SC Career Campus - työnhaun valmennus

Valmennusta, koulutusta ja tukea uuden työn hakuun.

Kohti uutta uraa

SC Career Campus valmentaa ja kouluttaa asiakasyritystemme mukaan kutsumia työntekijöitä sekä Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien hakijoita.

Järjestämme myös kaikille avoimia webinaareja ja tilaisuuksia oman osaamisen kehittämiseen.

SC Career Campuksen toiminnassa kiteytyy Sarasen työllistämisen, rekrytoinnin, osaamisen uudistamisen ja valmennuksen ydin.

  • Career Campuksemme yksilö-, ryhmä- ja verkkovalmennuksissa tapaat kokeneet uravalmentajamme.
  • Webinaareihin ja virtuaalivalmennuksiin voit osallistua mistä ja milloin vain.
  • Career Campuksen tapahtumissa tapaat muita työnhakijoita sekä verkostoidut suoraan yritysten rekrytoijien kanssa. 

Valmennuksissamme osallistujat saavat modernit työkalut tulokselliseen työnhakuun, oppivat tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja kertomaan niistä työtä hakiessa. Rekrytointitapahtumissamme motivoituneet työnhakijat ja rekrytoivat työnantajat kohtaavat.

Valmentajamme ja aktiviteettimme saavat jatkuvasti huippupalautteita. Uuden urapolun ovat löytäneet jo tuhannet työnhakijat!

 

Saranen_3060_400x400_v001

Löydä uusi työ nopeasti

Haluamme auttaa sinua löytämään urapolkusi uuden suunnan ja työpaikan. Kauttamme osaajat ja työnantajat löytävät toisensa tehokkaasti. Rekrytoinnin tukena hyödynnämme laajaa yritysverkostoamme ja eri rekrytoitumisen muotoja.

Meillä olet osa yhteisöä

Työnhaku voi tuntua yksinäiseltä puuhalta. Vertaisten kanssa verkoistoituessasi ja valmentajasi tuella huomaat, että haasteiden käsittely yhdessä vie ne mittakaavaan, eivätkä vastoinkäymiset pääse kasvamaan etenemisesteeksi mielessäsi.

Työnhakutaidot nykypäivään

SC Career Campuksen tarjoamia  työnhaun valmennuksia, koulutuksia, tapahtumia ja verkkopalveluja kehitetään jatkuvasti vastaamaan työmarkkinoiden kysyntää. Tarjollasi on aina tuoreinta tietoa työnhaun menetelmistä ja työmarkkinasta. 

SC Career Campus lukuina

5000+

asiakasta vuodessa

80%

käyttäjistä on työllistynyt uusille urille

4,7/5

yksilövalmennuksen palautekeskiarvo

4,8/5

palautteiden keskiarvo

Career Campuksella olin osa yhteisöä, jota normaalisti olen töissä. Työpaikka löytyi noin kahdessa kuukaudessa, ja opin valtavasti siitä, mitä työnhaku tänä päivänä on.

- Paula Lyytinen

Parasta Campuksessa on, että neuvoa kysyessä sai niin perusteellista ja henkilökohtaista apua. Campus-päivystäjät katsovat vieressä ja käyttävät todella aikaa ongelmasi ratkaisuun.

- Marko Järvinen

Uravalmentajani oli erinomainen! CV:ni saatiin myyväksi ja hyvin jäsennellyksi ja hän oli aina tarvittaessa käytettävissä apuna ja tukena. Hän neuvoi minua LinkedInin rakentamisessa ja sitä kautta sain myös paljon yhteydenottoja työnantajilta. Hän oli tukena kun valmistauduin työhaastatteluun ja antoi vinkit psykologiseen testiin. Oli aina ilo tavata, jutella puhelimessa sekä keskustella viestien välityksellä. Suuri Kiitos!

- SC Career Campuksen asiakas

Omin neuvoin nykyinen työllistymiseni olisi varmaan ollut nihkeämpää. Ihmettelen, etteivät kaikki yrityksestämme pois joutuneet ole käyttäneet teidän palvelujanne hyödykseen - työnhaku on muuttunut kovin tässä vuosikymmenten kuluessa!

- SC Career Campuksen asiakas

0/0
saranen-demo-box-2

SC Career Campus pähkinänkuoressa

Tästä voit ladata itsellesi esitteen Career Campuksen sinulle tarjoamista työllistymispalveluista.

Lataa esite

ES_tyonhakijoille_500x500

Tapaa valmentajiamme!

Pelasin ammattilaisjääkiekkoa urani ensimmäiset 15 vuotta. Ammattilaisurheilun kautta olen oppinut paineen alla toimimisen sekä päivittäisen työnteon merkityksen tavoitteeseen pääsemiseksi. Erityisosaamistani ovat tavoitteiden asettaminen sekä valmennettavieni motivointi.

- Pekka Saarenheimo

Yritysten muutos- ja sopeuttamistilanteissa olen valmentanut niin yksilöitä kuin ryhmiäkin uuden uratavoitteen saavuttamisessa. Lisäksi olen auttanut useita esimiehiä muutoksen läpiviennissä.

- Pia Väresmaa

Valmentajana koen, että tärkein tehtäväni on auttaa asiakkaitani kartoittamaan omaa osaamistaan ja valjastamaan osaaminen oikeanlaiseen käyttöön työnhaussa.

- Pirkko Saloranta

Valmennustyössäni hyödynnän ymmärrystäni työmarkkinan mahdollisuuksista, muutoksesta sekä sen asettamista vaatimuksista yksilön ammatillisten kehittämistarpeiden, sekä muutoskyvykkyyden näkökulmasta.

- Sami korhonen

Valmennustyössä on upea mahdollisuus auttaa yrityksiä ja ihmisiä kasvamaan ja onnistumaan. Pitkän ja monipuolisen työurani ja myyntikokemuksen pohjalta osaan asettua toisten ihmisten asemaan ja ymmärrän asiakasyritysten prioriteetit.

- Jarkko Sipilä

Ratkaisukeskeisenä valmentajana tehtäväni on auttaa asiakasta löytämään oma polkunsa, olla asiakkaan tukena työttömyyden vuoristoradalla. Asiakas päättää aina itse oman suuntaansa ja tehtäväni on tukea ja antaa tietoa.

- Pia Koukkula

Minulla on vankka kokemus projektipäällikön roolissa monenlaisissa HR:n muutosprojekteissa. Minulla on myös vahvaa osaamista soveltuvuusarvioista, suorahauista sekä rekrytoinneista. Olen ratkaisukeskeinen valmentaja, jonka valmennustyyli lähtee yksilön vahvuuksista sekä motivaatiosta.

- Saara Campbell

0/0
Pekka_Saarenheimo_640x640
Pia_Varesmaa_640x640
Pirkko_Saloranta_640x640_-1
Sami_Korhonen_640x640-1
Jarkko_640x640
Pia-Koukkula-640x640
Saara_Campbell_640x640-1