Code Academy - Kymenlaakso

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Kaakkois-Suomi
Hakuaika 24.8.-14.9.
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 28.9.2020 - 24.3.2021

Löydä uusi työ ohjelmistokehityksen ja koodauksen parissa!

Innostaako sinua koodaus ja softakehitys? Kiinnostaako uusi työ ohjelmistokehityksen parissa ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Koodaa urasi seuraava kappale koulutusohjelman kautta ja aloita uusi työ alalta, josta työt eivät lopu. Haku Kymenlaakson Code Academyyn alkaa 24.8. Tutustu ohjelmaan jo nyt ja lisää hakuaika kalenteriin!

Koodia ja dataa on ympärillämme kaikkialla. Yhä kiihtyvän digitalisaation takia nekin alat ja yritykset, jotka eivät vielä ole koodinpätkässä kiinni, tulevat sitä kohta olemaan. Koodareista ja ohjelmistokehittäjistä on markkinoiden myllerryksen keskellä kasvava kysyntä, ja työtehtäviä on tarjolla niin kokeneille asiantuntijoille, kuin alalle tuoreina astuville tekijöillekin.

Kaakkois-Suomen alueen yritykset etsivät Code Academyn kautta tulevaisuuden osaajia IT-alalle monenlaisiin ohjelmistokehityksen rooleihin. Oletko etsimämme tekijä?

Etsimme tekijöitä useisiin rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Code Academyn kautta pääset panostamaan omaan ohjelmistokehittäjän uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, josta työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Koulutusohjelman suuri etu onkin se, että se yhdistää käytännön työtehtävät sekä ohjelmistokehityksen asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Yhteistyöyrityksemme etsivät koulutusohjelman kautta tulevaisuuden osaajia mm. seuraaviin roolehin:

  • Ohjelmistokehittäjä
  • Ohjelmistosuunnittelija
  • Järjestelmäasiantuntija
  • IT-tukihenkilö
  • Sovellusasiantuntija
  • Software Engineer
  • Front End -kehittäjä
  • Web Developer
  • UI/UX -kehittäjä
  • Backend Developer

Ohjelma avaa ovia monille eri urille ja rooleja löytyy sekä uraansa aloitteleville koodareille, että jo kokeneimmillekin ohjelmistokehittäjille. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Lue blogistamme lisää aiempien osallistujien kokemuksista , sekä heidän uusista työuristaan tutuissa Kaakkois-Suomen yrityksissä!

 

Oletko etsimämme tulevaisuuden osaaja?

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä ohjelmistokehitysalalle.

Arvostamme käytännön kokemustasi IT-alalta, projektihallinnasta, tai asiakasvastuullisista rooleista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla täysin valmis osaaja, sillä meille merkitsee halu kehittyä, kyky suhtautua muutokseen positiivisella mindsetillä, rohkeus kokeilla ja kunnianhimo viedä projektit onnistuneesti maaliin. Aiempi kokemus esimerkiksi web-pohjaisten palveluiden kehittämisestä, mobiilipalveluiden suunnittelusta tai erilaisista tietojärjestelmistä on myös eduksi.  Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos sinulla on soveltuvaa teknistä taustaa koulutuksen kautta tai työkokemuksesta esim. erilaisten järjestelmien, ohjelmistojen, logistiikan, huolto- ja palveluliiketoiminnan tai myynnin parista. 

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella. Tarkistathan siis, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Yrityksissä mittava koodaripula – työllisty asiantuntijakoulutuksen siivittämänä

Code Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ohjelmistokehityksen asiantuntijakoulutus. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi.

Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn ohjelmistokehityksen ja koodauksen parissa. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi noin 20 koulutuspäivän myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi käytännön projektien parissa.

Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, ELY-keskus, Ohjelmisto- ja eBusiness ry ja rekrytoiva yritys.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala_640x640

Pinja Heimala
Project Coordinator
040 849 3962
pinja.heimala@saranen.fi

Liisa_Marsio_640x640

Liisa Marsio
Project Manager
040 583 8818
liisa.marsio@saranen.fi

Yhteistyössä