Kaikki ohjelmat

Marketing & Analytics Academy – Grow with Google

Nouse uudelle uralle markkinoinnin pariin!

Markkinoinnista paukut irti datan avulla – hae uusiin töihin ja toteuta itseäsi digimarkkinoinnin parissa

***hakuaika päättynyt******

Herättääkö markkinointi sinussa kipinöitä? Oletko kiinnostunut digimarkkinoinnista, data-analytiikasta, tekoälystä, verkkosivuista tai uusista sisällöistä? Hae kauttamme markkinoinnin osaajaksi ja aloita uusi työ tehtävissä, missä innovointi ei jää pelkästään puheen tasolle! 

Dataan ja analytiikkaan pohjautuvan markkinoinnin merkitys on yhä suuremmassa arvossa nyt, kun markkinat ja uudet teknologiat muuttavat jatkuvasti muotoaan. Nykyaikainen markkinoija pohjaakin mainonnan, verkkosivusisällön sekä yleisen sisällöntuotannon dataan analysoiden sitä säännöllisesti.  Dataohjautuvista nykyaikaisista digimarkkinoinnin osaajista onkin huutava kysyntä.

Useat pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen yritykset etsivät Marketing & Analytics Academy rekrytoivan koulutusohjelman kautta riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät viemään ideat käytäntöön ja kehittämään liiketoimintaa dataan pohjautuvan digimarkkinoinnin voimin. Oletko sinä etsimämme tekijä? 

 

Ota yhteyttä

Emilia Ryynänen_kuva-1

Emilia Ropponen

Training Manager
emilia.ropponen@saranen.fi
044 460 2340

Heräsikö sinulle kysyttävää koulutusohjelmasta tai sen sisällöstä? Ota yhteyttä - autamme mielellämme!

Emilian soittoajat ovat 
maanantaisin 14-15
perjantaisin 14-15

Tutustu täältä usein kysyttyihin kysymyksiin! 

Monenlaisia uramahdollisuuksia digimarkkinoinnin parissa

Digitaalinen markkinointi

Yleinen markkinointi

Ota digimarkkinointia sarvista kiinni ja syvennä osaamistasi mm. markkinointisuunnittelun, strategioiden, optimoinnin ja kampanjoiden parissa. 

Data- ja web-analytiikka

Analytics-data

Kiinnostaako data-anlytiikka? Löydä datasta oikeat tiedonjyvät ja hyödynnä taitojasi digimarkkinoinnissa!

Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi

SoMe

Kiinnostaako erilaiset media-alustat ja niiden tehokas hyödyntäminen? Onko sinulla vainu toimivalle digisisällölle?

Automaatiot & data

SEO-SEM

Kiehtooko sinua mm. markkinoinnin automaatiot tai kenties ohjelmallinen ostaminen? Pyöritä datan rattaat oikeaan suuntaan!

Minkälaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Digimarkkinointi ja analytiikka taipuu kauttamme moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

 

Marketing & Analytics Academy on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osa Grow with Google -ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Google Suomen kanssa.

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 4,5 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. Marketing & Analytics Academy yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 4,5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi.  Jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen, Google Suomen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit markkinointia taivuttaa? Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme markkinoinnin asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Web Analyst
 • Data Scientist
 • Growth Hacker
 • Marketing Coordinator / Manager
 • Digital Planner
 • Paid Social Specialist
 • Content Specialist / Coordinator
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä sekä pääset suorittamaan digimarkkinoinnin sertifikaatteja ja muita tehtäviä. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi. Koulutus sisältää 16 lähiopetuspäivää Espoon Otaniemessä. Lähiopetuksen lisäksi ohjelma sisältää itseopiskelua ja työnantajien arvostamien sertifikaattien suorittamista.

Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digimarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat sinulle erittäin tutuksi.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Fundamentals of Digital Marketing & cerfication
 • Google Analytics & Data Studio
 • Google Analytics certification
 • Google Data studio certification
 • Kasvumarkkinointi & markkinoinnin automaatio
 • Google Ads & measurement certification
 • Tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa ja markkinoinnin analytiikassa
 • Tietoturva ja GDPR
 • Modernit työelämän taidot: resilienssi ja uuden oppiminen, oman uran johtaminen ja työsopimusneuvottelut, konsultatiiviset vuorovaikutustaidot
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. Pääset siis yhdellä hakemuksella hakemaan useampaan eri paikkaan.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Mielestäni koulutuksen sisältö tuki uutta työtä erinomaisesti, sillä opiskelin samoja asioita, mitä tein arjessa työpaikalla. Sain myös tilaisuuden perehtyä alan ajankohtaisiin aiheisiin, kuten erilaisiin digimarkkinoinnin ohjelmistoihin. Asiantuntevat kouluttajat tarjosivat meille aina uusinta tietoa, ja he osoittivat vilpitöntä halua auttaa meitä oppimaan.
 
