Kaikki ohjelmat

SAP Professional RekryKoulutus

Suuntaa uusiin töihin ja kasvata osaamisesi seuraavalle tasolle asiantuntijakoulutuksesta!

Kasva sertifioiduksi SAP-asiantuntijaksi ja aloita uusi työ!

Hakuaika päättynyt

---

Innostaako sinua mahdollisuus toteuttaa itseäsi IT-alan asiantuntijatehtävissä? Haluaisitko syventyä seuraavassa työssäsi oivallisen käyttäjäkokemuksen ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen? Tai kiinnostaako sinua vaihtoehtoisesti ohjelmistokehitys, pilviteknologiat, data-analytiikka tai tietojärjestelmätehtävät? 

Hakemalla asiantuntijaksi SAP Professional ohjelmaan, saat mahdollisuuden suunnata uusiin tehtäviin, kerryttää alan tuoreinta osaamista ja kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi alalle, taustastasi riippumatta. Avoimia paikkoja on yhteensä 10 ja yhteistyöyrityksemme etsivät uusia tekijöitä erilaisiin teknisiin ja kaupallisiin rooleihin. 

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti  yritykset etsivät tekijöitä niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin (ohjelmistokehitys, pilviteknologiat, data-analytiikka) kuin myös monipuolisiin projektihallinnan, asiakasrajapinnan ja käyttäjähallinnan rooleihin eri SAP-aihealueissa. 

 

Tavoitteenamme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli! 

Lue lisää, hae mukaan pian ja suuntaa uusiin tehtäviin SAP Professional RekryKoulutuksesta!

Tekijöidensä näköisiä paikkoja

SAP-osaajille on huomattavan suurta kysyntää ja tehtävät taipuvat teknologian parissa moneen, kuten myös tarjoamamme uramahdollisuudet. Voit olla taustaltasi uraasi aloittava tuleva asiantuntija, vastavalmistunut, alan tehtävistä jo kokemusta kerryttänyt tekijä, uusia mahdollisuuksia punnitseva alanvaihtaja tai esimerkiksi harrastuksesta ammattia tavoitteleva tulevaisuuden osaaja.

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

 

Ohjelma sisältää laadukasta asiantuntijakoulutusta (noin 30 % ohjelmasta). Pääpaino ohjelman aikana osallistujalla on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu SAP Professional RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sauman aloittaa työ ohjelmistoalan roolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

SAP S/4 HANA -osaaminen rekrytoivan koulutuksen avulla

SAP on markkinoiden johtava liiketoimintaohjelmistojen toimittaja, ja maailmanlaajuisesti SAP-ohjelmistoja käyttää jo yli 400 000 yritystä 180 eri maassa. Koulutetuille, sertifioiduille ja käytännön työkokemusta keränneille SAP-osaajille on syntynyt valtava kysyntä, sillä SAPia hyödyntää valtaosa suurimmista yrityksistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Osaajille on iso tarve sekä SAPia hyödyntävissä että SAP-konsultointia tarjoavissa yrityksissä.

Vuoden 2027 jälkeen SAP:n käyttäjäorganisaatiot siirtyvät käyttämään SAP S/4HANAa. Tämän uudenlaisen järjestelmän hyödyntämiseen etsitään iso määrä uusia osaajia. Koulutuksemme kautta saat kerättyä tätä arvokasta asiantuntijuutta alan huippujen kouluttamana, suorittamaan arvokkaan sertifikaatin ja kerryttämään taitoja, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. 

Tutustu alta avoinna oleviin mahdollisuuksiin, valitse urasi seuraava suunta ja kerro meille, mihin tehtäviin haluaisit suunnata. Hae mukaan pian - hakuprosessi on jo kovaa vauhtia käynnissä!

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysyttävää koulutusohjelmasta tai avoimista työmahdollisuuksista? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Minkälaisista tehtävistä sinä syttyisit? Voit suunnata mm. seuraavien aiheiden pariin:

Ohjelmistot & cloud

Yleinen ohjelmointi

Nautitko ongelmanratkaisusta? Kiinnostaako sinua tekniset asiantuntijatehtävät ja mukaudut uusiin järjestelmiin ja sovellusympäristöihin sulavasti? Nouse kysytyksi osaajaksi!

Data-analytiikka

Analytics-data

Onko mututuntuma sinulle vieras käsite? Tarkoittaako analyyttinen työote sinulle muutakin kuin pelkkää sananhelinää? Anna itsellesi tilaisuus loistaa datan ja analyysien parissa!

Käyttäjähallinta

Oppiminen-kasvu

Oletko tiedonjanoinen tekijä? Onko järkevien toimintamallien suunnittelu ja hyödyntäminen ajattelusi ytimessä? Suuntaa käyttäjäkokemuksen ja liiketoiminnan prosessien SAP-osaajaksi. 

