Kaikki ohjelmat

Cyber Security Academy - Pirkanmaa

Suuntaa IT-alan tehtäviin ja kasva kysytyksi osaajaksi - 12 paikkaa

Suuntaa kiihdytyskaistalta moniin IT- ja kyberturvatehtäviin Pirkanmaalla

Hakuaika päättynyt

---

Etsitkö uusia väyliä hyödyntää osaamistasi IT-alan tehtävissä tai pohditko kenties alanvaihtoa? Ovatko ongelmanratkaisutehtävät polttoainetta mielellesi ja haluat tehdä työtä kasvualan ytimessä asiantuntijuuttasi samalla kasvattaen? Etsimme Pirkanmaan alueelta nousevia sekä kokeneita IT-alan tekijöitä kasvamaan uuteen rooliin RekryKoulutuksen kautta!

Olipa tähtäimessäsi asiantuntijarooli IT-alan tehtävissä esimerkiksi kyber- ja tietoturvan, ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden, järjestelmien, helpdesk/service desk -tehtävien parissa tai kenties ensimmäinen IT-alan duunisi, me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Avoimia paikkoja RekryKoulutuksessa on yhteensä 12 ja roolit ovat luonteeltaan erilaisia ja eritasoisia. 

Find the information about this program in English below!

Tekijöidensä näköisiä paikkoja

Cyber Security Academy RekryKoulutuksen kautta saat mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti siihen miltä seuraava työpaikkasi voisi näyttää ja löytää omannäköisen roolisi IT-alalla. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu kuuden kuukauden pituisen RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa ainutlaatuisen sauman aloittaa työ asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Ohjelman kautta voit suunnata esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:


 • Tietoturva-asiantuntija
 • Kyberturva-asiantuntija
 • Pilvipalveluasiantuntija
 • Ohjelmistokehittäjä
 • SOC-analyytikko
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-projektipäällikkö
 • Lähi- tai käyttötuen roolit
 • Konsulttiroolit
 • Helpdesk-osaaja

Ohjelma sisältää laadukasta asiantuntijakoulutusta (noin 30 % ohjelmasta). Pääpaino ohjelman aikana osallistujalla on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi yhden profiilin kautta. Hakemuksesi jälkeen pääsemme sparraamaan sinun kanssasi millaiset tehtävät sinua kiinnostavat eniten, jotta voimme löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiitoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. 

 

 

Cyber Security Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, koulutusjärjestäjä Sarasen sekä useiden rekrytoivien yrityksien kanssa. 

 

Ohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille.

💡 Ohjelmasta järjestettiin TE-live -infotilaisuus 10.1. Löydät TE-liven tallenteen tämän sivun lopusta!

 Lue lisää ja ota kiihdytyskaista uusiin IT-tehtäviin!

Ota yhteyttä

Taru_Kaaja_640x640

Taru Kaaja

Project Specialist
taru.kaaja@saranen.fi
044 460 2272

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota meihin yhteyttä!

IT-alan tehtäviä kokemuksesta riippumatta

Haetko mahdollisuuksia hyödyntää jo valmista IT-osaamistasi?

SEO-SEM

Onko sinulla valmista kosketuspintaa IT-alaan esim. kyber- ja tietoturvan, ohjelmistokehityksen, data-analytiikan tai vaikkapa konsultatiivisen työskentelyn parista? Mahtavaa! Kauttamme pääset syventämään taitojasi entisestään uusien työtehtävien kautta. Osaamisesi ei tarvitse olla tiettyyn kieleen tai tekkiin sidottua - etsimme tekijöitä hyvin monenlaisilla taustoilla!

Vai tähtäimessä ensimmäinen IT-alan roolisi tai kenties alanvaihto?

Asiantuntija

Oletko tietokoneista ja tietoturvasta innostuva IT-harrastaja tai esimerkiksi alalta soveltuvan tutkinnon omaava osaaja? Tai onko asiakaslähtöinen tekeminen sinulle vaistomaista ja etsit väylää hyödyntää taitojasi uudella alalla? Ohjelma avaa monia ovia erilaisiin junioritason IT-rooleihin kuin myös Service desk- ja IT-tuen tehtäviin.

