Freelance-valmentajaksi
Saraselle

Etsimme kokeneita työelämän asiantuntijoita ympäri Suomen vahvistamaan Sarasen freelancer-verkostoa!

gptw-sertifiointi-saranen

Haemme jatkuvasti uusia työyhteisövalmentajia ja uravalmentajia ympäri Suomea! 

Haluatko olla edistämässä parempaa työelämää? Nautitko ihmisten kohtaamisesta? Oletko tuloksellinen ja ratkaisukeskeinen työelämän asiantuntija tai valmentaja? 

Haemme uusia työyhteisövalmentajia ja uravalmentajia! Täydennämme tarpeidemme mukaan freelancer-verkostoamme ympäri vuoden. Freelancer-valmentajana työskentelet oman yrityksesi tai toiminimesi kautta.

Meillä Sarasella ja verkostossamme työskentelee tällä hetkellä yli 100 asiantuntijan joukko, ja työtämme ohjaavat arvomme vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo.

Asiakkaidemme – niin yritysten kuin yksilöidenkin – haasteiden ratkaiseminen on toimintamme lähtökohta. Jos arvomme resonoivat ja tahdot tehdä työtä kanssamme, lue lisää avoinna olevista tehtävistä ja hakeudu joukkoon mukaan!  

Tule meille Työyhteisövalmentajaksi

Haku auki jatkuvasti ympäri Suomea

Hae työnohjaajaksi / coachiksi

Työnkuva

 

Työyhteisövalmenjana pääset ohjaamaan mm. yritysten esihenkilöitä ja johtoa. Tämän lisäksi saat mahdollisuuden osallistua työyhteisö- ja esihenkilötyön valmennuskokonaisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Työsi tukenasi sinulla on Sarasen oma asiantuntijatiimi sekä laaja valmennusverkostomme. 

Toivomme sinun tekevän töitä intohimoisesti ja määrätietoisesti ja työn vaikuttavuuden olevan sinulle sydämen asia. Toimimme työelämälähtöisesti, joten toivomme sidosryhmäyhteistyön olevan myös sinulle tuttua. Uskomme valmennustoiminnassamme vahvasti datalla johtamiseen ja kehitämme toimintaamme yhdessä sen pohjalta. 

Valmentajana toimiminen freelancer-sopimuksella tarkoittaa työskentelyä erilaisissa projekteissa joustavasti sopimuksen ja tarpeiden mukaan. Tulet osaksi Sarasen 30 hengen valmennusverkostoa, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Sarasen muun henkilöstön kanssa. Pystyt tekemään töitä meillä juuri silloin kun sinulle sopii. 

Tutustu hakuohjeisiin tarkemmin täällä! 

Kuinka voit tulla valituksi tehtävään?

 

Voit tulla valituksi tehtävään, jos:   

 • Sinulla on valmentamiseen / coachingiin / työnohjaukseen liittyvä koulutus ja sertifioitu osaaminen. Arvostamme myös pedagogista pätevyyttä.  

 • Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta valmennustyöstä erilaisten kohderyhmien parista vähintään kolmen vuoden ajalta (työntekijät, toimihenkilöt, esihenkilöt, johto)  

 • Tavoitteet ja tulokset ohjaavat vahvasti toimintaasi  

 • Pystyt tekemään valmennustyötä joustavasti 

 

Mitä muuta tarjoamme sinulle?    

 • Mielenkiintoisia projekteja  

 • Valmiit asiakkaat, jotka arvostavat apuasi 

 • Monipuolisen tuen työllesi  

 • Paljon oppimismahdollisuuksia  

Ryhdy uravalmentajaksi muutosturvapalveluihin

Haku auki jatkuvasti ympäri Suomea

Hae uravalmentajaksi

Työnkuva

 

Tunnetko työmarkkinat kuin omat taskusi? Oletko toiminut esimerkiksi rekrytoinnin tai HR:n roolissa? Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi ja omaat myös valmennustyöhön liittyvän koulutuksen, saatat olla etsimämme valmentaja! 

Etsimme laajaan valmennusverkostoomme lisävahvistusta uusista uravalmentajista, ehkä sinä olet yksi heistä. Toivomme sinun tekevän töitä intohimoisesti ja määrätietoisesti ja vaikuttavuuden olevan sinulle sydämen asia.  Olethan kiinnostunut työmarkkinoiden muutoksesta, osaamisen ja työurien johtamisesta sekä työelämän monimuotoisuudesta? Uskomme valmennustoiminnassamme vahvasti datalla johtamiseen ja kehitämme toimintaamme yhdessä sen pohjalta. 