Projektitehtävät

Asiantuntija

Näetkö metsän puilta? Oletko ratkaisulähtöinen ajattelija ja haluat syventää IT-alan osaamistasi uusissa tehtävissä? Kasva kysytyksi tekijäksi ja hyödynnä asiakaslähtöistä otettasi monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. 

SAP taipuu kauttamme moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

SAP Professional RekryKoulutus on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Sarasen toteuttamista rekrytoivista koulutusohjelmista 80 % osallistujista työllistyy keskimäärin ohjelman päätteeksi uuteen rooliin. 

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja yhteistyöyritysten kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme SAP-ohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Tekninen SAP-asiantuntija
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • SAP-konsultti (mm. talous, HR, logistiikka)
 • Ohjelmistokehittäjä
 • SAP-admin
 • Raportoinnin asiantuntija
 • Järjestelmähankkeiden projektipäällikkö
 • Sovellusasiantuntija
Useita rooleja tarjolla
Huippukoulutus ja arvokas sertifikaatti

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta.

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Ohjelma sisältää laadukasta asiantuntijakoulutusta (noin 30 % ohjelmasta). Pääpaino ohjelman aikana osallistujalla on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Tämän lisäksi, saat ohjelman kautta mahdollisuuden suorittaa arvokkaan SAP-sertifikaatin ilmaiseksi. 

Ohjelman aikana pääset syventämään osaamistasi mm. seuraavien aiheiden parissa: 

 • SAP Learning Hub:n kautta valitsemasi räätälöity oppimispolku, joka tähtää yhteistyöyrityksen kanssa valittuun SAP-sertifikaatin suorittamiseen
 • SAP Education Coaching istuntoja
 • SAP Basics & Overview - teoria + simulaatioiden kautta oppimista
 • IT-palvelujohtaminen ja palveluhallinta
 • Tietoturva ja tietosuoja IT-alalla
 • ITIL Foundation - koulutus
 • Esiintymistaito & Neuvottelutaito
 • Muutosjohtaminen
 • Projektinhallinta- & konsulttikoulutus
 • Resilienssi & jatkuva uuden oppiminen
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

tyonhaun agentti

Osallistujatarinoita IT-alan koulutuksistamme

Osallistuin SAP Professionaliin vuonna 2018, kun lukuisat haastattelut eivät tuottaneet uutta työpaikkaa, koska joko minä tai osaamani tekniikat olivat liian vanhoja. Jos en olisi päässyt tähän ohjelmaan, niin en tiedä kuinka kauan olisin vielä jaksanut aktiivisesti hakea töitä. Ei kaduta yhtään että hain ohjelmaan.
 
Lue kokemukseni SAP Professionalista tästä!

-Susan Lindroos, Technical Consultant , Bilot Oy

SusanLindroos
Rekrytoiva koulutusohjelma oli ammattimaisen hyvin toteutettu koulutusohjelma. Osallistujista pidettiin hyvä huoli ja koulutustarjonta oli niin monipuolinen, että jokainen varmasti sai omaan kiinnostuksensa kohteeseen jotain uutta opittavaa. Kouluttajat olivat kokeneita ja päteviä.

Tärkein hyöty itselle oli tietysti työllistyminen. Työssäoppimisjaksoilla työnantaja tutustui minuun ja minä työantajaan. Työsopimusta allekirjoittaessamme tiesimme jo kumpikin, mihin olimme sitoutumassa. Lisäksi pääsin laajentamaan ja ajanmukaistamaan omaa osaamistani ammatillisesti.

-Kari Lepoaho, Järjestelmäasiantuntija, IT/Web ja BI-alustat, Tamro Oyj

testimonial-referenssi-kuvitus-1
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Yhteistyöyrityksemme etsivät tekijöitä mm.:

 

 • Konsultatiivisiin rooleihin
 • Myynnin, logistiikan, taloushallinnon, ohjelmistokehityksen pariin
 • Tilaus- ja toimitusketjujen hallinnan tehtäviin
 • Tekijöitä, joilla on ymmärrystä palkanlaskentaympäristöistä, järjestelmäratkaisuista varastonhallinnasta tai ostoista sekä ymmärrystä prosessiosaamisesta
 • Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) -osaajia
 • Näiden lisäksi etsimme tekijöitä erilaisiin ohjelmisto- ja pilvipalvelutehtäviin, data-analytiikan rooleihin, käyttäjähallinnan tehtäviin sekä projekti- ja liiketoiminnan kehityksen asiantuntijatehtäviin. 

Päivitämme alle avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

💡 Klikkaa plussista lisätietoja!