Lue Mirjan koko uratarina tästä. 

-Mirja Hänninen, markkinointiassistentti

Mirja-Hänninen-some-refe
Minulle oli silmiä avaavaa tajuta esimerkiksi se, kuinka iso vaikutus erilaisilla työkaluilla on ja mitä kaikkea niillä voi tehdä. Ennen koulutusta en ollut ajatellut, kuinka suuri markkinoinnin maailma on. Suosittelen rekrytoivaa koulutusta kaikille, jotka haluavat vaihtaa alaa tai kehittää itseään

-Miikka Wakkola, Digital Marketing Specialist, Markkinointitoimisto WSD

miikka-wakkola-photoby-jp-kankkunen
Työllistyin Sarasen koulutusohjelman kautta juuri haluamalleni alalle, johon ilman koulutusohjelmaa minun olisi ollut mahdoton työllistyä. Koulutusohjelman aikana käytännön tekemistä pääsi harjoittelemaan rauhassa osaavien ihmisten seurassa. Koulutuspäivistä taas sai paljon ideoita erilaisten työkalujen käyttöön ja osaa näistä itselleni uusista työkaluista hyödynnän edelleen päivittäisessä työssäni. Markkinoinnin ala kehittyy nopeasti ja paljon oli ehtinyt jo muutosta tapahtua muutamassa vuodessa valmistumiseni jälkeen. Koulutuspäivistä saikin hyvin päivitystä omaan osaamiseen.

- Nelli Kamunen-Sinokki, Digital Marketing Specialist / Project Manager, Oddy Digital / Oddy Tech

henkilokuva_500x500px_Nelli
Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.

Lue Johanneksen koko tarina tästä!

-Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

ecommercepro-referenssikuva-johannes
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Brandkind
Brandkind on keskisuuri luova toimisto Helsingin Vallilassa, asiakkaina johtavia globaaleja teknologia- ja teollisuusyrityksiä ja työkenttänä maailmanlaajuiset markkinat.
 
Digital Marketing Coordinator
Tule mukaan tekemään muutosta kansainvälisessä B2B-markkinoinnissa ja luomaan uusia mahdollisuuksia niin itsellesi, yrityksellemme kuin asiakasyhteistyötahoillemmekin. Tarjoamme luotetun luovan toimiston näköalapaikan ja mahdollisuudet kehittyä ammattilaisten kanssa.
Cruzbroker
Olemme teknologian eturintamassa, kun kyse on tietotekniikasta, tulostuksesta ja esitystekniikasta. Tarjoamme paitsi erityisosaamista B2B-sektorille, myös huolto- ja asennuspalveluja yksityisasiakkaille. Käännämme asiantuntemuksemme voitoksi asiakasyrityksillemme ja autamme yksityisasiakkaita saavuttamaan häiriöttömän teknisen kokemuksen. Kun haluatte kilpailla tehokkaasti nykymarkkinoilla tai yksinkertaisesti varmistaa, että kotitekniikkanne toimii saumattomasti, olemme valmiina viemään teidät seuraavalle tasolle.
Olemme teknologian eturintamassa, kun kyse on tietotekniikasta, tulostuksesta ja esitystekniikasta. Tarjoamme paitsi erityisosaamista B2B-sektorille, myös huolto- ja asennuspalveluja yksityisasiakkaille. Käännämme asiantuntemuksemme voitoksi asiakasyrityksillemme ja autamme yksityisasiakkaita saavuttamaan häiriöttömän teknisen kokemuksen. Kun haluatte kilpailla tehokkaasti nykymarkkinoilla tai yksinkertaisesti varmistaa, että kotitekniikkanne toimii saumattomasti, olemme valmiina viemään teidät seuraavalle tasolle.
 
Digital Marketing & eCom Specialist
Oletko intohimoinen digitaalisen markkinoinnin tuleva ammattilainen, jolla on jo ehkä kokemusta sekä verkkomainonnasta että sosiaalisen median hallinnasta? Onko sinulla näkemystä siitä, kuinka viedä verkkokauppaa seuraavalle tasolle? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!
 
