AnalyticsPro - Keski-Suomi

Yhteensä 12 erilaista mahdollisuutta analytiikkatehtävien parissa

Datasta riittää tekemistä – nouse kasvualan asiantuntijaksi uuden työn merkeissä asiantuntijakoulutuksesta

Herättääkö data-analytiikka tai liiketoimintojen digikehitys sinussa vetovoimaa ja haet nostetta urallesi sinua kiinnostavien aiheiden parista? Miltä kuulostaisi, jos pääsisit kehittämään asiantuntijuuttasi uusien työtehtävien merkeissä kaavoihin kangistumatta? Hienoa! Tarjoamme sinulle ja 11 muulle data-analytiikan tehtävistä kiinnostuneelle sauman nousta kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta. Lue lisää, hae mukaan pian ja kasva itsesi näköisiin asiantuntijatehtäviin!

Avoimia mahdollisuuksia on laajasti aina datan visualisoinnista ja analysoinnista liiketoiminnan kehitykseen, pilvipalveluihin ja digimarkkinointiin. Kerro siis meille mikä sinua eniten innostaa ja millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata!

 

Osallistu keskiviikkona 5.1.2022 klo 13 järjestettävään infotilaisuuteen! Tilaisuudessa pääset tutustumaan tarkemmin ohjelman järjestäjiin ja uramahdollisuuksiin. Osallistu infotilaisuuteen tästä.

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille tekijöille

Data-analytiikka taipuu moneen, kuten myös tarjoamamme uramahdollisuudet. Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia – voit siis olla urasi alussa oleva osaaja, kokemusta vastaavista tehtävistä jo kerryttänyt tekijä tai alanvaihtoa miettivä tulevaisuuden asiantuntija. 

Analyyttisyys merkitsee meille ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja yhteistyöyrityksemme etsivätkin riveihinsä motivoituneita ja oman asiantuntijuuden syventämisestä innostuneita uusia tekijöitä, taustastasi riippumatta. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi! 

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu AnalyticsPro RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sauman aloittaa työ data-analytiikan asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

RekryKoulutuksen kautta pääset vaikuttamaan aktiivisesti urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi – lue ohjelman kokonaisuudesta lisää tästä.

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi vain yhden osaamisprofiilin kautta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen sekä rekrytoivien yritysten kanssa.

Tutustu alta avoinna oleviin mahdollisuuksiin, valitse urasi seuraava suunta ja kasva kauttamme data-analytiikan asiantuntijatehtäviin!

Ota yhteyttä

niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi
044 025 5628
Essi-Ahonen

Essi Ahonen

Project Manager
essi.ahonen@saranen.fi
044 460 2100

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Monenlaisia uramahdollisuuksia datan parissa, kuten esimerkiksi:

Analytiikka ja visualisointi

Analytics-data

Syvennä asiantuntijuuttasi ja anna datalle ymmärrys datan analysoinnin, visualisoinnin, raportoinnin, insightien ja analyysien keinoin.

Liiketoiminnan kehitys

SEO-SEM

Näissä tehtävissä pääset analysoimaan ja keräämään dataa liiketoiminnan ja strategian tueksi esim. erilaisten toimiala- ja markkina-analyysien avulla. 

Markkinoinnin analytiikka

Yleinen markkinointi

Innostaako digitaalinen markkinointi ja datan hyödyntäminen? Syvennä osaamistasi mm. Google Analyticsin ja web-analytiikan parissa! 

Mallinnus ja tietokannat

Tietojärjestelmät-tietokannat

Kiinnostaako mallinnus, tietokannat tai pilvipalvelut? Näissä tehtävissä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan teknisiä ratkaisuja erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Data taipuu kauttamme moneksi ja mahdollisuuksia on niin teknisempien kuin kaupallisempien tehtävien parissa. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. AnalyticsPro yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

