Kaikki ohjelmat

eCommercePro - Pohjois-Savo

Suuntaa asiantuntijaksi ja vie taitosi omannäköisiin digimarkkinoinnin tehtäviin

Tähtäimessä digimarkkinointitehtävät? Suuntaa kauttamme kohti näköistäsi urahuippua!

Herättääkö digimarkkinointi, verkkokaupan mahdollisuudet tai luovat sisällöt sinussa kiinnostusta? Etsitkö keinoja uuden uran aloittamiseen tai väylää nostaa nykyistä osaamistasi seuraavalle tasolle uusien työtehtävien merkeissä? Hakemalla kauttamme digimarkkinoinnin tehtäviin saat mahdollisuuden tähdätä kohti näköistäsi urahuippua, taustastasi riippumatta.

Digimarkkinointi taipuu kauttamme moneen ja voit suunnata uusiin tehtäviin olitpa ensimmäistä oman alan työpaikkaa tavoitteleva tulevaisuuden osaaja, uusia uramahdollisuuksia pohtiva alanvaihtaja tai jo aiempaa kokemusta omaava tekijä. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa.

Avoimia paikkoja on useita ja roolit ovat luonteeltaan erilaisia ja eritasoisia – tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden Pohjois-Savon alueen yhteistyöyrityksiemme joukosta taustastasi riippumatta. Kerro siis mikä sinua eniten innostaa ja millaisissa tehtävissä näkisit itsesi seuraavaksi!

 

Uusia mahdollisuuksia on laajasti digimarkkinoinnin ja verkkosivujen, sisältömarkkinoinnin, myynnin, markkinoinnin analytiikan ja suunnittelutehtävien parissa.

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu Pohjois-Savon eCommercePro RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sauman aloittaa työ digimarkkinoinnin asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi ohjelman aikana!

Ohjelmasta järjestettiin TE-live -infotilaisuus 20.4. – katso liven tallenne sivun lopusta!

RekryKoulutuksen kautta pääset vaikuttamaan aktiivisesti urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi - lue ohjelman kokonaisuudesta lisää tästä.

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi yhden profiilin kautta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

EcommercePro on osa Grow with Google -ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Google Suomen kanssa. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Ota yhteyttä

laura-hovi-saranen

Laura Hovi

Project Specialist
laura.hovi@saranen.fi
040 673 6381

Heräsikö sinulle kysyttävää koulutusohjelmasta tai sen sisällöstä? Ota yhteyttä - autamme ja vastaamme mielellämme!

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Tässä muutama esimerkki vaihtoehdoista:

Sisältömarkkinointi

SoMe

Onko sinulla vainu toimivalle sisällölle? Kiinnostaako some tai vaikkapa hakukonemarkkinointi? Vie ideasi ajatuksesta käytäntöön ja suuntaa näköisiisi suunnittelutehtäviin.

Digimarkkinointi ja verkkosivut

Verkkokauppa

Auta panoksellasi järkeistämään digimarkkinointia mm. optimoinnin, nettisivujen kehityksen ja markkinoinnin työkalujen voimin. 

 

Myynti & Markkinointi

Yleinen markkinointi

Oletko asiakaspalveluhenkinen tyyppi? Kiinnostaako tehtävät, joissa pääset hyödyntämään digimarkkinoinnin laajaa työkalupakkia? Tai löytyykö sinulta myynnillinen puoli? 

 

Markkinoinnin analytiikka

Yleinen markkinointi

Innostaako markkinoinnin analytiikka? Onko mututuntuma sinulle vieras käsite? Anna itsellesi tilaisuus loistaa datan ja analyysien parissa!