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! IT-alan mahdollisuudet taipuvat kauttamme moneksi ja rooleja on tarjolla mm. IT-tuen, kyber- ja tietoturvan ja järjestelmätehtävien parissa kokemukseesi katsomatta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Vaikuta urasi suuntaan - Ohjelma pähkinänkuoressa

Kasva uuteen työhön nopeasti

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Cyber Security Academy RekryKoulutus on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Sarasen toteuttamista rekrytoivista koulutusohjelmista 80 % osallistujista työllistyy keskimäärin ohjelman päätteeksi uuteen rooliin. Edellisessä Cyber Security Academy toteutuksessa kaikki osallistujat työllistyivät ohjelman päätteeksi.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme IT-alan koulutusohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Tietoturva-asiantuntija
 • Kyberturva-asiantuntija
 • Pilvipalveluasiantuntija
 • Ohjelmistokehittäjä
 • SOC-analyytikko
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-projektipäällikkö
 • Lähi- tai käyttötuen roolit
 • Konsulttiroolit
 • Helpdesk-osaaja
 •  
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi.

Ohjelman aikana pääpaino on yhteistyöyrityksissä toteutettavassa työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Kyberturvallisuus
 • pilvipalvelujen perusteet
 • teknisen toimintaympäristön ja palvelimien hallinnan perusteet
 • M365 perusteet
 • tietoturvaprosessit
 • tietoturvauhkien, hyökkäyksien ja haavoittuvuuksien tunnistaminen
 • taktiikoiden ja toimintatapojen tunnistaminen
 • tietoturvatyökalujen hyödyntäminen
 • monitorointi ja analysointimenetelmät
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita IT-alan koulutuksistamme

Kahden vuoden työttömyysjakson aikana lähetin satakunta hakemusta ja kävin kymmenissä haastatteluissa, joista sain aina saman vastauksen: ”Vaikutat hyvältä tyypiltä, mutta työkokemusta puuttuu.” Tämä on hyvä systeemi, jossa saa hurjasti oikeaa työkokemusta kuuden kuukauden aikana. Se on todella korvaamatonta.

Lue tamperelaisen Henrin kokemukset täältä!

-Henri Korkeila, QA Engineer, Oscar Software

integration-api-academy-henri-korkeila-ohjelmistorobotiikka-testimonial
Rekrytoiva koulutusohjelma oli ammattimaisen hyvin toteutettu koulutusohjelma. Osallistujista pidettiin hyvä huoli ja koulutustarjonta oli niin monipuolinen, että jokainen varmasti sai omaan kiinnostuksensa kohteeseen jotain uutta opittavaa. Kouluttajat olivat kokeneita ja päteviä.

Tärkein hyöty itselle oli tietysti työllistyminen. Työssäoppimisjaksoilla työnantaja tutustui minuun ja minä työantajaan. Työsopimusta allekirjoittaessamme tiesimme jo kumpikin, mihin olimme sitoutumassa. Lisäksi pääsin laajentamaan ja ajanmukaistamaan omaa osaamistani ammatillisesti. Lue lisää!

-Kari Lepoaho, Järjestelmäasiantuntija, IT/Web ja BI-alustat, Tamro Oyj

testimonial-referenssi-kuvitus-1
Minulla ei ole mitään aiempaa IT-taustaa, mutta olin kiinnostunut oppimaan. Tässä työssä on paljon itsestä kiinni millä asenteella on mukana ja kuinka nopeasti oppii. Työssä on parasta ehdottomasti uuden oppimisen lisäksi se, kun onnistuu ja saa välittömän palautteen asiakkaalta.

- Laura Bäck, Service Desk Specialist, SD Academy alumni, Tietoevry

saranen-testimonial-hakijakokemus-1
Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Koulutuksen alussa kerrottiin, että tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutettavalla on työpaikka, ja tämä tavoite saavutettiin.

