Kaikki ohjelmat

AnalyticsPro - Varsinais-Suomi

12 ainutlaatuista mahdollisuutta analytiikkatehtävien parissa

****hakuaika päättynyt*****

Sinustako datan tulkki? Nappaa uusi ura nopeasti kehittyvältä alalta ja täydennä ymmärrystäsi koulutuksen avulla!

Miltä kuulostaisi uusi työ ja mahdollisuus kehittää osaamistasi sinua kiinnostavien aiheiden parissa? 

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat

Arvostamme erilaisuutta ja tiettyä taustaasi tärkeämpää onkin aito halusi kehittyä uudeksi osaajaksi ja saavuttaa seuraava etappi urallasi. Tule siis sellaisena kuin olet - me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi. 

Nyt käynnistyvän ohjelman kautta meillä on mahdollisuuksia tarjolla esimerkiksi:

alanvaihtaja

 

Uusille osaajille ja alanvaihtajille

Oletko dataorientoitunut tyyppi, jolle mututuntuma on vieras käsite?  Kasva uusiin tehtäviin taustastasi riippumatta. Voisit sopia esimerkiksi Junior Data Analystin tai Junior Data scientist tehtäviin. 

nouseva-tekija

 

Vastavalmistuneille ja nouseville kyvyille

Herättääkö esimerkiksi datan analysointi, -visualisointi, datamassojen käsittely, tai liiketoiminnan kehittäminen datan pohjalta sinussa kiinnostusta ja haet nostetta urallesi?  Sinulle saattaisi sopia Data Specialistin, Data Analystin tai Master Data Managmentin  tehtävät.

kokeneempi-osaaja

 

Juuri sinulle! Alalta jo työkokemusta omaaville ja nouseville kyvyille

Oletko tarkka ja kehittymishaluinen tekijä, joka ei pelkää kehittyä entisestään? Hyppää hommiin, joissa pääset soveltamaan koulutus- ja työkokemustasi yhä paremmin. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi Sovellusasiantuntijan, BI -asiantuntijan tai Integraatiokehittäjän rooli?

 

Herättikö joku tehtävistä erityisesti kiinnostuksesi tai oivalsitko lukemasi pohjalta sen, mikä juuri sinua kiinnostaa eniten? 

Tutustu sivun alalaidassa esiteltyihin yhteistyöyrityksiimme ja niiden tarjoamiin työmahdollisuuksiin tästä!

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu AnalyticsPro RekryKoulutuksen kautta. Ohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille. Koulutuspäivät järjestetään suomen kielellä, pääosin lähiopetuksena.

Ohjelma sisältää laadukasta asiantuntijakoulutusta (noin 30 % ohjelmasta). Pääpaino ohjelman aikana osallistujalla on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

 

 

💡 Ohjelmasta järjestettiin virtuaalinen infotilaisuus yhteistyössä TE-toimiston kanssa. Siirry TE-liven sivulle katsomaan inftallenne. 


Voit myös katsoa infoliven sivun alalaidassa! 

Ota yhteyttä

samuel_leivo_640x640

Samuel Leivo

Senior Project Specialist
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Suurimpia valttejasi tulevissa tehtävissäsi ovat esimerkiksi:

Kiinnostuksesi ongelmanratkaisu-tehtäviin

Asiantuntija

Olet tiedonjanoinen ja sinulta löytyy analyyttinen työote ja kiinnostus ongelmanratkaisutehtäviin.

Halusi oppia ja kehittää osaamistasi

Oppiminen-kasvu

Haluat kasvattaa kykyjäsi alan uusimmista teknologioista sekä niiden hyödyntämisestä liiketoimintaan.

Uudet teknologiat tarttuvat hyvin näppeihisi

Pilvipalvelut

AI, SQL, Python, Azure, AWS, Google Cloud, API, Power BI soittavat herätyskelloja? Jotkut niistä ehkä ovat jo näpeissäsi?

Ymmärryksesi liiketoimintaan

SEO-SEM

Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan tai talouden prosesseista ja olet kiinnostunut kehittämään toimintaa analyyttisella otteella.

