AnalyticsPro F.E.C. - Uusimaa

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys , Myynti ja markkinointi
Paikkakunta Uusimaa
Hakuaika päättyy 16.11.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen alku 14.12.2020 - 15.6.2021

Datasta riittää töitä – aloita ura data-analytiikkaosaajana

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Herättääkö data-analytiikka ja tiedolla johtaminen sinussa kiinnostusta? Etsitkö uutta työpaikkaa analytiikan, datan visualisoinnin, raportoinnin, tietokantakehityksen tai esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin tehtävien parissa? Nyt, jos joskus, on oikea hetki kouluttautua ja aloittaa uusi työ data-analytiikkaosaajana!

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän töitä. Data-analytiikan ja tiedolla johtamisen merkitys korostuukin kaikilla liiketoiminnan aloilla etenkin nyt, kun markkinat ovat myllerryksessä ja digitalisaatio kiihtyy entistä vauhdikkaammin. Uusista osaajista on nyt huutava kysyntä.

Useat Uudenmaan alueen yritykset etsivätkin nyt AnalyticsPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja visualisoimaan tietoa tehokkaalla tavalla. Oletko etsimämme datan tulkki?

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi – ohjelman monet hyödyt

Kaikki Sarasen palvelut jatkavat toimintaansa toistaiseksi 100% digitaalisesti. Koko hakuprosessi hoituu kätevästi etänä ja ohjelma käynnistyy yhteistyöyritysten kanssa suunnitelmallisesti. Hae mukaan pian – käymme hakemuksia läpi heti haun startattua!

Monia avoimia työtehtäviä

 • Avoimia työrooleja on tarjolla jo kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös uraansa aloitteleville osaajille. Data-analytiikkojen tehtävien kirjo on laaja ja yhteistyöyrityksemme etsivät ohjelman kautta tekijöitä niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin myös monipuolisiin liiketoiminnan kehitystehtäviin. Ohjelma avaa siis mahdollisuuksia erilaisille urapoluille – hae pian mukaan!

Asiantuntijakoulutuksesta uuteen työhön

 • AnalyticsPro -rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk koulutusohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Toteutamme AnalyticsPro F.E.C. -rekrytoivan koulutusohjelman F.E.C - Further Educated with Companies -mallilla yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä rekrytoivien yhteistyöyritysten kanssa.

Alalla riittää tekemistä

 • Ajantasainen data-analytiikkaosaaminen on entistä kysytympi taito, olipa toimiala tai yrityskoko mikä tahansa. Data ei tule maailmasta loppumaan ja liiketoiminta nojautuu yhä enemmän tiedolla johtamiseen. Tällä alalla tulevaisuus on tosiasia, eikä ainoastaan trendisana.

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

 • Ohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta asiantuntijoilta, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi suoraan uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.

Millaisiin tehtäviin ohjelmasta voi esimerkiksi suunnata? Lue Data Analyst -tehtävissä toimivan Iiron, sekä BI-asiantuntija Heidin kokemukset AnalyticsPro-ohjelmasta!

 

Etsimme tekijöitä useisiin eri rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat AnalyticsPron kautta uusia osaajia erilaisiin teknisiin ja liiketoimintalähtöisiin data-analytiikan, tiedolla johtamisen, datan visualisoinnin, tietokantakehityksen ja raportoinnin tehtäviin. Roolisi voi tulevaisuudessa olla esimerkiksi rerkytoivan yrityksen:

 • Big Data / Data Specialist
 • Web / Business Analyst
 • Data Scientist
 • BI Developer
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Data / Manufacturing Engineer
 • Raportointiasiantuntija
 • Python Developer
 • Data-arkkitehti

Rooleja löytyy sekä kokeneimmille data-analytiikan tekijöille, että uraansa aloitteleville osaajille. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä data-analytiikan ja tiedolla johtamisen tehtäviin. Katso hakuohjeet alempaa!

Oletko etsimämme tulevaisuuden osaaja?

Arvostamme hakijoiltamme aiempaa kokemusta data-analytiikasta, tilastotieteistä, raportoinnista, taloushallinnosta, tietojenkäsittelystä tai digimarkkinoinnista esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta. Kiinnostus matemaattisiin ongelmanratkaisutehtäviin ja erilaisiin teknologioihin vie sinua eteenpäin entisestään.

Data-analytiikan tehtävien kirjo on laaja ja tekijöiltä kysytään hyvin erilaista osaamista tehtävänkuvasta riippuen. Teknisemmissä tehtävissä korostuu matemaattisuus, teknologiatuntemus, tietomassojen analysointi ja innostus koodaamiseen ja ohjelmointiin, kun taas liiketoiminnan kehitystehtävissä kysytään kiinnostusta taloushallinnon, tietokantojen tai myynnin ongelmanratkaisutehtäviin, digitaaliseen markkinointiin tai prosessikehitykseen ja asiakastyöhön. Kaikista tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä data-analytiikan asiantuntijaksi.

Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk koulutusjakson päätteeksi. Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn data-analytiikan parissa. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi noin 25 koulutuspäivän myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamana, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia tarvittaessa hakuaikana. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivan yrityksen kanssa.

