Microsoft Dynamics 365 Akatemia

Info

Osaamisalue IT & Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Uusimaa, Kaakkois-Suomi
Hakuaika päättyy 30.3.2020
Koulutuksen kesto 6kk
Koulutuksen ajankohta 23.4.–23.10.2020

Työpaikka järjestelmäasiantuntijana Microsoft Akatemian avulla! 

Haku päättynyt!

---

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä. Haluamme vaalia kaikkien terveyttä ja taata samalla hakijoillemme mahdollisimman turvallisen ja vaivattoman hakukokemuksen. Hae siis huoletta mukaan – anna meidän auttaa työllistymisessäsi!

---

Oletko etsimämme ongelmanratkaisija, jolla ei jää sormi suuhun pulmia purkaessa? Onko sinulla kokemusta liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja haluat tehdä töitä asiakasrajapinnassa? Hae Microsoft Akatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja nappaa työpaikka sertifioituna Dynamics 365 -asiantuntijana alalta, jossa työt etsivät tekijäänsä!

Teknologioiden ja liiketoiminnan tarpeiden kehittyessä perinteiset asiakkuudenhallinnan ja toiminnanohjauksen järjestelmät eivät enää riitä. Uudet taloushallinnon ja CRM:n pilviratkaisut vaativat käyttäjikseen kouluttautuneita ammattilaisia, joiden kysyntä työmarkkinoilla jatkaa kasvamistaan.  Yritykset etsivätkin joukkoonsa uusia järjestelmäasiantuntijoita, jotka pystyvät ohjaamaan tulokset seuraavalle tasolle. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta uusia osaajia etsivät mm. CSC Oy, Digia Oy, Efima Oy, Global VoiceLink GVL Oy, Plandent Oy, Symbio Finland Oy, Digital Illustrated Oy , Paulig Oy, Sarastia Oy ja TietoEvry Oy. Voit tutustua avoinna oleviin paikkoihin tarkemmin alempana. 

Kenelle koulutus sopii? 

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka ovat joko vastavalmistuneita tai jo pidempään työskennelleitä ammattilaisia, joilla on kiinnostus kehittyä ja luoda uraa Microsoftin teknologioiden parissa. Hyvän pohjan koulutukselle antaa esim. tekninen tausta, soveltuva koulutus, työkokemus tai alan harrastuneisuus. Lisäksi arvostamme tuntemusta mm. IT-alalta, eri liiketoimintaprosesseista sekä konsultatiivisesta työstä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta.

Ennen kaikkea työnantajat etsivät tehtäviin henkilöitä, jotka ovat innostuneita oppimaan uutta ja kehittämään osaamistaan Microsoftin teknologioiden parissa. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Kannattaa hakea jo tänään! Rekrytoivat työnantajat odottavat innolla kuulevansa sinusta lisää. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja teemme esivalintoja parhaillaan! 

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä: 

 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä taloushallinnosta, kuten kirjanpidosta, reskontranhoidosta tai sisäisestä laskennasta.
 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä asiakaspalvelusta, asiakkuudenhallinasta, osto- tai myyntitehtävistä tai muista liiketoimintaprosesseista.
 • Haluat töissäsi hyödyntää kiinnostustasi tietojärjestelmiin ja asiakastyöhön.
 • Sinulla on valmius toimia itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja innostus kehittyä konsultointiin.
 • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. KTM, tradenomi, DI, insinööri tai FM).
 • Erilaiset it-järjestelmät ja teknologiat herättävät sinussa innostusta ja saatat tuntea jo aiemmin joitain CRM- tai toiminnanohjausjärjestelmiä tai Microsoftin teknologioita (esim. Dynamics NAV, Dynamics AX, Office 365 tai Sharepoint).
 • Nautit ongelmanratkaisusta ja sinulla on systemaattinen työote.
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä ja haluat tehdä tulevaisuudessa töitä liiketoiminnan ja teknologian parissa.
 • Sinulla on työkokemukseen, opintoihin tai harrastuneisuuteen perustuvaa osaamista.
Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakulomaketta: TE:n hakulomakkeen ja Sarasen osaajaprofiilin.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia tarvittaessa hakuaikana.