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Data taipuu kauttamme moneksi ja mahdollisuuksia on niin teknisempien kuin kaupallisempien tehtävien parissa. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Ota dataa kiinni sarvista ja hae mukaan - odotamme hakemustasi!

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Kasva asiantuntijaksi 6 kuukaudessa

Uusi työ vai uusi ura? Mitä jos valitsisit molemmat.

AnalyticsPro on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla.

Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköinen roolisi

Mihin suuntaan haluaisit dataa taivuttaa?

AnalyticsPro tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää.

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme analytiikkaohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Data Engineer
 • Data Analyst
 • Big Data / Data Specialist
 • Web / Business Analyst
 • Data Scientist
 • BI Developer
 • BI Specialist
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Data / Manufacturing Engineer
 • Raportointiasiantuntija
 • Python Developer
 • Data-arkkitehti
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta.

Saat ohjelman aikana laadukasta täsmäkoulutusta uuteen rooliisi liittyen alan johtavilta tekijöiltä (n. 30 % ohjelmasta on tietopuoleista opetusta) ja pääset hyödyntämään kaikkea oppimaasi suoraan käytännön työtehtävien parissa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton. 

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Johdanto analytiikan maailmaan 
 • Analytiikka ja strateginen ajattelu
 • SQL ja relaatiotietokantojen suunnittelu
 • NoSQL-perusteet
 • Pilvipalvelut (AWS, Azure, Google Cloud)
 • Työelämätaidot
 • PoweBI
 • Python-ohjelmointi data-analytiikassa
 • Koneoppiminen x
 • Datalake-ratkaisut
 • Snowflake
 • Järjestelmäintegraatiot (API)
 • UI/UX-suunnittelu
 • Tietoturva, GDPR

Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Kaiken kaikkiaan koulutusohjelma oli mielestäni tarpeellinen askel urapolulleni. Ohjelma toi kaivattua työkokemusta vastavalmistuneelle ja jakso oli riittävän pitkä siihen, että työhön pääsi kunnolla kiinni. Koulutusohjelman loputtua ja vakituisen paikan vastaanotettuani minulla on ollut luottavainen olo hoitaa työni itsenäisesti.
 

-Emppu Sorsa, Data Scientist, Luxid

Emppu_sorsa
Halusin kehittää osaamistani nimenomaan digitaalisuuden tiimoilta, jotta osaamiseni vastaisi paremmin tämän päivän tarpeita. AnalyticsPro lupasi tarjota tähän apuja, joten hain tietenkin mukaan.

Sain Saraselta tarvitsemaani tukea ja tsemppausta, joka oli todella korvaamatonta. Sain lopulta koulutuksen ja haluamani työpaikan ohjelman ansiosta. Erityisen iloinen olen siitä, että sain työpaikan toimijalta, joka tuntuu omaan elämäntilanteeseen sopivalta ja omia arvoja vastaavalta. Lue lisää!

 

-Kirsi Aholaita, Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Tampereen Sähkölaitos

analyticspro-referenssi-kirsi-s21
AnalyticsPro–rekrytoiva koulutusohjelma oli ammattimaisen hyvin toteutettu koulutusohjelma. Osallistujista pidettiin hyvä huoli ja koulutustarjonta oli niin monipuolinen, että jokainen varmasti sai omaan kiinnostuksensa kohteeseen jotain uutta opittavaa. Kouluttajat olivat kokeneita ja päteviä.

Tärkein hyöty itselle oli tietysti työllistyminen. Työssäoppimisjaksoilla työnantaja tutustui minuun ja minä työantajaan. Työsopimusta allekirjoittaessamme tiesimme jo kumpikin, mihin olimme sitoutumassa. Lisäksi pääsin laajentamaan ja ajanmukaistamaan omaa osaamistani ammatillisesti. Lue lisää!

-Kari Lepoaho, Järjestelmäasiantuntija, IT/Web ja BI-alustat, Tamro Oyj

saranen-testimonial-hakijakokemus-1
Parasta antia urani kannalta ehdottomasti oli se, että Saranen löysi minun yhteistyöyritykseni ja esitteli minut heille. Sain tilaisuuden näyttää, että haluan aidosti tätä ja olen valmis tekemään sen eteen töitä.

