AnalyticsPro - Varsinais-Suomi

Yhteensä 12 erilaista mahdollisuutta analytiikkatehtävien parissa

Sinustako datan tulkki? Nouse kasvualan asiantuntijaksi uuden työn merkeissä asiantuntijakoulutuksesta

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Miltä kuulostaisi uusi työ ja mahdollisuus kehittää osaamistasi sinua kiinnostavien aiheiden parissa? Oletko dataorientoitunut tyyppi, jolle mututuntuma on vieras käsite? Herättääkö esimerkiksi datan analysointi, -visualisointi, markkinoinnin analytiikka, dataintegraatiot tai liiketoiminnan kehittäminen datan pohjalta sinussa kiinnostusta ja haet nostetta urallesi? 

Tarjoamme sinulle ja 11 muulle data-analytiikan tehtävistä kiinnostuneelle sauman nousta kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta. Lue lisää, hae mukaan pian ja kasva kauttamme omannäköisiin tehtäviin! Koulutus alkaa 28. syyskuuta.

Varsinais-Suomessa avoimia mahdollisuuksia löytyy niin teknisten kuin kaupallisten tehtävien parista. Aiemmista järjestämistämme analytiikkaohjelmista on työllistytty esimerkiksi Data Analyst, Data Engineer, Data Specialist, Web/Business Analyst, Data-arkkitehti ja BI Specialist -rooleihin. Kerro meille siis mikä sinua eniten innostaa ja millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata!

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille tekijöille

Data-analytiikka taipuu moneen, kuten myös tarjoamamme uramahdollisuudet. Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia – voit siis olla urasi alussa oleva osaaja, kokemusta vastaavista tehtävistä jo kerryttänyt tekijä tai alanvaihtoa miettivä tulevaisuuden asiantuntija. 

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu AnalyticsPro RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sauman aloittaa työ data-analytiikan asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

RekryKoulutuksen kautta pääset vaikuttamaan aktiivisesti urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi – lue ohjelman kokonaisuudesta ja esimerkkirooleista lisää tästä.

Analyyttisyys merkitsee meille ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja Varsinais-Suomen yritykset etsivätkin riveihinsä motivoituneita ja oman asiantuntijuuden syventämisestä innostuneita uusia tekijöitä, taustastasi riippumatta. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi! 

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi vain yhden osaamisprofiilin kautta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen sekä rekrytoivien yritysten kanssa.

Ohjelman infotilaisuus järjestettiin 2.8. TE-livessä. Katso tallenne sivun alaosiosta!

Ota yhteyttä

Iina_Bergqvist-640x640

Iina Bergqvist

Project Manager
iina.bergqvist@saranen.fi
044 460 2165
Raitala_Katri

Katri Raitala

Project Manager
katri.raitala@saranen.fi
040 520 4956

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme! 18.7. - 22.7. välillä yhteyshenkilöt ovat kesälomalla!

Suurimpia valttejasi tulevissa tehtävissäsi ovat esimerkiksi:

Kiinnostuksesi ongelmanratkaisu-tehtäviin

Asiantuntija

Olet tiedonjanoinen ja sinulta löytyy analyyttinen työote ja kiinnostus ongelmanratkaisutehtäviin.

Halusi oppia ja kehittää osaamistasi

Oppiminen-kasvu

Haluat kasvattaa kykyjäsi alan uusimmista teknologioista sekä niiden hyödyntämisestä liiketoimintaan.

Uudet teknologiat tarttuvat hyvin näppeihisi

Pilvipalvelut

Azure, AWS, Google Cloud, R, Python, SQL, AI, Power BI soittavat herätyskelloja? Jotkut niistä ehkä ovat jo näpeissäsi?

Ymmärryksesi liiketoimintaan

SEO-SEM

Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan tai talouden prosesseista ja olet kiinnostunut kehittämään toimintaa analyyttisella otteella.

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Data taipuu kauttamme moneksi ja mahdollisuuksia on niin teknisempien kuin kaupallisempien tehtävien parissa. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Ota dataa kiinni sarvista ja hae mukaan - odotamme hakemustasi!

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Kasva asiantuntijaksi 6 kuukaudessa

Uusi työ vai uusi ura? Mitä jos valitsisit molemmat.

AnalyticsPro on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla.

Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköinen roolisi

Mihin suuntaan haluaisit dataa taivuttaa?

AnalyticsPro tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää.