Jätä TE:n hakemus                Täytä Sarasen osaamisprofiili

Meille ja rekrytoiville yritykselle tärkeintä on halusi kasvaa Microsoft-teknologioiden ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Hae mukaan ja työllisty D365-asiantuntijan tehtäviin!

D365-asiantuntijana kehität asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja toimit järjestelmien käyttöönoton selkärankana. Tehtävissäsi takaat, että uusimmat innovaatiot ja ratkaisut saatetaan todella maaliin ja lopulta käytännön tasalle. Kovan osaajakysynnän vuoksi uusia työntekijöitä etsitään niin Microsoftin kumppaniverkostoihin asiantuntijoiksi, kuin myös yritysten loppukäyttäjiksi. Kouluttamamme asiantuntijat voivat työllistyä monenlaisiin työtehtäviin, voit löytää itsesi tulevaisuudessa mm. seuraavista rooleista: 

 • CRM-konsultti
 • Taloushallinnon ratkaisukonsultti
 • D365-konsultti
 • Projektipäällikkö
 • Technical Specialist
 • Dynamics 365 Trainee
 • Ratkaisukonsultti
 • Järjestelmäasiantuntija

Sertifioidu D365-asiantuntijaksi

Microsoft Akatemia on 6 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kasvattaa sinut Microsoft-teknologioiden asiantuntijaksi ja työllistää sinut yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, kokemustasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, josta löydät uuden, kiinnostavan työn.

Microsoft Akatemian kautta jo yli 350 tekijää on löytänyt työnsä pilviratkaisujen asiantuntijatehtävissä. Ja töitä todella riittää tulevaisuudessakin! 

Saat ainutlaatuisen ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja taidot haltuusi alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamana ja pääset soveltamaan taitojasi työtehtävien parissa. Koulutuksen kautta saat mahdollisuuden suorittaa useita Microsoftin sertifikaatteja, ja pääset osoittamaan asiantuntijuutesi konkreettisesti. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi investoit omaan osaamiseesi sekä tulevaisuuden uraasi.  

Ohjelmaan sisältyy noin 20 huipputason koulutuspäivää Microsoftin pilviratkaisuista, Power Platformista, Azuresta ja Microsoft365:stä. Opetus tapahtuu pääosin suomeksi, mutta alan termistö, koulutusmateriaalit ja osa koulutuksista voivat olla myös englanniksi. Koulutukset järjestetään verkossa ja mahdollisuuksien mukaan myös lähiopetuksena Espoossa ja Helsingissä. 

Hakemalla nopeasti varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi mahdollisimman nopeasti. Älä siis epäröi, vaan hae mukaan mahdollisimman pian! 

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi

Voit hakea Microsoft Akatemiaan, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, tai irtisanomisuhan alla. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 691561

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Täytä osaajaprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Mukana olevat yritykset

TietoEVRY luo digitaalista kilpailuetua yrityksille ja yhteiskunnalle. Olemme digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö, joka yhdistää paikallisen osaamisen sekä globaalit kyvykkyydet asiakkaidemme eduksi. Pohjoismaiset arvot luovat perustan menestymisellemme. Lue lisää toiminnastamme täältä.

Ketä etsimme?

Haemme kasvavaan Microsoft Dynamics konsulttien joukkoomme lisää innokkaita henkilöitä oppimaan toimitusketjun- tai myynnin- ja asiakaspalveluprosessien ammattilaiseksi ja työskentelemään osana kansainvälistä tiimiämme. Suomen lisäksi kollegoja on mm. Ruotsissa, Norjassa, Latviassa, Ukrainassa ja Intiassa.

Toivomme sinulta:

 • motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi
 • proaktiivista otetta ja asiakaslähtöisyyttä
 • halua toimia kansainvälisessä ympäristössä
 • sujuvaa suomen- ja englanninkieltä (suullinen & kirjallinen)
 • etuna on jos jo tunnet myynnin,- toimitusketjun tai talouden prosesseja ja/tai sinulla on jo kokemusta ERP ja/tai CRM järjestelmistä joko käyttäjänä tai konsulttina

