Kaikki ohjelmat

Code Bootcamp - Varsinais-Suomi

Ohjelmistokehittäjäksi 25 päivän intensiivikoulutuksesta!

Koodista riittää tekemistä – ohjelmistoalalle 25 päivän maksuttomasta intensiivikoulutuksesta!

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Oletko kiinnostunut koodauksesta ja ohjelmistokehityksestä, mutta sopivaa saumaa opiskelulle ei ole löytynyt? Etsitkö tapaa nostaa softaosaamistasi uudelle tasolle? Verkkokoulutuksena toteutettava Code Bootcamp auttaa sinua kehittymään ohjelmistoalan asiantuntijaksi ja työllistymään alalle, jossa tekemistä riittää. Hae mukaan pian – nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää koodauksesta!

Varsinais-Suomen alueen alueella jo kuudetta kertaa järjestettävä Code Bootcamp antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa tuoretta koodausosaamista taskuusi, sekä löytämään oman roolisi tulevaisuuden alalta. 25 päivän mittainen koulutus järjestetään verkossa ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Koulutus on kaikille osallistujille maksuton. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa.

Hae mukaan pian ja koodaa urasi seuraava kappale!

Aloittelija tai konkari - aiempi kokemus ohjelmistokehityksestä ei välttämätöntä

Verkkokoulutuksen tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja ohjelmistokehityksen maailmaan, sekä avata uusia urapolkuja koodauksen, testauksen ja muiden IT-tehtävien pariin. Koulutus soveltuu niin alaan tutustuville, kuin myös kokeneemmillekin koodareille. 

Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistoalan osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulle on kertynyt osaamista IT- tai ohjelmistoalalta esimerkiksi työkokemuksen, opiskelun tai muiden projektien kautta. Vaihtoehtoisesti osaamisesi voi myös perustua aikaisempiin alan lyhytkoulutuksiin tai vapaa-ajalla tehtyyn itseopiskeluun. Kiinnostus matemaattiseen ongelmanratkaisuun, koodauskieliin ja erilaisiin teknologioihin vie sinua eteenpäin entisestään.

Code Bootcamp on työvoimakoulutus, joka on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille. Katso hakuohjeet alempaa ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, käymme hakemuksia läpi heti haun startattua!

Yrityksissä mittava koodaripula - työllisty Code Academyn kautta

Bootcampin jälkeen sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä mukaan toukokuussa alkavaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksestä ohjelman päätteeksi. Ohjelman aikana työskentelet ohjelmistoalan tehtävissä yhdessä yhteistyöyrityksistämme ja pääset soveltamaan oppimaasi suoraan käytännön työtehtävissä. Code Academyn kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja oppimisesta innostuvia hakijoita – Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa kehityspolkusi konkreettisesti ja lunastaa uusi työpaikka omaa urakehitystäsi tukien. Mikäli sinulla on opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta jo ennestään kokemusta, voit hyvin löytää itsellesi työpaikan jo Bootcampin aikana!

Alan työllistymisnäkymät ovat erinomaiset ja useat Varsinais-Suomen alueen yritykset etsivätkin tulevaisuuden osaajia erilaisiin ohjelmistokehityksen rooleihin. Tuleva roolisi voi löytyä koulutusohjelman kautta mm. seuraavien tehtävien parissa:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-tukihenkilö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • Ohjelmistotestaaja

Ota yhteyttä

samuel_leivo_640x640-1

Samuel Leivo

Senior Project Specialist
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön!

Ota koodi haltuun – syvennä osaamistasi mm. näistä aiheista

Web-ohjelmointi

code-academy-icons-ohjelmistokehitys

Mobiiliohjelmointi

mobile-icon-png

Pilvipalvelut

cloud-data-icon

Tietokannat

tietokanta-icon

Laadukas asiantuntijakoulutus antaa sinulle eväät syventyä ohjelmistokehityksen ajankohtaisimpiin aiheisiin ja nostaa osaamisesi uudelle tasolle. Näistä taidoista on alalla todella suuri kysyntä!

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi - monta hyvää syytä hakea

25 päivässä ohjelmointiosaajaksi

25 päivän mittaisen intensiivikoulutuksen tavoitteena on lähteä kasvattamaan sinusta uusi osaaja ohjelmistokehityksen maailmaan, sekä avata uusia urapolkuja asiantuntijatehtävien pariin. Koulutus järjestetään kätevästi verkossa, minkä ansiosta voit osallistua ohjelmaan suoraan vaikka kotisohvaltasi. Koulutus on osallistujille maksuton.