Tässä muutama esimerkki tarjoamistamme mahdollisuuksista. Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Digimarkkinointi taipuu kauttamme moneksi ja rooleja on niin luovien, teknisten kuin kaupallisten tehtävien parissa, kokemukseen katsomatta 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

 

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

eCommercePro on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen, Google Suomen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit markkinointia taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme markkinoinnin asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Content Specialist
 • Verkkokaupan asiantuntija
 • Markkinointipäällikkö
 • Growth Hacker
 • Sales & Marketing Coordinator
 • Online Sales Manager
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä sekä pääset suorittamaan digimarkkinoinnin sertifikaatteja ja muita tehtäviä. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi. Koulutus sisältää n. 25  päivää asiantuntijakoulutusta, joista osa on itsenäistä opiskelua. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digimarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat sinulle erittäin tutuksi.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Digitaalinen markkinointi ja myynti B2B ja B2C -ympäristöissä
 • Digimarkkinoinnin ja myynnin automaatio (Hubspot)
 • Hakukonemarkkinointi (SEM) ja -optimointi (SEO)
 • Google Ads
 • Some-markkinointi
 • Sisältö- ja sähköpostimarkkinointi
 • Verkkokaupan ja -sivujen konseptointi ja strategiat
 • Verkkokauppa-alustat
 • Konversio-optimointi, raportointi
 • Kasvu verkkokauppaympäristössä ja globaalit asiakkaat
 • Markkinoinnin lainsäädäntö ja GDPR
 • Palvelumuotoilu, käyttäjäkokemus

Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. 

Hakuprosessi aikana luotu Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. Pääset siis yhdellä hakemuksella hakemaan useampaan eri paikkaan.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Minut otettiin hyvin vastaan WDS:llä. Kaikki sujui hyvin ja sujahdin hyvin mukaan työympäristöön. Aina saa vetää työkaveria hihasta ja pyytää päästä mukaan uuteen juttuun, jos jokin kiinnostaa.
 

 

-Camilla Tauro, Digital Content Specialist, Markkinointitoimisto WDS

CamillaTauro01-kuva
Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.

Lue Johanneksen koko tarina tästä!

 

-Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

ecommercepro-referenssikuva-johannes
eCommercePro oli juuri sitä, mitä tarvitsin opiskeluista työelämään siirtyessäni. Koulutusohjelman sisällöt ja työnkuvani yhteistyöyrityksessä tukivat hyvin toisiaan, ja pääsin soveltamaan lähes kaikkia oppejani saman tien myös käytännössä.
Lue Camillan koko tarina tästä!

-Camilla Jääskeläinen, SEO/SEM Specialist, Vilkas Group

hakijan-referenssi-kuvitus
Olen tyytyväinen, että lähdin mukaan koulutusohjelmaan. Nyt olen allekirjoittanut työsopimuksen ja koulutusohjelma päättyy pian. Olen hyvillä mielin – löysin mukavan firman työnantajaksi!
 
Lue Lindan koko tarina tästä!

-Linda Ahoniemi, E-commerce Specialist, Hobby Hall

ecommercepro-referenssikuva
0 / 0

Avoimet roolit

Uusia osaajia etsivät mm.

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Oddy Digital on digitaalisen markkinoinnin mestari. Autamme asiakkaitamme olemaan saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin. Tuotamme kokonaisvaltaisia digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan ratkaisuja valtakunnallisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin tarjoten palveluja digitaalisesta markkinoinnista, verkkoanalytiikasta, sisältö- ja materiaalituotannosta erilaisiin suunnittelu- ja koulutuskokonaisuuksiin. 

Haussa oleva roolimme tarjoaa hienon mahdollisuuden kasvaa digispesialistiksi mainonnan hallinnan työkalujen parissa. Haluamme löytää fiksuun ja vallattoman luovaan porukkaamme omatoimisen ongelmanratkaisijan, jolla on taitoa löytää tietoa ja hyödyntää sitä työssään. Arvostamme pitkäjänteistä ja järjestelmällistä työtapaa, jonka ansiosta saat vietyä aloittamasi asiat ja projektit loppuun saakka. Meillä pärjää, jos on asenne kohdillaan, tulee ihmisten kanssa toimeen ja on valmis oppimaan uutta. Olisiko sinussa riittävä ripaus Oddya kehittymään innostavien digiprojektien parissa alan rautaiseksi ammattilaiseksi? Ota siitä selvää ja hae mukaan koulutukseen! 

Mainostoimisto Taiga luo näyttäviä ja asiakkaidensa näköisiä verkkosivuja ja -kauppoja sekä tarjoaa digimarkkinoinnin ja graafisen suunnittelun palveluja yrityksille ympäri Suomen. Olemme kuopiolainen, nuori ja innovatiivinen yritys, joka pystyy loihtimaan yrityksille kaiken visuaalisen materiaalin yritysilmeestä markkinointikampanjoihin. 