Koulutuspäivät olivat erittäin laadukkaita ja informatiivisia. Suosittelen vahvasti rekrytoivaa koulutusohjelmaa. Itse löysin täysin sen mitä halusinkin ja ilman Sarasen tarjoamaa mahdollisuutta en varmaan olisi päätynyt nykyiselle urapolulleni, joka on kuin minulle tehty.
Lue lisää!

-Iiro Ritola, Data-analyytikko, Futuriot Oy

saranen-testimonial-hakijakokemus-3
Data-analytiikan parissa työskentely sopii hyvin ihmisille, jotka haluavat työssään päästä ratkomaan ongelmia ja etsimään kysymyksiin vastauksia. Tässä työssä saa työskennellä sekä ihmisten että numeroiden parissa. Lue lisää!

-Maria Helander, BI-konsultti, Attido Oy

saranen-testimonial-hakijareferenssi-4-
AnalyticsPro-ohjelma oli täydellinen astinlauta ammatin vaihdolle. Ohjelmassa hankittiin erinomaiset perustaidot laajasta data-analytiikan kentästä, joita työskentely yhteistyöfirmassa syvensi. 

Yliopistossa opiskeltu tilastotiede helpotti analyyttisen näkemyksen hankkimisessa. Työskentelen Data Scientistina ja konsulttina Bynfo Oy:ssä ja tällä hetkellä vastaan asiakkaan MDM-hankkeen teknisestä toteutuksesta. Analytiikan parissa uran luominen onnistuu parhaiten, jos olet nopea oppimaan ja mukaudut helposti uusiin haastaviin tilanteisiin.

-Samuli Mattila, Data Scientist, Bynfo Oy

saranen-testimonial-hakijakokemus-2
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Devikone

Devikone on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan kokonaisuuden hallinnassa verkottuvassa maailmassa. Ydinosaamistamme ovat järjestelmäintegraatiot, integraatioalustat ja näihin liittyvät asiantuntijapalvelut. Olemme huippuluokan Open Source -osaaja ja sertifioitu Red Hat -asiantuntija. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa digitaalisen kokonaisuuden perustan, joka kestää aikaa, kasvua ja kehitystä.

Integraatiokehittäjä

Ihmisten ja yritysten elämä digitalisoituu. Laitteiden ja ohjelmistojen määrä kasvaa ja tietoa syntyy aina enemmän. Integraatiot yhdistävät ohjelmistot ja alustat ja toimivat kokonaisuuden ydinroolissa. Laadukas integraatio on enemmän. Se päättelee, automatisoi, jäljittää, jalostaa. Hallitsee valtavan määrän tietoa ja järjestelmiä. Nostaa kokonaisuuden uudelle tasolle.

Haluaisitko olla osana Devikoneen tiimiä? Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Integraatiokehittäjää. Tässä tehtävässä pääset laittamaan yhdessä muun tiimin kanssa digitalisaation rattaat liikkumaan rakentamalla eri järjestelmien välisiä tiedonsiirtoja ja hyödyntämään- ja luomaan uusia API-rajapintoja. Tehtävässä keskustelet tietokantojen kanssa ja pääset osallistumaan myös yhdessä asiakkaan ja tiimin kanssa ratkaisujen suunnitteluun-ja määrittelyyn, sekä mahdollisuuksien mukaan myös dokumentointiin. Kokemus integraatioista, moderneista ohjelmointikielistä, konttiteknologioista, pilvialustoista ja tietokannoista on eduksi tässä tehtävässä. Käyttämiämme teknologioita ovat mm. Java, DevOps, Red Hat, Camel, Azure ja AWS. Aito kiinnostus alaa kohtaan, oma-aloitteisuus ja halukkuus työskennellä tiimissä ovat eduksi tehtävässä. Mikäli sinulta löytyy aitoa kiinnostusta ja intohimoa integraatioita kohtaan, niin meiltä löytyy loput! Toimisto meiltä löytyy Turusta ja etätyöt ovat sovittavissa. Tervetuloa mukaan tiimiin!

Luxid 

We’re an agile team of technologists, creatives and strategists, here to make a difference for our clients. Today’s marketers are being asked to take on new responsibilities and achieve more than ever before. We extend your capabilities with the specialist skills and experience to help you excel.

