Outplacement- ja muutosturvapalvelut

Hoidamme vähennystilanteet henkilöstöäsi kunnioittaen ja esimiehiä tukien, tuloksekkaasti.

Muutoksen tuloksellinen tuki

Sopeuttamistilanteet vaikuttavat koko yrityksen toimintaan. Niiden sujuva läpivienti auttaa sekä vähennyksen kohteena olevia henkilöitä että yritystä suuntaamaan katseensa eteenpäin. Vähennystarpeen henkilöstövaikutukset eivät koske vain lähtijöitä: moni esimies ja HR:n edustaja nimeää irtisanomiset uransa raskaimmiksi hetkiksi, ja myös luottamusmiehet ja taloon jäävät tarvitsevat tukea.

Yhteinen kaikille on huoli siitä, miten työt tulevaisuudessa organisoidaan, ja kuinka lähteneet kollegat pärjäävät.

Isoissa muutostilanteissa Saranen vie yrityksesi kumppanina muutoksen läpi. Halutessanne vastaamme muutospalveluiden ja kumppaneiden koordinoinnista.

Lue lisää   Kysy palvelusta

Outplacement_390x340px

Yksilöt edellä kohti uutta

Työyhteisö on yhtä kuin tekijänsä. Muutos jo yksinään voi aiheuttaa vastarintaa, ja mikäli siihen sisältyy henkilöstövaikutuksia, tarvitsee yhteisö tukea riviensä kokoamiseen.  

Sarasen Muutosturva- ja Outplacement-palvelut auttavat yksilöt työurallaan eteenpäin. Lähdemme aina yksilön omasta uratavoitteesta; oli se sitten uusi työpaikka, opiskelu, yrityksen perustaminen tai jokin muu, ja tuemme häntä tavoitteen saavuttamisessa. Keskimäärin 80 % valmennettavistamme ottaa seuraavan ura-askeleensa jo 6 kk sisällä.

Palvelupakissamme on valikoima tehokkaita työkaluja, joilla autetaan myös esimiehet ja koko työyhteisö menestymään tulevaisuudessa.

Kuinka autamme yritystä?

Tavoitteenamme on, että yritys jatkaa muutoksen sumusta eteenpäin keskittynein ja kirkkain mielin. Se edellyttää, että lähtijät pääsevät parhaalla mahdollisella tavalla eteenpäin, jäävät työntekijät tietävät, mitä heiltä odotetaan, ja esimiehet ja HR saavat tukea.

Muutoksen sujuva läpivienti tukee myös työnantajamielikuvan kehittymistä.

Räätälöimme palvelumme muutostilanteeseenne sopiviksi. Meillä on laaja kokemus sekä yksilöiden uudelleentyöllistämisestä että  satoja ihmisiä koskevien muutostilanteiden läpiviennistä. Tunnemme niiden haasteet läpikotaisin ja autamme ratkaisemaan mutkikkaat tilanteet. Tutustu myös osaamisen uudistamisen palveluihimme.

 

Katso, miten autoimme Nokiaa muutostilanteissa

 

 

Kerro, miten voimme sinua auttaa!

Ota yhteyttä

Sarasen muutospalvelut lukuina

2300

työnhakijaa vuosittain Sarasen muutospalveluissa

80%

muutospalveluiden osallistujista uudelle urapolulle palvelun aikana

4,8/5

SC Career Campuksen valmentajapalautekeskiarvo

100+

tapahtumaa Career Campuksella vuosittain

Parasta Campuksessa on, että neuvoa kysyessä sai niin perusteellista ja henkilökohtaista apua. Campus-päivystäjät katsovat vieressä ja käyttävät todella aikaa ongelmasi ratkaisuun.

- Marko Järvinen

Career Campuksella olin osa yhteisöä, jota normaalisti olen töissä. Työpaikka löytyi noin kahdessa kuukaudessa, ja opin valtavasti siitä, mitä työnhaku tänä päivänä on.

- Paula Lyytinen

Uravalmentajani oli erinomainen! CV:ni saatiin myyväksi ja hyvin jäsennellyksi ja hän oli aina tarvittaessa käytettävissä apuna ja tukena. Hän neuvoi minua LinkedInin rakentamisessa ja sitä kautta sain myös paljon yhteydenottoja työnantajilta. Hän oli tukena kun valmistauduin työhaastatteluun ja antoi vinkit psykologiseen testiin. Oli aina ilo tavata, jutella puhelimessa sekä keskustella viestien välityksellä. Suuri Kiitos!

- SC Career Campuksen asiakas

Omin neuvoin nykyinen työllistymiseni olisi varmaan ollut nihkeämpää. Ihmettelen, etteivät kaikki yrityksestämme pois joutuneet ole käyttäneet teidän palvelujanne hyödykseen - työnhaku on muuttunut kovin tässä vuosikymmenten kuluessa!

- SC Career Campuksen asiakas

0/0
Saranen_3864_400x400_v001

Lue lisää blogistamme

18.03.2020 — Muutosturva

Mitä työntekijät miettivät nyt - näin tuet esimiehenä koronatilanteen aikana

Kun muutos kohtaa organisaation, johtajuuden merkitys kasvaa. Epävarman ja pelottavankin tilanteen käsittely vaatii tukea ja jatkuvaa kommunikointia....

Lue lisää
28.01.2020 — Muutosturva

Näin autat lähtevät työntekijät uudelle uralle yt-neuvotteluissa

Muutosturvalaki velvoittaa yrityksiä tarjoamaan yt-tilanteissa muutosturvaa yli viisi vuotta työsuhteessa olleille irtisanotuille. Muutosturva ei kuitenkaan...

Lue lisää
29.10.2019 — Muutosturva

Edessä YT-neuvottelut? Muutosturva auttaa yrityksen ja yksilöt eteenpäin!

Tarkoittaako muutosturva vain lisää velvollisuuksia ja kustannuksia haastavassa tilanteessa, kun YT-neuvottelut ovat käynnissä? Mitä hyvää muutosturva voisi...

Lue lisää

Lataa Muutosturvan ABC -opas

Muutosturvaoppaamme on koottu tärkeimmistä huomioista ja kysymyksistä, joita yrityksen muutostilanne useimmiten herättää.

Lataa opas avuksesi

Saranen_3464_400x400_v001

Yhteistyössä