DigiTalous Akatemia

DigiTalous Akatemia

Rekrytoimme ja koulutamme 12 modernin talous- ja palkkahallinnon tulevaisuuden osaajaa Itä-Suomessa – investoi uraasi!

Haku on auki nyt, hae heti mukaan!

Näetkö itsesi tulevaisuudessa digitaalisen talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtävässä Mikkelissä, Pieksämäellä, Lappeenrannassa, Kotkassa, Kouvolassa, Joensuussa tai Kuopiossa? Näiden kaupunkien ja lähikuntien yrityksissä tarvitaan nyt uusia ennakkoluulottomia ja konsultatiivisia sähköisen taloushallinnon tekijöitä!

Taloushallinto digitalisoituu vauhdilla, prosessit virtaviivaistuvat uusien teknologioiden myötä ja taloushallinnon merkitys osana menestyvää liiketoimintaa kasvaa entisestään. Sinun on nyt mahdollista päästä kehittämään yritysten liiketoimintaprosesseja sähköisten työkalujen kautta! Järjestämme DigiTalous Akatemian yhdessä Helsingin seudun- ja Kymenlaakson kauppakamarien kanssa. Asiantuntijakoulutus tuodaan omalle kotipaikkakunnalle laadukkaan striimauksen ja KoulutusOnlinen kautta.

Tarjolla kiinnostavia asiantuntijatehtäviä

DigiTalous Akatamia tarjoaa sinulle mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen asiantuntijakoulutuksessa sekä urakehitykseen talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon alalla esim. seuraavissa tehtävissä:

  • Asiakaslähtöinen kirjanpitäjä
  • Palkka-asiantuntija
  • Henkilöstöasiantuntija
  • Reskontranhoitaja
  • Talous- ja toimistoassistentti
  • Controller
  • Taloushallinnon sovelluskonsultti
  • Talous- ja palkkahallinnon järjestelmätuki
  • Myynnillinen talousosaaja

Yli 300 osaajaa rekrytoitu DigiTalous Akatemian kautta – oletko sinä seuraava?

Tämän rekrytoivan koulutusohjelman avulla yhteistyökumppaniyrityksemme kasvattavat ja rekrytoivat uusia työntekijöitä talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon työtehtäviin. Rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Autamme sinua löytämään sopivan yrityksen ja mielenkiintoisen työtehtävän omalta kotipaikkakunnaltasi. Pääset heti mukaan rekrytoivan yrityksen käytännön projekteihin ja työtehtäviesi ohessa osallistut alan huippuasiantuntijoiden pitämään asiantuntijakoulutukseen.

DigiTalous Akatemia käynnistyy 13.11.2019 ja kestää kuusi kuukautta sisältäen työskentelyn yrityksessä sekä noin 22 korkeatasoista asiantuntijakoulutuspäivää laadukkaiden striimausten ja KoulutusOnlinen kautta. Tarjoamme halutessanne sinulle ja yhteistyöyritykselle muutamien opetuspäivien osalta myös lähiopetusmahdollisuuden, jolloin yritys maksaa matkakulut lähiopetuspäiviin. Koulutus tarjoaa kattavan tietopaketin sähköistyvän talous- ja palkkahallinnon maailmaan. Koulutuksen aihealueita ovat mm. kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen, HR- ja työsuhdeasiat, palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset, liiketoiminnan tukeminen sisäisellä laskennalla sekä taloushallinnon ammattilaisena toimiminen työn murroksessa.

DigiTalous Akatemiassa asiantuntijakoulutus yhdistettynä käytännön tekemiseen luo vahvan pohjan koko tulevalle työurallesi!

Tätä toivomme sinulta

Yrityksille tärkeintä on asenteesi ja motivaatiosi kehittyä. Voit olla vastavalmistunut ja innokas näyttämään osaamisesi työelämässä tai sinulla voi olla jo aiempaa työkokemusta joko talous- ja palkkahallinnosta tai esimerkiksi kaupan-, pankki-, vakuutus- tai IT-alalta. Sinulla voi olla soveltuva kaupallisen, teknisen tai IT-alan koulutus (esim. merkonomi, tradenomi, KTM, DI). Kaikissa tehtävissä edellytetään suomen kielen taitoa sekä yleisten toimistosovellusten tuntemusta. Jos sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä intoa ja draivia päästä eteenpäin urallasi, olet juuri oikea henkilö kehittymään yhteistyöyrityksissämme uusiin taloushallinnon tehtäviin!

DigiTalous Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Ohjelman toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting ja työhallinto. Voit hakea mukaan, jos olet vastavalmistunut talous- ja palkkahallinnon tai muun soveltuvan kaupallisen/teknisen alan koulutuksesta tai sinulla on soveltuvaa työkokemusta ja olet parhaillaan työttömänä tai työttömyysuhan alla. Myös TE-toimiston asiakkuutesi tulee olla voimassa.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

YHTEISTYÖSSÄ

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.