Junior Data Analyst/Junior Data Scientist

Etsimme tiimimme uutta osaajaa kasvamaan Junior Data Analystin/Junior Data Scientistin rooliin. Tehtävässä pääset sukeltamaan suoraan analytiikan maailmaan yhdessä huipputiimin kanssa. Pääset mukaan kehittämään asiakkaille ratkaisuja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta datan parissa työskentelystä (mm. analysointi, käsittely, tutkiminen, visualisointi ja esittely), integraatioista, tietokannoista, pilvialustoista, analyyttisistä metodeista tai koneoppimisesta, niin siitä on ehdottomasti hyötyä tehtävässä. Kokemus myös teknisistä ratkaisuista, tekoälyn parissa työskentelystä, teknisestä projektijohtamisesta, sekä käyttämistämme teknologioista (mm. SQL, NoSQL, Python, Java, Excel, Power BI, Tableau, DataStudio ja SEO) on eduksi.

Tässä tehtävässä korostuvat erityisesti hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot, sillä teemme töitä päivittäin asiakasrajapinnassa. Jos sinulta löytyy motivaatiota ja rohkeutta, ripaus analyyttisuutta, sekä pystyt seisomaan oman työsi takana – niin pärjäät meillä varmasti. Olemme kansainvälinen yritys ja tehtävässä vaaditaan sujuvaa englanninkielentaitoa. Suomenkielentaidon katsomme myös eduksi. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti yhdessä tiimin kanssa Turun toimistolla, mutta etätyöt ovat myös joustavasti sovittavissa. Etsimme ennen kaikkea meille oikeaa tyyppiä kasvamaan tulevaisuuden osaajaksi – emme välttämättä valmista pakettia. Tervetuloa tiimiin!  

Meitä lääketehdaslaisia on 3300 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT- asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Arvojemme mukaisesti tavoittelemme parasta sekä rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa.
Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme. Hae mukaan!

Process Area Expert (Master Data Management) 

Meillä lääketehtaalla Semarchy MDM ratkaisu on keskeisessä roolissa uudessa tiedonhallinta-arkkitehtuurissa. Meillä pääset työskentelemään järjestelmän pääkäyttäjänä ja tehtäviisi kuuluvat administrointi, loppukäyttäjätuki sekä kehitysprojekteihin osallistuminen. Kehität datan laadunvalvontaa ja varmistat osaltasi tiedonhallintaperiaatteiden (Data Governance) toteutumisen. Ideoit konkreettisia data- analytiikkaratkaisuja liiketoimintaprosessien tueksi. Teet yhteistyötä verkostoissa ja sidosryhmissä erilaisten osaajien kanssa kuten liiketoimintaprosessien kehittäjät, data-arkkitehdit, palvelupäälliköt raportointi-, analytiikka-, integrointi- ja testausasiantuntijat sekä palveluntoimittajat. Pääset työskentelemään osana kaupallisten tuotteiden kehittämisen ja elinkaaren hallinnan organisaatiota.

Vastaamme tuotteiden teollistamisesta ja markkinoilla olevien tuotteiden ylläpidosta. PDG (Product Data Governance) yksikössä tuotetiedon asiantuntijat varmistavat, että tuotteiden perustiedot ovat oikein, saatavilla oikea-aikaisesti sekä tiedon laatu ja viite-eheys ovat kunnossa kaupallistamis-, hankinta- ja valmistusprosesseille. Lisäksi osallistumme monipuolisesti kehitystehtäviin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tehtävässä, jossa pääset vaikuttamaan suomalaisen, maailmanlaajuisesti toimivan lääketehtaan uusiin Master Datan hallintaratkaisuihin. Työsi tulokset edistävät datan laatua, mahdollistavat liiketoimintaprosessien linkittämisen ja automaation lisäämisen.