Etsimme nyt visuaalisella silmällä varustettua ja ihmisläheistä työkaveria, jonka työpöydällä voisi olla mm. verkkosivujen rakentamista sekä graafisen ja visuaalisen suunnittelun tehtäviä. Vahvan visuaalisen osaamisen lisäksi arvostamme innokasta ja reipasta työotetta, jolla saa asioita tapahtumaan. Haluamme myös ehdottomasti kuulla lisää, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta brändi- tai palvelumuotoilun parista. Olisitko sinä seuraava luovien ratkaisujen rakentajamme? 

Ahooy Creative on itsenäinen luova toimisto, joka rakentaa parempaa liiketoimintaa rakentamalla parempia brändejä. Tiiviiseen työyhteisöömme kuuluu noin 40 ihmistä ja yleisfiilis on kuin mulletti – bisnes edellä, mutta vähän hauskanpitoa perään. Meillä ihminen saa olla juuri oma itsensä, täällä töihin saa tulla hupparissa, kesämekossa tai vaikkapa pyhäpuvussa. Pääasia kuitenkin on, että teemme aina määrätietoisesti ja ammattitaidolla töitä asiakkaidemme menestyksen eteen. 

Nyt haemme osaksi kolmehenkistä digitiimiämme digimarkkinoinnista innostunutta henkilöä. Etsimme henkilöä, jolla on vahva motivaatio ja halu kehittyä digimarkkinoinnin asiantuntijaksi rautaisten ammattilaistemme tukemana. Meillä pääset muun muassa kehittämään ja ylläpitämään olemassa olevien asiakkaidemme digimarkkinointia, tekemään Google Ads -mainontaa, suunnittelemaan erilaisia kampanjoita ja hyödyntämään analytiikkaa mainonnan tukena osana ainutlaatuista työyhteisöämme. 

 

Mikäli työyhteisö ja työnkuva kuulostavat yhtä hyvältä kuin tuore kahvi tuoksuu, ja ottaisit enemmän kuin mielelläsi edellä mainitut teemat haltuun, hae mukaan ohjelmaan – kuulemme sinusta enemmän kuin mielellämme lisää!  

&Creative on luova brändi- ja muotoilustudio, joka luo asiakkailleen uusia onnistumisia brändisuunnittelun, visuaalisen viestinnän, palvelumuotoilun ja selkeän opastuksen kautta. Graafisen suunnittelun keinoin herätämme asiakkaidemme viestit monipuolisten kuvitusten ja animaatioiden kautta eloon. Palvelumuotoilukonseptin avulla rakennamme ensiluokkaisia asiakaskokemuksia käyttäjälähtöisesti konsultoinnin, tuotteistuksen ja testauksen kautta. 

Etsimme nyt tehokkaaseen ydintiimiimme myynnillistä markkinointiosaajaa, joka avaisi palvelumuotoilun ja brändisuunnittelun mahdollisuuksia potentiaalisille B2B-kohdeasiakkaille. Toivomme, että sinulta löytyisi jo aiempaa kokemusta B2B-myynnin parista ja halua hyödyntää tätä osaamista työssäsi jatkossakin. Koulutuksen kautta tarjoamme sinulle mahdollisuuden markkinoinnillisen ammattitaidon syventämiseen, jonka avulla pääset menestymään työssäsi ja opit tekemään myyntiä myös monikanavaisesti ajan hengen mukaan. Älä epäröi hakea, vaikkei sinulla olisikaan aiempaa toimialakohtaista kokemusta brändisuunnittelusta tai palvelumuotoilusta – me opetamme sinulle kaiken tarvittavan! 

BLC Turva on turva-alan suunnannäyttäjä, joka tarjoaa turva-,lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja Suomessa. BLC Turva palvelee yli 480 ammattilaisen voimin 19 paikkakunnalla Suomessa. BLC Turva kuuluu kotimaiseen BLC-konserniin, jonka liikevaihto on n. 95 milj € ja yhtiön kotipaikkakunta on Savonlinna. BLC-konsernin omistaa Savonlinnan BLC-Osuuskunta. 

