Kaikki ohjelmat

Etteplan AWS Akatemia

Kasva pilvipalveluasiantuntijaksi Etteplanille asiantuntijakoulutuksen kautta

Toteuta itseäsi ohjelmistoalalla ja kasva uuteen työhön AWS Akatemiasta

Kiinnostaako sinua ohjelmistokehitys, pilvipalvelut ja monipuoliset koodausprojektit? Hakemalla uusiin töihin Etteplan AWS Akatemian kautta saat mahdollisuuden kasvattaa ohjelmisto-osaamistasi, sekä suunnata itsesi näköisiin asiantuntijatehtäviin. Avoimia paikkoja on yhteensä 10 ja roolit ovat luonteeltaan erilaisia ja eritasoisia. Mahdollisuuksia on siis moneksi ja tehtäviä on tarjolla niin kokeneemmille tekijöille, kuin myös alalle tuoreina astuville tulevaisuuden osaajille.

Nyt, jos joskus, on koodareille kunnolla tilausta. Lue lisää, hae mukaan pian ja tee urasuunnitelmistasi totta Etteplanilla!

 

Rakenna uraasi toivomaasi suuntaan

Etteplan on globaali monien mahdollisuuksien yhtiö, joka muuttaa maailmaa innovatiivisella suunnittelulla ja monitieteellisellä ajattelulla, olipa kyse sitten robotiikasta, pilvipalveluista, IoT:sta tai vaikkapa teollisuuden älyllistämisestä. Yhtiö kasvaa vauhdilla poikkeuksellisten aikojenkin keskellä ja uudet kehitysprojektit tarvitsevat parikseen uusia tekijöitä.

Tämän vuoksi etsimmekin nyt toteutettavan Etteplan AWS Akatemia -RekryKoulutuksen kautta uusia osaajia kasvamaan ohjelmistokehityksen, pilviteknologioiden ja pilvipalvelujen kehittämisen työtehtäviin Etteplanin Tampereen, pääkaupunkiseudun ja Jyväskylän toimipisteisiin. Meille merkitsee eniten halusi oppia uutta, rohkeutesi kokeilla uusia ratkaisuja ja kykysi tarttua projekteihin positiivisella asenteella. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kasvamaan uuteen tehtävääsi!

AWS Akatemia -RekryKoulutuksen kautta pääset vaikuttamaan urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi – lue ohjelman kokonaisuudesta lisää tästä.

 

Uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhdistävä AWS Akatemia tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Taustasi voi olla monenlainen – me arvostamme erilaisuutta, joten tule meille sellaisena kuin olet!

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Ohjelma järjestetään yhteistyössä Etteplanin, koulutusjärjestäjä Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Tutustu alta lisää mahdollisuuksiin, hae mukaan pian ja kerro meille, mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa!

Ota yhteyttä

katri-pajarinen-640x640-2

Katri Pajarinen

Project Specialist
katri.pajarinen@saranen.fi
040 849 3962

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön!

AWS-osaajan tehtävissä suurimpia valttejasi ovat:

Ratkaisukeskeinen työotteesi

ratkaisukeskeisyys-etteplan-icon-1

Lähestyt tehtäviä analyyttisella ja ratkaisukeskeisellä otteella. Saat energiaa ongelmanratkaisutehtävistä ja jaat mielelläsi onnistumisia ja oppeja tiimiläistesi kanssa.

Halu kehittää osaamistasi

oppiminen-kasvu-etteplan-icon-1

Meille merkitsee eniten halusi oppia uutta, rohkeutesi kokeilla uusia ratkaisuja ja kykysi tarttua projekteihin positiivisella asenteella. Me autamme ohjelman aikana sinut kasvamaan uuteen rooliisi, olitpa kokeneempi tai junnumpi tekijä.

Sytyt koodauksesta

koodaus-etteplan-icon-1

Sytyt koodauksesta ja siitä, miten ideat saadaan vietyä ajatuksesta käytäntöön. Etsimme monenlaista osaamista, eikä taustasi tarvitse olla tiettyyn kieleen tai tekkiin sidottua - meille koodaus merkitsee ennen kaikkea oikeanlaista asennetta.