Tehtävässä menestymiselle auttaa:
- Soveltuva korkeakoulututkinto teknilliseltä tai kaupalliselta alueelta,
-ymmärrys Master Datan vaikutuksesta liiketoiminnan prosesseihin,
-tietokantasuunnittelun perusteiden hallinta,
-kokemus projektityöskentelystä ja osaaminen ketterän kehityksen menetelmistä sekä työkalut (Jira, Confluence),
-uteliaisuus ja halu pysyä ajan tasalla oman alasi kehityksestä,
-analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä, -tarmoa viedä asioita eteenpäin,
-intohimo tiedonhallintaan ja dataan, -MDM/PLM/ERP-osaaminen katsotaan vahvaksi eduksi,
-hyvä englanninkielen taito

 

LM Instruments

Vuonna 1973 perustettu LM-Dental™, kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy korkealuokkaisia hammashoidon käsi-instrumentteja, niiden seurantajärjestelmää sekä mm. ultraääni- ja jauhepuhdistuslaitteita ja oikomiskojeita. Innovatiivisen tuotekehityksemme ja huippuluokan tuotantoteknologian ansiosta olemme Euroopan nopeimmin kasvava käsi-instrumenttien valmistaja ja Pohjoismaiden markkinajohtaja. Kaikki LM-Dental™-tuotteet valmistetaan Suomessa ja yli 80 % tuotteistamme menee maailmanlaajuiseen vientiin. Meitä LM-Dental™:lla on jo yli 100 ja olemme osa suomalaista Planmeca-konsernia www.planmeca.com. Tutustu yritykseemme: www.lm-dental.com

Data Engineer

Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan tietokantoihin liittyviä toiminnallisuuksia LM-Instrumentsin omaan DTS™ -järjestelmään asiakastoiveiden pohjalta sekä kehität olemassa olevan tiedon esittämistä. Olet osana kehittämässä ryhmämme ja osastomme työtapoja ja pääset aidosti vaikuttamaan siihen, miten meillä tehdään ohjelmisto- sekä tuotekehitystä. Tehtävässä menestyy analyyttisella ja oma-aloitteisella työotteella varustettu henkilö, joka on innostunut ohjelmistokehityksestä. https://dentaltracking.com/


Tehtävästä tarkemmin:

 • Datan nouto, mallinnus ja esittäminen
 • Oman järjestelmän muu kehittäminen
 • Tietokantojen toiminnallisuuden
  suunnittelu ja toteutus 

  Eduksi on:
 • Aikaisempi kokemus IT-alalta ja ymmärrys datan polusta
 • Python- osaaminen
 • Java ymmärrys
 • Sujuva suomen kieli tai ruotsin kieli ja englannin kielen taito

Nordic ID Oyj

Nordic ID has deep roots in identification solutions. We are part of global BRADY group of 5700 employees on five continents. Founded in 1914, Brady has a diverse customer base in electronics, telecommunications, manufacturing, electrical, construction, medical, aerospace and a variety of other industries. Brady is headquartered in Milwaukee, Wisconsin. Brady’s fiscal 2021 sales were approximately $1.14 billion.

Nordic ID is based in Finland and focusing on developing and delivering innovative identification solutions utilizing latest RFID & IoT technologies for real time item tracking. We serve customers in multiple industries. We distinguish ourselves in the industry by being a company who can do it all: We develop our own readers and software for complete solutions. Nordic ID can offer highly motivating career path for professionals passionate about identification technology. We are passionate to grow and bring a digital soul to every item.

Junior Data Analyst

Olemme Euroopan johtavan tuotteiden paikannus- ja jäljitysratkaisujen toimittaja. Etsimme nyt kasvavaan tiimimme Junior Data Analystia Salon toimipisteellemme! Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan suoraan data-analytiikan maailmaan. Kehitämme asiakkaalle kokonaisratkaisuja omien lukijoidemme ja ohjelmistojemme avulla. Mikäli sinulla on intohimoa älykkäisiin IOT-ratkaisuihin ja tunnistamisteknologiaan, niin pystymme tarjoamaan erittäin motivoivan urapolun. Tässä tehtävässä pääset mm. käsittelemään erityyppisiä algoritmejä pohjautuen tilastomatematiikkaan, sukellat Machine Learningin maailmaan ja pääset hyödyntämään käyttämiämme teknologioita (mm. Python, Java, C#, C++, Linux, MAUI, Xamarin, Android & iOS). Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta esim. data-analytiikan, rajapintojen, applikaatioiden- ja käyttöliittymien, käyttöjärjestelmien ja kokonaisratkaisuiden parista, niin niistä on ehdottomasti hyötyä tässä tehtävässä. Toimipisteemme sijaitsee Salossa ja työskentelemme pääsääntöisesti paikan päällä yhdessä tiiminä. Etätyöt ovat myös osittain sovittavissa. Tehtävässä edellytämme sujuvaa suomen- tai englanninkielentaitoa. Tervetuloa mukaan!

