantuntijakoulutuksen yhteen kokonaisuuteen, minkä ansiosta pääset nopeasti uusiin työtehtäviin kiinni ja kasvatat asiantuntijuuttasi käytännönläheisellä tavalla.

omannakoisia-rooleja-icon

Löydät omannäköisiä työtehtäviä

Ohjelmia toteutetaan useille eri aloille ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Avoimet roolit vaihtelevat koulutusohjelmakohtaisesti ja työmahdollisuuksia on tarjolla niin vastavalmistuneille opiskelijoille, kokeneemmille osaajille kuin alanvaihtajillekin.

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

ajantasaisin-osaaminen-icon

Saat alan ajantasaisinta osaamista

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa.

Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia. Niiden rahallinen arvo voi olla jopa kymmeniä tuhansia. Koulutusohjelmiemme kumppaneina on mm. Googlen, Microsoftin ja Salesforcen kaltaisia toimijoita. 

tyonhaun-agentti-icon

Teet työnhausta astetta helpompaa

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman yhteistyöyrityksiin, eikä sinun tarvitse hakea jokaiseen paikkaan erikseen. Näin vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Meidän tehtävämme Sarasella on tukea sinua koko hakuprosessin aikana ja etsiä profiiliisi parhaiten sopivia työmahdollisuuksia. Käytännössä saat meistä oman työnhaun agenttisi!

Osallistujakokemuksia

 

Koulutusohjelman suurin arvo on siinä, että asioista saa pohjatiedon. Ohjelman aikana opiskelin vimmalla erilaisia sertifikaatteja ymmärtääkseni asioita paremmin. Yhden päivän koulutus ei nimittäin tietenkään tee kenestäkään ammattilaista. Yleiskatsaus opiskeltavaan aiheeseen auttaa kuitenkin hahmottamaan kokonaisuutta.

Petri Hänninen

Digital Planner, Dagmar

petri-dagmar-kokemus

Koko prosessin ajan tuntui siltä, että meistä osallistujista pidettiin hyvää huolta. Vaikkemme olisikaan työllistyneet, oli turvallinen olo, kun joku välitti meistä ja tilanteestamme. Tämä tyynnytti itseäni paljon

Camilla Tauro

Digital Content Specialist, WDS

CamillaTauro03-nelio-1

Minulle oli silmiä avaavaa tajuta esimerkiksi se, kuinka iso vaikutus erilaisilla työkaluilla on ja mitä kaikkea niillä voi tehdä. Ennen koulutusta en ollut ajatellut, kuinka suuri markkinoinnin maailma on. Suosittelen rekrytoivaa koulutusta kaikille, jotka haluavat vaihtaa alaa tai kehittää itseään

Miikka Wakkola

Digital Marketing Specialist, WDS

miikka-wakkola-photoby-jp-kankkunen
0/0
rko-sivu-bg-askeleet

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Rekrytoivan koulutusohjelman ajatuksena on koulutuksen kautta saada uusi työpaikka. Konseptissa yhdistyy työskentely yrityksessä ja huipputason koulutus. Rekrytoivan koulutusohjelman tarkoituksena on antaa osallistujalle kattava perehdytys ja tuki työtehtäviin. Koulutuksen avulla hakijan on mahdollista siirtyä myös uudenlaista osaamista vaativiin tehtäviin. Ohjelman jälkeen on aina tavoitteena solmia työsuhde yhteistyöyrityksen kanssa. Sarasen toteuttamista rekrytoivista koulutusohjelmista 80 % osallistujista työllistyy keskimäärin ohjelman päätteeksi uuteen rooliin.

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Me Sarasella hoidamme yhteistyöyrityksen etsimisen. Pyrimme löytämään mahdollisimman hyvin hakijan toiveita vastaavan yrityksen. Samanaikaisesti huomioimme yrityksen tarpeet, sillä yrityksen edustaja tekee lopullisen valinnan heille sopivimmasta hakijasta.

Voit itsekin etsiä yritysyhteistyöpaikkaa ja näin varmistaa paikkasi ohjelmassa.

Sopivan paikan löytyminen on mahdollista myös oman yrityskontaktin kautta. Potentiaalisesta yrityspaikasta kannattaa mainita koulutusohjelman vastaavalle henkilöille mahdollisimman pian hakuprosessin alkuvaiheessa.  

Digimarkkinointi on monipuolinen ja laaja kokonaisuus, eikä kaikkia sen osa-alueita tarvitse hallita etukäteen. Voit valmistautua ohjelmiin tutustumalla etukäteen Googlen ilmaiseen oppimisympäristöön

Googlen Digital Garage tarjoaa verkkokursseja digimarkkinoinnista. Alustalta löytyy Digimarkkinoinnin perusteet-oppimiskokonaisuus, joka kesto on noin 40 tuntia. Kokonaisuus sisältää myös maksuttoman sertifikaatin, jota työnantajat arvostavat. Voit suorittaa sen halutessasi ennen ohjelman alkua.


Katso lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Tutustu tarkemmin rekrytoivien koulutusohjelmien prosessiin sekä kaikkiin Sarasen alkaviin ohjelmiin täältä 👉