Code Bootcamp on työvoimakoulutus, joka on suunnattu Varsinais-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

saranen-tyosopimus-icon-ecommerce-ai
Kattava ja laadukas koulutussisältö

Ohjelman aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten ja ryhmätyöskentelyn avulla. Koulutuksen aikana pääset opiskelemaan ajankohtaisimmista teemoista ja teknologioista alan parhaimpien asiantuntijoiden avulla.

Ajankohtaisempien teemojen ja teknologioiden opiskelun lisäksi rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella konkreettisen, omaa osaamistasi korostavan demon, jonka avulla pystyt osoittamaan yrityksille taitosi ja innokkuutesi ohjelmistoalaa kohtaan.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Ohjelmoinnin yleiskuva & HTML
 • C#-ohjelmointikieli ja .NET-ympäristö
 • SQL-kieli ja tietokannat
 • Työnhakuvalmennus
 • Web-ohjelmointi
 • React
 • Mobiiliohjelmointi
 • Pilvipalvelut
healthtech-koulutus-icon
Alalla riittää paljon tekemistä

Kiihtyvän digitalisaation ansiosta yhä useampi palvelu ja on nykypäivänä koodinpätkässä kiinni, mikä tarjoaa yhä monipuolisempia työmahdollisuuksia ohjelmistokehityksen parissa. Ohjelmistoalan osaaminen onkin työmarkkinoilla entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Työllistymisnäkymät ovat erinomaiset ja ohjelma avaa ovia monenlaisille urapoluille.

Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä mukaan toukokuussa starttaavaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan Varsinais-Suomessa. Ohjelman tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksistä ohjelman päätteeksi.

saranen-monia-paikkoja-icon-ecommerce-ai
Ohjelma sopii eritaustaisille tekijöille

Koulutus sopii niin alaan tutustuville tekijöille, koodauksen parissa jo työskennelleille osaajille kuin myös alanvaihtoa pohtiville ammattilaisille. Taustasi voi myös olla monenlainen - tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittää omaa ammatillista osaamistasi!

icon-code-bootcamp-usea-tausta

Osallistujatarinoita

Opin jotain uutta jokaisena koulutuspäivänä. Kävimme todella laajasti läpi erilaisia aihealueita, ja teknologiakouluttajan valtaisaa tietomäärää ei voinut kuin ihailla. Bootcampin jälkeen Code Academy toimi aika selvänä jatkumona, ja ohjelmointikärpänen oli päässyt sen verran puraisemaan, ettei hakemista tarvinnut kahta kertaa miettiä.

Lue Annin alanvaihtotarina täältä!

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture Oy

code-bootcamp-academy-kuvitus

Code Bootcamp toimi minulle ponnahduslautana Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan. Tiesin, että haastamalla itseni ja panostamalla Bootcampiin opin lisää ohjelmistokehityksestä ja pääsen sitä kautta mukaan Code Academyyn. Suosittelen koulutusohjelmaa kaikille toimialasta kiinnostuneille, aikaisemmasta osaamisesta riippumatta.

Lue Ollin tarina täältä!

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile

Opin Bootcampilla paljon uutta ja hyödyllistä asiaa. Kuvittelin, että ohjelma olisi rankka putki, mutta asioita opiskeltiin rauhalliseen tahtiin, mikä oli tosi hyvä. Koin myös Sarasen työnhaun valmennuksen erittäin hyödylliseksi. Kouluttajat ovat olleet kaikki ihan superhyviä!

Lue raisiolaisen Johannan tarina täältä!

-Johanna Ilmolahti, Varsinais-Suomen Code Bootcampin osallistuja 2020

code-bootcamp-academy-kuvitus-2
0 / 0

Ohjelman sisältö ja info

Koulutusohjelman kesto: 25 päivää

Koulutusohjelman ajankohta: 18.3.2021-23.4.2021

Koulutuksen aikataulu: Arkisin klo 9-16

Hakuaika päättyy: 10.3.2021

Ohjelman sisältö:

 • Ohjelmoinnin yleiskuva & HTML
 • C#-ohjelmointikieli ja .NET-ympäristö
 • SQL-kieli ja tietokannat
 • Työnhakuvalmennus
 • Web-ohjelmointi
 • React
 • Mobiiliohjelmointi
 • Pilvipalvelut

Koulutuksen toteutuskieli: suomi

Koulutus toteutetaan verkkototeutuksena

Hakuohjeet

1. Jätä hakemus TE-palveluihin

Voit hakea Code Bootcamp -intensiivikoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Koulutusnumero:698127

Jätä hakemus alta! 

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Täytä Sarasen osaamisprofiili ja jätä yhteystietosi meille - kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja annathan motivaatiosi näkyä! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.