Kaikki ohjelmat

Salesforce Academy RekryKoulutus

Kasva kysytyksi asiantuntijaksi Salesforce Academyn avulla.

Hakuaika päättynyt! Katso avoimet haut muihin ohjelmiin täältä!

_____________________

Laskeudu uuteen työhön IT-alalle Salesforce Academyä pitkin!

Oletko kerryttänyt osaamistasi CRM-asiakashallintajärjestelmän parista ja olet nyt avoin uusille tehtäville? Kiinnostaako sinua esimerkiksi pilvipohjaiset IT-ratkaisut, kehittäminen, konsultointi, asiakastuki tai käyttötuki? Salesforce Academy tarjoaa sinulle erinomaisen väylän kehittyä kasvualan kysytyksi tekijäksi ja mahdollistaa osaamisen kehittämisen sinua kiinnostavien aiheiden parissa! 

Olemme järjestäneet jo kahdeksan Salesforce Academy RekryKoulutusta ja sen kautta uuden työpaikan on saanut jo yli 150 osaajaa. Olisitko sinä seuraava?

Contact us

niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi
044 025 5628

Onko sinulla kysyttävää Salesforce Academysta? Ota rohkeasti yhteyttä, me vastaamme mielellämme!

Suurimmat valttisi hakijana

Analyyttinen ja ratkaisukeskeinen otteesi

Oppiminen-kasvu

Lähestyt tehtäviä analyyttisellä ja ratkaisukeskeisellä asenteella etkä hätkähdä, jos et pääse ratkaisuun kertaheittämällä. Aina ei tarvitse olla heti oikeassa, ei edes joka kerta.

Tekninen tai kaupallinen tausta

Asiantuntija

Sinulla saattaa olla joko kaupallinen tai tekninen koulutus. Myös työkokemuksesi, innostuksesi ja vapaa-ajan harrastusprojektit toimivat näyttöinäsi hakiessasi mukaan.

 

Liiketoiminnan kehittäminen inspiroi sinua

teollisuus-insinoori-icon

Olet kiinnostunut myynnin, asiakkuudenhallinnan, tai palveluiden  prosessien kehittämisestä.

 

 

Aiempi CRM tai ERP kokemus

Pilvipalvelut

Sinulla saattaa olla jo kokemusta CRM- tai ERP-alustoista ja tiedät mitä ovat SAP, Dynamics, Oracle jne.

 

 

Hakiessasi mukaan tärkeintä on halusi kehittyä Salesforce-asiantuntijaksi sekä motivaatiosi kasvattaa ammattitaitoasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla asiantuntija hakuvaiheessa, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta Salesforce-ekosysteemistä. Tavoitteenamme on löytää sinulle taustasi ja kiinnostuksesi kannalta parhaiten sopiva rooli.


Salesforce Academy tarjoaa uniikin väylän rakentaa uraa CRM:n parissa

Salesforce-Administrator-certificate

Yksi koulutuksen tärkeimmistä tehtävistä on auttaa osallistujia saamaan Salesforce Admin-sertifikaatti. Suorittamalla järjestelmänvalvojan sertifioinnin saat laajempaa tietoa Salesforcen räätälöimisestä, alustan säännölllisestä määrityksestä, käyttäjien hallinnasta ja laajemminkin alustan ominaisuuksista. Salesforce Admin-sertifikaatti on puolueeton todiste kyvyistäsi, joten sen hankkimiseen kannattaa todellakin panostaa.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen, Salesforcen ja rekrytoivien yritysten kanssa. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.  

Salesforce tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia useille eri tekijöille. Nyt käynnistyvän ohjelman kautta mahdollisuuksia on tarjolla esimerkiksi:

kolmio
kolmioUusille osaajille ja alanvaihtajille

Oletko pilvipalveluista, ongelmanratkaisusta ja teknisistä ratkaisuista innostuva tekijä ja etsit väylää hyödyntää taitojasi uudella alalla? Ohjelman kautta on tarjolla useita junior-tason IT-rooleja. Kiinnostaisiko ura esimerkiksi Salesforcen kehittäjänä tai asiakastukena

neliöVastavalmistuneille ja nouseville kyvyille

Oletko järjestelmällinen ja kehittymishaluinen tulevaisuuden osaaja, joka ei pelkää kehittyä entisestään? Hyppää hommiin, joissa pääset hyödyntämään ICT-alan tai muun soveltuvan tutkinnon koulutuskokemustasi yhä paremmin. Jos suuntanasi on tavoitella työtä esim. järjestelmäkehitys-, tietokanta- tai vaikkapa konsultatiivissa asiantuntijatehtävissä, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Ehkäpä juuri sinä olet seuraava Salesforcen kehittäjä, pääkäyttäjä tai käyttötuen asiantuntija!

