Code Bootcamp Turku

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Varsinais-Suomi
Hakuaika päättyy 12.3.2020
Koulutuksen kesto 25 päivää
Koulutuksen ajankohta 18.3. - 23.4.2020

Haku päättynyt!

---

Kouluttaudu ohjelmistokehittäjäksi Code Bootcampin avulla

Innostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus syventää osaamistasi koulutuksen kautta, tai suunnitteletko kenties alanvaihtoa? Turussa järjestettävä Code Bootcamp auttaa sinua kehittymään ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi ja työllistymään alalle, jossa työt etsivät sinua!

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa päivittäistä elämäämme ja tulevaisuuden työmarkkinoita – nekin alat ja yritykset, jotka eivät ole vielä verkossa, tulevat siellä kohta olemaan. Tästä syystä, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia osaajia ohjelmistokehityksen tehtävien pariin. Hae mukaan Code Bootcamp -täydennyskoulutukseen ja koodaa oman uratarinasi seuraava kappale!

Kenelle koulutus sopii?

Jo neljättä kertaa järjestettävän Code Bootcampin tavoitteena on kouluttaa sinusta uusi osaaja ohjelmistokehityksen maailmaan. Koulutusohjelma sopii niin alaan tutustuville, ohjelmistokehityksen parissa vastavalmistuneille kuin jo edistyneillemmekin koodareille. Code Bootcamp antaa sinulle mahdollisuuden syventää koodausomaamistasi, sekä tilaisuuden arvioida alanvaihtomahdollisuuksia ohjelmistokehityksen pariin.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt hieman osaamista tai ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi oman harrastuneisuuden, itsenäisen opiskelun tai koodausprojektien kautta. IT-alan tutkinto (esim. datanomi, IT-tradenomi, DI, insinööri) katsotaan myös eduksi.

Koulutuksen tavoitteena on edesauttaa työllistymistäsi ohjelmistokehittäjäksi rekrytoivan koulutusohjelman kautta (Code Academy, haku aukeaa myöhemmin). Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten älä epäröi hakea mukaan!

Koulutusohjelmaan voivat hakea henkilöt, jotka ovat työttöminä työnhakijoina, työttömyysuhan alaisina tai määräaikaisessa työsuhteessa. Koulutukseen osallistuvalle työnhakijalle maksetaan koulutuksen ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon hänellä on oikeus työttömänä ollessaan sekä lisäksi kulukorvausta.  

Ainutlaatuisen koulutuksen lopputuloksena oma demo

Code Bootcamp on 25 työpäivän mittainen ohjelmistokehityksen intensiivikoulutus, jonka aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa asiantuntijakoulutusten, demo-ohjelman rakentamisen sekä itsenäisten harjoitusten avulla. Koulutusohjelman lopputuloksena rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella konkreettisen, omaa osaamistasi korostavan demon, jonka avulla pystyt osoittamaan yrityksille oppimiskykysi ja innokkuutesi alaa kohtaan.

Code Bootcampin yksi suurimmista eduista onkin se, että koulutus ja sen lopputulos ovat hyvin käytännönläheisiä. Opitut tiedot ja taidot ovat siis mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä suoraan työelämään.

Ohjelman aikana pääset kehittämään tietotaitoasi mm. seuraavien aiheiden parissa:

  • Ohjelmoinnin yleiskuva
  • C#-ohjelmointikieli ja .NET-ympäristö
  • SQL -kieli ja tietokannat
  • Työnhakuvalmennus
  • Web-ohjelmointi
  • React
  • Mobiiliohjelmointi
  • Pilvipalvelut

Koulutus järjestetään Turussa lähiopetuksena ja koulutukseen sisältyy myös etäpäiviä demon rakentamiseen. Koulutuksesta vastaa Intertechno Training Oy, joka on toteuttanut jo lukuisia Code Bootcamp -koulutuksia eri puolilla Suomea. Tehtävänämme on edistää sinun ammatillista osaamistasi ja työllistymistäsi tarjoamalla tukea työnhakuvalmennuksen ja verkostoitumisen avulla.  

Yrityksissä mittava koodaripula - työllisty Code Academyn kautta

Bootcampin jälkeen sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä mukaan myöhemmin keväällä alkavaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksestä ohjelman päätteeksi. Code Academy on 6 kuukauden mittainen koulutusohjelma, jonka aikana työskentelet ohjelmistokehittäjänä yhdessä yhteistyöyrityksistämme ja pääset soveltamaan oppimaasi käytännön tehtävissä.

Koulutuksiemme avulla sinulla on erinomainen mahdollisuus työllistyä alalle, josta työt eivät lopu. Code Academyn kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja uuden oppimisesta innostuvia hakijoita – Code Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa taitosi ohjelmassa luodun demon avulla ja lunastaa uusi työpaikka itsellesi.

Hae siis mukaan nyt ja varmista itsellesi loistavat mahdollisuudet päästä mukaan Code Academyyn!

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi

Voit hakea Code Bootcampiin, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 691366

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja annathan motivaatiosi näkyä!

Tee osaajaprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Kokemuksia Sarasesta

11.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Alanvaihdot digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tehtäviin rekrytoivalla koulutusohjelmalla

Digimarkkinoinnin ja verkkokaupan koulutusohjelmat tarjosivat Lindalle ja Annelle tavan työllistyä uudelle uralle. Molemmat päätyivät eri koulutusohjelmien...

Lue lisää
08.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Onnistuneita rekrytointeja DigiTalous Akatemiasta

Espoolainen tilitoimisto on löytänyt rekrytoivan koulutuksen avulla työntekijöitä, joilla osaaminen ja asenne ovat kohdillaan. DigiTalous Akatemia -rekrytoivan...

Lue lisää
02.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Jalka oven väliin digimarkkinoinnin tehtäviin – Johannes päätyi intohimonsa pariin

Tuore Growth Hacker Johannes Suni istuu Draivi Media Oy:n toimistolla Helsingin keskustassa. Johannes päätyi Draivi Medialle Sarasen, ELY-keskuksen ja...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Samuel_Leivo_2019_640x640_v2-1

Samuel Leivo
Project Coordinator
050 414 3304
samuel.leivo@saranen.fi

Yhteistyössä