AnalyticsPro

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys , Myynti ja markkinointi
Paikkakunta Pirkanmaa
Hakuaika päättyy 15.9.
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen alku 14.10.2020

Datasta riittää töitä – aloita ura data-analytiikkaosaajana

Hakuaika päättynyt

---

Kiinnostaako sinua uusi työ asiantuntijakoulutuksen siivittämänä? Havitteletko urasta data-analytiikan, datan visualisoinnin, raportoinnin, tietokantakehityksen tai digitaalisen markkinoinnin parissa? Nyt, jos joskus, on oikea hetki kouluttautua ja aloittaa uusi työ data-analytiikkaosaajana.

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän töitä. Data-analytiikan ja tiedolla johtamisen merkitys korostuukin kaikilla liiketoiminnan aloilla etenkin nyt, kun markkinat ovat myllerryksessä ja digitalisaatio kiihtyy entistä vauhdikkaammin. Uusista osaajista on nyt suurempi kysyntä kuin koskaan.

Pirkanmaan alueen yritykset etsivätkin nyt riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja visualisoimaan tietoa tehokkaalla tavalla. Oletko sinä etsimämme datan tulkki?

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi – ohjelman monet hyödyt

Monia avoimia työtehtäviä

 • Avoimia työrooleja on tarjolla jo kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös uraansa aloitteleville tekijöille. Data-analyytikon tehtävien kirjo on laaja ja yhteistyöyrityksemme etsivätkin tulevaisuuden osaajia niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin monipuolisiin liiketoiminnan kehitystehtäviin. Ohjelma avaa siis mahdollisuuksia erilaisille urapoluille!

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

 • Ohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.

Koulutuksesta eväät työllistymiseen

 • AnalyticsPro -rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk koulutusohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.

Etsimme henkilöitä useisiin eri rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat AnalyticsPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia osaajia erilaisiin teknisiin ja liiketoimintalähtöisiin data-analytiikan, tiedolla johtamisen, datan visualisoinnin ja raportoinnin tehtäviin. Koulutus avaa ovia monenlaisille työurille – roolisi voi olla tulevaisuudessa esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Data Specialist
 • Web / Business Analyst
 • Data Scientist
 • BI Developer
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Data / Manufacturing Engineer
 • Raportointiasiantuntija
 • Python Developer
 • Data-arkkitehti

Rooleja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille, että jo kokeneimmillekin asiantuntijoille. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä data-analytiikan ja tiedolla johtamisen tehtäviin.

Katso hakuohjeet alempaa ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, käymme hakemuksia läpi heti haun startattua!

Oletko etsimämme tulevaisuuden osaaja?

Arvostamme hakijoiltamme aiempaa kokemusta data-analytiikasta, tilastotieteistä, raportoinnista, taloushallinnosta, tietojenkäsittelystä tai digimarkkinoinnista esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta. Kiinnostus matemaattisiin ongelmanratkaisutehtäviin ja erilaisiin teknologioihin vie sinua eteenpäin entisestään.

Data-analytiikan tehtävien kirjo on laaja ja tekijöiltä kysytään hyvin erilaista osaamista tehtävänkuvasta riippuen. Teknisemmissä tehtävissä korostuu matemaattisuus, teknologiatuntemus, tietomassojen analysointi ja innostus koodaamiseen ja ohjelmointiin, kun taas liiketoiminnan kehitystehtävissä kysytään kiinnostusta taloushallinnon, tietokantojen tai myynnin ongelmanratkaisutehtäviin, digitaaliseen markkinointiin tai prosessikehitykseen ja asiakastyöhön. Kaikista tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä data-analytiikan asiantuntijaksi.

Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk koulutusjakson päätteeksi. Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn data-analytiikan parissa. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi noin 25 koulutuspäivän myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamana, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia tarvittaessa hakuaikana. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivan yrityksen kanssa.

Hae mukaan pian! Näin varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi mahdollisimman nopeasti.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi ja jätä hakemus TE-toimistoon

Voit hakea AnalyticsPro-koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. 

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi. Täytä hakemus vain oman alueesi osalta. 

Koulutusnumero: 694223

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Hakemalla ajoissa varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta valinnastasi mahdollisimman nopeasti. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä haun päätyttyä.

Täytä osaamisprofiili

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Samuel_Leivo_2019_640x640_v2-1

Samuel Leivo
Project Coordinator
050 414 3304
samuel.leivo@saranen.fi

Yhteistyössä