Kiinnostuksesi pilviteknologioihin

icon-pilviteknologiat-etteplan-1

Haluat syventää ohjelmistoalan osaamistasi ja viedä taitosi pilviteknologioiden pariin. Sinun ei siis tarvitse olla valmis AWS-velho. Arvostamme kiinnostustasi ja osaamistasi eri alustoilta, olipa kyseessä esimerkiksi AWS, Azure tai vaikkapa Google Cloud.

Mikä sinua koodauksessa kiehtoo? Kerro siitä meille! Koodi taipuu AWS:n kautta moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Taustasi voi olla monenlainen, sillä etsimme tuleviin projekteihimme tekijöitä eri tehtäviin. Tavoitteemme on löytää sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutusohjelma pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. Etteplan AWS Akatemia yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin kätevällä tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan nyt ja tulevaisuudessa. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut Etteplanille 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä Etteplanin, Sarasen, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa. Ohjelman koulutuksen järjestämisestä ja hakuprosessin esihaastatteluista vastaa Saranen. Ohjelma on osallistujille maksuton.

etteplan-tyosopimus-icon
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit koodia ja uraasi taivuttaa? Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi osaaja.

Avoimia paikkoja on yhteensä 10 ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden taustan ja mielenkiinnon mukaisesti. Me arvostamme erilaisuutta, joten tule meille sellaisena kuin olet!

Ohjelman kautta voit suunnata esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Pilvikehittäjä
 • AWS-asiantuntija
 • DevOps-asiantuntija
 • Projektipäällikkö
etteplan-useita-rooleja-icon
Hanki alan tuoreimmat tiedot ja taidot

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Tietopohjaista koulutusta on yhteensä 25 päivää.

Koulutus on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät toteutetaan vallitsevan koronaohjeistuksen ja -tilanteen mukaan joko etäopetuksena, lähiopetuksena, tai näiden yhdistelmänä.

Ohjelman aikana pääset syventämään asiantuntijuuttasi mm. seuraavien aihealueiden parissa:

 • AWS PaaS services
 • Amazon S3
 • AWS Serverless, AWS lambda
 • AWS Database, Amazon Dynamo, SQL
 • AWS IoT Edge Computing
 • Data Machine learning as a part of AWS PaaS & IoT
 • Kubernetes/Docker
 • DevOps, CI/CD
etteplan-uusia-taitoja
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Etteplanille, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. Sinun ei tarvitse hakea avoimiin rooleihin erikseen, vaan pääset keskustelemaan ja sparrailemaan avoimista mahdollisuuksista hakuprosessin aikana Sarasen asiantuntijoiden kanssa. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

saranen-tyonhaun-agenttina

Osallistujatarinoita RekryKoulutuksista

Rekrytoiva koulutusohjelma oli ehdottomasti hyödyllinen urani kannalta. Koulutusohjelma antoi varmuutta omaan tekemiseen ja antoi varmasti työnantajallekin selkeyttä, millaisia työtehtäviä olen pätevä tekemään. Etteplanilla pääsee myös vaikuttamaan siihen, minkä tyyppisiä tehtäviä haluaa tehdä ja sen vuoksi tekemäni työtehtävät ovat minulle mieleisiä. Viihdyn täällä todella hyvin.
 
Lue Jounin koko uratarina täältä!

-Jouni Laitinen, Test Engineer, Etteplan

jouni-laitinen-etteplan
Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

mimmit-koodaa-saranen-1
Rekrytoiva koulutusohjelma oli ammattimaisen hyvin toteutettu koulutusohjelma. Osallistujista pidettiin hyvä huoli ja koulutustarjonta oli niin monipuolinen, että jokainen varmasti sai omaan kiinnostuksensa kohteeseen jotain uutta opittavaa. Kouluttajat olivat kokeneita ja päteviä.

Tärkein hyöty itselle oli tietysti työllistyminen. Työssäoppimisjaksoilla työnantaja tutustui minuun ja minä työantajaan. Työsopimusta allekirjoittaessamme tiesimme jo kumpikin, mihin olimme sitoutumassa. Lisäksi pääsin laajentamaan ja ajanmukaistamaan omaa osaamistani ammatillisesti. Lue lisää!

-Kari Lepoaho, Järjestelmäasiantuntija, IT/Web ja BI-alustat, Tamro Oyj

saranen-testimonial-hakijakokemus-1
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita. Lue koko juttu täältä!