AnalyticsPro RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit dataa taivuttaa? AnalyticsPro tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme analytiikkaohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Big Data / Data Specialist
 • Web / Business Analyst
 • Data Scientist
 • BI Developer
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Data / Manufacturing Engineer
 • Raportointiasiantuntija
 • Python Developer
 • Data-arkkitehti
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Web-analytiikka
 • Analyyttiset tietokannat
 • Datan visualisointi (mm. Tableau)
 • Pilviteknologiat (AWS, Google)
 • PowerBI
 • Data-analyysin menetelmät
 • Python analytiikassa
 • Ohjelmointi: R-kieli, R-kielen grafiikkaa
 • Datalake-ratkaisut
 • Koneoppiminen
 • Tietosuoja, GDPR, tiedon ja identiteetin suojaaminen
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Halusin kehittää osaamistani nimenomaan digitaalisuuden tiimoilta, jotta osaamiseni vastaisi paremmin tämän päivän tarpeita. AnalyticsPro lupasi tarjota tähän apuja, joten hain tietenkin mukaan.

Sain Saraselta tarvitsemaani tukea ja tsemppausta, joka oli todella korvaamatonta. Sain lopulta koulutuksen ja haluamani työpaikan ohjelman ansiosta. Erityisen iloinen olen siitä, että sain työpaikan toimijalta, joka tuntuu omaan elämäntilanteeseen sopivalta ja omia arvoja vastaavalta. Lue lisää!

 

-Kirsi Aholaita, Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Tampereen Sähkölaitos

analyticspro-referenssi-kirsi-s21
AnalyticsPro–rekrytoiva koulutusohjelma oli ammattimaisen hyvin toteutettu koulutusohjelma. Osallistujista pidettiin hyvä huoli ja koulutustarjonta oli niin monipuolinen, että jokainen varmasti sai omaan kiinnostuksensa kohteeseen jotain uutta opittavaa. Kouluttajat olivat kokeneita ja päteviä.

Tärkein hyöty itselle oli tietysti työllistyminen. Työssäoppimisjaksoilla työnantaja tutustui minuun ja minä työantajaan. Työsopimusta allekirjoittaessamme tiesimme jo kumpikin, mihin olimme sitoutumassa. Lisäksi pääsin laajentamaan ja ajanmukaistamaan omaa osaamistani ammatillisesti. Lue lisää!

-Kari Lepoaho, Järjestelmäasiantuntija, IT/Web ja BI-alustat, Tamro Oyj

saranen-testimonial-hakijakokemus-1
Parasta antia urani kannalta ehdottomasti oli se, että Saranen löysi minun yhteistyöyritykseni ja esitteli minut heille. Sain tilaisuuden näyttää, että haluan aidosti tätä ja olen valmis tekemään sen eteen töitä.

Koulutuspäivät olivat erittäin laadukkaita ja informatiivisia. Suosittelen vahvasti rekrytoivaa koulutusohjelmaa. Itse löysin täysin sen mitä halusinkin ja ilman Sarasen tarjoamaa mahdollisuutta en varmaan olisi päätynyt nykyiselle urapolulleni, joka on kuin minulle tehty.
Lue lisää!

-Iiro Ritola, Data-analyytikko, Futuriot Oy

saranen-testimonial-hakijakokemus-3
Data-analytiikan parissa työskentely sopii hyvin ihmisille, jotka haluavat työssään päästä ratkomaan ongelmia ja etsimään kysymyksiin vastauksia. Tässä työssä saa työskennellä sekä ihmisten että numeroiden parissa. Lue lisää!

-Maria Helander, BI-konsultti, Attido Oy

saranen-testimonial-hakijareferenssi-4-
AnalyticsPro-ohjelma oli täydellinen astinlauta ammatin vaihdolle. Ohjelmassa hankittiin erinomaiset perustaidot laajasta data-analytiikan kentästä, joita työskentely yhteistyöfirmassa syvensi. 

Yliopistossa opiskeltu tilastotiede helpotti analyyttisen näkemyksen hankkimisessa. Työskentelen Data Scientistina ja konsulttina Bynfo Oy:ssä ja tällä hetkellä vastaan asiakkaan MDM-hankkeen teknisestä toteutuksesta. Analytiikan parissa uran luominen onnistuu parhaiten, jos olet nopea oppimaan ja mukaudut helposti uusiin haastaviin tilanteisiin.