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme analytiikkaohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Data Engineer
 • Data Analyst
 • Big Data / Data Specialist
 • Web / Business Analyst
 • Data Scientist
 • BI Developer
 • BI Specialist
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Data / Manufacturing Engineer
 • Raportointiasiantuntija
 • Python Developer
 • Data-arkkitehti
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta.

Saat ohjelman aikana laadukasta täsmäkoulutusta uuteen rooliisi liittyen alan johtavilta tekijöiltä (n. 30 % ohjelmasta on tietopuoleista opetusta) ja pääset hyödyntämään kaikkea oppimaasi suoraan käytännön työtehtävien parissa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton. 

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • SQL ja NoSQL
 • Pilviteknologiat (AWS, Azure)
 • Datan visualisointi (Power Bi, Data Studio)
 • Ohjelmointi: Python
 • Web-analytiikka
 • Koneoppiminen
 • Tietoarkkitehtuuri
 • Järjestelmäintegraatiot ja API-rajapinnat
 • UI/UX-suunnittelu
 • Tietosuoja, GDPR, tiedon ja identiteetin suojaaminen

Koulutukset järjestetään lähiopetuksena Turussa.

Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Kaiken kaikkiaan koulutusohjelma oli mielestäni tarpeellinen askel urapolulleni. Ohjelma toi kaivattua työkokemusta vastavalmistuneelle ja jakso oli riittävän pitkä siihen, että työhön pääsi kunnolla kiinni. Koulutusohjelman loputtua ja vakituisen paikan vastaanotettuani minulla on ollut luottavainen olo hoitaa työni itsenäisesti.
 

-Emppu Sorsa, Data Scientist, Luxid

Emppu_sorsa
Halusin kehittää osaamistani nimenomaan digitaalisuuden tiimoilta, jotta osaamiseni vastaisi paremmin tämän päivän tarpeita. AnalyticsPro lupasi tarjota tähän apuja, joten hain tietenkin mukaan.

Sain Saraselta tarvitsemaani tukea ja tsemppausta, joka oli todella korvaamatonta. Sain lopulta koulutuksen ja haluamani työpaikan ohjelman ansiosta. Erityisen iloinen olen siitä, että sain työpaikan toimijalta, joka tuntuu omaan elämäntilanteeseen sopivalta ja omia arvoja vastaavalta. Lue lisää!

 

-Kirsi Aholaita, Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Tampereen Sähkölaitos

analyticspro-referenssi-kirsi-s21
AnalyticsPro–rekrytoiva koulutusohjelma oli ammattimaisen hyvin toteutettu koulutusohjelma. Osallistujista pidettiin hyvä huoli ja koulutustarjonta oli niin monipuolinen, että jokainen varmasti sai omaan kiinnostuksensa kohteeseen jotain uutta opittavaa. Kouluttajat olivat kokeneita ja päteviä.

Tärkein hyöty itselle oli tietysti työllistyminen. Työssäoppimisjaksoilla työnantaja tutustui minuun ja minä työantajaan. Työsopimusta allekirjoittaessamme tiesimme jo kumpikin, mihin olimme sitoutumassa. Lisäksi pääsin laajentamaan ja ajanmukaistamaan omaa osaamistani ammatillisesti. Lue lisää!

-Kari Lepoaho, Järjestelmäasiantuntija, IT/Web ja BI-alustat, Tamro Oyj

saranen-testimonial-hakijakokemus-1
Parasta antia urani kannalta ehdottomasti oli se, että Saranen löysi minun yhteistyöyritykseni ja esitteli minut heille. Sain tilaisuuden näyttää, että haluan aidosti tätä ja olen valmis tekemään sen eteen töitä.

Koulutuspäivät olivat erittäin laadukkaita ja informatiivisia. Suosittelen vahvasti rekrytoivaa koulutusohjelmaa. Itse löysin täysin sen mitä halusinkin ja ilman Sarasen tarjoamaa mahdollisuutta en varmaan olisi päätynyt nykyiselle urapolulleni, joka on kuin minulle tehty.
Lue lisää!

-Iiro Ritola, Data-analyytikko, Futuriot Oy

saranen-testimonial-hakijakokemus-3
Data-analytiikan parissa työskentely sopii hyvin ihmisille, jotka haluavat työssään päästä ratkomaan ongelmia ja etsimään kysymyksiin vastauksia. Tässä työssä saa työskennellä sekä ihmisten että numeroiden parissa. Lue lisää!