plussaVastaavista työtehtävistä kokemusta jo omaaville

Oletko IT-alalta jo työkokemusta omaava tekijä ja haluat kasvattaa asiantuntijuuttasi Salesforcen parissa? Kiinnostaako sinua asiakasjärjestelmät, erilaiset kehitystehtävät tai pilvipohjaisten palveluiden hyödyntäminen? Saattaa olla, että joku seuraavista rooleista herättää mielenkiintosi: Sales Cloud – asiantuntija, Service Cloud - asiantuntija, Marketing Cloud – asiantuntija, Kouluttaja, Konsultti tai Business Analyst

 

 

Salesforce Academy pähkinänkuoressa

Kiihdytä nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Salesforce Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. 

Viisi ja puoli kuukautta kestävän jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme ohjelman päätteeksi. 

85% Salesforce Academyyn osallistuvista henkilöistä on työllistynyt ohjelman kautta.

 

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä tehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi viedä?

Salesforce Academy tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa osaamisesi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

 

Useita rooleja tarjolla
Hanki ajantasaista osaamista

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta.

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Koulutusta on yhteensä noin 30% ohjelmasta. Pääset tutustumaan koulutussisältöön tarkemmin täältä. 

Asiantuntijakoulutuksen lisäksi saat ohjelman kautta mahdollisuuden suorittaa arvokkaan Salesforce Administor -sertifikaatin ilmaiseksi. Sertifikaatti on yksi tehokkaimmista keinoista osoittaa asiantuntijuutesi myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Asiantuntija
Saranen työnhakusi agenttina

Vähennä työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Oikea tekijä

Osallistujakommentteja

Hakeuduin Salesforce Academyyn alanvaihtajana. Ohjelma oli minusta erinomainen kokemus; mukaan mahtui kouluttajavetoisia kurssipäiviä, itseopiskelua ja käytännön työskentelyä partneriyrityksessä. Academyn aikana suorittamani Salesforce-sertifioinnit auttoivat mittaamaan osaamiseni tasoa, ja ”sertit” ovat myös arvostettuja alan työnantajien keskuudessa.

Academyn lopussa Accenture tarjosi minulle työpaikkaa Salesforce-konsulttina ja valinta oli helppo. Ala on kaiken kaikkiaan erittäin mielenkiintoinen ja osaajista on kysyntää. Urapolkuja on monenlaisia, ja kun se omalta tuntuva juttu löytyy, on tärkeää olla myös itse aktiivinen oman kehittymisensä kanssa – kysyvä ei tieltä eksy!

-Juha Makkonen, Business & Integration Architecture Senior Analyst, Accenture

salesforce-academy-refe-1-
Salesforce Academy exceeded my expectations in every way. I started my dream job at Avaus and immediately got into Salesforce work together with my new colleagues. If you are interested in Salesforce, I definitely want to encourage you to apply for Salesforce Academy. While learning how to use a new software, you create an excellent network of other SF experts and immediately get to try the things you learned during training in practice. 

Read more here!

 

-Tuija Sihvo, Project Manager, Avaus Marketing Innovations Oy

saranen-testimonial-hakijareferenssi-4-
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

ArticulateIT

Our consultants are specialists in their area with decades of experience from management roles at leading firms, driving change, and establishing efficient processes. ArticulateIT was founded in April 2021 and is rapidly growing. Our goal is to help organizations modernize their operational management to bridge the gap between IT and Business. We have created a team combining experts in operational excellence with technical specialists to offer a complete strategy that fits all of our customers' objectives.

DigiparteriT

Kasvatamme merkittävästi asiakkaidemme liiketoimintaa tuomalla parhaat toimintatavat ja nykyaikaiset, tehokkaimmat digitaaliset IT-työkalut yrityksen käyttöön. Kehitämme myynti-, markkinointi-, palvelu-, laatu- ja ERP-prosessien automatisointia parantamaan yrityksen tehokkuutta, joustavuutta, laatua ja älykkyyttä ja nostamaan omistaja-arvoa!

