Työpaikka järjestelmäasiantuntijana Microsoft Akatemian avulla! 

Haku päättynyt!

---

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä. Haluamme vaalia kaikkien terveyttä ja taata samalla hakijoillemme mahdollisimman turvallisen ja vaivattoman hakukokemuksen. Hae siis huoletta mukaan – anna meidän auttaa työllistymisessäsi!

---

Oletko etsimämme ongelmanratkaisija, jolla ei jää sormi suuhun pulmia purkaessa? Onko sinulla kokemusta liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja haluat tehdä töitä asiakasrajapinnassa? Hae Microsoft Akatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja nappaa työpaikka sertifioituna Dynamics 365 -asiantuntijana alalta, jossa työt etsivät tekijäänsä!

Teknologioiden ja liiketoiminnan tarpeiden kehittyessä perinteiset asiakkuudenhallinnan ja toiminnanohjauksen järjestelmät eivät enää riitä. Uudet taloushallinnon ja CRM:n pilviratkaisut vaativat käyttäjikseen kouluttautuneita ammattilaisia, joiden kysyntä työmarkkinoilla jatkaa kasvamistaan.  Yritykset etsivätkin joukkoonsa uusia järjestelmäasiantuntijoita, jotka pystyvät ohjaamaan tulokset seuraavalle tasolle. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta uusia osaajia etsivät mm. CSC Oy, Digia Oy, Efima Oy, Global VoiceLink GVL Oy, Plandent Oy, Symbio Finland Oy, Digital Illustrated Oy , Paulig Oy, Sarastia Oy ja TietoEvry Oy. Voit tutustua avoinna oleviin paikkoihin tarkemmin alempana. 

Kenelle koulutus sopii? 

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka ovat joko vastavalmistuneita tai jo pidempään työskennelleitä ammattilaisia, joilla on kiinnostus kehittyä ja luoda uraa Microsoftin teknologioiden parissa. Hyvän pohjan koulutukselle antaa esim. tekninen tausta, soveltuva koulutus, työkokemus tai alan harrastuneisuus. Lisäksi arvostamme tuntemusta mm. IT-alalta, eri liiketoimintaprosesseista sekä konsultatiivisesta työstä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta.

Ennen kaikkea työnantajat etsivät tehtäviin henkilöitä, jotka ovat innostuneita oppimaan uutta ja kehittämään osaamistaan Microsoftin teknologioiden parissa. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Kannattaa hakea jo tänään! Rekrytoivat työnantajat odottavat innolla kuulevansa sinusta lisää. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja teemme esivalintoja parhaillaan! 

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä: 

 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä taloushallinnosta, kuten kirjanpidosta, reskontranhoidosta tai sisäisestä laskennasta.
 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä asiakaspalvelusta, asiakkuudenhallinasta, osto- tai myyntitehtävistä tai muista liiketoimintaprosesseista.
 • Haluat töissäsi hyödyntää kiinnostustasi tietojärjestelmiin ja asiakastyöhön.
 • Sinulla on valmius toimia itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja innostus kehittyä konsultointiin.
 • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. KTM, tradenomi, DI, insinööri tai FM).
 • Erilaiset it-järjestelmät ja teknologiat herättävät sinussa innostusta ja saatat tuntea jo aiemmin joitain CRM- tai toiminnanohjausjärjestelmiä tai Microsoftin teknologioita (esim. Dynamics NAV, Dynamics AX, Office 365 tai Sharepoint).
 • Nautit ongelmanratkaisusta ja sinulla on systemaattinen työote.
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä ja haluat tehdä tulevaisuudessa töitä liiketoiminnan ja teknologian parissa.
 • Sinulla on työkokemukseen, opintoihin tai harrastuneisuuteen perustuvaa osaamista.
Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakulomaketta: TE:n hakulomakkeen ja Sarasen osaajaprofiilin.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia tarvittaessa hakuaikana.

Jätä TE:n hakemus                Täytä Sarasen osaamisprofiili

Meille ja rekrytoiville yritykselle tärkeintä on halusi kasvaa Microsoft-teknologioiden ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Hae mukaan ja työllisty D365-asiantuntijan tehtäviin!

D365-asiantuntijana kehität asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja toimit järjestelmien käyttöönoton selkärankana. Tehtävissäsi takaat, että uusimmat innovaatiot ja ratkaisut saatetaan todella maaliin ja lopulta käytännön tasalle. Kovan osaajakysynnän vuoksi uusia työntekijöitä etsitään niin Microsoftin kumppaniverkostoihin asiantuntijoiksi, kuin myös yritysten loppukäyttäjiksi. Kouluttamamme asiantuntijat voivat työllistyä monenlaisiin työtehtäviin, voit löytää itsesi tulevaisuudessa mm. seuraavista rooleista: 

 • CRM-konsultti
 • Taloushallinnon ratkaisukonsultti
 • D365-konsultti
 • Projektipäällikkö
 • Technical Specialist
 • Dynamics 365 Trainee
 • Ratkaisukonsultti
 • Järjestelmäasiantuntija

Sertifioidu D365-asiantuntijaksi

Microsoft Akatemia on 6 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kasvattaa sinut Microsoft-teknologioiden asiantuntijaksi ja työllistää sinut yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, kokemustasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, josta löydät uuden, kiinnostavan työn.

Microsoft Akatemian kautta jo yli 350 tekijää on löytänyt työnsä pilviratkaisujen asiantuntijatehtävissä. Ja töitä todella riittää tulevaisuudessakin! 

Saat ainutlaatuisen ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja taidot haltuusi alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamana ja pääset soveltamaan taitojasi työtehtävien parissa. Koulutuksen kautta saat mahdollisuuden suorittaa useita Microsoftin sertifikaatteja, ja pääset osoittamaan asiantuntijuutesi konkreettisesti. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi investoit omaan osaamiseesi sekä tulevaisuuden uraasi.  

Ohjelmaan sisältyy noin 20 huipputason koulutuspäivää Microsoftin pilviratkaisuista, Power Platformista, Azuresta ja Microsoft365:stä. Opetus tapahtuu pääosin suomeksi, mutta alan termistö, koulutusmateriaalit ja osa koulutuksista voivat olla myös englanniksi. Koulutukset järjestetään verkossa ja mahdollisuuksien mukaan myös lähiopetuksena Espoossa ja Helsingissä. 

Hakemalla nopeasti varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi mahdollisimman nopeasti. Älä siis epäröi, vaan hae mukaan mahdollisimman pian! 

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.