AnalyticsPro - Uusimaa

Yhteensä 20 erilaista mahdollisuutta analytiikkatehtävien parissa

Datasta riittää tekemistä – suuntaa itsesi näköisiin analytiikkatehtäviin asiantuntijakoulutuksesta

Kiinnostaako sinua data-analytiikka, tietokannat, tiedolla johtaminen tai kenties digimarkkinointi? Haluaisitko syventää osaamistasi sinua kiinnostavien aiheiden parissa ja hakea nostetta urallesi uuden työn merkeissä? Mahtavaa, olet oikeassa paikassa!

Hakemalla AnalyticsPro-ohjelmaan saat mahdollisuuden päästää kykysi irti ja suunnata uusiin, itsesi näköisiin data-analytiikkatehtäviin. Avoimia paikkoja on yhteensä 20 ja yhteistyöyrityksemme etsivät uusia tekijöitä niin teknisiin, kuin kaupallisiin data-analytiikan rooleihin. Data-analytiikan pelikenttä on erittäin laaja ja tarjoamme monenkaltaisia mahdollisuuksia taustastasi riippumatta - kerro siis meille mikä sinua data-analytiikassa innostaa ja millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata!

Lue lisää, hae mukaan viipymättä ja löydä datasta oikeat tiedonjyvät uusien työtehtävien merkeissä!

Kiinnostuitko jo? Järjestämme ohjelman avoimen hakijainfotilaisuuden Facebookissa tiistaina 30.11. klo 13. Ilmoittaudu mukaan! 

Avaimet uuteen työhön ja tuoreimmat tiedot alan huipulta

AnalyticsPro RekryKoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sauman aloittaa työ data-analytiikan asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Uramahdollisuudet taipuvat ohjelman kautta moneen ja avoimia rooleja on useita ja eritasoisia – voit siis olla urasi alkutaipaleilla oleva osaaja, työkokemusta alalta kerryttänyt kokeneempi asiantuntija tai alalle uutena astuva tekijä. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

RekryKoulutuksen kautta pääset vaikuttamaan aktiivisesti urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi – lue ohjelman kokonaisuudesta lisää tästä.

Analyyttisyys merkitsee meille ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja yhteistyöyrityksemme etsivätkin riveihinsä motivoituneita ja oman asiantuntijuuden syventämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

AnalyticsPro RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen sekä rekrytoivien yritysten kanssa.

Tutustu alta avoinna oleviin mahdollisuuksiin, valitse urasi seuraava suunta ja kasva kauttamme data-analytiikan asiantuntijatehtäviin!

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala_640x640

Pinja Heimala

Project Specialist
pinja.heimala@saranen.fi
040 849 3962

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Monenlaisia uramahdollisuuksia datan parissa, kuten esimerkiksi:

Mallinnus ja tietokannat

Tietojärjestelmät-tietokannat

Kiinnostaako mallinnus, tietokannat tai pilvipalvelut? Näissä tehtävissä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan teknisiä ratkaisuja erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Analytiikka ja visualisointi

Analytics-data

Syvennä asiantuntijuuttasi ja anna datalle ymmärrys datan analysoinnin, visualisoinnin, raportoinnin, insightien ja analyysien keinoin.

Liiketoiminnan kehitys

SEO-SEM

Näissä tehtävissä pääset analysoimaan ja keräämään dataa liiketoiminnan ja strategian tueksi esim. erilaisten toimiala- ja markkina-analyysien avulla. In-house ja asiakasrajapintarooleja.

Markkinoinnin analytiikka

Yleinen markkinointi

Innostaako digitaalinen markkinointi ja datan hyödyntäminen? Syvennä osaamistasi mm. Google Analyticsin, Tag Managerin ja web-analytiikan parissa! 

Minkälaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Data taipuu kauttamme moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. AnalyticsPro yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

AnalyticsPro RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit dataa taivuttaa? AnalyticsPro tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme analytiikkaohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Big Data / Data Specialist
 • Web / Business Analyst
 • Data Scientist
 • BI Developer
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Data / Manufacturing Engineer
 • Raportointiasiantuntija
 • Python Developer
 • Data-arkkitehti
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Web-analytiikka
 • Analyyttiset tietokannat
 • Datan visualisointi (mm. Tableau)
 • Pilviteknologiat (AWS, Google)
 • PowerBI
 • Data-analyysin menetelmät
 • Python analytiikassa
 • Ohjelmointi: R-kieli, R-kielen grafiikkaa
 • Datalake-ratkaisut
 • Koneoppiminen
 • Tietosuoja, GDPR, tiedon ja identiteetin suojaaminen
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Halusin kehittää osaamistani nimenomaan digitaalisuuden tiimoilta, jotta osaamiseni vastaisi paremmin tämän päivän tarpeita. AnalyticsPro lupasi tarjota tähän apuja, joten hain tietenkin mukaan.

Sain Saraselta tarvitsemaani tukea ja tsemppausta, joka oli todella korvaamatonta. Sain lopulta koulutuksen ja haluamani työpaikan ohjelman ansiosta. Erityisen iloinen olen siitä, että sain työpaikan toimijalta, joka tuntuu omaan elämäntilanteeseen sopivalta ja omia arvoja vastaavalta. Lue lisää!

 

-Kirsi Aholaita, Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Tampereen Sähkölaitos

analyticspro-referenssi-kirsi-s21
AnalyticsPro–rekrytoiva koulutusohjelma oli ammattimaisen hyvin toteutettu koulutusohjelma. Osallistujista pidettiin hyvä huoli ja koulutustarjonta oli niin monipuolinen, että jokainen varmasti sai omaan kiinnostuksensa kohteeseen jotain uutta opittavaa. Kouluttajat olivat kokeneita ja päteviä.

Tärkein hyöty itselle oli tietysti työllistyminen. Työssäoppimisjaksoilla työnantaja tutustui minuun ja minä työantajaan. Työsopimusta allekirjoittaessamme tiesimme jo kumpikin, mihin olimme sitoutumassa. Lisäksi pääsin laajentamaan ja ajanmukaistamaan omaa osaamistani ammatillisesti. Lue lisää!

-Kari Lepoaho, Järjestelmäasiantuntija, IT/Web ja BI-alustat, Tamro Oyj

saranen-testimonial-hakijakokemus-1
Parasta antia urani kannalta ehdottomasti oli se, että Saranen löysi minun yhteistyöyritykseni ja esitteli minut heille. Sain tilaisuuden näyttää, että haluan aidosti tätä ja olen valmis tekemään sen eteen töitä.

Koulutuspäivät olivat erittäin laadukkaita ja informatiivisia. Suosittelen vahvasti rekrytoivaa koulutusohjelmaa. Itse löysin täysin sen mitä halusinkin ja ilman Sarasen tarjoamaa mahdollisuutta en varmaan olisi päätynyt nykyiselle urapolulleni, joka on kuin minulle tehty.
Lue lisää!

-Iiro Ritola, Data-analyytikko, Futuriot Oy

saranen-testimonial-hakijakokemus-3
Data-analytiikan parissa työskentely sopii hyvin ihmisille, jotka haluavat työssään päästä ratkomaan ongelmia ja etsimään kysymyksiin vastauksia. Tässä työssä saa työskennellä sekä ihmisten että numeroiden parissa. Lue lisää!

-Maria Helander, BI-konsultti, Attido Oy

saranen-testimonial-hakijareferenssi-4-
AnalyticsPro-ohjelma oli täydellinen astinlauta ammatin vaihdolle. Ohjelmassa hankittiin erinomaiset perustaidot laajasta data-analytiikan kentästä, joita työskentely yhteistyöfirmassa syvensi. 

Yliopistossa opiskeltu tilastotiede helpotti analyyttisen näkemyksen hankkimisessa. Työskentelen Data Scientistina ja konsulttina Bynfo Oy:ssä ja tällä hetkellä vastaan asiakkaan MDM-hankkeen teknisestä toteutuksesta. Analytiikan parissa uran luominen onnistuu parhaiten, jos olet nopea oppimaan ja mukaudut helposti uusiin haastaviin tilanteisiin.

