Näin haet

Näin haet

Näin haet

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan mukaan eCommercePro-ohjelmaan! Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä haastattelu- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana. Mitä aiemmin tiedämme sinusta, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on löytää juuri sinulle sopiva yhteistyöyritys.

Valitse alla, miltä alueelta haet ensisijaisesti paikkaa ja klikkaa auki tarkemmat hakuohjeet sinun alueesi osalta. Hakuaika päättyy 25.2.2019. Pirkanmaan haku käynnistyy pian.

Tavoitteenamme on auttaa motivoituneita, kehittymiskykyisiä hakijoita ja rekrytoivia yrityksiä löytämään toisensa. Etsimme hakijoiden taustaa ja mielenkiintoa vastaavia työtehtäviä mukana olevista yrityksistä ja yrityksille motivoituneiden hakijoiden joukosta sopivia tekijöitä. Rekrytointitilanteissa hyvä, oppimishaluinen asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä verkkokaupan digimarkkinoinnin asiantuntijaksi ovat usein tärkeimmät valintakriteerit.

Hakemuksen jätettyäsi selvitämme sopivuutesi eCommercePro-ohjelmaan ja etsimme sinulle sopivaa yhteistyöyritystä. Paikat koulutusohjelmassa täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.  Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuprosessin edetessä.

Kenelle eCommercePro on tarkoitettu?

Voidaksesi aloittaa rekrytoivassa koulutusohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija, työttömyysuhan alaisena, koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä tai valmistumassa opinnoistasi viimeistään ohjelman alkaessa 21.3.2019. Koulutusjakson ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi verotonta kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja kumppaniyrityksesi kanssa 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen – ohjelman ensisijaisena tavoitteena on työllistyminen kumppaniyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Saranen Consultingin, Googlen, Ohjelmisto- & e-business ry:n, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Hae mukaan nyt, haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana:

Uusimaa | Pirkanmaa (haku käynnistyy pian)

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.