Konsulttimme työskentelevät läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. He osallistuvat uusien järjestelmien toteutusprojekteihin sekä tukevat ja kehittävät jo tuotannossa olevia järjestelmiä. Työnkuvaan kuuluu moninaiset tehtävät presalesta aina projektien toteutukseen ja jatkuvaan kehittämiseen asti.  Pääset myös mm. vetämään workshoppeja ja osallistumaan testaukseen sekä tekemään tiiviisti yhteistyötä kollegoiden, kuten projektipäälliköiden, konsulttien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Plandent Oy on Suomen johtava hammasalan laite- ja tarviketoimittaja. Plandent Oy tarjoaa hammasalan ammattilaisille uusimmat laitteet ja ohjelmistot, päivittäiset tarvikkeet sekä kattavat tukipalvelut. Plandent Oy kuuluu suomalaisomisteiseen Plandent-liiketoimintaryhmään, joka on Pohjois-Euroopan suurin hammasalan toimittajaketju. Ketju toimii 13 maassa ympäri Eurooppaa. Plandent on osa terveysteknologian alalla toimivaa suomalaista Planmeca Groupia, jonka emoyhtiö Planmeca Oy on yksi maailman suurimmista hammashoitolaitteiden valmistajista. Konsernin liikevaihto on 746 miljoonaa euroa (2018) ja se työllistää lähes 2750 työntekijää ympäri maailmaa. Tutustu yritykseemme lisää täältä

Ketä etsimme?

ERP-asiantuntijana (ERP Solution Specialist) toimenkuvaasi kuuluu pähkinänkuoressa toiminnanohjausjärjestelmän ja prosessien tukeminen sekä kehittäminen yhdessä liiketoiminnan yksiköiden kanssa. Plandentilla on menossa ERP -järjestelmän versionvaihtoprojekti.  Tulet toimimaan osana projektitiimiä tukien liiketoimintakäyttäjiä testauksissa ja vaihtelevissa järjestelmän käyttöönottotehtävissä. Versionvaihdon jälkeen osallistut käyttäjätuen tehtäviin sekä erilaisiin jatkokehityshankkeisiin.

Toivomme sinulta:

 • Järjestelmällisyyttä
 • Oma-aloitteisuutta
 • Yhteistyökykyä
 • Microsoft Excelin käyttötaito
 • Tehtävässä edellytetään suomen- ja englanninkielitaitoa. Ruotsinkielitaito on tehtävässä hyödyksi.
 • Aikaisemmasta kokemuksesta ERP -järjestelmän tuki- tai kehitystehtävistä on tehtävässä etua.

ERP Asiantuntija auttaa liiketoimintakäyttäjiä ohjelmiston käytön ja prosessien kanssa. Työpäivät kuluvat erilaisia virhetilanteita ja ratkaisuja tutkien ja käyttäjiä opastaen. Ympärilläsi on 8 sovellusammattilaisen tiimi.

Efima tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja tiedolla johtamisen ohjelmistoratkaisuilla, ulkoistuspalveluilla ja konsultoimalla. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja olla erinomainen työpaikka osaaville asiantuntijoillemme. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Lue lisää Efimasta täältä

Efima etsii joukkoonsa talouden AX/D365 ratkaisukonsulttia

Etsimme talousprosessien ratkaisukonsulttia osaksi huippuasiantuntijoidemme tiimiä. Tehtävässä pääset kehittämään asiakkaidemme talousprosesseja, konsultoimaan järjestelmien käyttöönottoprojekteissa sekä tuomaan talouden asiantuntijuuttasi tarjoamiemme modernien pilvipohjaisten toiminnanohjausratkaisujen toimitusprojekteihin. Annat oman vahvan panoksesi asiakkaidemme talousprosessien kehittämiseen ja vastaat taloushallinnon järjestelmäratkaisujen suunnittelusta, määrittelystä ja toteutuksesta. Asiakasprojektien lisäksi osallistut myynnin tukemiseen ja tuotteidemme, palvelujemme ja toimintamme kehittämiseen.

Toivomme sinulta että:

 • osaat suunnitella ja rakentaa asiakkaalle toimivan taloushallinnon ratkaisun, johon hän on huipputyytyväinen
 • ymmärrät taloushallinnon järjestelmiä ja olet jo ansainnut kannuksesi niiden toteutuksessa ja kehittämisessä
 • sinulla on muutaman vuoden kokemus asiantuntijatyöstä esimerkiksi konsulttina sekä osaamista taloushallinnosta ja siihen liittyvistä erilaisista järjestelmistä
 • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa
 • olet tiimipelaaja ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

On eduksi, jos sinulla on kokemusta toimialastamme tai tuottamistamme palveluista. Arvostamme myös kokemusta taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi kirjanpitäjänä tai business controllerina.

