Kokemuksia ohjelmasta

Kokemuksia ohjelmasta

Urakehitys nopeampaan vauhtiin koulutuksen myötä

”eCommercePro oli juuri sitä, mitä tarvitsin opiskeluista työelämään siirtyessäni. Koulutusohjelman sisällöt ja työnkuvani yhteistyöyrityksessä tukivat hyvin toisiaan, ja pääsin soveltamaan lähes kaikkia oppejani saman tien myös käytännössä.

Koulutustaustani on kielitieteiden ja viestinnän puolelta, ja aiempi osaamiseni yhdistyikin sulavasti eCommercePron oppeihin ja yhteistyöyrityksen tarpeisiin. Oli hienoa saada myös lisää teknistä käytännön osaamista. Puolivuotisen koulutusohjelman aikana tuntui helpottavalta tietää, että vaikka en ohjelman kautta työllistyisikään, ei sen parissa vietetty aika ole mennyt hukkaan vaan itseni ja osaamiseni kehittämiseen.

Ohjelman avulla sain nopeasti ja tehokkaasti osaamistani täydentävää koulutusta ja uskon kehittyväni urallani nyt nopeammin kuin jos olisin hypännyt töihin kylmiltään. Koulutus on mainio tapa liukua työelämään opintojen päätyttyä mutta myös hieno mahdollisuus etsiä uralleen uusia tuulia.

Suosittelen eCommerceProta kaikille, jotka haluavat päivittää ja laajentaa osaamistaan ja joita aihe kiinnostaa.”

Camilla Jääskeläinen

SEO/SEM Specialist
Vilkas Group

Kullanarvoinen koulutus

”Keväällä 2018 alkanut eCommercePro-koulutus oli itselleni kullanarvoinen! Monipuolinen koulutussisältö antaa kattavan kuvan markkinoiden tilasta, mutta samalla myös porautuu pienimpiin yksityiskohtiin ja antaa rautaisannoksen verkkokaupan toimintaan/digimarkkinointiin tarvittavia taitoja.

Työskentelyn ohella relevanttien aiheiden opiskelussa myös korostui se, miten hyödyllistä on yhdistää teorian ja käytännön toimet aivan uusien asioiden oppimisessa. Joskus kouluttajilta pääsi kysymään tiukkoja kysymyksiä, joita oli työssä tullut vastaan ja toisaalla taas itse loistamaan eksperttinä toimistolla, jos joku aihe oli juuri käyty läpi koulutuksen kautta.

Toisten ohella oppimisessa oli myös välillä arvaamattomia hyötyjä, kuten se, että eri alojen yritysten työntekijöiden puolesta eri aihealueista tuli aivan uudenlaisia näkökulmia esiin. Ja luonnollisesti oppimismotivaatio nousee näkyvästi, kun puolen vuoden aikana ryhmän siteet tiivistyvät ja löytyy se yhteinen sävel, joka tekee lähitapaamisista mukavia jo pelkästään kuulumisten takia. Ja samassa veneessä kulkeneista saa roppakaupalla uusia kontakteja verkostoon, jatkoa ajatellen.

Kaiken kaikkiaan, jos voisin ajassa taaksepäin matkustaa, käskisin nuorempaa itseäni laittamaan hakemuksen sisään koulutukseen välittömästi, kun tilanne sen sallii. Tästä ei opiskelun ja työelämän yhteen nitominen enää parane! Ja kaiken lisäksi parhaimmillaan tämä matka ei pääty tähän, vaan avaa oven uuteen yritykseen ja työuralle mahtavien työkavereiden siivittämänä! Huippukamaa!”

Marko Myller

Junior Digital Planner
Redland

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.