Service Design Training Camp

Info

Osaamisalue Myynti ja markkinointi
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy
Koulutuksen kesto
Koulutuksen ajankohta

Hakuaika on päättynyt!

 

Digitaalisen palvelumuotoilun koulutus

Haluatko erottautua positiivisesti työhaussa? Onko sinulla ideoita, miten parantaisit yritysten asiakaskokemusta tai kehittäisit uudenlaisia palvelumahdollisuuksia? Palvelumuotoilu voi olla sinun juttusi! Palvelumuotoilussa on kyse ennen kaikkea asiakkaan ymmärtämisestä ja siitä, miten hyvät liikeideat saadaan tuotteistettua oikein. Palvelumuotoilua tarvitaan liiketoiminnan kehittämisessä kaikissa yrityksissä toimialasta riippumatta, joten palvelumuotoiluasiantuntijoilla riittää kysyntää!


Kouluttaudu digitaalisen palvelumuotoilun asiantuntijaksi

Service Design Training Camp on 30 päivää kestävä täydennyskoulutus (25.11.2019 – 13.1.2020), joka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Koulutus koostuu 15 lähiopetuspäivästä sekä 15 itsenäisen opiskelun päivästä. Koulutuksen aikana saat hyvän peruskäsityksen palvelumuotoilusta ja sen eri osa-alueista. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Johdatus palvelumuotoiluun
  • Palvelumuotoiluprosessi
  • Palvelumuotoilu digitaalisen palvelun muotoilussa
  • Muotoilu osaksi arkea ja jalkauttaminen käytäntöön
  • Palvelumuotoilu koskettaa yrityksiä toimialasta riippumatta

Service Design Training Camp on todella hyvä yleiskoulutus, joka auttaa sinua erottautumaan positiivisesti työnhaussa. Palvelumuotoilun opit auttavat sinua kehittämään yrityksen asiakaskokemusta, tuotteistamaan palveluita entistä paremmin sekä havainnoimaan uudenlaisia palvelumahdollisuuksia.

Kouluttaudu digitaalisen palvelumuotoilun asiantuntijaksi ja hyödynnä tätä lisäkompetenssia työnhaussasi! Haemme koulutukseen motivoituneita osaajia, jotka ovat kiinnostuneita aiheesta ja näkevät tämän osaamisen auttavan työnhaussa.

Kesto: 30 päivää
Aloituspaikkoja: 15
Ajankohta: 25.11.2019 – 13.1.2020

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Ota yhteyttä

Kokemuksia Sarasesta

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Henri_Haakana_2019_640x640

Henri Haakana
Project Coordinator
050 436 5858
henri.haakana@saranen.fi

Yhteistyössä