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää 75 ammattilaista. Tuemme yritysten digitaalisia transformaatioita kehittämällä liiketoimintaa kiihdyttäviä ratkaisuja Microsoft-pilven avulla. Toimimme itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot, kuten OP, S-ryhmä ja Outotec. Työn ohella arvostamme yhdessäoloa, huonoa huumoria, hyviä lounaita ja yhteisiä retkiä. Tutustu meihin nettisivuillamme

Ketä etsimme?

Digital Illustrated etsii joukkoonsa lahjakkaita sekä kehittymishaluisia Business Application -konsultteja toimimaan asiakaskohtaisen ja liiketoimintalähtöisen Power Platform -kehittämisen keskiössä. Mikäli siis ymmärrät sekä liiketoiminnan, että siihen liittyvän datan päälle, saatat olla hakemamme henkilö.  

Toivomme sinulta:

 • Analyyttista ajattelutapaa ja data-lähtöisyyttä
 • Ymmärrystä liiketoiminnan ja/tai liiketoimintasovellusten kehittämisestä
 • Vahvoja viestintätaitoja sekä halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa
 • Halua ottaa vastuuta ja työskennellä itseohjautuvassa tiimissä  
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävässä pääset edistämään asiakkaiden digitaalista transformaatiota Microsoftin pilviratkaisujen avulla. Business Application -konsulttina työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa: kartoitat asiakkaiden tarpeita ja nykytilannetta, luot etenemissuunnitelman, esittelet konseptiehdotuksen sekä rakennat uusia ratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden ja tiimisi kanssa. Asiakastyön lisäksi tehtäviisi kuuluu käyttöliittymien ja datamallien rakentamista, raporttien tekemistä ja tukitehtäviä, kuten tikettien käsittelyä.

Paulig-konserni sai alkunsa vuonna 1876 perustetusta perheyrityksestä, kun Gustav Paulig aloitti liiketoiminnan Helsingissä. Tänään Paulig-konserni tarjoaa kahvi-tuotteita ja -palveluja, ruokakonsepteja, mausteita, kasvisperäisiä tuotteita sekä snacks-tuotteita. Yhtiön brändejä ovat Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green ja Poco Loco. Paulig-konsernilla on liiketoimintaa 13. maassa ja liikevaihto vuonna 2018 oli 907 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on 2 130 henkeä.  www.pauliggroup.com 

Ketä etsimme?

Onko tapanasi ihmetellä, miksi asiat tehdään niin kuin ne tehdään? Miksi asioita ylipäänsä tehdään? Pitäisikö tehdä jotain muuta, tai jotenkin toisin? Heitteletkö ideoita ilmaan?

Paulig haluaa kehittää työnteon arkea ja on päättänyt lähteä hyödyntämään vahvasti Microsoftin tuottavuustyökaluja kuten Power Platform ja Power Automate omassa toiminnassaan. Myös Dynamics 365 maailmamme kaipaa tukea. Etsimme nyt 1-2 toimistotuottavuusgurua, jotka lähtevät yhdessä liiketoiminnan henkilöiden ja IT:n kanssa kehittämään tätä tekemistä. Näemme digitaalisen tulevaisuuden - haluamme digitoida ja automatisoida kaiken ja siihen tarvitaan tulevaisuuden guruja. Guru ei ole titteli joka voidaan antaa, sellaiseksi ei synnytä – Guruksi kasvetaan!

Tässä esimerkiksi hyviä lähtökohtia Guruksi:

 • Asiakaspalveluasennetta ja extroverttiä sosiaalisuutta
 • Kykyä piirtää laatikoita ja nuolia loogiseen järjestykseen. Mielellään Microsoftin työkaluin.
 • Kykyä kokeilla ja epäonnistua – ja oppia.
 • Luontaista mielenkiintoa RPA:ta ja ATK:ta kohtaan
 • Itseohjautuvaa aktiivista ratkaisuhakuisuutta
 • Aitoa ja palavaa halua kulkea välillä tuskaistakin kasvupolkua kisällistä Guruksi!