Etteplan

Olemme nopeasti kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, joka on erikoistunut ohjelmisto- ja sulautettuihin ratkaisuihin, teknisen viestinnän ratkaisuihin sekä suunnitteluratkaisuihin. Työskentelemme positiivisen muutoksen puolesta. Uskomme, että huomisen haasteiden ratkaiseminen edellyttää erilaista ja kohdennetumpaa lähestymistapaa. Haluamme antaa sinun keskittyä ydinliiketoimintaasi. Kokemuksemme ja oivalluksemme eri aloilta auttavat meitä tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja kaikilla palvelualueillamme. Asiantuntijamme tarjoavat ainutlaatuista suunnitteluosaamista ja palveluita, jotka kattavat tuotteen koko elinkaaren.  

 • Salesforce Consultant
 • Salesforce Developer
 • Salesforce Admin
 • Salesforce Trainer
 • Pardot -asiantuntija
 • Marketing Cloud Specialist
 • Asiakas- tai käyttötukiasiantuntija

Näin haet mukaan

1. Jätä hakemuksesi TE-palveluihin

Voit hakea Salesforce Academy -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

Koulutusnumero: 714032

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Mitä aiemmin hakuaikana haet koulutusohjelmaan, sitä paremmin pystymme syventymään tilanteeseesi ja auttamaan uratavoitteidesi saavuttamisessa.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Info ja usein kysytyt kysymykset

Ohjelma on työvoimakoulutusta ja voit hakea ohjelmaan jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Muistathan myös varmistaa, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa. 
Koulutusohjelman pituus on 5,5kk (14.6. - 22.11.2023). Ohjelma sisältää 5 päivän lomajakson. 

Koulutusohjelma yhdistää työssäoppimisen ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin tehokkaalla tavalla. Koulutuksesta noin 70% tapahtuu työssäoppimisena yhteistyöyrityksessä uusien työtehtävien merkeissä. Asiantuntijakoulutuksen osuus toteutuksesta on noin 30%. Ohjattujen asiantuntijakoulutuksen lisäksi koulutus sisältää itsenäistä opiskelua ja valmistautumista mm. sertifikaatin suorittamiseen. 

Koulutusta järjestetään lähiopetuksena.

Ohjelman koulutuskieli on englanti.

Ohjelman alustava koulutuskokonaisuus:

 • Opening Day of Salesforce Academy
 • Introduction to Salesforce Customer Success
 • Platform and different clouds
 • Getting familiar with Trailhead learning environment
 • How to prepare for the Salesforce admin course
 • Getting familiar with Admin course materials
 • Resilience and active learning
 • Administration essentials for new Admins
 • Preparation day + Salesforce Administration Cerfication
 • Use cases & implementation in Sales Cloud environment
 • Use cases & implementation in Service Cloud environment
 • Trailmixes: Sales & Service Clouds
 • Technical capabilities of the Salesforce
 • Platform: low-code apps
 • Salesforce Analytics
 • Intro to marketing automation & test automation within the platform
 • Communication & consultative skills in tech sector
 • Platform Development: Apex, object-oriented programming, integrations
 • Managing your own career & employment negotiations
 • Salesforce Academy Graduation Day

Meillä Sarasella saat yksilöllistä tukea rekrytointiprosessin alusta saakka sparrailun, ohjauksen ja valmennuksen merkeissä.

1. TE:n hakemuksen käsittelyn ja esivalinnan jälkeen kutsumme sinut haastatteluihin kanssamme.

2. Kun olemme päässeet tutustumaan sinuun tarkemmin, alamme etsimään persoonaasi, osaamiseesi ja uratavoitteisiisi sopivia paikkoja ohjelman yhteistyöyrityksien joukosta. Pääset kertomaan osaamisestasi kaikille ohjelman yrityksille kätevästi Sarasen osaamisprofiilin kautta. Toimimme siis työnhaun agenttinasi.

3. Tarjoamme ja sovimme sinulle ajat yhteistyöyrityksien haastatteluun. Valintojen jälkeen solmimme sinun ja yrityksen välille koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. 

Voit lukea valintaprosessista lisää täältä. 

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.