-Samuli Mattila, Data Scientist, Bynfo Oy

saranen-testimonial-hakijakokemus-2
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Haemme nyt joukkoomme vahvistusta Jyväskylän toimipisteeseemme. Tiimeihimme mahtuu monenkaltaista osaamista ja arvostamme tietysti matkan varrella karttunutta kokemusta ohjelmistoalalta esimerkiksi työkokemuksen tai opintojen muodossa. Sinulla voi olla kiinnostusta matemaattisista aineista tai koneopista sekä ohjelmoinnista, mutta tärkeintä on motivaatio ja innostus oppia uutta datan käsittelystä, sekä miten sitä voi hyödyntää ohjelmistoratkaisuissa.  

Lähde siis mukaan kehittymään data-analytiikan ammattilaiseksi osana vauhdilla kasvavaa asiantuntijajoukkoa!

Flumeniaon Jyväskylässä sijaitseva jatkuvasti kehittyvä digimarkkinointitoimisto. Palvelutarjontaamme kuuluvatmarkkinoinnin eri osa-alueet kuten markkinoinnin suunnittelu, toteutus, valmennukset ja koulutukset eri osa-alueista.Haluammekin auttaa yrityksiä, markkinoinnin tekijöitä ja uutta virtaa etsiviä yrittäjiä sekä kehittäjiä tuloksellisessa ja nykyaikaisessa markkinoinnissa. 

Etsimme joukkoomme sinua, joka tuot mukanasi uusia näkökulmia ja ajatuksia markkinoinnin toteuttamiseen.Uskomme datan pohjalta ohjattuun ja kehitettävään markkinointiin, joten analytiikka on keskeinen osa modernin markkinoijan työtä.Sinulla voi olla kaupallinen tai teknillinen tausta, opiskeluiden tai työn kautta. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä sekä kokonaisuuksien hallintaa ja koet myös asiakkaiden kanssa työskentelyn omaksesi. Työssä pääset hyppäämään asiakasprojekteihin mukaan ja syvennyt eri markkinoinnin työkalujen käyttöön. 
Toimit asiakkaiden kumppanina ja pystyt myös ottamaan vastuuta etkä pelkää haastaa itseäsi. Tärkeimpänä kuitenkin arvostamme motivaatiota ja hyvää asennetta oppia uutta! Myös digimarkkinoinnin, sosiaalisen median tietämys tai mainonnan perusosaaminen katsotaan eduksi. Tarjoamme tiiviin ja innovatiivisen
työyhteisön sekä mahdollisuuden oppia uutta markkinoinnin kentältä.

Pinja toimii asiakkaidensa kumppanina digitalisaation parissa useilla eri toimialoilla, yhteensä meitä pinjalaisia on jo n. 400. Tehtävämme on tarjota näkemystä asiakkaiden liiketoiminnan haasteisiin, visioida heidän kanssaan tulevaa ja viedä uudet ideat käytäntöön. Lupaamme olla opas, jonka kanssa asiakkaat voivat kehittää heidän liiketoimintaansa tulevaisuuden kestäväksi.

Haemme nyt vahvistusta Jyväskylän toimipisteeseemme kasvavaan asiantuntijaryhmään. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis tekijä, mutta arvostamme osaamista esimerkiksi tietovarastoinnista, data-analytiikasta tai ohjelmistokehityksestä. Lisäksi meille on tärkeää, että toimit sujuvasti yhteistyössä kollegoidesi kanssa sekä se, että haluat pysyä osaamisen aallonharjalla ja kehittää jatkuvasti osaamistasi. 

Etsimme joukkoomme teknisesti orientoitunutta henkilöä, jolle asiakkaiden parissa työskentely on työn ydin. Sinulla voi olla kaupallinen tai tekninen tausta joko työn tai opiskelujen kautta. Tärkeimmät ominaisuudet meille ovat halu oppia ja rohkeus! Arvostamme myös kiinnostusta Fintech -alaa sekä SaaS-palveluita kohtaan. Työkielenä meillä on englanti, joten sen käyttö tulee sinulle luonnostaan. Työssäsi pääset tukemaan asiakkaitamme ja auttamaan heitä teknisissä haasteissa. Olemme suuntaamassa kansainvälisille markkinoille ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden hypätä matkaamme - tulet varmasti oppimaan uutta ja haastamaan itseäsi! Olemme joustava ja kannustava työyhteisö, jossa opimme yhdessä. Jyväskylän toimipisteemme sijaitsee Crazytownin tiloissa, mutta käytössämme on myös joustavat etätyömahdollisuudet.