Tuottavuusgurun tehtäviin kuuluu toimistoautomaatiotarpeiden kartoitus ja ideoiden toteuttamiskelpoisuuden arviointi sovitun toimintamallin mukaisesti. Tähän tarvitaan prosessin mallinnuskykyä ja uskallusta nähdä vanhan mallin läpi uusin silmin ja uusien työkalujen ja teknologioiden tuomien mahdollisuuksien kautta.  Gurun tavoite on tuottaa nautintoa – työntekijät nauttivat kun heidän arkeaan helpotetaan ja typeriä manuaalisia juttuja automatisoidaan ja yksinkertaistetaan – ja Guruja kiitellään.

Sarastia Oy tuottaa asiakkailleen monipuolisia digitaalisia ratkaisuja ja tavoitteenamme on digitalisoida asiakkaidemme palveluprosesseja. Sarastia toimii koko Suomen alueella ja meillä on 19 toimipistettä läpi Suomen. Toimipaikka voi sijaita missä tahansa Sarastian toimipisteessä. Sarastia on myös vahva etätyön mahdollistaja. Dynamics 365 tuotetiimi sijoittuu nyt paikkakunnille Pori, Kangasala, Hämeenlinna, Tuusula, Turku ja Hyvinkää. Asiakkaitamme sijaitsee eri puolella Suomea. Katso demo palveluistamme ja tutustu yritykseemme nettisivuillamme.

Ketä etsimme?

Sarastia digitaaliset ratkaisut pohjautuvat Microsoftin Dynamics 365 teknologiaan - tuloksena ovat tuotteistetut ratkaisut, jotka voidaan toimittaa helposti eri asiakkaille. Kehittämme jatkuvasti lisää tuotteistettuja ratkaisuja asiakaskysynnän mukaisesti. Tässä tehtävässä haemme henkilöä, joka on proaktiivinen, järjestelmällinen ja joka on innostunut oppimaan uutta. Omatoimisuus, asioiden priorisointi ja kompleksisten kokonaisuuksien hallinta sekä asiakaspalvelutaidot ovat arvostettavia ominaisuuksia. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta Dynamics 365 ratkaisuista tai julkishallinnon ratkaisuista.

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta
 • Innostunutta ja innostavaa asennetta
 • Omatoimisuutta ja järjestelmällisyyttä

Eduksi katsomme:

 • Kokemukset tietojärjestelmähankkeista

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa tiimissä ja tulevaisuuden kuntaratkaisujen eturivissä
 • Monipuoliset työtehtävät
 • Mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä

Lopullinen tehtäväkuvaus muovautuu työntekijän mukaisesti. Työtehtäväsi voi sisältää asiakastyötä, ratkaisujen toteuttamista yhdessä muun tuotekehitystiimimme kanssa, tai näitä molempia yhdistettynä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Kokemuksia Sarasesta

18.11.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Kehittymishaluisia ja sitoutuneita työntekijöitä kasvun tueksi – Case Softability

Softability on löytänyt Sarasen toteuttamien rekrytoivien koulutusohjelmien kautta joukkoonsa jo useampia sitoutuneita ja kehittymishaluisia osaajia eri...

Lue lisää
23.10.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoivalla koulutusohjelmalla motivoituneita osaajia – Case: LogiSystems Oy

LogiSystems Oy lähti mukaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ensimmäistä kertaa syksyllä 2018 löytääkseen joukkoonsa toiveiden mukaisen...

Lue lisää
23.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Hobby Hall löysi lisää osaamista verkkokaupan tehtäviin rekrytoivista koulutusohjelmista

Verkkokauppa Hobby Hallissa lähdettiin etsimään vaihtoehtoisia tapoja rekrytoinnille, kun valmiit verkkokaupan osaajat olivat kiven alla. Kahdesta...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Helmi_Kunnas_640x640-1

Helmi Kunnas (Uusimaa)
Project Coordinator
040 58 57 993
helmi.kunnas@saranen.fi

Liisa_Marsio_640x640

Liisa Marsio (Kaakkois-Suomi)
Project Manager
040 583 8818
liisa.marsio@saranen.fi