-Samuli Mattila, Data Scientist, Bynfo Oy

saranen-testimonial-hakijakokemus-2
0 / 0

Avoimet roolit

City Digital Yhdistää suuren määrän ihmisiä päivittäin elämää helpottaviin ja parantaviin online-palveluihin. Jatkuvasti kasvavan käyttäjäkunnan ansiosta pystymme auttamaan asiakkaitamme toimimaan tehokkaasti. Tunnetuimpia brändejämme ovat Suomi24, TableOnline, City, SYÖ!-viikot ja Improve Media.

Toimessasi pääset tutustumaan City Digitalin omistamien yritysten ja brändien markkinointiin ja ohjaamaan yhdessä mentorin kanssa niiden kehittämistä entistä enemmän datalla ohjaamiseen perustuvaksi. Eduksi luetaan jos sinulla on jo ennestään kokemusta kuluttajabrändien parissa toimimisesta, mutta välttämätöntä se ei ole. Tärkeintä on hyvä asenne ja into oppia uutta.

Vetonaula Oy on suomalainen yksityisomisteinen IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita IT-palveluita. Huipputiimissämme on 20 osaavaa IT-asiantuntijaa. Fläppitaulullamme kohtaavat yritysten todelliset tarpeet ja niiden tekniset ratkaisumahdollisuudet. Toimintamme keskeisiä arvoja ovat läpinäkyvyys, kestävyys ja asiakkaidemme etu.

Hoi tuleva Datamestari! Haluatko kehittyä kovan luokan dataosaajaksi ja Power Platform taitajaksi?  Tämä on tilaisuutesi vaikka et olisikaan vielä valmis ja sertifioitu dataspesialisti. Meillä kehityksesi on nopeaa osaavan tiimin ja käytännön keissien kautta. Tuemme myös urakehitystäsi ja voit esimerkiksi suorittaa sertifiointeja työnantajan laskuun. Hyppää mukaan modernin IT-ulkoistustalon jengiin.

Junior Data Engineer -roolissa parannat asiakkaidemme toimintaa datan hyödynnyksellä, yksinkertaisilla automatisoinneilla sekä mini apeilla ja työnkuluilla, jotka kytkeytyvät yrityksen tietojärjestelmiin. Esimerkkejä keisseistä: Datan käytettävyyden parantaminen visualisoimalla. Datan kerääminen eri alustoilta ja laitteilta. Datan jalostaminen esimerkiksi yhdistelemällä dataa eri lähteistä. Dataan perustuvat automaattiset toiminnot ja työnkulut.

Tule meille jos tiedät olevasi hiomaton timantti, joka tunnistaa itsensä näistä: Ymmärrät perusasiat tietojen hilloamisesta ja hahmotat kokonaisuuksia tiedonhallinnassa. Osaat tai haluat heti oppia Microsoft Power BI perusteet ja datan visualisointi. Osaat tai haluat heti oppia Microsoft Power Apps / no code tai low code appeja. Osaat tai haluat heti oppia Microsoft Power Automate työnkulkuja. https://www.vetonaula.fi/rekry/

Mertanen & Analytics Associates kehittää asiakasorganisaatioiden dataohjautuvaa kulttuuria ja kilpailukykyä. Suunnittelemme ja toteutamme analytiikan ratkaisuja sekä autamme ohjaamaan markkinoinnin toimenpiteitä dataan pohjautuvilla päätöksillä.   Tutustu meihin: https://www.mertanen.info/

Haemme rentoon porukkaan DIGIANALYYTIKKOA. Arvojamme ovat vapaus, laatu, luotettavuus ja kehittyminen – nämä näkyvät päivittäisessä toiminnassa niin asiakastyössä kuin myös olemattomana byrokratiana. Taustaltasi voit olla markkinoija, matemaatikko, tilastotieteilijä tai koodari. Loppututkinnolla ei ole väliä, vaan sillä minkälaisia analytiikkaratkaisuja sekä analyyseja olet toteuttanut, ja minkälaista palautetta niistä olet saanut.

Are you excited about our quest For a life full of flavour? Does coffee and food make your heart beat? If yes, join us!

We are a family-owned, international group in the food industry; founded in 1876 and noted for our high-quality products such as coffee, food concepts, spices, plant-based products and snacks. Our portfolio includes strong brands; Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold & Green and Poco Loco. The Group has about 2,000 employees in 13 countries and the revenue for 2020 were 920 million euros.