Lue Annin koko tarina täältä!

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

saranen-testimonial-hakijakokemus-2
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Mahdollisuuksia on mm.:

 • kyber- ja tietoturvan
 • pilvipalveluiden
 • ohjelmistokehityksen
 • helpdesk/Service Desk
 • järjestelmäasiantuntijan
 • IT-projektijohtamisen
 • IT-konsulttiroolien
 • sekä monien muiden IT-tehtävien parissa

Päivitämme alle avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

💡 Klikkaa plussista lisätietoja!

IGL-Technologies on vuonna 2010 perustettu tamperelainen ohjelmistoyritys. Päätuotteemme on eParking.fi-järjestelmä. eParking.fi on markkinoiden monipuolisin pysäköinnihallintajärjestelmä: järjestelmässä ylläpitäjä pystyy hallinnoimaan kohteesta riippuen asiakkaiden tietoja, tai loppukäyttäjä pääse tekemään pysäköinti- ja lataustolppavarauksia sekä käyttämään lataustolppaa etänä. 

Oletko kiinnostunut sähköautojen latausjärjestelmistä ja niihin liittyvästä tietoturvasta? Haluatko tehdä töitä ihmisten henkilökohtaisten tietojen suojelemiseksi? Saako tietoturvan kehittäminen sydämesi sykkimään?

Siinä tapauksessa saatat olla meidän tuleva tietoturvavastaava!

Sinun ei tarvitse olla valmis tietoturvaosaaja, mutta olisi hienoa, jos sinulla olisi

 • hieman pohjatietoa ohjelmoinnista
 • kiinnostusta tietoturvaa ja sen kehittämistä kohtaan
 • kiinnostusta sähköautojen latausjärjestelmiä kohtaan
 • motivaatiota oppia uutta ja kehittää tietoturvaprosesseja
 • asiakaspalveluhenkisyyttä
 • itseohjautuvuutta

Pystymme myös liittämään tulevaan työnkuvaasi eParking.fi-järjestelmän myyntityötä, jos koet kiinnostusta asiakastyötä kohtaan. Pääpaino tulee kuitenkin olemaan tietoturvavastaavan tehtävissä.

NSION is an innovator in the situational awareness, secure media, and data management market.  Our technology NSC3 improves the efficiency of mission-critical operations by streaming and storing live video from drones, phones, cars and other sources to command-and-control room to mobile devices on the field. NSC3 technology supports any camera, any platform and is functional in any network.

Useita rooleja ohjelmistotuotannossa, kehitys, testaus, qa, devops. Toivomme aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä, koulutuksen ja/tai aikaisempien töiden osalta.

Decens Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Liiketoimintamme on muuttunut vuosien varrella laite- ja projektitoimittajasta palvelutoimittajaksi. Tämän päivän palvelukonseptimme tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut palvelumallina. Decensin palvelut skaalautuvat kaiken kokoisten yritysten muuttuviin IT-tarpeisiin, laitteista kokonaisulkoistuksiin.

Palvelemme eri toimialojen yrityksiä ja julkista sektoria ympäri Suomen. Pääkonttorimme on Tampereella, muut toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Vaasassa.

Tier 2 -järjestelmäasiantuntijana päivittäiset tehtäväsi liittyvät palvelinten käyttöjärjestelmiin, sovelluksiin ja kapasiteettipalveluihin liittyviin muutoksiin ja häiriönhallintaan. Käsittelet Tier2-jonoon saapuvia tikettejä ja hoidat niihin liittyviä dokumentointitehtäviä. Lähitukitehtävät, kuten laitevaihdot sekä tietoteknisten ongelmien kartoitukset ja ratkaisut, Decensin yritysasiakkaiden tiloissa ovat myös osa työnkuvaasi. Tier 2 -järjestelmäasiantuntijana pääset myös tekemään tiivistä yhteistyötä muiden Decensin asiantuntijoiden kanssa. 

