Code Academy - Kymenlaakso

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Kaakkois-Suomi
Hakuaika 24.8.-14.9.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 28.9.2020 - 24.3.2021

Löydä uusi työ ohjelmistokehityksen ja koodauksen parissa!

Haku päättynyt

---

Innostaako sinua koodaus ja softakehitys? Kiinnostaako uusi työ ohjelmistokehityksen parissa ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Koodaa urasi seuraava kappale koulutusohjelman kautta ja aloita uusi työ alalla, jossa työt eivät lopu. Hae mukaan pian!

Koodia ja dataa on ympärillämme kaikkialla. Yhä kiihtyvän digitalisaation takia nekin alat ja yritykset, jotka eivät vielä ole koodinpätkässä kiinni, tulevat sitä kohta olemaan. Koodareista ja ohjelmistokehittäjistä on markkinoiden myllerryksen keskellä kasvava kysyntä, ja työtehtäviä on tarjolla niin kokeneille asiantuntijoille, kuin alalle tuoreina astuville tekijöillekin. Useat Kaakkois-Suomen alueen yritykset etsivätkin Code Academyn kautta tulevaisuuden osaajia IT-alalle monenlaisiin ohjelmistokehityksen rooleihin. Hae pian mukaan!

Haluatko kuulla ohjelmasta lisää? ilmoittaudu keskiviikkona 2.9. klo 14 järjestettävään webinaariin ja tapaa samalla koulutuksen järjestäjät! 

Etsimme tekijöitä useisiin rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Code Academyn kautta pääset panostamaan omaan ohjelmistokehittäjän uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, josta työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Koulutusohjelman suuri etu onkin se, että se yhdistää käytännön työtehtävät sekä ohjelmistokehityksen asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Yhteistyöyrityksemme (mm. Goodlife Technology, Mercantus, Mevea, Seepia Games Oy, T-Base, PhysioTools, Ontec, Develore) etsivät koulutusohjelman kautta tulevaisuuden osaajia mm. seuraaviin roolehin:

  • Ohjelmistokehittäjä
  • Ohjelmistosuunnittelija
  • Järjestelmäasiantuntija
  • IT-tukihenkilö
  • Sovellusasiantuntija
  • Software Engineer
  • Front End -kehittäjä
  • Web Developer
  • UI/UX -kehittäjä
  • Backend Developer

Ohjelma avaa ovia monille eri urille ja rooleja löytyy sekä uraansa aloitteleville koodareille, että jo kokeneimmillekin ohjelmistokehittäjille. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Lue blogistamme lisää aiempien osallistujien kokemuksista , sekä heidän uusista työuristaan tutuissa Kaakkois-Suomen yrityksissä!

 

Oletko etsimämme tulevaisuuden osaaja?

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä ohjelmistokehitysalalle.

Arvostamme käytännön kokemustasi IT-alalta, projektihallinnasta, tai asiakasvastuullisista rooleista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla täysin valmis osaaja, sillä meille merkitsee halu kehittyä, kyky suhtautua muutokseen positiivisella mindsetillä, rohkeus kokeilla ja kunnianhimo viedä projektit onnistuneesti maaliin. Aiempi kokemus esimerkiksi web-pohjaisten palveluiden kehittämisestä, mobiilipalveluiden suunnittelusta tai erilaisista tietojärjestelmistä on myös eduksi.  Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos sinulla on soveltuvaa teknistä taustaa koulutuksen kautta tai työkokemuksesta esim. erilaisten järjestelmien, ohjelmistojen, logistiikan, huolto- ja palveluliiketoiminnan tai myynnin parista. 

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella. Tarkistathan siis, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Yrityksissä mittava koodaripula – työllisty asiantuntijakoulutuksen siivittämänä

Code Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ohjelmistokehityksen asiantuntijakoulutus. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi.

Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn ohjelmistokehityksen ja koodauksen parissa. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi noin 20 koulutuspäivän myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi käytännön projektien parissa.

Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, ELY-keskus, Ohjelmisto- ja eBusiness ry ja rekrytoiva yritys.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi ja jätä hakemus TE-toimistoon

Voit hakea Code Academyyn, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä tai työttömyysuhan alla. Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi. 

Koulutusnumero: 694190

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on solmia työsuhde sinun ja yrityksen välillä ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Täytä osaamisprofiili

Mukana olevat yritykset

GoodLife Technology on vuonna 2013 perustettu, terveysteknologiaan erikoistunut innovatiivinen yritys. Teemme omaa tuotekehitystä ja monipuolisia ohjelmistoprojekteja asiakkaille. Toimipisteemme sijaitsee Kotkassa ja Helsingissä. Asiakkaamme on ympäri Suomea. GoodLife ja sen henkilöstö on virkeä ja mielikuvituksellinen joukko, jolta harvoin loppuu ideat kesken tai jokin homma jää tekemättä. Päivittäisessä työssä hyödynnämme viimeisintä teknologiaa ja yhdistämme niitä terveydenhuollon palveluihin. Helppoa tämä ei aina ole, mutta teemme siitä mahdollista! Lue lisää www.goodlife.technology/  

Etsimme joukkoomme moniottelijoita, jotka tuntevat teknologian mahdollisuudet trendit ja osaavat soveltaa niitä. Code Acadmyn kautta haemme joukkoomme tulevaa ohjelmistokehittäjää. Eduksi katsomme Microsoft palvelinympäristöjen hallintaosaamista sekä sovelluskehityksen puolella osaamista VisualStudiosta sekä mobiilipuolella sen Xamarin laajennuksesta. 

