SAP Professional

SAP Professional

SAP Professional – Kehity SAP-asiantuntijaksi ja sertifioi osaamisesi!

Ohjelma käynnistyy loppukeväästä 2019 ja haku aukeaa huhtikuussa.

SAP on markkinoiden johtava liiketoimintaohjelmistojen toimittaja ja maailmanlaajuisesti SAP-ohjelmistoja käyttää jo yli 400 000 yritystä 180 eri maassa. Koulutetuille, sertifioiduille ja käytännön työkokemusta keränneille SAP-osaajille on syntynyt valtava kysyntä, sillä SAPia hyödyntää valtaosa suurimmista yrityksistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Osaajille on iso tarve sekä SAPia hyödyntävissä että SAP-konsultointia tarjoavissa yrityksissä.

SAP Professional on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ja rekrytoida 20 uutta ammattilaista Uudellemaalle SAP-asiantuntijan tehtäviin. Uusia osaajia koulutusohjelman kautta etsivät useat SAP-konsulttitalot sekä teknologian käyttäjäorganisaatiot eri aloilta. Yritykset etsivät henkilöitä kasvamaan esimerkiksi tekniseksi SAP-asiantuntijaksi, junior konsultiksi, projektipäälliköksi tai tietyn liiketoiminnon pääkäyttäjäksi. Yritysten tavoitteena on rekrytoida osallistujat työsuhteisiin koulutusohjelman päätteeksi.

ETSIMME HENKILÖITÄ ERILAISILLA TAUSTOILLA

Yritykset etsivät motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat erikoistua jollekin SAPin eri osa-alueista. Kuulostaako esimerkiksi jokin seuraavista urapoluista sinulle sopivalta vaihtoehdolta?

  • Olet IT-alan osaaja, joka haluaa suunnata uraansa teknisiin tehtäviin SAPin parissa esimerkiksi sovelluskehittäjän, projektipäällikön tai konsultin rooliin
  • Haluat hyödyntää aiempaa kokemustasi esimerkiksi taloushallinnon, HR:n, logistiikan tai analytiikan puolelta ja kasvaa sovellusasiantuntijaksi/-konsultiksi kyseisellä SAPin osa-alueella

Etsimme sekä vastavalmistuneita kaupallisen tai teknisen koulutuksen hankkineita henkilöitä, joilla on vahva motivaatio kasvaa SAP-asiantuntijan monipuolisiin tehtäviin, että jo kokeneempia osaajia, jotka haluavat suunnata uransa SAPin pariin. Laskemme eduksi aiemman kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmistä, hyvän teknisen osaamisen, SAP-käyttökokemuksen tai osaamisen esimerkiksi taloushallinnon, HR:n tai logistiikan parista. Koulutusohjelmaan osallistuminen ei kuitenkaan edellytä aiempaa SAP-osaamista, vaan oleellista on halu kasvaa SAP-asiantuntijaksi. Tulevissa töissäsi menestyminen vaatii lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Uniikki koulutus, tuplasertifikaatti ja tavoitteena työsuhde

SAP Professional -rekrytoiva koulutusohjelma kestää 6 kuukautta. Se yhdistää 16 lähiopetuspäivää sekä SAP Learning Hub  ja eLearning -verkkokoulutukset täysipäiväiseen työskentelyyn rekrytoivien yritysten käytännön työtehtävissä. Koulutuspaketti sisältää myös mahdollisuuden SAP- ja ITIL -sertifikaattien suorittamiseen – vastaavaa oppia ei tarjoa Suomessa mikään oppilaitos!

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.