Etsimme joukkoomme nyt oma-aloitteista verkkokaupan kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä osaksi digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tiimiämme.Roolissasi pääset mukaan uuden verkkokauppamme suunnitteluun, kehittämiseen, integraatioihin sekä ylläpitoon. Toivoisimme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta verkkokaupan tehtävien parista sekä varastonhallintajärjestelmistä, erityisestiMicrosoft Business Centralin tuntemuksesta on hyötyä tehtävässäsi. Myös muu verkkokauppaliiketoiminnan tuntemus sekä digimarkkinointiosaaminen auttavat sinua tehtävässäsi. Tässä roolissa pääset kasvattamaan verkkokauppaosaamistasi uudelle tasolle, tekemään töitä itsenäisesti osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten turvallisuusalan tuotteiden ja palveluiden parissa.

Oddy Tech on reilu ja empaattinen kumppani liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen digitalisointiin. Intohimonamme on löytää keinoja tehostaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Meidän käsissämme taittuu räätälöidyt ratkaisut aina nettisivu-, verkkokauppa-, mobiilisovellustoteutuksista integraatioihin ja liiketoimintalähtöisiin konsultoinnin palveluihin.

Koska teemme työtämme täydellä sydämellä, toivomme että myös sinä webkehittäjänä suhtautuisit omaan tekemiseesi intohimolla ja todella pitäisit siitä mitä teet. Meillä tekeminen on hyvin itseohjautuvaa ja arvostamme uskallusta kokeilla, tehdä ja erehtyäkin. Hakemassamme roolissa front end -teknologioiden tuntemus katsotaan eduksi ja aiemmasta Wordpress-kokemuksestakaan ei ole haittaa. Sillä, mitä osaat nyt, ei kuitenkaan ole yhtä suurta merkitystä kuin sillä mitä haluat oppia tulevaisuudessa – tarjoamme sinulle eväät ammatillisen webkehittäjän urallesi!

Kenelle koulutus on suunnattu?

Digimarkkinointi taipuu moneksi ja voit suunnata kauttamme uuteen rooliin hyvin monenlaisella taustalla! Olitpa siis uraasi aloittava tekijä, digimarkkinoinnin tai -myynnin tehtävissä jo enemmän painiskellut osaaja tai alanvaihtoa pohtiva tulevaisuuden asiantuntija, koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden nousta näköisiisi työtehtäviin.

Hakijana suurimpia valttejasi ovat:

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi digimarkkinoinnin parissa – tämä on kaikista tärkein piirteesi!
 • Et vierasta uusia innovaatioita ja testailet mielelläsi uusia ideoita myös käytännössä
 • Pidät dataa ja tietoon pohjautuvaa ajattelua suuressa arvossa, olipa tähtäimessäsi luovempi, teknisempi tai kaupallisempi rooli

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Hakuohjeet

Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea eCommercePro - Grow with Google -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutusnumero: 706396

Täytä Sarasen osaamisprofiili

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 11.4. - 2.5.2022

Koulutuksen ajankohta: koulutus alkaa 6.6.2022

EcommercePro RekryKoulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus yhteistyöyrityksen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Ohjelman sisältö:

Ohjelma sisältää noin 25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 95 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutuspäivät järjestetään suomeksi.

Koulutuksen aikana syvennytään mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Digitaalinen markkinointi ja myynti B2B ja B2C -ympäristöissä
 • Digimarkkinoinnin ja myynnin automaatio (Hubspot)
 • Hakukonemarkkinointi (SEM) ja -optimointi (SEO)
 • Google Ads
 • Some-markkinointi
 • Sisältö- ja sähköpostimarkkinointi
 • Verkkokaupan ja -sivujen konseptointi ja strategiat
 • Verkkokauppa-alustat
 • Konversio-optimointi, raportointi
 • Kasvu verkkokauppaympäristössä ja globaalit asiakkaat
 • Markkinoinnin lainsäädäntö ja GDPR
 • Palvelumuotoilu, käyttäjäkokemus

TE-liven tallenne

Katso alta 20.4. järjestetyn TE-liven tallenne!

 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.