DigiTalous Akatemia

DigiTalous Akatemia

Tarjolla motivoituneita sähköisen talous- ja palkkahallinnon osaajia Turussa, Oulussa ja pk-seudulla

Kuuluuko syksyn tai loppuvuoden suunnitelmiin uuden innokkaan tekijän rekrytointi? Onko oikean asenteen omaavia työntekijöitä haastava löytää? Tulisiko uusi, ajantasaisella osaamisella varustettu käsipari tarpeeseen?

Suuren suosion saavuttanut DigiTalous Akatemia -ohjelma käynnistyy uudistuneena lokakuussa 2018!

Iloksemme pääsemme starttaamaan sähköisen talous- ja palkkahallinnon koulutusohjelman useilla paikkakunnilla! DigiTalous Akatemia on 5-6 kuukauden mittainen rekrytoiva koulutusohjelma. Aiemmin eTalousPro-nimellä järjestetystä ohjelmasta jo lähes 300 uutta tekijää on rekrytoitu sähköisen talous- ja palkkahallinnon erilaisiin tehtäviin valtakunnallisesti.

Valitsemanne henkilö työskentelee yrityksessänne käytännön työtehtävissä koulutusohjelman ajan, ja saa ohessa n. 20 päivän mittaisen korkeatasoisen asiantuntijakoulutuksen eri sähköisen talous- ja palkkahallinnon teemoista. Koulutuksen aikana työnantajalle ei vielä synny palkanmaksuvelvoitetta, sillä valitun henkilön kanssa solmitaan ensin koulutussopimus.

Koulutusohjelman kautta voi löytää motivoituneen osaajan ja rekrytointiväylänä se on riskittömämpi ja kustannuksiltaankin maltillinen vaihtoehto. Huolehdimme teille potentiaalisten kandidaattien esivalinnasta, ja yhdessä voimme löytää sopivimman osaajan tarpeisiinne. Yrityksenne tekee aina lopullisen valinnan ja sitoudutte ohjelmaan vasta siinä vaiheessa, kun sopiva osaaja on löytynyt!

Skrollaa alas ja kerro rekrytarpeestanne lyhyellä lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa.

Miksi rekrytointi DigiTalous Akatemian kautta kannattaa?

 1. Säästätte aikaa: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut kandidaatit. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.
 2. Riskitön ja taloudellinen ratkaisu: Rekrytoiva koulutusohjelma on riskittömämpi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto rekrytointiin. Valitun henkilön ja yrityksen välille solmitaan ohjelman ajaksi koulutussopimus.
 3. Kaivattu lisäresurssi ajantasaisella osaamisella: Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana ja osallistuu siinä ohessa asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen
 4. Ohjelman päätteeksi sitoutunut ja motivoitunut valmis osaaja: Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmin mielin ja ilman lisäkustannuksia. DigiTalous Akatemia on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen ja sitouttaa sopiva henkilö tehtäviin jo ohjelman aikana.

Oulu

 • Haussa 20 osaajaa
 • Tehtäviä tarjolla mm. HR- ja taloushallintoassistenteille
 • Vahva painotus verkko-opiskelussa
 • Haku auki 30.9. asti

Turku

 • 12 paikkaa auki talous- ja palkkahallinnon tehtävissä
 • Haku auki 17.9. asti

Pk-seutu

 • Tarjolla 25 paikkaa
 • Yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamari
 • Haussa mm. sovellustukihenkilöitä, controllereita ja talousassistentteja
 • Haku auki 1.10. asti


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.