-Maria Helander, BI-konsultti, Attido Oy

saranen-testimonial-hakijareferenssi-4-
AnalyticsPro-ohjelma oli täydellinen astinlauta ammatin vaihdolle. Ohjelmassa hankittiin erinomaiset perustaidot laajasta data-analytiikan kentästä, joita työskentely yhteistyöfirmassa syvensi. 

Yliopistossa opiskeltu tilastotiede helpotti analyyttisen näkemyksen hankkimisessa. Työskentelen Data Scientistina ja konsulttina Bynfo Oy:ssä ja tällä hetkellä vastaan asiakkaan MDM-hankkeen teknisestä toteutuksesta. Analytiikan parissa uran luominen onnistuu parhaiten, jos olet nopea oppimaan ja mukaudut helposti uusiin haastaviin tilanteisiin.

-Samuli Mattila, Data Scientist, Bynfo Oy

saranen-testimonial-hakijakokemus-2
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Mediconsult on suomalainen vuonna 1975 perustettu vaativiin terveyden- ja sosiaalihuollon potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisuihin keskittyvä tietojärjestelmätoimittaja. Ratkaisumme on suunniteltu vastaamaan kattavasti niin sote-alueiden kuin pienempien organisaatioiden tarpeisiin. Olemme alan johtavia toimijoita Suomessaja ratkaisumme ovat käytössä yli 1500 organisaatiossa ympäri Suomen. Voit lukea meistä lisää osoitteesta https://www.mediconsult.fi/

Kansainvälisesti suomalainen digitalisaatiokumppanisi
Yli 3 700 CGI:läistä Suomessa ja 84 000 maailmalla auttavat asiakkaitamme menestymään. Tavoitteenamme on luoda yhdessä kestävämpää ja sujuvampaa arkea innovatiivisten ja käyttäjäystävällisten ratkaisujen avulla.

Nova Servon palveluiden avulla projektiliiketoiminnan tietojohtaminen ja projektitalouden hallinta on tehokasta ja vaivatonta.

We are the digital growth partner. We empower company champions to accelerate measurable outcomes.
 
A new story has begun. It’s being written by over 100 people with perspective, talent and experience, all under one roof: Luxid. But we can’t write this story by ourselves. We're here for businesses that want to build a sustainable digital future; for those who believe that growth, productivity, and profitability can be engines for human progress.
 
Luxus and ID BBN joined forces in 2018 for a two-year case that tested their collaborative chemistry. With each side scouting for growth and complementary know-how, the stars were aligned. In 2022, the marriage of minds became a reality. Luxus and ID BBN are now Luxid: the digital growth experts, united.
 
Etsimme tiimiimme uutta osaajaa kasvamaan Junior Data Engineerin/Junior Data Scientistin rooliin. Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan datan ja analytiikan ihmeelliseen maailmaan ja oppimaan yhdessä huipputiimin kanssa. Roolissasi pääset datan alkulähteelle kehittämään ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista!
 
Jos sinulta löytyy uskallusta ja analyyttisuutta, hahmotat hyvin kokonaisuuksia, sekä pystyt seisomaan itsenäisesti oman tekemäsi työn takana – niin pärjäät meillä varmasti. Jos sinulla on kokemusta esim. koneoppimisesta, relaatiotietokannoista, tilastollisista testausmenetelmistä ja datan tutkimisesta, niin se on eduksi. Kokemus eri teknologioista mm. Python, Java, JavaScript, Power BI & SQL on myös eduksi. Kannattaa ehdottomasti tuoda esiin myös oma kokemus ja kiinnostus tilastotieteistä, markkinointipuolesta, sekä CRM-järjestelmistä. Kaikista tärkein on halu ja kyky oppia uusia asioita, sillä teknologian maailmassa mikään ei pysy paikallaan ja aina löytyy uusia asioita opittavaksi!
 
Tässä roolissa pääset kehittymään tulevaisuuden osaajaksi kansainvälisessä yrityksessä. Suomenkielentaidon katsomme myös eduksi. Työskentelet pääsääntöisesti tiimin kanssa Turun toimistolla, mutta etätyöt ovat välillä sovittavissa. Emme etsi valmista pakettia, vaan ennen kaikkea meille oikeaa tyyppiä. Tervetuloa tiimiin!
 

HealthFOX is a healthcare digitalization company established 2014 in finland. HealthFOX easier tomorrow -service concept brings the healthcare to peoples home to provide easy access to healthcare with 24/7 connection to healthcare operators digitally. we provide an integrated healthcare platform to connect the entire healthcare team and chain for optimizing out-patient and in-patient care:

HealthFOX unifies patient care, by defragmenting care delivery and setting up new standards for digital medicine.