Elmo on noin sadan hengen, nopeasti kasvava yritysten ICT-palveluiden ulkoistuskumppani, joka haluaa uudistaa alaa. Me panostamme asiakaslähtöiseen toimintatapaan, asiakkaiden haasteiden ymmärtämiseen ja asiakkaiden kuunteluun. Palvelulupauksemme täydellisistä ICT-palveluista ei tarkoita vain laitteita, ohjelmistoja, konesaleja, pilvipalveluita ja Service Deskiä, vaan kokonaisvaltaista täydellisen hyvin hoidettua asiakaskokemusta.

Meidät erottaa muista ennen kaikkea asenne. Ja ihmiset, joiden kanssa on hyvä tehdä töitä. Jokaisella elmolaisella on paitsi asiantuntemusta myös päätösvaltaa. Toimintaamme ohjaavat arvomme yhteisöllisyys, itseohjautuvuus, innostus ja luottamus.

Tämä ala ei pysähdy, kuten emme mekään. Kasvaminen, kehittyminen, oman osaamispääoman kasvattaminen, omien rajojen laajentaminen ja itsensä ylittäminen ovat meille tärkeitä asioita arjen työskentelyn lomassa.

Meitä elmolaisia on jo 7 paikkakunnalla Suomessa, päätoimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Vantaalla. Toimipisteidemme lisäksi työskentelemme hybridimallilla etänä. Kasvun mahdollistamiseksi haemme joukkoomme säännöllisesti uusia asiantuntijoita. Voit olla alan konkari tai tulevaisuuden toivo – positiivinen asenne on elmolaisten tärkeimpiä ominaisuuksia, kaikki muu on opittavissa. 

Haemme tiimiimme nyt tietoturvasta kiinnostunutta järjestelmä-/pilvipalveluasiantuntijaa! Odotamme sinulta erityisesti itseohjautuvuutta, tiimityöskentelytaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Isona plussana näemme, jos sinulla on aiempaa kokemusta mm. Azure-, M365- ja Windows Server-ympäristöistä. Tulemme perehdyttämään sinut perusteellisesti tehtävääsi. Valmis osaaja sinun ei tarvitse olla – oikealla, toimeen tarttuvalla ja oppimisnälkäisellä asenteella pääset jo pitkälle!

TalentAdore is a Finnish, globally operating HR technology company on a mission to bring the human touch back to recruitment. Our AI-assisted recruitment software, TalentAdore Hire, removes bottlenecks in recruitment one by one. This frees up time to focus on the moments that matter and create an exceptional candidate experience. As a result, candidates feel heard and understood, and they act as your brand ambassadors.

Magic Cloud on pilvipalveluiden huippuasiantuntija. Olemme olemassa, jotta voimme olla onnellisesti pilvissä. Se tarkoittaa, että kehitämme jatkuvasti osaamistamme, autamme toisiamme ja meillä on kivaa yhdessä. Tavoitteenamme on kasvaa eurooppalaiseksi pilvipalveluiden huippuasiantuntijaksi. Tiedetään, että se on kova tavoite, mutta yhdessä uskomme sen olevan mahdollista 🚀
Pääset osaksi noin 20 hengen asiantuntijan työyhteisöä, jossa tunnet kaikki henkilökohtaisesti. Kulttuurimme on avoin ja keskusteleva eli jokaisella on mahdollisuuksia vaikuttaa, miten me Magic Cloudilla toimimme. 
Tutustu paremmin, mitä Magic Cloud tarjoaa sinulle tästä.

Intohimona teknologia? Haluatko kehittyä pilvi-infran asiantuntijaksi?
Haemme teknologiasta kiinnostunutta, oppimisnälkäistä uutta Junior pilvipalveluasiantuntijaa tiimiimme Tampereelle! Meillä pääset näköalapaikalle pilvipalveluiden kehityksessä ja kehittämään osaamistasi nopeasti kasvavassa pilvipalveluiden asiantuntijayrityksessä. 
Tavoitteemme on saada sinut tärkeäksi osaksi tiimiämme työskentelemään asiakasympäristöjen ja sisäisten kehitysprojektiemme parissa.

Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia ja koostuvat osaamisesi mukaan mm. palvelinten ylläpitotehtävistä, vianetsinnästä, asiakastuesta sekä työskentelystä muiden teknisten tukipalveluiden kanssa.

Tulet loistamaan Junior pilvipalveluasiantuntijana, kun omaat seuraavaa:

Meille on tärkeintä, että sinulla on halua oppia, kehittyä sekä ottaa vastuuta. Odotamme intohimoa ja osaamista ongelmanratkaisuun sekä vianetsintään. Toivomme, että sinulla olisi käsitystä ja kokemusta Windows-palvelinten ylläpidosta ja itseohjautuva työskentelyote.
Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tampereelta lähtöisin olevan IT-palveluyrityksen taustalta löytyy teknologian, liiketoiminnan ja käyttökokemuksen ammattilaisia, jotka halusivat vauhdittaa kotimaisten yritysten digitalisaatiota ja liiketoimintaa. Jaamme edelleen samat tavoitteet. Vuonna 2016 perustetulla Futuriotilla on toimipisteet Tampereella ja Espoossa sekä kotoisat etätyöpisteet ympäri Etelä-Suomea. Olemme yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä.
Toteutamme liiketoiminnan digitalisoinnin, tiedolla johtamisen ja modernin työympäristön ratkaisuja pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Liiketoimintalähtöisesti, ihmisten tarpeita kuunnellen. Ratkaisuissa käytämme Microsoftin pilvialustaa ja liiketoiminnan sovelluksia, joiden ominaisuudet ja kustannukset mukautuvat joustavasti pienistä yrityksistä suuriin.

Tiesitkö muuten, että yrityksemme nimi Futuriot (englanniksi fjuːtʃəˈraɪət ja suomeksi ihan kotoisasti fu-tu-ri-ot) tulee sanoista future ja riot. Se kuvaa muutosta ja sen vaatimaa ravistelua. Tehtävämme on auttaa sinuakin muuttumaan, sopivasti haastamalla.

Tehtäväsi sisältää asiakkaidemme liiketoiminnan digitalisointia tukevien Microsoft Azure -pilviratkaisujen määrittelyä, suunnittelua, konfigurointia, toteutusta ja hallintaa. Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat erilaiset datan siirron, varastoinnin ja hallinnan ratkaisut integroinneista tietovarastoihin. Tehtäväsi määräytyvät kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tukenasi ja työpareinasi ovat osaavat Microsoft Azure -asiantuntijamme.

Sinulla on kokemusta Microsoft Azure -pilvipalveluiden määrittelystä, suunnittelusta, konfiguroinnista ja hallinnasta. Muiden pilvipalveluiden tuntemuksesta on etua.
Arvostamme kokemusta ohjelmistokehityksestä, tietoliikenneverkoista, DevOps- ja IaC-työkaluista, järjestelmien automaatiosta, tietokannoista, tietoturvasta ja liiketoimintatiedon hallinnasta. Valmis osaaja sinun ei tarvitse olla – haemme henkilöä, jolla on nälkää oppia ja kehittyä. 

 • Tietoturva-asiantuntija
 • Kyberturva-asiantuntija
 • Pilvipalveluasiantuntija
 • Ohjelmistokehittäjä
 • SOC-analyytikko
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-projektipäällikkö
 • Lähi- tai käyttötuen roolit
 • Konsulttiroolit
 • Helpdesk-osaaja

Hakuohjeet

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Cyber Security Academy RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 711096

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Samalla vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintojen edetessä.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 12.12.2022-15.1.2023

Koulutuksen ajankohta: 15.2-14.8.2023

Infotilaisuus: Ohjelmasta järjestetään TE-live -infotilaisuus tiistaina 10.1. klo 11. Tule tapaamaan koulutuksen järjestäjiä sekä rekrytoivia yrityksiä. Liven aikana voit myös esittää sinua askarruttavia kysymyksiä. Linkki tapahtumaan: https://te-live.fi/lahetykset/AoLlQs3gz

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää n. 27 päivää asiantuntijakoulutusta sekä käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. Koulutusten opetuskielenä on suomi. Koulutukset järjestetään etätoteutuksena.
 
Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 
 • Kyberturvallisuus
 • pilvipalvelujen perusteet
 • teknisen toimintaympäristön ja palvelimien hallinnan perusteet
 • M365 perusteet
 • tietoturvaprosessit
 • tietoturvauhkien, hyökkäyksien ja haavoittuvuuksien tunnistaminen
 • taktiikoiden ja toimintatapojen tunnistaminen
 • tietoturvatyökalujen hyödyntäminen
 • monitorointi ja analysointimenetelmät

TE-liven tallenne

Missasitko 10.1. järjestetyn TE-live infotilaisuuden? Katso tallenne alta tai TE-liven sivuilla osoitteessa https://te-live.fi/lahetykset/AoLlQs3gz

Mukana lähetyksessä oli yksi ohjelman kumppaniyrityksistä, IGL-Technologies Oy:n edustaja Alexander Ivaine, sekä Sarasen puolelta ohjelman projektipäällikkö Emilia Kokkila.

 

Briefly in English

Are you looking for new ways to utilize your skills in IT tasks, or are you perhaps considering a career change? Are problem-solving tasks fuel for your mind and do you want to work in the heart of a growing industry while growing your expertise at the same time? We are looking for up-and-coming and experienced IT professionals from Pirkanmaa region to grow into a new role through recruitment training program!

The recruitment of new Talent takes place through the Cyber Security Academy recruitment training program, which offers a unique opportunity to start work in an expert role through expert training that supports your new tasks.

Through the six-month long program, you can head on, for example, the following tasks:

 • Helpdesk expert roles
 • Service desk roles
 • Data security/Cybersecurity expert roles
 • SOC Analyst
 • System expert roles
 • IT Project Manager roles
 • IT support roles
 • Consultant roles

There are total of 12 open positions in the program to various partnering companies locating in Pirkanmaa area. The contents of the tasks vary by company, and you can tell all recruiting companies about your background and skills conveniently through one profile.

The program is organized in close cooperation with Saranen, ELY-keskus, TE-palvelut and the recruiting companies. The recruitment training program is targeted for unemployed jobseekers, or people facing the prospect of unemployment.

The program schedule is 15.2.-14.3.2023. During the program, the main focus (about 70 %) is on learning about your new role, in a cooperative company - in practical tasks and real projects.

The expert training (about 30 % - implemented remotely) contains high-quality specialty training for the following subjects:

 • Cybersecurity
 • Cloud platforms
 • Technical operating environment
 • Basics of M365
 • Cyber security processes
 • Identifying security threats, attacks and vulnerabilities
 • Utilization of information security tools

The trainings will be in Finnish.

How to apply?

1. Fill in the application for TE-palvelut (training number 711096)

For more information on applying and benefits during training, contact Training Advice on 0295 020702.

2. Also fill in your skills profile to Saranen's recruitment system

In the competency profile, it is important to carefully present your background, goals and aspirations for the tasks you want through the program.

Applications are already processed during the application period. Applying early for the training might increase your chances of being selected. The application period ends on 21.11.2022.

Information about recruiting programs and financial benefits paid during the training is available by phone on 0295 020 702 Mon-Fri from 9 am to 4.15 pm or at www.facebook.com/koulutusneuvonta or on the website https://www.te-palvelut.fi/nain-asioit-kanssamme/ te services / telephone services / telephone training counseling with chat service Mon-Fri 9-16.

Saranen’s contact information: Taru Kaaja, Project Specialist. You can reach Taru by e-mail (taru.kaaja@saranen.fi) or by phone (044 460 2272).

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.