Rollector.ai in a nutshell is business process service provider which helps to automate the payment reminders in your accounts receivable collection process using AI powered Robocalls and other omni channel communication solutions. It helps finance teams and debt collection teams to actively engage in the payment collection process and keep track of their communications. Automation helps to get maximum ROI while saving costs on redundant labour, improve DSO and reduce credit risks.

Are you a data-oriented person who likes to make decisions through analysis? We are looking for a growth hacker to join our company, and support our transition to the international market. Your job is to help us conquer new markets from abroad and support our growth. You like working with data, but you also enjoy working with people. We have English as our working language. We also value knowledge of SaaS services and interest in the FinTech industry. We are focused on results so we want to use all available energy to do our jobs and meet our targets. That’s why we don’t waste our time on pointless bureaucracy – because, as far as we’re concerned, it is neither a meaningful nor a sensible way to spend our time. We like to help, aid, listen and encourage. We appreciate humor and want to make sure that everyone is doing well. Learning from (and about) each other is important. We know that the only way to success is teamwork. This is our vision of an honest and transparent style of leadership and the yardstick against which all of our operations are measured.

Sloganimme on ”Skillwell – awsome partner”. Se tarkoittaa, että haluamme olla asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme erinomainen, luotettava ja pitkäaikainen kumppani. Tähän tarinaan ja sen toteuttamiseen sinulla on nyt mahdollisuus päästä osaksi. 

Rakennamme pilveen ympäristöjä ja sovelluksia. Tämä on se ydin, johon keskitymme asiakasprojekteissamme. Teknologiavalintamme on Amazon Web Services (AWS), ja haluamme olla Suomen parhaita ja arvostetuimpia AWS-kumppaneita.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2018, ja tällä hetkellä meillä on timanttinen tiimi Jyväskylän toimistolla. Perustajillamme on pitkä kokemus IT-alan töiden parissa, ja meillä on vahvaa osaamista erilaisten digitaalisten palveluiden kehittämisestä, pilvipalveluista ja integraatioratkaisuista.

Oman tiimimme lisäksi meillä on takanamme yli 1600 hengen kansainvälinen osaajaverkosto, josta löytyy kovan tason osaajia projektiin kuin projektiin.

Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Yritykset tuntevatkin meidät luotettavana kumppanina, jonka kautta saa laadukasta ja ajassa mukana olevaa osaamista eri IT-projekteihin. Haluamme kannustaa ja tukea myös työntekijöidemme kehittymistä yrityksemme rinnalla. 

Lue lisää www.skillwell.fi 

AWS Data Engineer roolissa olet vahvasti mukana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa - suunnittelemassa ja toteuttamassa erityisesti AWS:n ratkaisuihin perustuvia kokonaisuuksia. Yhtenä painopistealueena sinulla tulisi olemaan datan keräämiseen, käsittelyyn ja hyödyntämiseen liittyvät kokonaisuudet.  Samalla kuitenkin pääset roolissasi laaja-alaisesti hyödyntämään myös muita AWS:n korkeamman tason palveluita.    

Toimistomme on Jyväskylän Crazy Townilla, ja teemme työtä joustavasti sekä paikan päällä toimistolla että omilla etätoimistoillaan. Tiimimme on mainio sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Toimimme avoimesti, innokkaasti, ennakkoluulottomasti ja viemme asioita nopeasti eteenpäin, mutta huomioimme laadukkuuden joka tilanteessa. Jos tämä kuulostaa sinulta, istut varmasti hyvin tiimiimme. 

Meillä ei ole lukittuja ennakkokriteereitä Data Engineerin taustan suhteen. Meille ratkaisevaa on into, halu ja kyvykkyys kasvattaa osaamistamme ja palveluitamme eteenpäin. Hae siis rohkeasti ja kerro meille osaamisestasi ja tavoitteistasi! 

Haemme digitaalisesta vuorovaikutuksesta motivoituvaa, oppimishaluista osaajaa. Innostut datasta ja varsinkin siitä, miten sillä voi tuottaa lisäarvoa asiakkaille. Puhumme asiakaskokemus- ja vuorovaikutusdatasta, datan jalostamisesta ja sillä johtamisesta. Tärkeintä on aito innostus dataa kohtaan ja halu kytkeytyä digitaaliseen vuorovaikutukseen sekä laadukkaan asiakaspalvelun kenttään. Sinulla voi olla kaupallinen tai tekninen tausta joko työn tai opiskelujen kautta.

