Talent Acquisition & HR Academy

Info

Osaamisalue Myynti ja markkinointi
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy
Koulutuksen kesto 5kk
Koulutuksen ajankohta

Hakuaika on päättynyt!

Opi löytämään parhaat talentit!


Osaavaa työvoimaa on voimakkaasti kasvavilla aloilla tarjolla niukasti. Esimerkiksi ohjelmistokehittäjistä käydään jatkuvaa kilpailua ja yritykset kaipaavat erityisosaamista näiden osaajien löytämiseen. Lisäksi myös työhyvinvointi ja sen merkitys on nouseva aihe yrityksissä, joten taitavaa henkilöstöhallintaa tarvitaan enemmän kuin koskaan.


Kasva rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon ammattilaiseksi!


Viisi kuukautta kestävän (15.10.2019 – 10.3.2020) Talent Acquisition & HR Academy -koulutusohjelman aikana pääset osallistumaan 18 lähiopetuspäivään, 5 itsenäisen opiskelun päivään sekä työskentelemään yrityksessä 77 päivää.


Täysin uusi koulutus


Perinteisten asiantuntijoiden pitämien lähiopetuspäivien lisäksi uudistimme koulutuskonseptiamme hiukan. Tässä koulutusohjelmassa saat oppeja kokeneilta HR-ammattilaisilta mentoroinnin muodossa; organisoimme erilaisia mentorointipäiviä, joissa pääset keskustelemaan alan ammattilaisten kanssa erilaisista rekrytointiin ja henkilöstöhallintoon liittyvistä asioista. Mentorointitilaisuudet ovat loistava mahdollisuus päästä verkostoitumaan oululaisten HR-osaajien kanssa sekä omaksumaan heiltä parhaat vinkit ja opit esimerkiksi rekrytointiin.

Koulutuksen lähiopetuspäivät takaavat laadukkaan ja mielenkiintoisen näkymän henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • HR liiketoiminnan kumppanina
  • Mentorointipäivät
  • Rekrytointi prosessina
  • LinkedIn rekrytoinnissa
  • ICT-alan rekrytointi & osaajahaasteet
  • Osaamisen johtaminen
  • Ratkaisukeskeinen viestintä & valmentava esimiestyö
  • Työntekijäkokemus & työhyvinvointi


Lisäksi koulutuksen aikana tehdään jokin konkreettinen tehtävä yhteistyöyrityksessä. Konkreettisena tehtävänä voi olla esimerkiksi henkilöstön hyvinvointikysely, joka toimii suoraan omana työnäytteenä jatkoa ajatellen.


Töihin koulutusohjelman kautta

Tärkeä osa koulutusohjelmaa on riittävän pitkä työssäoppiminen. Pääset siirtämään kaiken koulutuksessa opitun heti käytäntöön ja välittömästi kehittämään yhteistyöyrityksesi HR-prosesseja.

Koulutusohjelma toimii kilpailuetuna myös omassa työnhaussa; yrityksillä ei ole ohjelman aikana palkanmaksuvelvoitetta, joten ohjelman kautta on huomattavasti pienempi riski ottaa osaaja töihin. Ideana on, että yritykselle sopiva henkilö oppii ohjelman aikana päteväksi. Tärkein tavoite on työsopimuksen saaminen ohjelman lopuksi!

Autamme mielellämme hakijoitamme löytämään juuri heille sopivan työpaikan. Olemme saaneet koulutusohjelmissamme paljon kiitosta siitä, että olemme onnistuneet löytämään yrityksiä, joihin hakija ei itse olisi osannut hakeutua. Tunnemme hyvin Oulun alueen yritykset, ja siksi uskomme tämän ohjelman olevan onnistunut.Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Ota yhteyttä

Kokemuksia Sarasesta

15.06.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytointi on valinta, jolla voidaan lisätä koko yhteiskunnan hyvinvointia

Palkataanko avoimeen työpaikkaan täysinoppinut huipputekijä vai annetaanko mahdollisuus uuteen uraan henkilölle, joka on syystä tai toisesta jäämässä työelämän...

Lue lisää
14.04.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Yhteistyössä modernin HR:n ja rekrytoinnin asialla

Maailma ja työelämä muuttuvat nopeasti ja HR-funktion on kehityttävä mukana. Asiakkaiden muuttuvat odotukset ja uudet teknologiat ja niiden hyödyntäminen...

Lue lisää
23.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Microsoft Akatemian uratarina: Vanhakin koira oppii uutta!

Kun 47-vuotiaana menetin työni CRM-asiantuntijana ja IT-hallintokoordinaattorina, en halunnut jäähdytellä tai aloittaa laskusuhdannetta työurallani....

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Anne_Kauppi_640x640_

Anne Kauppi
Project Coordinator
050 400 28 88
anne.kauppi@saranen.fi

Yhteistyössä