Kaikki ohjelmat

Accountor Palkkakoulu RekryKoulutus

Nouse Accountorille palkkahallinnon tehtäviin - yhteensä 15 avointa paikkaa

Anna persoonasi loistaa ja kiihdytä uuteen työhön Accountorille taustastasi riippumatta

Hakuaika päättynyt

---

Onko asiakaslähtöinen tekeminen sinulle vaistomaista? Nautitko uuden oppimisesta? Etsitkö uusia työ- ja uramahdollisuuksia tai mietitkö kenties alanvaihtoa? Hienoa, olet ehdottomasti oikeassa paikassa!

Accountor Palkkakoulu RekryKoulutuksen kautta sinulle ja 14 muulle avautuu mahdollisuus nousta uuteen työhön palkkahallinnon osaajaksi, taustastasi riippumatta. Arvostamme erilaisuutta ja tiettyä työ- tai koulutustaustaasi tärkeämpää onkin aito halusi kehittyä uuteen rooliin ja saavuttaa seuraava askel urallasi.

Lue lisää, hae mukaan pian ja suuntaa uusiin tehtäviin jossa persoonasi pääsee loistamaan.

Tartu kiinni kasvun paikkaan Accountor Palkkakoulusta

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni ja alansa vahvimpia kehittäjiä, jonka palveluksessa on noin 2300 ammattilaista 6 maassa. Pienestä ja paikallisesta perheyrityksestä kansainväliseksi konserniksi kasvanut Accountor tarjoaa palveluja lähes 30 paikkakunnalta ympäri Suomen. Nyt toteutettavan Accountor Palkkakoulun kautta sinulle avautuu tilaisuus suunnata osaajaksi alan edelläkävijäyritykseen, sekä muovata samalla uraasi omannäköiseen suuntaan.

Etsimme tällä hetkellä yhteensä 15 uutta osaajaa Accountorin Jyväskylän ja Kuopion toimipisteille. Laaja etätyömahdollisuus ja joustavat työajat mahdollistavat työskentelyn myös paikkariippumattomasti. 

Mukaan voit hakea siis juuri sellaisena kuin olet, olitpa sitten uutta urasuuntaa pohtiva tulevaisuuden osaaja, vastavalmistunut tekijä tai alalta jo kokemusta kerryttänyt asiantuntija. Meidän tehtävämme on antaa sinulle valmiudet tulevassa työssäsi menestymiseen, taustastasi riippumatta.


Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu Accountor Palkkakoulu RekryKoulutuksen kautta, jonka tavoitteena on työllistää sinut Accountorille 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan nyt ja tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Aiemmin järjestetyn TE-liveinfon kautta pääset tutustumaan entistä tarkemmin ohjelman sisältöön, tuleviin kollegoihisi sekä Accountoriin työnantajana. Siirry TE-liven lähetyssivulle tästä linkistä.

Ohjelma on työvoimakoulutusta ja se on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Accountorin sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa.

Ota yhteyttä

niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi
044 025 5628

Onko sinulla kysyttävää avoimista paikoista tai ohjelman sisällöstä?

Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Anna itsesi loistaa - suurimmat valttisi tulevissa tehtävissä

Motivaatiosi ja halusi oppia uutta

motivaatio-icon-accountor

Asiakaslähtöinen otteesi

asiakaspalvelu-icon-accountor-2

Tiimilähtöinen ajattelutapasi

tiimilahtoisyys

Mukautumisesi erilaisiin työtilanteisiin

mukautuminen-icon-accountor

Arvostamme erilaisuutta ja tiettyä taustaasi tärkeämpää onkin aito halusi kehittyä uudeksi osaajaksi ja saavuttaa seuraava etappi urallasi. Tule siis sellaisena kuin olet!

Uteliaisuus uusia aiheita kohtaan sekä innostus oman osaamisesi kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa uutta urasuuntaa pohtiva tulevaisuuden osaaja, vastavalmistunut tekijä tai vastaavista tehtävistä jo kokemusta kerryttänyt asiantuntija.

Meidän tehtävämme on antaa sinulle valmiudet tulevassa roolissasi menestymiseen, taustastasi riippumatta!

RekryKoulutus - väyläsi omannäköisiin tehtäviin

Kasva asiantuntijaksi 6 kuukaudessa

Uusi työ vai uusi ura? Mitä jos valitsisit molemmat.

Accountorin Palkkakoulu RekryKoulutus on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla.

Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan nyt ja tulevaisuudessa. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut palkanlaskun tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen Accountorille 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen, taustastasi riippumatta.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Accountorin ja koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton.

uusi-tyo-accountor
Löydä omannäköinen roolisi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää.

Palkkakoulun kautta pääset suuntaamaan asiantuntijaksi taustastasi riippumatta ja samalla saat mahdollisuuden muovata uraasi omannäköiseen suuntaan.