Zalaris is an international and fast-growing company with a flat hierarchy structure, open communication, and short decision-making paths which supports creative and innovative thinking.

We simplify work lives and empower our customers with useful information so that they can invest more in their people.
 
We are a leading service provider of Human Capital Management (HCM) solutions across Europe, serving more than 1.5 million employees monthly with an annual revenue of 78 million Euros (2020). We hold #1 or #2 positions in most of our markets.
 
For the last 21 years, we have simplified the work lives of many and we will continue to impact millions of work lives so that they can achieve more.
Haluatko vauhdikkaan startin teknologia-alalle? Janoatko raikasta tietoa ja ymmärrystä alasta?
Useat toimialat ja monikokoiset yritykset käyttävät SAP-ratkaisuja, ja autamme niitä mielellämme liiketoimintaongelmien ratkaisemisessa ja prosessien parantamisessa. Yhtenä maailman suurimmista ohjelmistoyrityksistä SAP sijoittaa uuteen tekniikkaan ja tarjoaa uusimmat innovatiiviset ratkaisut. Tässä on joitain alueita ja ratkaisuja, joiden kanssa työskentelemme.
 
Projektimme ovat haastavia ja olemme ylpeitä siitä, että työskentelemme ketterästi yhdessä asiakkaiden ja suuren yhteistyökumppanuusverkoston kanssa.
SAP tiimimme ei käy vain asentelemassa kiiltäviä uusia työkaluja, vaan toimimme asiakkaan puolella pöytää, liiketoimintaa auttaen, prosesseja kehittäen ja asiakkaalle parhaiten sopivat käytännöt valiten. 
 
Työnkuvaasi voit itse vaikuttaa, mutta meillä muilla päivät täyttyvät:
 
 • asiakkaidemme liiketoimintaprosessien kehittämisestä
 • projektinjohdosta ja projektitiimien valmennuksesta
 • vaatimusmäärittelyistä
 • muutosten ennakoinnista ja suunnittelusta
 • testaussuunnitelmista ja testiautomaatioista
 • dokumentoinnista ja raportoinnista
 • käyttäjäkoulutuksista
Tietoevry etsii mm. myynnin, logistiikan, taloushallinnon, ohjelmistokehityksen sekä tilaus- ja toimitusketjujen hallinnan osaajia Junior Consultant/Consultant rooleihin. Hakijalta arvostetaan kaupanalan osaamista.

Tarjoamme asiakkaillemme täyden valikoiman palveluita sisältäen ensilinjan teknisen tuen, tuotteiden käyttöön liittyvän konsultoinnin sekä koulutus- ja kehityspalvelut.

Tehtävään kuuluu digitalisoida pohjoismaissa sijaitsevien asiakkaittemme liiketoimintaprosesseja, esim. tuotetiedon ja asiakkuuksien hallintaa. Digitalisointi toteutetaan Evolve -nimisellä kehitysvälineellä,  jota ADSOTECH markkinoi kaikissa pohjoismaissa.

Tarjoamme asiakkaillemme täyden valikoiman palveluita sisältäen ensilinjan teknisen tuen, tuotteiden käyttöön liittyvän konsultoinnin sekä koulutus- ja kehityspalvelut.

Tehtävään kuuluu SAP- järjestelmän käyttöä helpottavien ja toiminnallisuuden lisäävien ohjelmistojen myyntiä suuryrityksiin kaikkiin pohjoismaihin. Key Account Manager vastaa tietyn kohderyhmän asiakkuuksista.

Näin haet mukaan!

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea SAP Professional RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutusnumero:  711184

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 5 kk

Hakuaika: 16.1. - 13.2.2023

Koulutuksen ajankohta: 6.3. - 3.8.2023

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

RekryKoulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus yhteistyöyrityksen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Koulutusohjelman sisältö:

Ohjelma sisältää noin 30% asiantuntijakoulutusta ja 70% käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutus toteutetaan lähitoteutuksena Koulutus järjestetään suomeksi. 

Koulutuksen aikana syvennytään mm. seuraaviin aiheisiin:

 • SAP Learning Hub:n kautta valitsemasi räätälöity oppimispolku, joka tähtää yhteistyöyrityksen kanssa valittuun SAP-sertifikaatin suorittamiseen
 • SAP Education Coaching istuntoja
 • SAP Basics & Overview - teoria + simulaatioiden kautta oppimista
 • IT-palvelujohtaminen ja palveluhallinta
 • Tietoturva ja tietosuoja IT-alalla
 • ITIL Foundation - koulutus
 • Esiintymistaito & Neuvottelutaito
 • Muutosjohtaminen
 • Projektinhallinta- & konsulttikoulutus
 • Resilienssi & jatkuva uuden oppiminen

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.