HealthFOX creates an accountable patient through automated, semi-automated, and assisted self-care pathways with cognitive behavior therapy that improves patient motivation and adherence to care.

Machine learning algorithms highlight the focus for care and empowers the provider to prioritize their time more effectively thereby seeing more patients with improved satisfaction and quality of care.

Etsimme tiimiimme Junior Data Analystia kasvamaan koulutusohjelman kautta tulevaisuuden osaajaksi. Jos sinulta löytyy rohkeutta ja intohimoa tekemiseen – niin olet etsimämme tyyppi! Kokemus datan kanssa työskentelystä, integraatioista, koneoppimisesta ja kliinisestä datasta, sekä ymmärrys kansainvälisyydestä katsotaan eduksi. Myös kiinnostus hyvinvoinnista ja alasta tai ymmärrys tietokannoista, tekoälystä ja tech-puolesta ylipäätään on hyödyksi. Tehtävässä auttaa myös kokemus mm. seuraavista teknologioista; Microsoft, C#, SQL, Azure ja Python. Tässä roolissa pääset dynaamisen tiimin kanssa mukaan terveydenhuollon digitalisaation kärkeen. Meiltä saat tukea, sparria ja koulutusta tehtävässä onnistumiseen. Suomen-ja englanninkielentaito on hyvä olla hallussa, sekä matkustuvalmius tarpeen mukaan asiakasprojekteihin liittyen. Työskentelemme tiimin kanssa ympäri Suomea ja tehtävä ei ole paikkasidonnainen. Tervetuloa mukaan tiimiin!

Ihmisten ja yritysten elämä digitalisoituu. Laitteiden ja ohjelmistojen määrä kasvaa ja tietoa syntyy aina enemmän.

Integraatiot yhdistävät ohjelmistot ja alustat ja toimivat kokonaisuuden ydinroolissa. Laadukas integraatio on enemmän. Se päättelee, automatisoi, jäljittää, jalostaa. Hallitsee valtavan määrän tietoa ja järjestelmiä. Nostaa kokonaisuuden uudelle tasolle.

Sitä on Devikone. 

Etsimme nyt joukkoomme Integraatiokehittäjää kasvamaan tulevaisuuden osaajaksi. Tässä tehtävässä laitatte yhdessä tiimin kanssa digitalisaation rattaat liikkumaan rakentamalla eri järjestelmien välisiä tiedonsiirtoja. Tehtävässä hyödynnät olemassa olevia ja luot uusia moderneja API-rajapintoja, joiden avulla asiakkaan digitaalinen arki helpottuu entisestään. Käytät työssäsi monipuolisesti eri sovellustyökaluja, sekä hyödynnät eri konttiteknologioita, pilvialustoja ja DevOps-työkaluja. Käyttämiämme teknologoita ovat mm. Java, Camel, SQL, Power Bi, Azure, Red Hat Linux, Quarkus, OpenShift ja monia muita.  Pääset keskustelemaan tietokantojen kanssa, sekä osallistut yhdessä asiakkaan ja tiimin kanssa ratkaisujen suunnitteluun ja määrittelyn, sekä dokumentointiin. Mikäli sinulta löytyy oma-aloitteellisuutta, vastuullisuutta ja palavaa innostusta saada järjestelmät juttelemaan keskenään – niin olet etsimämme tyyppi! Eduksi tehtävässä on ymmärrys strategisesta ajattelusta ja analytiikasta, kokemus moderneista ohjelmointikielistä, sekä tietämystä integraatioista. Jos omaat intohimoa tekemiseen, halukkuutta ja kykyä työskennellä tiimissä, sekä hyvät kommunikaatiotaidot ja tiedonnälkää, niin meiltä löytyy loput. Tarjoamme sinulle monipuolisen kasvuroolin näköalapaikalla yhdessä kokeneen tiimin kanssa. Tervetuloa mukaan!

Gispo on vuonna 2012 perustettu suomalainen paikkatietoalan yritys, jonka kolme verstasta sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Joensuussa. Toimintafilosofiamme perustuu avoimuuteen – tavoitteemme on edistää avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen sekä avointen paikkatietoaineistojen käyttöä ja kehitystä. Meille avoimuus merkitsee ohjelmistojen ja aineistojen lisäksi myös paljon muuta – painotamme toiminnassamme läpinäkyvyyttä, tiedon jakamisen tärkeyttä sekä avointa kanssakäymistä. Meidän kanssa on kiva tehdä töitä!

