Smart Testing Discovery F.E.C. - Kanta-Häme & Päijät-Häme

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Päijät-Häme, Kanta-Häme
Hakuaika päättyy 23.11.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 16.12.2020 - 17.6.2021

IT-alalla riittää tekemistä – löydä uusi työ testauksen, ohjelmistokehityksen tai ICT-projektien parissa!

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Herättääkö ohjelmistokehitys, -testaus tai erilaiset tekniset kehitysprojektit sinussa kiinnostusta? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia mielenkiintoisten ICT-alan tehtävien parista? Kirjoita urasi seuraava kappale koulutusohjelman kautta ja aloita uusi työ alalla, jossa tekemistä riittää.

Ohjelmisto- ja IT-alan kehitys on yksi suurimmista markkinoiden vauhdittajista. Yhä useamman tuotteen ja palvelun ollessa koodinpätkässä kiinni, uusista tekijöistä on alalla yhä kasvavampi kysyntä.

Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueen (mm. Hämeenlinna, Lahti, Riihimäki, Forssa)  yritykset etsivätkin nyt toteutettavan Smart Testing Discovery -rekrytoivan koulutusohjelman kautta riveihinsä uusia osaajia monenlaisiin testauksen, ohjelmistokehityksen ja -suunnittelun, testausautomaation ja DevOpsin rooleihin. Tehtäviä on tarjolla niin kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös alalle tuoreina astuville osaajillekin. Uudet työt etsivät tekijäänsä, oletko etsimämme osaaja?

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan pian – käymme hakemuksia läpi ja sovimme yrityshaastatteluja heti haun startattua!

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi – ohjelman monet hyödyt

Monia avoimia työtehtäviä

 • Avoimia työtehtäviä on monia ja rooleihin haetaan tekijöitä erilaisilla taustoilla. Yhteistyöyrityksemme etsivät ohjelman kautta tulevaisuuden osaajia ohjelmistotestauksen ja -kehityksen, automaatiotestauksen sekä DevOpsin tehtäviin, kuin myös IT-alan projektipäällikkö- ja konsulttitehtäviin. Ohjelma avaa siis mahdollisuuksia erilaisille urapoluille!

Asiantuntijakoulutuksesta uuteen työhön

 • Rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk koulutusohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutus järjestetään kätevästi etätoteutuksena ja on osallistujille maksuton. Toteutamme ohjelman F.E.C - Further Educated with Companies -mallilla yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yhteistyöyritysten kanssa.

Alalla riittää tekemistä

 • Suomi kuuluu ohjelmisto- ja testausalan kärkimaihin koko maailmassa ja kasvavalla alalla on suuri tarve osaajille. Alalla riittää paljon tekemistä nyt ja etenkin tulevaisuudessa.

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

 • Ohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen kokonaisuuteen. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta Suomen johtavilta asiantuntijoilta, sekä pääset hyödyntämään taitojasi suoraan uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.

Kaikki Sarasen palvelut jatkavat toimintaansa toistaiseksi 100% digitaalisesti. Koko hakuprosessi etenee kätevästi etänä ja ohjelma starttaa suunnitelman mukaisesti!

Kaipaatko vielä lisää tietoa ohjelmasta? Katso hakijainfotilaisuus, jokä järjestettiin 10.11. Facebook livessä täältä!

Etsimme tekijöitä useisiin eri rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Yritykset etsivät rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia tekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Koulutus avaa ovia monenlaisille työurille – roolisi voi olla tulevaisuudessa esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Test Engineer
 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • Testausautomaation kehittäjä
 • DevOps-asiantuntija
 • Tekninen projektipäällikkö tai konsultti
 • IT-tukihenkilö
 • Testauspäällikkö
 • Manuaalitestaaja

Rooleja on tarjolla niin kokeneemmille ammattilaisille, kuin myös uraansa aloitteleville osaajille. Yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää ammatillista osaamistaan ja työllistyä alan tehtäviin. Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa. 

Katso hakuohjeet tästä ja hae mukaan mahdollisimman pian!

Aloita uusi työ asiantuntijakoulutuksesta – oletko etsimämme osaaja?

Arvostamme hakijoiltamme aiempaa kokemusta ohjelmistotestauksesta tai -kehityksestä, testausautomaatiosta, tietokannoista, DevOpista, teknisistä projektitehtävistä, ERP, CRM- ja pilvipalveluista, laadunvarmistuksesta tai IT-tuen tehtävistä esimerkiksi työkokemuksen, koulutuksen tai muiden projektien kautta. Soveltuva taustasi voi siis olla kaupallinen tai tekninen. Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi joistakin seuraavista piirteistä:

 • Olet analyyttinen ja tarkka tekijä ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi
 • Olet ICT-alasta kiinnostunut ja sinulla saattaa olla teknistä osaamispohjaa (esim. Python, C, C++, SQL, tietokannat tai pilvipalvelut)
 • Sytyt koodauksesta ja testauksesta ja sinua kiinnostaa teknisemmät kehitystehtävät
 • TAI haluat hyödyntää osaamistasi asiakasrajapinnassa ja syventyä monipuolisiin IT- ja testausprojekteihin
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Tähtäimessämme on löytää kokemukseesi ja taustaasi sopiva rooli yhteistyöyrityksestämme, minkä kautta pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn testauspuolen tehtävien parissa. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk koulutusjakson päätteeksi. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi noin 20-25 koulutuspäivän myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamana, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla. Huippulaadukkaiden koulutuspäivien lisäksi pääset suorittamaan samalla alan sertifiointeja. Koulutuksen aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Testiautomaatiotyökalujen valinta ja käyttöönotto
 • Robot Frameworkin perusteet (asennus, testien luonti ja ylläpito)
 • Robot Frameworkin jatkokurssi (Python, skriptaus, testikirjastot, APIt)
 • DevOps: Intruduction ja Version Control
 • DevOps: Cloud Computing & Provisioning (sis. Ansible)
 • ISTQB Foundation + ISTQB Foundation -sertifikaatti 
 • Perfomance testing, Jmeter
 • Tietoturvatestaus

Hae mukaan pian! Näin varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi mahdollisimman nopeasti.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä tai työttömyysuhan alaisena työnhakijana ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi ja jätä hakemus TE-toimistoon

Voit hakea Smart Testing Discovery -koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena työnhakijana. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.  Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 695403

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Hakemalla ajoissa varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta valinnastasi mahdollisimman nopeasti. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä.

Täytä osaamisprofiili

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Tavoitat Sandyn parhaiten sähköpostitse  tai puhelimitse maanantaisin klo 13-15 ja torstaisin klo 12-14. Voit myös vaihtoehtoisesti katsoa, jos löydät vastauksen usein kysyttyjen kysymysten joukosta verkkosivuiltamme.

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

sandy-svahn-saranen-consulting-smart-testing-discovery

Sandy Svahn
Senior Project Manager
sandy.svahn@saranen.fi
040 560 4612

Yhteistyössä