Hakuaika on päättynyt!

 

SAP Professional – Kehity SAP-asiantuntijaksi ja sertifioi osaamisesi!

SAP on markkinoiden johtava liiketoimintaohjelmistojen toimittaja ja maailmanlaajuisesti SAP-ohjelmistoja käyttää jo yli 400 000 yritystä 180 eri maassa. Koulutetuille, sertifioiduille ja käytännön työkokemusta keränneille SAP-osaajille on syntynyt valtava kysyntä, sillä SAPia hyödyntää valtaosa suurimmista yrityksistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Osaajille on iso tarve sekä SAPia hyödyntävissä että SAP-konsultointia tarjoavissa yrityksissä.


Vanhat SAP-järjestelmät happanevat käsiin – osaajapula uhkaa?

Vuoden 2025 jälkeen SAP:n erp-järjestelmät uudistuvat tukemaan keskusmuistin varassa toimivaa Hana-tietokantaa ja asiakkaiden on päivitettävä S/4 Hana -versioon. Jokaisen SAP:ia käyttävän yrityksen on tehtävä päivitys tulevan seitsemän vuoden aikana, ja vaarana on pula osaajista. Lue lisää »


SAP S/4 Hana -osaaminen rekrytoivan koulutuksen avulla

SAP Professional on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ja rekrytoida 20 uutta ammattilaista Uudellemaalle SAP-asiantuntijan tehtäviin. Uusia osaajia koulutusohjelman kautta etsivät useat SAP-konsulttitalot sekä teknologian käyttäjäorganisaatiot eri aloilta. Yritykset etsivät henkilöitä kasvamaan esimerkiksi tekniseksi SAP-asiantuntijaksi, junior konsultiksi, projektipäälliköksi tai tietyn liiketoiminnon pääkäyttäjäksi. Yritysten tavoitteena on rekrytoida osallistujat työsuhteisiin koulutusohjelman päätteeksi.

Yritykset kasvattavat ja rekrytoivat uusia osaajia mm. seuraaviin rooleihin:

  • SAP-juniorkonsultti
  • tekninen asiantuntija
  • projektipäällikkö
  • SAP-pääkäyttäjä


Etsimme henkilöitä erilaisilla taustoilla

Yritykset etsivät motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat erikoistua jollekin SAPin eri osa-alueista. Kuulostaako esimerkiksi jokin seuraavista urapoluista sinulle sopivalta vaihtoehdolta?

Olet IT-alan osaaja, joka haluaa suunnata uraansa teknisiin tehtäviin SAPin parissa esimerkiksi sovelluskehittäjän, projektipäällikön tai konsultin rooliin
Haluat hyödyntää aiempaa kokemustasi esimerkiksi taloushallinnon, HR:n, logistiikan tai analytiikan puolelta ja kasvaa sovellusasiantuntijaksi/-konsultiksi kyseisellä SAPin osa-alueella.

Etsimme sekä vastavalmistuneita kaupallisen tai teknisen koulutuksen hankkineita henkilöitä, joilla on vahva motivaatio kasvaa SAP-asiantuntijan monipuolisiin tehtäviin, että jo kokeneempia osaajia, jotka haluavat suunnata uransa SAPin pariin. Laskemme eduksi aiemman kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmistä, hyvän teknisen osaamisen, SAP-käyttökokemuksen tai osaamisen esimerkiksi taloushallinnon, HR:n tai logistiikan parista. Koulutusohjelmaan osallistuminen ei kuitenkaan edellytä aiempaa SAP-osaamista, vaan oleellista on halu kasvaa SAP-asiantuntijaksi. Tulevissa töissäsi menestyminen vaatii lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.


Uniikki koulutus, tuplasertifikaatti ja tavoitteena työsuhde

SAP Professional -rekrytoiva koulutusohjelma kestää 6 kuukautta. Se yhdistää 16 lähiopetuspäivää sekä SAP Learning Hub ja eLearning -verkkokoulutukset täysipäiväiseen työskentelyyn rekrytoivien yritysten käytännön työtehtävissä. Koulutuspaketti sisältää myös mahdollisuuden SAP- ja ITIL -sertifikaattien suorittamiseen – vastaavaa oppia ei tarjoa Suomessa mikään oppilaitos!

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä