Hakuaika on päättynyt!

 

Digitaalisen palvelumuotoilun koulutus

Haluatko erottautua positiivisesti työhaussa? Onko sinulla ideoita, miten parantaisit yritysten asiakaskokemusta tai kehittäisit uudenlaisia palvelumahdollisuuksia? Palvelumuotoilu voi olla sinun juttusi! Palvelumuotoilussa on kyse ennen kaikkea asiakkaan ymmärtämisestä ja siitä, miten hyvät liikeideat saadaan tuotteistettua oikein. Palvelumuotoilua tarvitaan liiketoiminnan kehittämisessä kaikissa yrityksissä toimialasta riippumatta, joten palvelumuotoiluasiantuntijoilla riittää kysyntää!


Kouluttaudu digitaalisen palvelumuotoilun asiantuntijaksi

Service Design Training Camp on 30 päivää kestävä täydennyskoulutus (25.11.2019 – 13.1.2020), joka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Koulutus koostuu 15 lähiopetuspäivästä sekä 15 itsenäisen opiskelun päivästä. Koulutuksen aikana saat hyvän peruskäsityksen palvelumuotoilusta ja sen eri osa-alueista. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Johdatus palvelumuotoiluun
  • Palvelumuotoiluprosessi
  • Palvelumuotoilu digitaalisen palvelun muotoilussa
  • Muotoilu osaksi arkea ja jalkauttaminen käytäntöön
  • Palvelumuotoilu koskettaa yrityksiä toimialasta riippumatta

Service Design Training Camp on todella hyvä yleiskoulutus, joka auttaa sinua erottautumaan positiivisesti työnhaussa. Palvelumuotoilun opit auttavat sinua kehittämään yrityksen asiakaskokemusta, tuotteistamaan palveluita entistä paremmin sekä havainnoimaan uudenlaisia palvelumahdollisuuksia.

Kouluttaudu digitaalisen palvelumuotoilun asiantuntijaksi ja hyödynnä tätä lisäkompetenssia työnhaussasi! Haemme koulutukseen motivoituneita osaajia, jotka ovat kiinnostuneita aiheesta ja näkevät tämän osaamisen auttavan työnhaussa.

Kesto: 30 päivää
Aloituspaikkoja: 15
Ajankohta: 25.11.2019 – 13.1.2020

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.