Haemme tiiviiseen joukkoomme Paikkatietoasiantuntijaa kasvamaan tulevaisuuden osaajaksi. Työskentelemme Gispolla mm. maantieteellisten tietojärjestelmien, data-analytiikan, ohjelmistokehityksen, tietokantojen mallinnuksen ja konsultoinnin parissa. Tässä roolissa pääset yhdessä muun tiimin kanssa edistämään avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen, sekä avointen paikkatietoaineistojen käyttöä ja kehitystä. Tehtävässä pääset sukeltamaan tilastodataan, tietolähteiden yhteiskäyttöön ja avoimien rajapintojen, sekä lähdekoodien maailmaan. Tässä tehtävässä eduksi on kokemus paikkatiedosta, datan käsittelystä ja analysoinnista, ohjelmointitaidoista ja sovelluskehityksestä. Käyttämiämme teknologioita ovat mm. QGIS, PostgreSQL/PostGIS, GeoServer. Mikäli sinulta löytyy esim. matemaatikon, maantieteilijän, biologin, luonnontieteiden tai maanmittauksen koulutuskokemusta takataskusta, niin tästä on ehdottomasti hyötyä tehtävässä aloittamiseen. Arvostamme erityisesti positiivista asennetta, itseohjautuvuutta ja oman työn hallintataitoja. Työskentelymallit on meillä sovittavissa ja toimistot meillä löytyvät Turusta, Helsingistä ja Joensuusta. Mikäli sinulta löytyy motivaatiota kasvaa paikkatiedon tulevaisuuden asiantuntijaksi – niin meiltä löytyy loput!

Mirion Technologies (RADOS) Oy on Turussa sijaitseva ionisoivan säteilyn mittalaitteita suunnitteleva ja valmistava yritys, joka kuuluu kansainväliseen Mirion-konserniin. Mirion-konsernissa työskentelee maailmanlaajuisesti yli 2500 ammattilaista, erilaisten säteilyn mittaukseen, havainnointiin ja suojautumiseen tarkoitettujen tuotteiden parissa. Kehitämme korkean teknologian tuotteita asiakkaillemme, jotka toimivat mm. ydinvoimaloissa, puolustus- ja väestönsuojelutehtävissä, sairaaloissa, laboratorioissa ja erilaisilla teollisuuden aloilla. ”Driving innovation in radiation safety, measurement & science”.

Cloud Kayak Labs on osa Typing Master -konsernia. Typing Master on 30-vuotias suomalainen pk-yritys. Kehitämme ja ylläpidämme näppäilytaitoihin ja digiosaamiseen liittyviä tuotteita kouluille, yrityksille ja kuluttajille.

Tässä roolissa pääset luomaan, kehittämään ja vastaamaan analytiikkakokemuksesta tulevaisuudessa. Valmiita raameja tai tuotetta ei vielä ole, joten pääset mukaan vaikuttamaan koko prosessiin. Olemme kehittämässä mikro-oppimisen periaatteisiin perustuvaa pelillistettyä harjoitussovellusta, jossa datan keräys ja analysointi on erittäin tärkeässä roolissa. Tässä roolissa vaaditaan siis uteliaisuutta, kokeilunhalua ja uskallusta lähteä omatoimisesti luomaan pohjaa datan parissa. Kokemus eri teknologioista (mm. Python, R, HTLM), pohja datan analysoinnista, sekä kokemus kehittämistyöstä katsotaan eduksi. Pääset mukaan pieneen ketterään tiimiin luomaan ja kehittämään uutta Start Up-hengessä vakaaseen yritykseen. Tässä tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa. Työskentelemme pääsääntöisesti etätöissä, mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä myös osittain konsernin Raision tai Helsingin toimipisteellä. Tapaamme lisäksi koko tiimin kanssa pariin otteeseen kuukaudessa Helsingin toimistolla. Lisää tietoa meistä voit käydä kurkkaamassa myös Typing Masterin verkkosivuilta. Jos sinulla riittää rohkeutta lähteä mukaan, niin meiltä löytyy loput. Tervetuloa mukaan tiimiin!

 

Oletko intohimoinen laitteiden kehittäjä, jota motivoi työskennellä viimeisimmän teknologian parissa ja ratkaista asiakkaiden ongelmia? Tänä päivänä liiketoimintapäätösten tulee perustua puhtaasti dataan. Tätä varten teimme IoT:n ja datan hyödyntämisestä helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan. Tarjoamme ratkaisut niin nopeita kokeiluja kuin räätälöityjä kokonaisuuksia varten. Sensoan kehittää asiakaslähtöisiä laiteratkaisuja, joihin usein liittyy erilaisten sensorien käyttö, ja laitteen virrankulutuksen optimointi.