Vakka-Suomen Voima Oy
huolehtii alueemme sähköverkon suunnittelusta, rakentamisesta, kunnossapidosta, kehittämisestä ja sähköenergian mittaamisesta sekä vastaamme sähkönsiirrosta noin 25 000 asiakkaallemme.
Päätavoitteemme on laadukas ja häiriötön sähkönjakelu eli säävarma sähköverkko, jonka eteen työskentelemme määrätietoisesti. Valvomme sähköverkon tilaa ympäri vuorokauden ja pyrimme varautumaan erikoistilanteisiin ennakolta. Vastuullamme on myös uusien sähkönkäyttäjien liittäminen verkkoon.
 
Sovellusasiantuntija
Etsimme meille Laitilaan sovellusasiantuntijaa tietojärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen, sekä tiedonhallintaan.
Pääset toimimaan Vakka-Suomen Voiman ja Rauman Energian yhteisessä IT-tiimissä ja työnkuvasi tarkentuu osaamisesi, motivaatiosi ja kehittymishalusi mukaan. Suunnittelemme yhdessä vastuualueesi ja saat meiltä tarvittavan tuen.
Toimenkuvasi muodostuu näistä osa-alueista:
 • liiketoimintakriittisiin sovelluksiin ja palveluihin liittyvät kehityshankkeet
 • SQL ja relaatiotietokantojen suunnittelu
 • Azure Pilvipalvelut
 • visualisointi: Web analytiikka/PowerBI, QlikSense
 • Datalake
 • järjestelmäintegraatiot, API rajapinnat
 • tietoturva, GDPR, tiedon ja identiteetin suojaaminen
Tehtävä edellyttää teknistä ymmärrystä sekä näkemystä ja kykyä teknologian mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Arvostamme alan liittyvää koulutusta sekä aiempaa työkokemusta.
Etsimme joukkoomme vastuuntuntoista tiimipelaajaa, jolla on hyvät kommunikaatiotaidot, palveluasenne ja oma-aloitteinen ote työhön.
Tarjoamme paitsi mukavat työkaverit niin myös vastuullisen tehtävän viihtyisässä työympäristössä. Meillä on nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuus olla toteuttamassa tulevaisuuden kehittyviä palveluja.

GF Money Consumer Finance Oy

Vankka kokemus rahoitusalalta

GF Money:n toiminnan ytimessä on halu parantaa ihmisten jokapäiväistä elämää tarjoamalla helppokäyttöisiä rahoituspalveluita huipputeknologian avulla. Jo vuosikymmenen ajan olemme tarjonneet monipuolisia rahoituspalveluja lukuisille asiakasryhmille sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Fintech-alan edelläkävijänä GF Money tavoittelee nopeaa kasvua ja skaalautuvaa liiketoimintaa kansainvälisillä markkinoilla. Tällä hetkellä GF Money toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Espanjassa.

Junior Data Analyst

 

