Koodista riittää tekemistä - kehity asiantuntijaksi intensiivikoulutuksen avulla!

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Oletko kiinnostunut koodauksesta, mutta sopivaa saumaa opiskelulle ei ole löytynyt? Etsitkö tapaa nostaa softaosaamisesi uudelle tasolle? Verkkokoulutuksena toteutettava Code Bootcamp auttaa sinua kehittymään ohjelmistoalan asiantuntijaksi ja työllistymään alalle, jossa tekemistä riittää. Hae mukaan pian – nyt jos joskus on oikea aika oppia lisää koodauksesta! 

Varsinais-Suomen alueen alueella jo viidettä kertaa järjestettävä Code Bootcamp antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa tuoretta koodausosaamista taskuusi, sekä löytämään oman roolisi tulevaisuuden alalta. 20 päivän mittainen koulutus järjestetään verkossa ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Koulutus on kaikille osallistujille maksuton. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa.

Hae mukaan pian ja koodaa urasi seuraava kappale!

Monta hyvää syytä hakea Code Bootcampiin

Maksuttoman verkkokoulutuksen kautta koodauksen makuun

 • Intensiivikoulutus järjestetään kätevästi verkossa, minkä ansiosta voit osallistua ohjelmaan suoraan vaikka kotisohvaltasi. Koulutus soveltuu niin alaan tutustuville, kuin jo hieman kokeneemmillekin koodareille.

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

 • Saat laadukasta asiantuntijakoulutusta ohjelmistokehityksestä alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana, sekä pääset osoittamaan yrityksille taitosi ja innokkuutesi koodaukseen konkreettisen demon avulla.

Alalla riittää tekemistä

 • Kiihtyvän digitalisaation ansiosta yhä useampi palvelu ja on nykypäivänä koodinpätkässä kiinni, mikä tarjoaa yhä monipuolisempia työmahdollisuuksia ohjelmistokehityksen parissa. Ohjelmistoalan osaaminen onkin työmarkkinoilla entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on  kasvava tarve. Työllistymisnäkymät ovat erinomaiset ja ohjelma avaa ovia monenlaisille urapoluille.

Bootcampista eväät työllistymiseen

 • Koulutuksen jälkeen sinulla on loistavat mahdollisuudet päästä mukaan myöhemmin syksyllä alkavaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä tavoitteena on löytää sinulle vakituinen työsuhde ohjelmistokehityksen parista.

Aloittelija tai konkari - aiempi kokemus ohjelmistokehityksestä ei välttämätöntä

Verkkokoulutuksen tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja ohjelmistokehityksen maailmaan, sekä avata uusia urapolkuja koodauksen, testauksen ja muiden IT-tehtävien pariin. Koulutus soveltuu niin alaan tutustuville, kuin myös kokeneemmillekin koodareille. 

Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistoalan osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulle on kertynyt osaamista IT- tai ohjelmistoalalta esimerkiksi työkokemuksen, opiskelun tai muiden projektien kautta. Vaihtoehtoisesti osaamisesi voi myös perustua aikaisempiin alan lyhytkoulutuksiin tai vapaa-ajalla tehtyyn itseopiskeluun. Kiinnostus matemaattiseen ongelmanratkaisuun, koodauskieliin ja erilaisiin teknologioihin vie sinua eteenpäin entisestään.

Code Bootcamp on työvoimakoulutus, joka on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille. Katso hakuohjeet alempaa ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, käymme hakemuksia läpi heti haun startattua!

Ainutlaatuisen koulutuksen lopputuloksena oma demo

Minkälaisista aiheista koulutus sitten koostuu? Intensiivikoulutuksen aikana osaamisesi ohjelmistokehityksen parissa kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten, demon rakentamisen, erilaisten harjoitusten ja itseopiskelun avulla. Ajankohtaisempien teemojen ja teknologioiden opiskelun lisäksi rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella konkreettisen, omaa osaamistasi korostavan demon, jonka avulla pystyt osoittamaan yrityksille taitosi ja innokkuutesi ohjelmistoalaa kohtaan.

Millainen kokemus on olla mukana Bootcamp-verkkokoulutuksessa? Lue, mitä parhaillaan Code Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa mukana oleva Johanna, on mieltä!

Bootcampin yksi suurimmista eduista onkin se, että koulutus ja sen lopputulos ovat hyvin käytännönläheisiä. Opitut tiedot ja taidot ovat siis mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä suoraan tuleviin työprojekteihin. Verkkokoulutuksen aikana tullaan käsittelemään mm. seuraavia aiheita:

 • Ohjelmoinnin yleiskuva & HTML
 • Erilaisiin ohjelmointikieliin tutustuminen (PHP, Python, JS, C, C#, Ruby)
 • Tietokantojen perusteet (SQL, MySQL, MongoDB)
 • Web-ohjelmointi (Javascript, Vue.js., jQuery, Python)
 • Työnhakuvalmennus
 • Mobiiliohjelmointi
 • Pilvipalvelut

Yrityksissä mittava koodaripula - työllisty Code Academyn kautta

Bootcampin jälkeen sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä mukaan joulukuussa alkavaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksestä ohjelman päätteeksi. Ohjelman aikana työskentelet ohjelmistoalan tehtävissä yhdessä yhteistyöyrityksistämme ja pääset soveltamaan oppimaasi suoraan käytännön työtehtävissä. Code Academyn kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja oppimisesta innostuvia hakijoita – Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa kehityspolkusi konkreettisesti ja lunastaa uusi työpaikka omaa urakehitystäsi tukien. Mikäli sinulla on opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta jo ennestään kokemusta, voit hyvin löytää itsellesi työpaikan jo Bootcampin aikana!

Alan työllistymisnäkymät ovat erinomaiset ja useat Varsinais-Suomen alueen yritykset etsivätkin tulevaisuuden osaajia erilaisiin ohjelmistokehityksen rooleihin. Tuleva roolisi voi löytyä koulutusohjelman kautta mm. seuraavien tehtävien parissa:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-tukihenkilö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer

Hakemalla ajoissa varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon valintaprosessin etenemisestä mahdollisimman nopeasti. Hae mukaan ohjelmaan alta!

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä