Opi koodausta 40 päivässä – lyhytkurssi koodauksesta ja data-analytiikasta kiinnostuneille

Haku päättynyt!

---

Oletko kiinnostunut koodauksesta tai analytiikasta, mutta oikeaa saumaa opiskelulle ei ole löytynyt? Haluatko oppia koodaamaan ja ottamaan datasta enemmän paukkuja irti? Kehitä koodaus- ja analytiikkataitojasi lyhytkoulutuksemme kautta – ilman aiempaa koodauskokemusta. Hae mukaan pian!

40 päivän koodauksen lyhytkurssimme tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua kätevästi koodauksen ja data-analytiikan perusteisiin, sekä kehittää omaa ammatillista osaamistasi esimerkiksi lomautuksen aikana.

Koodia ja dataa on ympärillämme kaikkialla. Yhä kiihtyvän digitalisaation takia nekin alat ja yritykset, jotka eivät vielä ole koodinpätkässä kiinni, tulevat sitä kohta olemaan. Koodaustaidot, data-analytiikka ja erilainen ohjelmisto-osaaminen ovatkin tulevaisuuden työmarkkinoilla entistä kysytympiä taitoja, vaikka näiden parissa ei kokopäiväsesti töitä tekisikään. Lyhytkurssimme avulla pääset panostamaan omaan uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat tulevaisuudessa kilpailevat.

Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää koodauksesta!

Ohjelmoinnin ja data-analytiikan maksuton koulutus kätevästi verkossa

Koulutuksen tavoitteena on mahdollistaa sinulle ohjelmistokehityksen sekä web- ja data-analytiikan perusteiden oppiminen, ajasta ja paikasta riippumattoman verkko-opiskeluympäristön kautta. Sinun ei siis tarvitse nousta omaa sohvaasi pidemmälle opiskelemaan!

Koulutus on suunnattu koodauksen ja data-analytiikan tulokkaille, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa koodauskokemusta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja halusi kehittää taitojasi koodin ja datan parissa! Koulutus on kaikille osallistujille maksuton.

40 päivää kestävän kurssin aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten ja monipuolisten harjoitusten kautta. Koodauksen ja data-analytiikan uusimpien teemojen ja teknologioiden opiskelu avaa ovia tulevaisuuden suunnitelmillesi ja urapolullesi – pääset hyödyntämään kaikkea oppimaasi kätevästi tulevissa työtehtävissäsi, harrastuksissasi ja muissa projekteissasi!

Syvennä ammatillista osaamistasi esimerkiksi lomautuksen aikana

Koulutuksen kohderyhmänä ovat erityisesti koronavirusepidemian vuoksi TE-toimiston asiakkaana olevat henkilöt, mukaan luettuna lomautetut eri alojen ammattilaiset, joille on hyötyä ammatillisen osaamisen päivittämisestä lomautuksen aikana. Koulutus on suunniteltu erityisesti sellaisille ammattilaisille, joilla ei ole lainkaan aiempaa osaamista tai kokemusta ohjelmistokehityksestä tai data-analytiikasta. Kiinnostus IT- ja ohjelmistoalaa kohtaan on tärkeintä!

Koulutus on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelmaan osallistuvat voivat hakea korotettua ansiopäivärahaa ja peruspäivärahaa sekä työmarkkinatukea.

Haethan ohjelmaan mahdollisimman pian – ohjelma starttaa toukokuun alkupuolella!

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.