Etsimme nyt Junior Software Developeria kasvavaan tiimiimme. Mikäli dataan pohjautuva laitekehitys, älykkäät IoT-ratkaisut, koneoppimisen salat tai sulautetut järjestelmät tuntuvat omalta, niin saatat olla etsimämme tyyppi. Kiinnostus työskennellä laitteiden kehittämisen ja viimeisimpien teknologioiden (mm. C, C++, Zephyr OS / FreeRTOS, Linux, Wirepas, Agile & DevOps), sekä asiakkaiden ongelmienratkaisun parissa on ehdottomasti eduksi. Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja kokeilunhalua. Sinulta voi löytyä takataskusta vaikkapa matemaattista taustaa, insinöörimäistä kiinnostusta alaan tai kokemusta ohjelmistokehityksestä tai elektroniikkasuunnittelusta. Tärkeintä kuitenkin on halu ja motivaatio työskennellä kasvuhakuisessa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja mahdollisesti koko yrityksen tekemiseen tulevaisuudessa. Tässä tehtävässä edellytämme sujuvaa suomen-tai englanninkielentaitoa. Voit työskennellä Salon toimistollamme tai sovitusti hybridimallilla kotitoimistolla. Tervetuloa mukaan!

 • Data Engineer
 • Data Analyst
 • Big Data / Data Specialist
 • Web / Business Analyst
 • Data Scientist
 • BI Developer
 • BI Specialist
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Data / Manufacturing Engineer
 • Raportointiasiantuntija
 • Python Developer
 • Data-arkkitehti

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea AnalyticsPro -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 708132

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla, olitpa sitten jo työkokemusta tehtävien parista omaava asiantuntija, vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä tai uutta suuntaa urallesi miettivä osaaja. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alla ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää jos: 

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa data-analytiikan tai tiedolla johtamisen asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
 • Sinulla on analyyttinen työote ja kiinnostusta ongelmanratkaisutehtäviin
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Kaupallisemmissa rooleissa onnistumistasi lisää jos:

 • Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan tai talouden prosesseista ja olet kiinnostunut kehittämään toimintaa analyyttisella otteella

 • Sinua kiehtoo erilaisten tietovarastojen ja järjestelmien tehokas hyödyntäminen liiketoiminnassa

 • Pohjaat päätöksentekosi ennemmin todennettuun tietoon pelkän mututuntuman sijaan ja innostut monipuolisista ongelmanratkaisutehtävistä

Teknisissä rooleissa olet omimmillasi jos:

 • Sinua kiinnostaa tietomassojen rakennus, käsittely ja analysointi järjestelmäkehityksen ja teknologioiden voimin

 • Teknisiin ongelmanratkaisutehtäviin syventyminen tulee sinulta luonnostaan ja opit mielelläsi uusia ratkaisutapoja

 • Haluat hyödyntää kykyjäsi mm. tilastotieteiden, koodauksen, integraatioiden tai pilviteknologioiden parissa

 • Data-analytiikan ratkaisut ja teknologiat (kuten Azure, AWS, Google Cloud, R, Python, SQL, AI, Power BI) herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea tarkemminkin

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika päättyy: 22.8.2022

Koulutuksen ajankohta: 28.9.-24.3.2023

InfotilaisuusTE-live infotilaisuus järjestetään 2.8. klo 13:00. Linkki liveen: https://te-live.fi/lahetykset/OctpyaITL

AnalyticsPro RekryKoulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen kautta yhteistyöyrityksessä tai -organisaatiossa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu n. 25 päivää tietopuolista opetusta. Koulutukset järjestetään lähiopetuksena Turussa.

Ohjelman koulutusteemat pääpiirteittäin (koulutusteemat voivat muuttua):

 • SQL ja NoSQL
 • Pilviteknologiat (AWS, Azure)
 • Datan visualisointi (Power Bi, Data Studio)
 • Ohjelmointi: Python
 • Web-analytiikka
 • Koneoppiminen
 • Tietoarkkitehtuuri
 • Järjestelmäintegraatiot ja API-rajapinnat
 • UI/UX-suunnittelu
 • Tietosuoja, GDPR, tiedon ja identiteetin suojaaminen

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Infotilaisuuden tallenne

Katso alta 2.8. järjestetyn TE-liven tallenne (26 min).