SAP Professional F.E.C.

Suuntaa uusiin töihin ja kasvata osaamisesi seuraavalle tasolle asiantuntijakoulutuksesta!

Kasva sertifiouduksi SAP-asiantuntijaksi ja aloita uusi työ!

Innostaako sinua mahdollisuus toteuttaa itseäsi IT-alan asiantuntijatehtävissä? Haluaisitko syventyä seuraavassa työssäsi oivallisen käyttäjäkokemuksen ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen? Tai kiinnostaako sinua vaihtoehtoisesti ohjelmistokehitys, pilviteknologiat, data-analytiikka tai tietojärjestelmätehtävät? 

Hakemalla asiantuntijaksi SAP Professional ohjelmasta saat mahdollisuuden suunnata uusiin tehtäviin, kerryttää alan tuoreinta osaamista ja kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi alalle, jossa tekemistä riittää. Avoimia paikkoja on yhteensä 20 ja yhteistyöyrityksemme etsivät uusia tekijöitä erilaisiin teknisiin ja kaupallisiin rooleihin. 

Lue lisää, hae mukaan pian ja suuntaa uusiin tehtäviin SAP Professional ohjelmasta!

Etsimme uusia osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti  yritykset etsivät tekijöitä niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin (ohjelmistokehitys, pilviteknologiat, data-analytiikka) kuin myös monipuolisiin projektihallinnan, asiakasrajapinnan ja käyttäjähallinnan rooleihin eri SAP-aihealueissa. Tavoitteenamme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli! 

SAP Professionalin kautta pääset vaikuttamaan urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi – lue ohjelman kokonaisuudesta lisää tästä.

Rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sauman aloittaa työ kasvualan asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan, 6kk mittaisen asiantuntijakoulutuksen kautta. Ohjelma työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

SAP S/4 HANA -osaaminen rekrytoivan koulutuksen avulla

SAP on markkinoiden johtava liiketoimintaohjelmistojen toimittaja, ja maailmanlaajuisesti SAP-ohjelmistoja käyttää jo yli 400 000 yritystä 180 eri maassa. Koulutetuille, sertifioiduille ja käytännön työkokemusta keränneille SAP-osaajille on syntynyt valtava kysyntä, sillä SAPia hyödyntää valtaosa suurimmista yrityksistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Osaajille on iso tarve sekä SAPia hyödyntävissä että SAP-konsultointia tarjoavissa yrityksissä.

Vuoden 2027 jälkeen SAP:n käyttäjäorganisaatiot siirtyvät käyttämään SAP S/4HANAa. Tämän uudenlaisen järjestelmän hyödyntämiseen etsitään iso määrä uusia osaajia. Koulutuksemme kautta saat kerättyä tätä arvokasta asiantuntijuutta alan huippujen kouluttamana, suorittamaan arvokkaita sertifikaatteja ja kerryttämään taitoja, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. 

Tutustu alta avoinna oleviin mahdollisuuksiin, valitse urasi seuraava suunta ja kerro meille, mihin tehtäviin haluaisit suunnata. Hae mukaan pian - hakuprosessi on jo kovaa vauhtia käynnissä!

Ota yhteyttä

Mira_Tapiola_640x640

Mira Tapiola-Garcia

Senior Project Specialist
mira.tapiola@saranen.fi
045 171 6787

Heräsikö sinulle kysyttävää koulutusohjelmasta? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Minkälaisista tehtävistä sinä syttyisit? Voit suunnata mm. seuraavien aiheiden pariin:

Ohjelmistot & cloud

Yleinen ohjelmointi

Data-analytiikka

Analytics-data

Käyttäjähallinta

Oppiminen-kasvu

Projektitehtävät

Asiantuntija

SAP taipuu kauttamme moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. SAP Professional yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja ohjelman yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit urallasi seuraavaksi suunnata? Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Asiantuntijakoulutus tarjoaa mahdollisuuden työllistyä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Tekninen SAP-asiantuntija
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • SAP-konsultti (mm. talous, HR, logistiikka)
 • Ohjelmistokehittäjä
 • SAP-admin
 • Raportoinnin asiantuntija
 • Järjestelmähankkeiden projektipäällikkö
 • Sovellusasiantuntija
Useita rooleja tarjolla
Huippukoulutus ja arvokkaat sertifikaatit

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Koulutusta on yhteensä noin 20-25 päivää. Tämän lisäksi, saat ohjelman kautta mahdollisuuden suorittaa arvokkaita SAP-sertifikaatteja - ilmaiseksi. 

Ohjelman aikana pääset syventämään osaamistasi mm. seuraavien aiheiden parissa: 

 • SAP Learning Hub:n kautta valitsemasi räätälöity oppimispolku, joka tähtää yhteistyöyrityksen kanssa valittuun SAP-sertifikaatin suorittamiseen
 • SAP Education Coaching istuntoja
 • SAP Basics & Overview - teoria + simulaatioiden kautta oppimista
 • ITIL Foundation - koulutus
 • Esiintymistaito & Neuvottelutaito
 • Projektinhallinta- & konsulttikoulutus
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Hakemalla SAP Professionaliin vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

tyonhaun agentti

Osallistujatarinoita

Osallistuin SAP Professionaliin vuonna 2018, kun lukuisat haastattelut eivät tuottaneet uutta työpaikkaa, koska joko minä tai osaamani tekniikat olivat liian vanhoja. Jos en olisi päässyt tähän ohjelmaan, niin en tiedä kuinka kauan olisin vielä jaksanut aktiivisesti hakea töitä. Ei kaduta yhtään että hain ohjelmaan.

Lue kokemukseni SAP Professionalista tästä!

-Susan Lindroos, Technical Consultant , Bilot Oy

SusanLindroos
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Näin haet mukaan!

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea SAP Professional F.E.C. -ohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. Koulutusnumero: 701253

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! 

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Infotilaisuuden tallenne

Katso alta 26.8. järjestetyn hakijainfotilaisuuden tallenne (30 min). Hakijainfotilaisuudessa mukana koulutuksen järjestäjät Saraselta. Infossa kuulet mm. lisää rekrytoivasta koulutusohjelmasta, koulutussisällöistä, kumppaniyrityksistä ja työtehtävistä.