DigiTalous Akatemia

DigiTalous Akatemia

Motivoituneita modernin taloushallinnon osaajia pääkaupunkiseudulle ja Kaakkois-Suomeen

Kuuluuko syksyn tai loppuvuoden suunnitelmiin uuden, motivoituneen työntekijän rekrytointi? Onko oikean asenteen omaavia tekijöitä haastava löytää? Tulisiko uusi, ajantasaisella osaamisella varustettu käsipari tarpeeseen?

Taloushallinto muuttuu nyt nopeasti digitalisaation ja asiakaslähtöisten palveluiden kehittämisen myötä. Digitaalinen taloushallinto mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman, reaaliaikaisen ja tehokkaan asioiden hoidon sekä ydinliiketoimintaan keskittymisen.

Skrollaa alas ja kerro rekrytarpeestanne lyhyellä lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa.

Korkeatasoinen asiantuntijakoulutus yhteistyössä Helsingin seudun ja Kymen kauppakamarien kanssa

DigiTalous Akatemia toteutetaan yhdessä Helsingin seudun ja Kymen kauppakamarien kanssa. Korkeatasoisen koulutuksen takaa kauppakamarin eturivin asiantuntijat sekä ajankohtaiset teemat. Koulutus sisältää kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen sertifioidut ajokorttikokeet, joiden avulla uusi osaaja voi todentaa osaamisensa. Lisäksi koulutuksen teemoja ovat palkkahallinto, sisäinen laskenta sekä digitaaliset ja älykkäät taloushallinnon ratkaisut. Digitaalisen taloushallinnon parissa syvennytään mm. tekoälyyn ja ohjelmistorobotiikkaan taloushallinnon prosessien kehittämisen näkökulmasta.

Mikä on DigiTalous Akatemia?

DigiTalous Akatemia on kuuden kuukauden rekrytoiva koulutusohjelma, jossa yhdistyy osaamisen kehittäminen ja uusien osaajien rekrytointi. Jo yli 300 uutta sähköisen talous- ja palkkahallinnon osaajaa on rekrytoitu kauttamme erilaisiin asiantuntijarooleihin valtakunnallisesti.

Valitsemanne henkilö työskentelee yrityksessänne käytännön työtehtävissä koulutusohjelman ajan, ja saa työn ohessa noin kahdenkymmenen päivän mittaisen korkeatasoisen asiantuntijakoulutuksen modernin taloushallinnon teemoista. Ohjelma on toimiva väylä esimerkiksi kirjanpitäjän, controllerin, palkka-asiantuntijan tai järjestelmä-/sovellusasiantuntijan rekrytointiin.

Koulutusohjelman kautta voi löytää motivoituneen osaajan ja rekrytointiväylänä se on riskittömämpi ja kustannuksiltaankin maltillinen vaihtoehto. Koulutuksen aikana työnantajalle ei vielä synny palkanmaksuvelvoitetta, sillä valitun henkilön kanssa solmitaan ensin koulutussopimus. Huolehdimme teille potentiaalisten kandidaattien esivalinnasta, ja yhdessä voimme löytää sopivimman osaajan tarpeisiinne. Yrityksenne tekee aina lopullisen valinnan ja sitoudutte ohjelmaan vasta siinä vaiheessa, kun sopiva osaaja on löytynyt!

Miksi rekrytointi DigiTalous Akatemian kautta kannattaa?

  • Säästätte aikaa: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut kandidaatit. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.
  • Riskitön ja taloudellinen ratkaisu: Rekrytoiva koulutusohjelma on riskittömämpi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto rekrytointiin. Valitun henkilön ja yrityksen välille solmitaan ohjelman ajaksi koulutussopimus.
  • Kaivattu lisäresurssi ajantasaisella osaamisella: Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana ja osallistuu siinä ohessa asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen
  • Ohjelman päätteeksi sitoutunut ja motivoitunut valmis osaaja: Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmin mielin ja ilman lisäkustannuksia. DigiTalous Akatemia on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen ja sitouttaa sopiva henkilö tehtäviin jo ohjelman aikana.

Lue tästä, miten DigiTalous Akatemia on aiemmin onnistunut rekrytoinneissa!


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.