Hakuaika on päättynyt!

 

HealthTech Training Camp

  • Haku auki 15.9. asti. Koulutus järjestetään 30.9. – 15.11.2019.


HealthTech Academy

  • Haku auki 14.10. asti. Rekrytointikoulutus järjestetään 30.12.2019 – 22.5.2020.


HealthTech Training Camp (30.9. – 15.11.2019) on 35 päivää kestävä terveysteknologian täydennyskoulutus. Tässä koulutuksessa pääset osallistumaan 20 lähi- ja 15 itsenäisen opiskelun päivään asiantuntevan kouluttajajoukkomme johdolla. Pyrimme pitämään koulutuksen mahdollisimman käytännönläheisenä, jotta opitut tietotaidot ovat mahdollisimman hyvin siirrettävissä työelämään.

HealthTech Training Camp -koulutuksen kautta saat hyvän yleisnäkymän terveysteknologian monipuolisesta maailmasta. Kuten odottaa saattaa, terveysteknologiaan liittyy paljon esimerkiksi regulaatiovaatimuksia, jotka tulee osata ottaa huomioon tuotekehityksessä. Koulutuksessa tullaan lähiopetuksen lisäksi tekemään konkreettisia harjoituksia esimerkiksi terveysteknologiatuotteen tuotekehitykseen liittyen. Luvassa on intensiivinen, mutta antoisa koulutus! Tarkempi koulutussisältö julkaistaan myöhemmin.

Oulussa on useita terveysteknologiayrityksiä. Yritysten kanssa käytyjen keskustelujen perusteella tarvetta uusille osaajille löytyy, mutta päteviä osaajia on heikosti tarjolla. Siispä koulutus on todella ajankohtainen ja hyvä mahdollisuus päästä alalle, jossa osaavista työntekijöistä on pulaa.

Mikäli aihe kiinnostaa ja koet, että koulutus edesauttaa työllistymistäsi terveysteknologia-alalle, niin hae mukaan koulutukseen! Varsinaista pohjaosaamisvaatimusta koulutukseen ei ole – terveysteknologian parissa on monenlaisia työrooleja tarjolla ja koulutuksen kautta saat tärkeää toimialaosaamista, joka auttaa sinua pääsemään alalle.

Haku koulutukseen on 1.8.–15.9.2019.

Kesto: 35 päivää
Aloituspaikkoja: 15
Ajankohta: 30.9.2019 – 15.11.2019

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.