Finnchat täyttää vuonna 2022 tasan kymmenen vuotta ja olemme asettaneet kasvuyrityksen tavoitteet seuraavalle kolmelle vuodelle. Pääset siis mukaan uuteen vaiheeseen jossa luodaan uutta niin yrityksen sisällä kuin markkinassa. 

Qvantel is a fast-growing, customer-oriented technology company with dynamic and international culture. At Qvantel, people are encouraged to learn and develop themselves, they are used to working both independently as well as in teams, have a hands-on working style and a can-do attitude. 

Qvantel provides a cloud-native, open, and microservices-based BSS solution powered with the unique Qvantel Flex technology, which redefines how telecom operators can run their business and operations for a new level of autonomy, faster time to market, and flexibility to adapt to changing business needs. 

In this role, you will work in interesting software development projects, ensuring good quality in deliverable systems. The competences we appreciate in you: Hands on software testing experience, through work, school, or hobby. Willingness to work in multi-cultural work environment. Fluent English language skills are required, Finnish language knowledge is a plus. Positive attitude and interest towards analytic testing are a must as well as a good sense of humor. 

 • Tekninen asiakaspalvelija
 • Ohjelmistokonsultti
 • Data scientist
 • Bi-asiantuntija
 • Viestinnän harjoittelija
 • Data engineer
 • Ja monia muita!

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea AnalyticsPro -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 703845

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla, olitpa sitten jo työkokemusta tehtävien parista omaava asiantuntija, vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä tai uutta suuntaa urallesi miettivä osaaja. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alla ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää jos: 

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa data-analytiikan tai tiedolla johtamisen asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
 • Sinulla on analyyttinen työote ja kiinnostusta ongelmanratkaisutehtäviin
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Kaupallisemmissa rooleissa onnistumistasi lisää jos:

 • Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan tai talouden prosesseista ja olet kiinnostunut kehittämään toimintaa analyyttisella otteella

 • Sinua kiehtoo erilaisten tietovarastojen ja järjestelmien tehokas hyödyntäminen liiketoiminnassa

 • Pohjaat päätöksentekosi ennemmin todennettuun tietoon pelkän mututuntuman sijaan ja innostut monipuolisista ongelmanratkaisutehtävistä

Teknisissä rooleissa olet omimmillasi jos:

 • Sinua kiinnostaa tietomassojen rakennus, käsittely ja analysointi järjestelmäkehityksen ja teknologioiden voimin

 • Teknisiin ongelmanratkaisutehtäviin syventyminen tulee sinulta luonnostaan ja opit mielelläsi uusia ratkaisutapoja

 • Haluat hyödyntää kykyjäsi mm. tilastotieteiden, koodauksen, integraatioiden tai pilviteknologioiden parissa

 • Data-analytiikan ratkaisut ja teknologiat (kuten Azure, AWS, Google Cloud, R, Python, SQL, AI, Power BI) herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea tarkemminkin

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika päättyy: 17.1.2022

Koulutuksen ajankohta: Koulutus alkaa 15.2.2022 - 12.8.2022  (sisältää 5 pvä lomajakson)

AnalyticsPro RekryKoulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen kautta yhteistyöyrityksessä tai -organisaatiossa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu n. 20-25 päivää tietopuolista opetusta.

Ohjelman koulutusteemat mm:

 • Web-analytiikka
 • Analyyttiset tietokannat
 • Datan visualisointi (mm. Tableau)
 • Pilviteknologiat (AWS, Google)
 • PowerBI
 • Data-analyysin menetelmät
 • Python analytiikassa
 • Ohjelmointi: R-kieli, R-kielen grafiikkaa
 • Datalake-ratkaisut
 • Koneoppiminen
 • Tietosuoja, GDPR, tiedon ja identiteetin suojaaminen

Koulutukseen osallistuvalle työnhakijalle maksetaan koulutuksen ajalta sitä työttömyysetuutta, johon hänellä on oikeus työttömänä ollessaan sekä lisäksi kulukorvausta.