Valmentajana toimiminen freelancer-sopimuksella tarkoittaa työskentelyä erilaisissa projekteissa joustavasti sopimuksen ja tarpeiden mukaan. Tulet osaksi Sarasen 30 hengen valmennusverkostoa, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Sarasen muun henkilöstön kanssa. Pystyt tekemään töitä meillä juuri silloin kun sinulle sopii. 

Tutustu hakuohjeisiin tarkemmin täällä! 

Kuinka voit tulla valituksi tehtävään?

 

Voit tulla valituksi tehtävään, jos:   

 • Sinulla on valmentamiseen liittyvä koulutus ja sertifikaatti. Arvostamme kokemusta uraohjauksen parista. 

 • Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta valmennustyöstä erilaisten kohderyhmien parista  (työntekijät, toimihenkilöt, esihenkilöt, johto)  

 • Tulokset ja tavoitteet ohjaavat vahvasti toimintaasi  

 • Pystyt tekemään valmennustyötä joustavasti 

 

Mitä muuta tarjoamme sinulle?

 • Työn, jossa näet päivittäin, että tekemiselläsi on ihmisten työuran ja yritysten osaamis- ja muutostilanteissa ratkaiseva merkitys  

 • Upeat yritysasiakkaat eri toimialoilta  

 • Timanttisen ja monipuolisen tuen työllesi  

 • Oppimismahdollisuuksia, jotka takaavat kehittymisesi työelämän edelläkävijänä 

Toimin freelancer-valmentajana Sarasen verkostossa – samalla koen olevani osa Sarasta ja sen yhteisöä. Osaamistani arvostetaan ja Sarasen kautta pääsen työskentelemään sellaistenkin projektien parissa, joihin minulla ei olisi yksinyrittäjänä muuten mahdollisuutta osallistua.

Teen sekä yksilö- että ryhmävalmennuksia eri toimialojen ammattilaisten kanssa, niin suomeksi kuin englanniksikin. Koen tekeväni merkityksellistä työtä ja jokainen matka valmennettavien kanssa tuo myös itselleni uusia näkökulmia. Työni mahdollistaa vapauden, sillä voin vaikuttaa itse aikatauluihini. On mahtavaa työskennellä huippuporukassa ja olen ylpeä työstämme työelämän muutosten maailmassa.
sari-heerman-valmentaja-saranen

Sari Heerman, freelance-valmentaja, Saranen

Hakeuduin pari vuotta sitten Sarasen valmentajaverkostoon, sillä halusin ympärilleni toisiaan tukevan osaajaverkoston, jonka avulla voin itsekin kehittyä ura- ja muutosvalmentajana.

Saranen on tarjonnut minulle monipuolisia valmennustehtäviä sekä yksilö- että ryhmävalmennusten parissa. Erikokoiset projektit ja erilaiset toimeksiannot pitävät huolen siitä, että työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Saranen huomioi hienosti myös meidät verkostovalmentajat ja olen iloinen saadessani olla osa Sarasen ammattitaitoista tiimiä.
katri-testimonial

Katri Koli, freelance-valmentaja, Saranen Pirkanmaa

Olen toiminut Sarasen verkostovalmentajakumppanina jo reilun viiden vuoden ajan. Valmiiksi hiottu prosessi, mukavat asiakkaat ja ammattitaitoiset kollegat ovat työn suola.

Työ on ratkaisukeskeistä ihmistä unohtamatta eikä koskaan voi tietää, mitä seuraava päivä tuo tullessaan. Työ tapahtuu monesti hyvinkin nopealla syklillä, joten hyvä resilienssi on ehdoton. Toisaalta muuttuvat tilanteet myös antavat paljon ja kehittävät ammattitaitoasikin kuin huomaamatta. Freelance toimijana minulla on samanaikaisesti mahdollista tehdä myös täysin toisenlaisia tehtäviä kuten rekrytointeja, henkilöarviointeja tai henkilöstön kehittämisprojekteja
Hamburg Nina_DSC0903

Nina Hamburg, freelance-valmentaja, Saranen

Hae mukaan!

Tahdotko kasvaa kanssamme? Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Hienoa, kun kiinnostuit. Käymme jatkuvasti läpi saapuneita hakemuksia ja täydennämme tarpeidemme mukaan freelancer-verkostoamme ympäri vuoden. Freelancer-valmentajana työskentelet oman yrityksesi tai toiminimesi kautta.Jätä meille CV:si ja max kahden (2) minuutin pituinen videoesittely itsestäsi. Kerro videolla, minkälaisesta työstä sytyt, miten kokemuksesi vastaa työtehtävän vaatimuksia ja mitä muuta osaamista toisit mukanasi valmennusverkostoomme. Kerro hakemuksessasi myös millä alueella/alueilla voisit valmennustyötä tehdä. 

Hae nyt

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jaana-Lauri_640x640-1

Jaana Lauri
Competence Lead
jaana.lauri@saranen.fi