GF Money:n toiminnan ytimessä on halu parantaa ihmisten jokapäiväistä elämää tarjoamalla helppokäyttöisiä rahoituspalveluita huipputeknologian avulla. Etsimme nyt tiimimme Junior Data Analystia kasvamaan tulevaisuuden rahoituspalveluiden osaajaksi. Toimimme kansainvälisesti ja Suomesta meidän toimistot löytyvät Turusta ja Espoosta. Autamme asiakkaitamme verkossa ja työskentelemme itse tällä hetkellä hybridimallilla. Tehtävässä pääset sukeltamaan rahoituspalveluiden maailmaan huipputeknologioiden avulla. Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta erilaisista data-analytiikan työkaluista, web-analytiikasta, käyttämistämme teknologioista (mm. SQL, Linux, PhP, HTML ja CSS), integraatioista, versionhallinnasta- ja testauksesta tai mallintamisesta, niin siitä on ehdottomasti hyötyä tehtävässä. Mikäli olet itseohjautuva, rohkea ja pidät dynaamisesta työympäristöstä, niin pärjäät meillä varmasti. Jos sinulta löytyy rohkeutta lähteä kokeilemaan, ymmärrystä data-analytiikan menetelmistä ja kiinnostusta tekoälypohjaisiin ratkaisuihin, niin meillä pääset oppimaan yhdessä muun tiimin kanssa. Tässä tehtävässä edellytämme hyvää englanninkielentaitoa. Muu kielitaito (mm. ruotsi, tanska & espanja) on eduksi. Jatkuva liiketoiminnan laajentuminen uusille kansainvälisille markkinoille toimii perustana kasvutavoitteellemme. Tervetuloa mukaan tiimiin!

 • Data Engineer
 • Data Analyst
 • Big Data / Data Specialist
 • Web / Business Analyst
 • Data Scientist
 • BI Developer
 • BI Specialist
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Data / Manufacturing Engineer
 • Raportointiasiantuntija
 • Python Developer
 • Data-arkkitehti

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea AnalyticsPro -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 713112

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla, olitpa sitten jo työkokemusta tehtävien parista omaava asiantuntija, vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä tai uutta suuntaa urallesi miettivä osaaja. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alla tai pian päättyvässä työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää jos: 

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa data-analytiikan tai tiedolla johtamisen asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
 • Sinulla on analyyttinen työote ja kiinnostusta ongelmanratkaisutehtäviin
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Kaupallisemmissa rooleissa onnistumistasi lisää jos:

 • Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan tai talouden prosesseista ja olet kiinnostunut kehittämään toimintaa analyyttisella otteella

 • Sinua kiehtoo erilaisten tietovarastojen ja järjestelmien tehokas hyödyntäminen liiketoiminnassa

 • Pohjaat päätöksentekosi ennemmin todennettuun tietoon pelkän mututuntuman sijaan ja innostut monipuolisista ongelmanratkaisutehtävistä

Teknisissä rooleissa olet omimmillasi jos:

 • Sinua kiinnostaa tietomassojen rakennus, käsittely ja analysointi järjestelmäkehityksen ja teknologioiden voimin

 • Teknisiin ongelmanratkaisutehtäviin syventyminen tulee sinulta luonnostaan ja opit mielelläsi uusia ratkaisutapoja

 • Haluat hyödyntää kykyjäsi mm. tilastotieteiden, koodauksen, integraatioiden tai pilviteknologioiden parissa

 • Data-analytiikan ratkaisut ja teknologiat (kuten SQL, Azure, AWS, Google Cloud, R, Python, AI, Power BI) herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea tarkemminkin

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 27.3.-24.4.2023

Koulutuksen ajankohta: 31.5.-22.11.2023 (sisältää 5 päivän lomajakson 24.7.-28.7.2023)

AnalyticsPro RekryKoulutus -ohjelma toteutetaan monimuoto-opetuksena. Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen kautta yhteistyöyrityksessä tai -organisaatiossa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu tietopuolista koulutusta, joka sisältää lähiopetusta sekä ohjattua itsenäistä etäopiskelua. Koulutuspäivien opetuskielenä on suomi.

Ohjelman koulutusteemat pääpiirteittäin (koulutusteemat voivat muuttua):

 • Johdanto analytiikan maailmaan 
 • Analytiikka ja strateginen ajattelu
 • SQL ja relaatiotietokantojen suunnittelu
 • NoSQL-perusteet
 • Pilvipalvelut (AWS, Azure, Google Cloud)
 • Työelämätaidot
 • PowerBI
 • Python-ohjelmointi data-analytiikassa
 • Koneoppiminen x
 • Datalake-ratkaisut
 • Snowflake
 • Järjestelmäintegraatiot (API)
 • UI/UX-suunnittelu
 • Tietoturva, GDPR
Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.


Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

TE-infoliven tallenne

Tutustu TE:n kanssa yhteistyössä toteutettuun infoliveen!