Mercantus Oy on vuonna 2005 perustettu vakaavarainen ja kasvuhakuinen ohjelmistoyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, Kotkassa ja Mikkelissä. Lisäksi yrityksellämme on laaja yhteistyökumppaniverkosto, joka koostuu mm. integraatio- ja teknologiakumppaneista, joista esimerkkeinä mm. Microsoft, Systam, Paytrail, Apix, Steerpath, Optima, Caverion. Kehittämämme TimeWorks®-ohjelmisto on Mercantus Oy:n rekisteröimä tuotemerkki ja alansa "jättiläinen", joka mukautuu helposti erilaisien resurssien varausten ja toiminnanohjauksen tarpeisiin. Lisätietoja www.mercantus.fi

Etsimme tiimiimme ohjelmistokehittäjää, jonka tulevaisuuden tehtävänä on tilanvarusohjelmiston kehittäminen ja asiakasprojektien läpivieminen. Eduksi katsotaan esim. C#, Vue, JavaScript, relaatiotietokannat, MS SQL server osaamista.

Mevea OY on 23 ammattilaisen ohjelmistoratkaisuja tarjoava yritys Lappeenrannassa. Mevea Oy:n ohjelmistoratkaisut soveltuvat reaaliaikasimulointiin ja niiden avulla on mahdollista luoda tuotteen käyttöä ja käyttäytymistä kuvaava digitaalinen kaksonen (Digital Twin). Digitaalista kaksosta voidaan käyttää koko tuotteen elinkaaren ajan, sisältäen tuotesuunnittelun, myynnin/markkinoinnin, koulutuksen ja asiakastuen. Näin saadaan sekä kustannussäästöjä että luodaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Asiakkaitamme ovat useat maailman johtavat kone- ja laitevalmistajat, yliopistot ja korkeakoulut sekä erilaiset simulaattorikoulutusta hyödyntävät organisaatiot. Lisätietoja www.mevea.com

Arvostamme hyvää ohjelmoinnin perusosaamista, näkemystä järkevästä ohjelman rakentamisesta, loogista ongelmanratkaisukykyä sekä tiimityötaitojen ohella itsenäistä työotetta. Kielitaitovaatimuksena on englannin kieli, suomen kieli ei ole välttämättömyys. Tulevat tehtäväsi määräytyvät viimekädessä jo hankitun osaamisen, kehitettäväksi suunnitellun osaamisen, sekä tietysti omien tavoitteidesi perusteella.

Teknologiat ja alustat, joiden osaamisesta on hyötyä: Visual Studio .NET, Unity, C#, C++, Python. Mevean -ohjelmistot opit työssä.

Seepia Games on yksi maailman parhaista pelattavien mainoksien tuottajista. Pelattavien mainoksien lisäksi yrityksessä kehitetään pelejä sekä kotimaisille, että ulkomaisille asiakkaille. Asiakkaina meillä on esimerkiksi kovia mobiilipelien julkaisijoita kuten Rovio, Small Giant, Fingersoft, Crazy Labs sekä kotimainen rahapelitoimija Veikkaus. Lue lisää meistä www.seepiagames.com

Seepia Games on aikaisen vaiheen kasvuyritys, joka antaa erinomaiset mahdollisuudet päästä vaikuttamaan sekä yrityksen että työntekijän omaan kehittymiseen. Etsimme pieneen ja tehokkaaseen tiimiimme pelinkehittäjää. Työ pitää sisällään HTML5:ä ja mahdollisesti Unity kehitystä pelien sekä pelattavien mainoksien parissa. Typescript ja C# sekä Git-versionhallinta osaaminen katsotaan eduksi.

T-Base on Microsoft teknologioihin erikoistunut IT-asiantuntijatalo, joko toteuttaa asiakaskohtaisia ratkaisuja isoille ja keskisuurille yrityksille sekä julkishallinnon organisaatioille. Lue lisää monipuolista palveluistamme www.t-base.fi

Keväällä 2020 tehdyn kyselyn perusteella T-Basen nykyiset työntekijät arvostavat yrityksessä erityisesti rentoa ilmapiiriä, joustavia toimintatapoja ja mahdollisuutta etätöihin. T-Base tavoittelee kasvua myös tulevaisuudessa ja kaikille tarjotaan mahdollisuuksia opiskella uusia teknologioita. T-Basella pääsee työskentelemään erilaisissa hankkeissa erilaisten asiakkaiden ja teknologioiden parissa, jolloin myös oma osaaminen kehittyy vuosien varrella.

