DigiTalent Akatemia

DigiTalent Akatemia

DigiTalent Akatemia tarjoaa työmahdollisuuksia IT-osaajille

Etsitkö uutta työtä Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen tai Kainuun alueelta? Oletko hakemassa valmistumisen jälkeen oman alan töitä tai oletko jo kokenut asiantuntija, joka haluaa syventää osaamistaan uusissa teknologioissa? Haluatko huipputason koulutuksen osaamisalueille, joille on kysyntää? DigiTalent Akatemia rekrytointiohjelma yhdistää teknologiakoulutuksen uuteen työpaikkaan IT-alan ja nyt myös digimarkkinoinnin tehtävissä.

Ajantasainen osaaminen on tärkein valttisi työmarkkinoilla

Ajantasainen osaaminen on tärkein valttisi työmarkkinoilla ja siihen kannattaa panostaa. Useat IT-alan yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että kokeneita asiantuntijoita DigiTalent Akatemia -koulutusohjelman kautta. Yritykset ovat sitoutuneita osaamisesi kehittämiseen ja heidän tavoitteenaan on kouluttaa ja rekrytoida uusia osaajia.

Lue hakuohjeet ja täytä hakemus »

Panosta osaamisesi kehittämiseen

Koulutusohjelman ajan työskentelet yhteistyöyrityksesi käytännön tehtävissä ja asiantuntijakoulutuksen avulla voit esimerkiksi päivittää tai syventää nykyistä osaamistasi tai täydentää sitä uudella teknologisella osa-alueella. Kun taustaasi ja kiinnostuksen kohteisiisi soveltuva yrityspaikka on löytynyt, solmitaan sinun, yhteistyöyrityksen ja Saranen Consultingin välille 3-6 kuukauden mittainen koulutussopimus, ja laaditaan myös osaamistasi parhaiten tukeva koulutuskokonaisuus.

Asiantuntijakoulutus valitaan Sovelton, Tieturin, Onsight Helsingin, Wakarun ja Wistec Trainingin kurssitarjonnasta yhdessä yhteistyöyrityksen kanssa. Henkilökohtaisesti räätälöitävä kokonaisuus antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhteistyöyrityksen tehtävien vaatimusten mukaisesti. Koulutuspäiviä sisältyy koulutusohjelmaan 2 pv/kk.

Työssäoppiminen + koulutus = Uusi työpaikka

Rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on vakituisen työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille ohjelman päätyttyä ja saamasi asiantuntijakoulutus tukee tätä tavoitetta. Ohjelman ajaksi solmitaan koulutussopimus. DigiTalent Akatemia -koulutusohjelman päätteeksi noin 85 % koulutettavista on saanut työpaikan yhteistyöyrityksestä.

Voit aloittaa rekrytoivassa koulutusohjelmassa heti, kun sinulle sopiva yritys ja tehtävä ovat löytyneet. Halutessasi voit etsiä myös yrityspaikan itse.

DigiTalent Akatemia on työvoimakoulutus, joka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen ja Kainuun ELY-keskusten, TE-palvelujen sekä yhteistyöyritysten kanssa.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.