Tehtävänkuva:
 • Suunnitella ja toteuttaa verkkomainontakampanjoita eri alustoilla (Google Ads, Facebook Ads jne.)
 • Hallinnoida ja kehittää yrityksemme sosiaalisen median strategiaa ja kanavia
 • Vastata verkkokauppamme jatkuvasta kehittämisestä ja optimoinnista
 • Analysoida kampanjoiden ja verkkokaupan suorituskykyä ja tehdä parannusehdotuksia
 • Työskennellä yhdessä tiimin ja yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaaksesi saumattoman ja tehokkaan toiminnan
 
Odotamme sinulta:
 • Jonkinlaista ymmärrystä verkkomainonnasta ja sosiaalisen median strategiasta
 • Ymmärrystä verkkokaupan kehittämiseen liittyvistä työkaluista ja parhaista käytänteistä
 • Erinomaisia analysointitaitoja ja kykyä tehdä dataan pohjautuvia päätöksiä
 • Itsenäistä ja proaktiivista työotetta
 • Kykyä työskennellä tiimissä ja kommunikoida selkeästi ja tehokkaasti
 
Tarjoamme:
 • Mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaamistasi digitaalisen markkinoinnin alalla
 • Innostavan ja dynaamisen työympäristön
 
Arho Foods
Arho Foods Oy on suomalainen perheyritys, jonka toiminnan kulmakiviä ovat laadukkaat elintarvikkeet ja rohkea uudistuminen. Vahvoilla tuotebrändeillämme on vakaa asema suomalaisissa kotikeittiöissä ja ravintoloissa, ja kehitämme ja laajennamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti. Herkullisiin brändeihimme kuuluu mm. Myrttisen kurkut, Memmas Knossos, Raikastamo ja uusimpana Crazy Chicken.
 
Marketing Assistant 
Markkinoinnin assistenttina osallistut herkullisten brändiemme markkinoinnin kehittämiseen pääasiassa some-alustoilla ja erilaisissa keskusliikkeiden kanssa toteutettavissa kampanjoissa. Olethan aktiivinen ja oma-aloitteinen somenatiivi ja haluat olla mukana luomassa innostavaa sisältöä erilaisten elintarvikkeiden parissa. Pääset myös olemaan mukana verkkokaupan ylläpidossa ja hallinnassa.
 
Etsimme pieneen mutta tehokkaaseen tiimiimme yrittäjähenkistä osaajaa, joka on asiakaspalveluhenkinen ja idearikas.
 
Plussaa on kokemus elintarvikealan parista tai ainakin siitä, että rakastat ruokaa!
 
Ebike Brothers Oy
Ebike Brothers Oy on vauhdikkaassa kasvussa oleva Suomen johtava sähköpolkupyöräilyn erikoisliikeketju, jonka tavoitteena on kasvaa Suomen suurimmaksi pyöräalan toimijaksi, tarjoten asiakkaille loistavaa palvelua ja todella laadukkaita tuotteita. 
 
Ecommerce Specialist
Olet etsimämme henkilö, mikäli seuraavat kriteerit täyttyvät:
- Olet idearikas.
- Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn
- Sinulla on halu oppia jatkuvasti uutta ja olet valmis kehittymään.
Musti ja Mirri
Tervetuloa Mustilaumaan! Olemme Pohjoismaiden johtava lemmikkitarvikeketju, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Missiomme on tehdä lemmikkien ja lemmikkivanhempien elämästä hauskempaa, turvallisempaa ja vaivattomampaa läpi lemmikin elämän. Tuotetarjoomamme lisäksi haluamme olla asiakkaillemme täyden palvelun toimija – sekä fyysisesti että digitaalisesti. Uskomme, että täyden palvelun ekosysteemi tarjoaa ainutlaatuisen arvolupauksen, joka parantaa ja vahvistaa hyviä asiakassuhteita ja erottaa meidät kilpailijoista.
 
eCom & Digital Marketing Specialist
Haemme verkkokauppatiimimme uutta jäsentä, joka jakaa intohimon digimarkkinointiin ja verkkokaupan kehittämiseen.
Tulevassa roolissasi pääset osallistumaan monipuolisiin tehtäviin, kuten sisältöjen, tuotetietojen ja uutiskirjeiden tuottamiseen sekä verkkokaupan kampanjoiden ja hakusanamainonnan tukemiseen.
Olet etsimämme henkilö, jos lemmikkiala herättää sinussa innostusta, nautit tekstintuottamisesta niin suomeksi kuin englanniksi (ruotsin osaaminen on plussaa) ja olet itseohjautuva sekä kaupallisesti ajatteleva.
Toimistollamme on päivittäin lemmikkejä, joten työ ei välttämättä sovi lemmikkiallergiselle.
Glory for you
Glory for you Spa Salonki on toiminut Helsingissä kymmenen vuotta ja kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kauneushoitoloista.
Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisiin rentouttaviin hoitokokemuksiin, parihoitoihin ja palvelemme myös ryhmiä. Haluamme tehdä jokaisesta käynnistä asiakkaalle erityisen asiakaspalvelukokemuksen.
Glory for You Spa Salongin Day Spa tyyppiset kauneushoitolat sijaitsevat Helsingin Kampissa ja Triplassa.
 