Jos haluat kuulla vielä lisää, niin katso 28.10. järjestetty infotilaisuus Facebookista!

Hae mukaan pian! Näin varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi mahdollisimman nopeasti.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä tai työttömyysuhan alaisena työnhakijana ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi ja jätä hakemus TE-toimistoon

Voit hakea AnalyticsPro-koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.  Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi. Täytä hakemus vain oman alueesi osalta. 

Koulutusnumero: 695213

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Hakemalla ajoissa varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta valinnastasi mahdollisimman nopeasti. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä haun päätyttyä.

Täytä osaamisprofiili

Mukana olevat yritykset mm.

Bisnode on johtava ja edistyksellinen eurooppalainen data- ja analytiikka-alan yritys, joka rakentaa valoisaa tulevaisuutta smart datan avulla. Yrityksessä työskentelee yli 2 100 intohimoista ja uteliasta työntekijää, jotka tekevät yhteistyötä yhteensä 19 Euroopan maassa. Bisnode auttaa yrityksiä ennustamaan asiakkaiden käyttäytymistä, hallitsemaan riskejä ja löytämään innovatiivisia ratkaisuja erilaisiin ongelmiin analytiikan ja scoring-mallien kautta. 

Bisnode – data to drive you forward.

www.bisnode.fi

Enfoo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

www.enfo.fi

 

Pinja on digitalisaation ja teollisuuden uudistamisen kumppani. Tehtävänämme on tarjota näkemystä liiketoiminnan haasteisiin, visioida tulevaa ja viedä uudet ideat käytäntöön. Lupaamme olla opas, jonka kanssa liiketoimintaa voidaan kehittää tulevaisuuden kestäväksi. Asiakkaamme ovat teollisia toimijoita, jotka haluavat hyödyntää teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin. 

Pinja syntyi, kun merkittävä joukko digitalisaation huippuyrityksiä, Protacon, ARROW, SWD, Descal, Netwell, Vision Systems sekä Powen, yhdistivät voimansa. Pinja työllistää Suomessa lähes 500 henkilöä, jotka palvelevat yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa. Lisää tietoa osoitteessa: www.pinja.com 

Etsimme kasvavaan tietovarastojen ja tiedolla johtamisen tiimiimme uusia tietovarastojen asiantuntijoita. Työssäsi käsittelet eri toimialoilla toimivien asiakkaidemme tietovarastoja mallintaen ja jäsentäen dataa raportoinnin tarpeisiin isomman tiimin vastuullisena jäsenenä. 

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta tai kiinnostusta tietokantoja ja isoja tietomääriä kohtaan 
 • Matemaattista hahmotuskykyä 
 • Rohkeutta ja proaktiivisuutta asiakkaiden suuntaan 
 • Ratkaisukeskeistä asennetta 
 • Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi 

Tietovarastoasiantuntijamme toimivat osana n. 30-henkistä raportoinnin ja tietovarastojen tiimiämme, työskennellen niin Pinjan omien tietovarastojen kuin asiakkaidemme tuotteiden parissa. Työ on monipuolista tiimityötä ja tehtävät vaihtelevia. Työssä oppimisen lisäksi panostamme voimakkaasti myös osaamisemme kehittymiseen mm. itseopiskelun, mentoroinnin sekä koulutusten merkeissä.

Olemme markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisista koostuva 30 hengen tiimi, ja missiomme on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään dataa liiketoiminnan ytimessä. Uskomme, että analytiikan tulisi olla kaiken digitaalisen markkinoinnin ja myynnin keskiössä ohjaamassa toimintaa ja päätöksentekoa.

Lue lisää osoitteessa: www.quru.fi

 

Atea on kokonaisvaltainen it-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön. Rakennamme tietotekniikalla Suomeen parempaa ja sujuvampaa huomista. Kestävästi ja eettisesti, ympäristöstä ja yhteiskunnasta huolta kantaen. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstöllemme The Place to Be. 

Lue lisää Ateasta: www.atea.fi 

Me Veholla olemme kehittäneet suomalaista autoalaa vuodesta 1939 lähtien. Toimimme Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Baltiassa.

Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin. Veho on kumppani, joka tarjoaa monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Asiakaskokemus ohjaa toimintaamme. Yksikään auto, huolto, varaosa tai liikkuvuuspalvelu ei saa jäädä myymättä huonon asiakaskokemuksen takia.

Meillä on aina tilaa uusille ajatuksille. Etsimme joukkoomme ammattilaisia, jotka ajattelevat samoin kuin me: jokainen voi omalla työpanoksellaan kehittää koko yritystä.

Lue lisää osoitteessa: www.veho.fi 

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Voit ottaa yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön Pinja Heimalaan joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Voit myös vaihtoehtoisesti katsoa, jos löydät vastauksen usein kysyttyjen kysymysten joukosta verkkosivuiltamme.

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

pinja-heimala-analyticspro-uusimaa-saranen-consulting

Pinja Heimala
Project Coordinator
pinja.heimala@saranen.fi
040 849 3962