Tulevassa työssäsi asiakas- ja tiimilähtöisyys, kykysi mukautua erilaisiin työtehtäviin ja motivaatiosi heittäytyä uuteen rooliin ovat tärkeimpiä valttejasi. Saat rooliisi erinomaisen koulutuksen, ja sen lisäksi uusissa työtehtävissäsi tukena on asiantunteva ja kannustava työyhteisö.

Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis tekijä - meidän tehtävämme on auttaa sinua kasvamaan uuteen rooliin taustastasi riippumatta!

oma-rooli-icon-accountor
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Saat ajantasaisinta koulutusta alan huipulta ja viet asiantuntijuutesi seuraavalle tasolle.

Saat ohjelman aikana laadukasta täsmäkoulutusta uuteen rooliisi liittyen alan johtavilta tekijöiltä (n. 30 % ohjelmasta on tietopuoleista opetusta) ja pääset hyödyntämään kaikkea oppimaasi suoraan käytännön työtehtävien parissa.

Koulutuksen aikana pääset syventymään modernin palkkahallinnon periaatteisiin ja teknologioihin asteittain. Sinun ei siis tarvitse hypätä suoraan syvään päätyyn - me autamme ja annamme sinulle tarvittavan tuen tulevassasi roolissasi menestymiseen. 

Koulutussisältö koostuu mm. seuraavista aihealuesta:

 • Palkanlaskennan perusteet ja syventävät kokonaisuudet
 • Palkanlaskennan erilaiset ohjelmistoratkaisut
 • Sähköisen palkkahallinnon osaajan viestintä, asiakaspalvelu, asiakkuussuhteet ja asiakaskokemus
 • Tietoturva ja tietosuoja
 • Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen palkkahallinnossa
 • Modernit työelämätaidot: resilienssi ja uuden oppiminen
kasvu-icon-accountor
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Accountorille, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. 

Hakuprosessin aikana pääset keskustelemaan ja sparrailemaan työn sisällöstä, uramahdollisuuksista sekä muista ohjelmaan liittyvistä asioista yhdessä Sarasen asiantuntijoiden kanssa.

Näin pääsemme auttamaan sinua menestymään hakuprosessissa mahdollisimman hyvin. 

tyonhaun-agentti-icon-accountor

Tulevilta kollegoiltasi poimittua

Meillä yhteistyö toimii hyvin ja meillä on halu löytää asiakkaita parhaiten palvelevat ratkaisut erilaisiin tilanteisiin. On mahtavaa saada työskennellä työyhteisössä, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja saadaan asioita tapahtumaan. Meillä ei kukaan jää yksin!
 

- Petra Söderholm, palvelupäällikkö

Kuva Söderholm Petra-1
0 / 0

Kenelle työ sopii?

Accountorilla pääset osaksi yhteisöä, jossa ihmisiä kunnioitetaan sellaisina kuin ovat. Arvostamme erilaisuutta ja tiettyä työ- tai koulutustaustaasi tärkeämpää onkin aito halusi kehittyä uuteen rooliin ja saavuttaa seuraava askel urallasi. Anna siis persoonasi loistaa ja tule sellaisena kuin olet!

Mikäli tunnistat itsesi esimerkiksi jostakin seuraavista piirteistä, haluamme varmasti kuulla sinusta lisää:

💥  Olet motivoitunut kasvamaan palkkahallinnon osaajaksi ja innokas oppimaan työstäsi lisää – tämä on kaikista tärkein valttisi!

👋  Sinulta löytyy asiakaslähtöistä otetta ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin, ja joskus tuntemattomiinkin, työtehtäviin käsiksi – arvostamme paljon proaktiivista otettasi ja sitä, että pystyt tarkastelemaan asioita tuorein silmin!

📌  Mukaudut erilaisiin työtilanteisiin vaivattomasti ja osaat johtaa omaa työtäsi, vaikka ilmassa saattaisikin olla useampia palloja samanaikaisesti

 🙌  Työskentelet luontevasti osana tiimiä ja annat, sekä vastaanotat, apua mielelläsi työkavereidesi kesken

 🔎  Olet huolellinen ja tarkka tekijä, jota prosessit eivät hätkäytä – palkka on tärkeä asia ja pääsetkin tekemään arvokasta työtä, jolla suurta vaikutusta ihmisten arkeen

 💡  Uusien järjestelmien ja käytäntöjen nopea oppiminen on sinulle luontaista – toivomme, että Microsoft Office -tuoteperheen ohjelmat ovat sinulle ennestään tuttuja


Uteliaisuus uusia aiheita kohtaan sekä innostus oman osaamisesi kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa uutta urasuuntaa pohtiva tulevaisuuden osaaja, vastavalmistunut tekijä tai vastaavista tehtävistä jo kokemusta kerryttänyt asiantuntija.

RekryKoulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Työnkuva

tyonkuva-accountor-1

 

Etsimme nyt toteutettavan ohjelman kautta yhteensä 15 henkilöä palkanlaskijan ja palkka-assistentin rooleihin Jyväskylän ja Kuopion toimipisteille. Laajan etätyömahdollisuuden ja joustavien työaikojen myötä voit sovittaa työtäsi entistä helpommin sinulle sopivaksi.

Lopulliset työtehtäväsi, kuten myös tuleva tittelisi, ovat muokattavissa kokemustasi, mielenkiintojasi ja omia vahvuuksiasi parhaiten vastaaviksi. Ja muista, etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja uuden oppimisesta syttyviä henkilöitä – me autamme sinua kasvamaan rooliisi ja ottamaan tulevat tehtäväsi sujuvasti haltuun!

Tulevassa roolissasi työnkuvanasi on tuottaa palkanlaskentapalvelua asiakasyrityksillesi. Käytännössä tämä tarkoittaa mm.:

 • Päivittäistä vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa mm. puhelimitse, sähköpostitse ja mahdollisesti myös kasvotusten
 • Erilaisten aineistojen vastaanottoa ja ylläpitoa
 • Palkanlaskun prosessien hoitamista ja erilaisten palkanlaskuohjelmistojen käyttöä

Yksinäistä puurtamista sinun ei tarvitse pelätä, sillä tulet roolissasi työskentelemään osana 5-6 hengen tiimiä. Toivommekin sinulta tiimilähtöistä ajattelua ja uskallusta antaa, sekä vastaanottaa apua tiimiläistesi kesken – tämä toimii hyvien onnistumisiemme selkärankana!

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Accountor Palkkakoulu RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-palveluiden hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 709171

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Accountorille. Anna siis motivaatiosi ja persoonasi näkyä! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, jotta pääsemme tutustumaan sinuun ja keskustelemaan työmahdollisuuksista mahdollisimman nopeasti!

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Accountor yrityksenä

accountor-yrityksena

 

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2300 ammattilaista 6 maassa. Pienestä ja paikallisesta perheyrityksestä kansainväliseksi konserniksi kasvanut Accountor tarjoaa palveluja lähes 30 paikkakunnalta ympäri Suomen.

Accountor on alansa edelläkävijä ja voimakkain kehittäjä Suomessa, jossa ihmiset ja henkilöstön hyvinvoinnin edistäminen ovat etusijalla. Tämä toimii pohjana myös sille, miksi olemme edelläkävijöitä: uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä arjessamme, sillä haluamme olla askeleen edellä.

Laajasti valtakunnallinen ja vahvasti paikallinen yritys takaa, että saat kollegoita aidosti ympäri Suomea. Tämä mahdollistaa myös sen, että voit vaihtaa paikkoja – ja tehtäviä – myös elämäntilanteesi mukaan. Accountorilla työntekijöiden uriin panostetaan ja kehitykseen kannustetaan. Tämän seurauksena voitkin suunnata accountorilaisena uusiin tehtäviin tai vastuisiin vaihtamatta työnantajaa.

Lue lisää Accountorista ja yrityskulttuurista yrityksen nettisivuilta tästä.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 19.9. - 17.10.2022

Koulutuksen ajankohta: 22.11.2022 - 24.5.2023

Uusien palkkahallinnon osaajien rekrytointi tapahtuu Accountor Palkkakoulu RekryKoulutuksen kautta. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut Accountorille vakituiseen työsuhteeseen 6 kk asiantuntijakoulutuksen päätteeksi.

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen (70 % koulutusajasta) kautta Accountorilla. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohella 30 % koulutusajasta on varattu tietopuoliselle koulutukselle, johon kuuluu sekä asiantuntijakoulutusta, että ohjattua itseopiskelua.

Koulutuksen aikana pääset syventymään modernin palkkahallinnon periaatteisiin ja teknologioihin asteittain. Sinun ei siis tarvitse hypätä suoraan syvään päätyyn - me autamme ja annamme sinulle tarvittavan tuen tulevassasi roolissasi menestymiseen. 

Koulutussisältö koostuu mm. seuraavista aihealuesta:

 • Palkanlaskennan perusteet ja syventävät kokonaisuudet
 • Palkanlaskennan erilaiset ohjelmistoratkaisut
 • Sähköisen palkkahallinnon osaajan viestintä, asiakaspalvelu, asiakkuussuhteet ja asiakaskokemus
 • Tietoturva ja tietosuoja
 • Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen palkkahallinnossa
 • Modernit työelämätaidot: resilienssi ja uuden oppiminen

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

TE-liven tallenne

Katso alta to 29.9. järjestetyn TE-liveinfon tallenne! Tallenteen kautta pääset tutustumaan tarkemmin ohjelman sisältöön, tuleviin kollegoihisi sekä Accountoriin. 

 

 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.