Datasta riittää töitä – aloita ura data-analytiikkaosaajana

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Herättääkö data-analytiikka ja tiedolla johtaminen sinussa kiinnostusta? Etsitkö uutta työpaikkaa analytiikan, datan visualisoinnin, raportoinnin, tietokantakehityksen tai esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin tehtävien parissa? Nyt, jos joskus, on oikea hetki kouluttautua ja aloittaa uusi työ data-analytiikkaosaajana!

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän töitä. Data-analytiikan ja tiedolla johtamisen merkitys korostuukin kaikilla liiketoiminnan aloilla etenkin nyt, kun markkinat ovat myllerryksessä ja digitalisaatio kiihtyy entistä vauhdikkaammin. Uusista osaajista on nyt huutava kysyntä.

Kaakkois-Suomen alueen (mm. Kouvola, Kotka, Lappeenranta) yritykset etsivätkin nyt AnalyticsPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja visualisoimaan tietoa tehokkaalla tavalla. Oletko etsimämme datan tulkki?

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi – ohjelman monet hyödyt

Monia avoimia työtehtäviä

 • Avoimia työrooleja on tarjolla jo kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös uraansa aloitteleville osaajille. Data-analytiikkojen tehtävien kirjo on laaja ja yhteistyöyrityksemme etsivät ohjelman kautta tekijöitä niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin myös monipuolisiin liiketoiminnan kehitystehtäviin. Ohjelma avaa siis mahdollisuuksia erilaisille urapoluille – hae pian mukaan!

Asiantuntijakoulutuksesta uuteen työhön

 • AnalyticsPro -rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk koulutusohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Toteutamme AnalyticsPro F.E.C. -rekrytoivan koulutusohjelman F.E.C - Further Educated with Companies -mallilla yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yhteistyöyritysten kanssa.

Alalla riittää tekemistä

 • Ajantasainen data-analytiikkaosaaminen on entistä kysytympi taito, olipa toimiala tai yrityskoko mikä tahansa. Data ei tule maailmasta loppumaan ja liiketoiminta nojautuu yhä enemmän tiedolla johtamiseen. Tällä alalla tulevaisuus on tosiasia, eikä ainoastaan trendisana.

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

 • Ohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta asiantuntijoilta, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi suoraan uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.

Millaisiin tehtäviin ohjelmasta voi esimerkiksi suunnata? Lue Data Analyst -tehtävissä toimivan Iiron, sekä BI-asiantuntija Heidin kokemukset AnalyticsPro-ohjelmasta!

 

Etsimme tekijöitä useisiin eri rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat AnalyticsPron kautta uusia osaajia erilaisiin teknisiin ja liiketoimintalähtöisiin data-analytiikan, tiedolla johtamisen, datan visualisoinnin, tietokantakehityksen ja raportoinnin tehtäviin. Roolisi voi tulevaisuudessa olla esimerkiksi rerkytoivan yrityksen:

 • Big Data / Data Specialist
 • Web / Business Analyst
 • Data Scientist
 • BI Developer
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Data / Manufacturing Engineer
 • Raportointiasiantuntija
 • Python Developer
 • Data-arkkitehti

Rooleja löytyy sekä kokeneimmille data-analytiikan tekijöille, että uraansa aloitteleville osaajille. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä data-analytiikan ja tiedolla johtamisen tehtäviin.

Katso hakuohjeet alempaa ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian – käymme hakemuksia läpi heti haun startattua!

Oletko etsimämme tulevaisuuden osaaja?

Arvostamme hakijoiltamme aiempaa kokemusta data-analytiikasta, tilastotieteistä, raportoinnista, taloushallinnosta, tietojenkäsittelystä tai digimarkkinoinnista esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta. Kiinnostus matemaattisiin ongelmanratkaisutehtäviin ja erilaisiin teknologioihin vie sinua eteenpäin entisestään.

Data-analytiikan tehtävien kirjo on laaja ja tekijöiltä kysytään hyvin erilaista osaamista tehtävänkuvasta riippuen. Teknisemmissä tehtävissä korostuu matemaattisuus, teknologiatuntemus, tietomassojen analysointi ja innostus koodaamiseen ja ohjelmointiin, kun taas liiketoiminnan kehitystehtävissä kysytään kiinnostusta taloushallinnon, tietokantojen tai myynnin ongelmanratkaisutehtäviin, digitaaliseen markkinointiin tai prosessikehitykseen ja asiakastyöhön. Kaikista tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä data-analytiikan asiantuntijaksi.

Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk koulutusjakson päätteeksi. Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn data-analytiikan parissa. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi noin 25 koulutuspäivän myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamana, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia tarvittaessa hakuaikana. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivan yrityksen kanssa.

Jos haluat kuulla vielä lisää, niin katso 28.10. järjestetty infotilaisuus Facebookista!

Hae mukaan pian! Näin varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi mahdollisimman nopeasti.

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.