SAP Professional

Hakuaika ohjelmaan alkaa elokuussa 2021!

SAP Professional – Kehity SAP-asiantuntijaksi ja sertifioi osaamisesi!

Oletko kiinnostunut SAP-asiantuntijan urasta? Kasva kysytyksi tekniseksi tai liiketoimintalähtöiseksi osaajaksi Uudellamaalla SAP Professional -rekrytoivan koulutusohjelman kautta! Hakuaika ainutlaatuiseen ohjelmaan alkaa elokuussa 2021!

SAP on markkinoiden johtava liiketoimintaohjelmistojen toimittaja, ja maailmanlaajuisesti SAP-ohjelmistoja käyttää jo yli 400 000 yritystä 180 eri maassa. Koulutetuille, sertifioiduille ja käytännön työkokemusta keränneille SAP-osaajille on syntynyt valtava kysyntä, sillä SAPia hyödyntää valtaosa suurimmista yrityksistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Osaajille on iso tarve sekä SAPia hyödyntävissä että SAP-konsultointia tarjoavissa yrityksissä.

SAP S/4 HANA -osaaminen rekrytoivan koulutuksen avulla

Vuoden 2027 jälkeen SAP:n käyttäjäorganisaatiot siirtyvät käyttämään SAP S/4HANAa. Tämän uudenlaisen järjestelmän hyödyntämiseen etsitään iso määrä uusia osaajia. SAP Professional on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ja rekrytoida uusia ammattilaista Uudellemaalle SAP-asiantuntijan tehtäviin.

Uusia osaajia koulutusohjelman kautta etsivät useat SAP-konsulttitalot sekä teknologian käyttäjäorganisaatiot eri aloilta. Yritykset etsivät henkilöitä kasvamaan esimerkiksi tekniseksi SAP-asiantuntijaksi, junior konsultiksi, projektipäälliköksi tai tietyn liiketoiminnon pääkäyttäjäksi. Yritysten tavoitteena on rekrytoida osallistujat työsuhteisiin koulutusohjelman päätteeksi.

Etsimme henkilöitä erilaisilla taustoilla

Yritykset etsivät motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat erikoistua jollekin SAPin eri osa-alueista. Kuulostaako esimerkiksi jokin seuraavista urapoluista sinulle sopivalta vaihtoehdolta?

  • Olet IT-alan osaaja, joka haluaa suunnata uraansa teknisiin tehtäviin SAPin parissa esimerkiksi sovelluskehittäjän, projektipäällikön tai konsultin rooliin
  • Haluat hyödyntää aiempaa kokemustasi esimerkiksi taloushallinnon, HR:n, logistiikan tai analytiikan puolelta ja kasvaa sovellusasiantuntijaksi/-konsultiksi kyseisellä SAPin osa-alueella.

Etsimme sekä vastavalmistuneita kaupallisen tai teknisen koulutuksen hankkineita henkilöitä, joilla on vahva motivaatio kasvaa SAP-asiantuntijan monipuolisiin tehtäviin, että jo kokeneempia osaajia, jotka haluavat suunnata uransa SAPin pariin.

Laskemme eduksi aiemman kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmistä, hyvän teknisen osaamisen, SAP-käyttökokemuksen tai osaamisen esimerkiksi taloushallinnon, HR:n tai logistiikan parista.

Koulutusohjelmaan osallistuminen ei kuitenkaan edellytä aiempaa SAP-osaamista, vaan oleellista on halu kasvaa SAP-asiantuntijaksi. Tulevissa töissäsi menestyminen vaatii lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.


Uniikki koulutus, sertifikaatti ja tavoitteena työsuhde

SAP Professional -rekrytoiva koulutusohjelma on 6 kuukauden ohjelma, joka yhdistää lähiopetuspäivät sekä täysipäiväisen työskentelyyn rekrytoivien yritysten käytännön työtehtävissä. Koulutuspaketti sisältää myös mahdollisuuden SAP-sertifikaatin suorittamiseen – vastaavaa oppia ei tarjoa Suomessa mikään oppilaitos!

Päivitämme hakusivua hakuajan alkaessa mm. ohjelman kumppaniyrityksistä, haettavista rooleista sekä tarkemmista koulutuskokonaisuuksista. Hae mukaan elokuussa 2021!

Ota yhteyttä

Päivitämme yhteystiedot hakuajan alkaessa.

Yhteistyössä