Etsimme joukkoomme ohjelmistokehittäjää / tietokanta-asiantuntijaa konsultatiiviseen rooliin. Toimenkuva painottunee joko sovelluskehitykseen tai tietokanta/raportointi puolen tehtäviin. Henkilö toimii työssään T-Basen sisäisen tiimin ja asiakkaiden kanssa. Kaikki T-Basen työntekijät toimivat konsultteina asiakasrajapinnassa. Konsultin tehtävänkuva on koodarin tehtävänkuvaa laajempi sisältäen sekä toteutusta, että määrittelyä tai mahdollisesti kartoitusta. Meillä tiimit ovat hankekohtaisia ja niihin kuuluu eri henkilöitä osaamisen ja työtilanteen vaatimusten mukaan.

Maailman johtava harjoiteohjeiden tuottaja vuodesta 1987. Physiotools on Suomalainen yritys, jolla on toimintaa useissa eri maissa. Physiotoolsin johtoajatus on alusta saakka ollut henkilökohtaisten harjoitesarjojen laatimisen nopeuttaminen ja helpottaminen. Ohjelmistomme auttaa fysioterapeutteja sekä muita terveys- ja liikunta-alan ammattilaisia parantamaan palveluaan ja työnsä tehokkuutta sekä lisäämään asiakkaittensa tyytyväisyyttä.

Physiotools on käytössä yli tuhannessa organisaatiossa eri puolella Suomea, muun muassa sairaanhoitopiireissä, terveyskeskuksissa, hoitolaitoksissa, yksityisillä fysioterapeuteilla, kuntokeskuksissa ja oppilaitoksissa. Physiotoolsia käytetään yli 60 maassa ja harjoiteohjeita on käännetty 28 kielelle. Code Academyn kautta haemme joukkoomme tulevaa ohjelmistokehittäjää. Lue lisää meistä www.physiotools.com

Ontec Oy on ohjelmisto- ja ohjausjärjestelmien kokonaistoimittaja, jonka tuotteet on suunnattu öljy-, kaasu-, kemian- ja energiateollisuuteen sekä ilmailun tarpeisiin. Erikoistumme nestelogistiikkajärjestelmiin räjähdysvaarallisilla alueilla, kuten polttoaineenkäsittelyjärjestelmiin. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat energia-alan toimijat. Olemme myös mukana korkean turvallisuuden kohteisiin liittyvässä toiminnassa. Listätietoja www.ontec.fi

Etsimme joukkoomme tulevaisuuden ohjelmistosuunnittelijaa. Tullessasi meille sinun ei tarvitse välttämättä olla valmis tekijä, mutta otat haltuun uudet teknologiat nopeasti. Ajan kuluessa toivomme, että sinusta kuoriutuu ohjelmistokehittäjä, joka pystyy rakentamaan ratkaisuja projektiluonteisessa työssä. Lopullinen työnkuva muotoutuu hakijan osaamisen ja määriteltyjen tavoitteiden mukaan. Arvostamme työntekijöissä oppimishalukkuutta, sosiaalisuutta ja tiimistyöskentelytaitoja.

Develore on kokenut ohjelmistoyritys, joka toimii ketterin keinoin edelläkävijäin kumppanina. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja mittatilaustyönä. Toimimme pääosin Microsoftin ekosysteemissä ketterin keinoin ja käyttäjäkeskeisin menetelmin. Lue lisää meistä www.develore.fi

Etsimme ohjelman kautta joukkoomme ohjelmistokehittäjää. Meillä on upeat toimitilat Lappeenrannan keskustassa sekä luonnollisesti etätyömahdollisuudet. Työtehtävissäsi tulet toimimaan taitojesi mukaan eri rooleissa sovelluskehitysprojektien siirtyessä vaiheesta toiseen. C#, ASP.Net Coresta, Reactista tai muiden tuoreiden tekniikoiden osaamisesta on hyötyä. Kaikkea ei tarvitse osata heti, mutta uutta pääset varmasti meillä oppimaan. Tarjoamme sinulle rennon ja joustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Olemme kotimainen rakennusautomaatiota tarjoava yritys, jonka ratkaisut tekevät kiinteistön hallinnasta helppoa ja asumisesta miellyttävämpää. Lisätietoja yrityksestämme löydät täältä: www.adconsys.fi

Etsimme kotkalaiseen joukkoomme ohjelmoijaa kiinteistöautomaatiojärjestelmien ohjelmointiin ja käyttöönottoon. Arvostamme Java osaamista ja plussaa on myös automaatiopuolen osaaminen sekä kyky ja halua oppia uutta.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala_640x640

Pinja Heimala
Project Coordinator
040 849 3962
pinja.heimala@saranen.fi

Liisa_Marsio_640x640

Liisa Marsio
Project Manager
040 583 8818
liisa.marsio@saranen.fi

Yhteistyössä