Our purpose, For a life full of flavour, means so much more to us than just a taste experience. It comprises responsibility for the wellbeing of both people and the environment as well as our way of working. The food industry can play a crucial role in global climate and health solutions, and we have set ourselves the ambitious goal of being a sustainable frontrunner in our industry. For our part, we promote the sustainable future of food and inspire consumers to make sustainable choices while never compromising taste and ease.

We are now looking for Data Engineers, with the responsibility area of Analytics, Data & Integrations, to join our group IT team! Your position is in the Analytics, Data & Integration IT team, which develops and operates Paulig’s data and integration assets with business functions to enable data-driven decision-making culture and interoperability between different solutions and partners. Our solutions are state of the art cloud solutions, Azure cloud-platform, microservice and event driven architecture. DevOps and Agile is already in our nature. We are looking for technology enthusiast, driven by business challenges!

Technical Web Analystina työskentelet tiiviissä ja tuloksellisessa yhteistyössä asiakkaidemme ja konsulttitiimimme kanssa. Osana Qurun tiimiä olet kunnianhimoinen ja innostunut oppimaan lisää. Lisäksi olet analyyttinen ja pystyt tuomaan selkeyttä monimutkaisiin tilanteisiin uusien ideoiden ja oivallusten avulla. Työssäsi tulet suunnittelemaan ja implementoimaan asiakkaidemme datan keräykseen ja raportointiin liittyviä ratkaisuja.

-Arvostamme erityisesti osaamista web-analytiikan eri työkaluista, kuten GA, GTM, Adobe Analytics, Adobe Launch, Matomo tai Piwik PRO
-Sinulla on lisäksi perusymmärrys seuraavista: HTML, CSS ja Javascript -Ehdottomana plussana näemme sen, jos ymmärrät miten tietokannat toimivat ja osaat hyödyntää niitä työssäsi
-Tärkeintä on ongelmanratkaisukyky ja motivaatio itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen

Dagmar on Suomen johtava markkinointitoimisto, joka palvelee sekä suomalaisia markkinoijia että kansainvälisiä asiakkaita yli 200 asiantuntijan voimin. Dagmarin asiakkaiden tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Dagmar on Suomen johtava markkinointitoimisto, joka palvelee sekä suomalaisia markkinoijia että kansainvälisiä asiakkaita yli 200 asiantuntijan voimin. Dagmarin asiakkaiden tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Dagmar on Suomen johtava markkinointitoimisto, joka palvelee sekä suomalaisia markkinoijia että kansainvälisiä asiakkaita yli 200 asiantuntijan voimin. Dagmarin asiakkaiden tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Etsimme joukkoomme innokasta junior web analystiä tukemaan asiakkaitamme verkkosivuston kävijäliikenteen mittaamisessa sekä tulosten analyysissä. Analytiikkatiimimme hallitsee digitaalisen myynti-/markkinointidatan koko putken aina datastrategiasta tekniseen implementointiin ja konversio-optimoinnista tulosten analyysiin. Voit olla taustaltasi joko kaupallisen tai teknisen koulutuksen saanut, mutta analyyttinen mielenlaatu sekä kiinnostus digitaalisuutta ja tekniikkaa kohtaan on tärkeää. Kaikki konsulttimme työskentelevät suoraan asiakkaiden kanssa, joten hyvät kommunikaatiotaidot tulevat tarpeeseen sekä suomeksi että englanniksi. Nordic Morningilla pääset halutessasi tutustumaan analytiikan lisäksi myös digitaaliseen markkinointiin, hakukoneoptimointiin sekä mainonnan konsepteihin ja sisältöihin sekä sivustokehitykseen.

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 91 000 asiantuntijamme voimin 167 maassa, Suomessa meitä on yli 300.

BDO Traineet työskentelevät asiantuntijapalvelujemme parissa osana kokenutta tiimiä. Traineena pääset mukaan asiakastyöhön ja saat monipuolisen kuvan asiantuntijaorganisaatiomme tehtävistä. Tukenasi ovat osaavat asiantuntijamme ja henkilökohtainen Trainee Buddysi, joka toimii mentorinasi ja tukee oppimistasi koko Trainee-jakson ajan. Trainee-ohjelman kesto on 6 kuukautta ja se ajoittuu sopimuksen mukaan keväälle 2022. 

Traineena tulet osaksi analytiikkatiimiä, joka työskentelee monipuolisesti yhteistyössä BDO:n eri osaamistiimien kanssa. Työtehtäviisi kuuluu niin sisäistä liiketoiminnan kehityksen projekteja, henkilöstön koulutusta, kuin myös asiakastoimeksiannoissa työskentelyä. Tehtävässä saat vastuuta heti ja rohkaisemme itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekokykyyn. Kokemus erinäisistä data-analytiikan työkaluista on plussaa ja Microsoftin tuoteperheen tuntemus on suotavaa. Tärkeämpää on kuitenkin olla kiinnostusta ja valmiutta oppia, sekä itse olla mukana kehittämässä tiimin käytössä olevia työkaluja.

Toivomme sinulta

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa- tai opintoja, esimerkiksi kauppatieteiden, tietojärjestelmätieteiden tai tilastotieteiden puolelta. 
 • aktiivisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteista työskentelyotetta
 • aitoa kiinnostusta toimialaa kohtaan
 • innokkuutta uuden oppimiseen ja osaamisesi kehittämiseen
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta on etua.
Tarjoamme sinulle
 • monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin
 • mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi
 • asiantuntevan mentorin, joka tukee kehittymistäsi koko ohjelman ajan
 • arvokkaan työkokemuksen lisäksi mukavat työkaverit sekä rennon ja joustavan työympäristön. 

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea AnalyticsPro -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 702678

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla, olitpa sitten jo työkokemusta tehtävien parista omaava asiantuntija, vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä tai uutta suuntaa urallesi miettivä osaaja. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alla ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää jos: 

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa data-analytiikan tai tiedolla johtamisen asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
 • Sinulla on analyyttinen työote ja kiinnostusta ongelmanratkaisutehtäviin
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Kaupallisemmissa rooleissa onnistumistasi lisää jos:

 • Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan tai talouden prosesseista ja olet kiinnostunut prosessikehityksestä ja muista kehitysprojekteista
 • Asiakasrajapinta ja työskentely eri sidosryhmien välillä kiinnostaa sinua ja saatat nähdä itsesi tulevaisuudessa konsultin roolissa
 • Sinulla saattaa olla kokemusta tietovarastoista, raportoinnista, ERP-järjestelmistä, taloushallinnon prosesseista tai myynnistä, ja haluat ottaa uuden askeleen urallasi

Teknisissä rooleissa olet omimmillasi jos:

 • Sinusta on kiinnostavaa rakentaa, käsitellä, prosessoida ja analysoida suuria tietomassoja ja haluat kehittyä siinä entisestään
 • Tietojärjestelmiin uppoutuminen tai koodaustaitojen kartuttaminen ei kuulosta vieraalta
 • Data-analytiikan ratkaisut ja teknologiat kuten R, Python, Qlikview, ETL, SAS, SPSS, AI, Azure, AWS tai Google Cloud herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea tarkemminkin

 

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika päättyy: 7.12.2021

Koulutuksen ajankohta: Koulutus alkaa 17.1.2022

AnalyticsPro RekryKoulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen kautta yhteistyöyrityksessä tai -organisaatiossa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu n. 20-25 päivää tietopuolista opetusta.

Ohjelman koulutusteemat mm:

 • Web-analytiikka
 • Analyyttiset tietokannat
 • Datan visualisointi (mm. Tableau)
 • Pilviteknologiat (AWS, Google)
 • PowerBI
 • Data-analyysin menetelmät
 • Python analytiikassa
 • Ohjelmointi: R-kieli, R-kielen grafiikkaa
 • Datalake-ratkaisut
 • Koneoppiminen
 • Tietosuoja, GDPR, tiedon ja identiteetin suojaaminen

Koulutukseen osallistuvalle työnhakijalle maksetaan koulutuksen ajalta sitä työttömyysetuutta, johon hänellä on oikeus työttömänä ollessaan sekä lisäksi kulukorvausta.