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

code-academy-saranen
0 / 0

Avoimet roolit

Etsimme yhteensä 10 uutta tekijää kasvamaan erilaisiin ohjelmistokehityksen, pilviteknologioiden ja pilvipalveluiden kehittämisen työtehtäviin Tampereen, pääkaupunkiseudun ja Jyväskylän toimipisteisiin. Rooleja on useita ja eritasoisia ja pääset vielä hakuprosessin aikana sparrailemaan, minkälaisiin tehtäviin haluaisit suunnata. Lähettämällä hakemuksen et siis sulje ovia miltään positiolta!

AWS Academyn kautta voit suunnata esimerkiksi seuraaviin rooleihin:

Ohjelmistosuunnittelijan työ Etteplanilla sisältää monipuolisia työtehtäviä kuten sovellusten koodausta ja suunnittelua sekä API-rajapintojen, mikropalvelujen ja dataputkien kehittämistä ja ylläpitoa pilviympäristöissä. Työtehtäviin voi lisäksi kuulua ohjelmiston elinkaaren suunnittelua, sekä DevOpsiin liittyviä tehtäviä. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus työskennellä osana kokenutta tiimiä eri teknologioilla.

Pilviasiantuntijana Etteplanilla pääset keskeiseen rooliin, jossa ideoit, suunnittelet ja toteutat asiakkaillemme pilviratkaisuja. Tässä tehtävässä suunnittelet ja toteutat AWS:ssä pyöriviä palveluita, sekä osallistut niiden ylläpitoon ja kehitykseen. Tehtävään sisältyy olennaisena osana myös ohjelmistokehitys eri teknologioilla.

DEVOPS-asiantuntija automatisoi esimerkiksi ohjelmistokehitysprosessia automaatiotyökalujen avulla. Työskentelet muun muassa koodikäännösten ja testiympäristön toimitusten automaation sekä automaatiotestauksen parissa.

Projektipäällikkönä tehtävänäsi on hallita ja johtaa erilaisia projekteja. Pidät monet langat käsissäsi seuraamalla muun muassa projektien etenemistä ja kustannuksia. Työskentelet ja kommunikoit kiinteästi asiakkaiden, myynnin, oman tiimisi sekä mahdollisten alihankkijoiden kanssa.

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Etteplan AWS Akatemia -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti!

Koulutusnumero: 701431

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Etteplanille  - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Esivalinnat ja haastattelut aloitetaan heti haun startattua!

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Etteplan yrityksenä

Etteplan on yli 3 400 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Uskomme, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta. Meillä on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja sovellamme uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, tekninen dokumentointi sekä ohjelmisto- ja sulautetut järjestelmät. Henkilöstömme asiantuntemus ja palvelutuotteemme kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.

Meillä on yli 70 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa, Tanskassa ja Kiinassa, joten toimintamme on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimimme tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Lue lisää Etteplanista osoitteessa www.etteplan.fi.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika päättyy: 21.9.2021

Koulutuksen ajankohta: 2.11. - 2.5.2022 (sisältää 5 pvä lomajakson)

Info: torstaina 9.9. klo 13 online. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Etteplan AWS Academy -RekryKoulutus on työvoimakoulutus, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen kautta Etteplanilla. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu 20–25 päivää tietopuolista opetusta. 

Ohjelman koulutusteemoina ovat mm.:

 • AWS PaaS services
 • Amazon S3
 • AWS Serverless, AWS lambda
 • AWS Database, Amazon Dynamo, SQL
 • AWS IoT Edge Computing
 • Data Machine learning as a part of AWS PaaS & IoT
 • Kubernetes/Docker
 • DevOps, CI/CD

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat myös TE-palveluiden koulutusneuvonnasta puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9.00-16.15 numerosta 0295 020 702. Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

Infotilaisuuden tallenne

Katso alta 9.9. ja 14.9. järjestettyjen hakijainfotilaisuuksien tallenteet (n. 30 min). Molemmissa infotilaisuuksissa mukana etteplanilaisia sekä koulutuksen järjestäjät Saraselta. Infoissa kuulet mm. lisää rekrytoivasta koulutusohjelmasta, koulutussisällöistä, työtehtävistä ja ohjelmaan hakemisesta.

 

9.9. Sarasen Facebook-livetilaisuus:
 
14.9. TE-Live

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.