Markkinointiassistentti
Kiinnostaisiko sinua työ kauneusalan markkinoinnin parissa? Pyöriikö mielessäsi jo luovia ideoita sisällöntuotannon pariin? Tule mukaan Glory for You Spa Salongin monipuoliseen markkinoinnin rooliin. Tehtäviisi markkinointiassistenttina kuuluu digitaalisen markkinoinnin suunnittelua, kehittämistä ja toteuttamista yhteistyössä tiimin kanssa. Tehtävä voidaan muokata myös asiakaspalvelupainoitteiseksi.
GidiUp
GidiUp on digimarkkinointitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen ketterästi eri digimarkkinoinnin palvelut inhimillisesti, ihmisläheisesti ja tuloksekkaasti. Olemme notkea toimija, joka haluaa kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaitamme ovat mm. Lastenklinikoiden Kummit, Burger King, Myllyn Paras ja Lammi Kivitalo. Viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat aivan Kampin ytimessä. Olemme osa Ida Fram Groupia, johon kuuluu sisaremme, markkinointitoimisto Ida Fram ja verkkopalveluita suunnitteleva ja toteuttava Into-Digital.
 
Digimarkkinoinnin harjoittelija
Etsimme joukkoomme digimarkkinoinnin harjoittelijaa, josta kasvaa monikanavainen digimarkkinoinnin asiantuntija. Etsimämme henkilö on halukas toimimaan asiakasrajapinnassa, ohjaamaan työtään itsenäisesti ja osallistumaan aktiivisesti asiantuntijoidemme tiimityöskentelyyn. Arjessa pääset hyödyntämään useita mainosjärjestelmiä sekä analytiikan ja raportoinnin työkaluja.
Sortter on suomalainen lainavertailupalvelu, joka tarjoaa kuluttajille sekä yrityksille kattavan rahoitus- ja pankkipalveluiden vertailualustan. Sortterin avulla rahoitustuotteiden vertailu on reilua ja läpinäkyvää. Sortter kilpailuttaa pankeilla ja muilla rahoituslaitoksilla kuukausittain yli 300 miljoonan euron edestä luottohakemuksia. Lue lisää Sortterista täältä.  
CSIT
CSIT Finland Oy on suomalainen ohjelmistokehittäjä ja ratkaisutoimittaja. Olemme olleet asiakassegmenteissämme tietoturvallisten identiteetinhallinnan ratkaisujen ja palveluiden toimittajien kärkijoukossa Suomessa. Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja tavoitteemme on olla aktiivinen toimija markkinassa sekä voimakkaasti laajentaa asiakaspohjaamme.
Erinomainen asiakaskokemus on keskeisin päämäärämme. Keskitymme asiakkaan tarpeisiin koko asiakassuhteen elinkaaren ajan – ensimmäisestä kontaktista alkaen. Osaava ja innostunut henkilöstö, toimintaa tukeva arvomaailma ja menestyvä liiketoiminta tukevat asiakastyytyväisyyden päämääräämme.
Toimitilamme ovat Helsingissä Maria 01:n aktiivisessa ja positiivisessa start-up -yhteisössä hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Haluamme olla johtavia identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisujen ja palveluiden toimittajia Suomessa ja ehkä tulevaisuudessa myös Euroopassa. Luotettava identiteetti on hyvän tietoturvan perusta.
 
Customer Experience Coordinator
Etsimme oma-aloitteista, aktiivista ja oppimishaluista positiivisen asiakaskokemuksen rakentajaa markkinoinnin keinovalikoimaa käyttämään. Olemme luoneet hyvän pohjan digitaalisen markkinoinnin hyödyntämiselle, mutta tavoitteemme ovat korkealla ja kasvavassa yrityksessä tehtävää on paljon. Asiakaskokemuksia rakennamme pääasiassa suomenkielellä, mutta tuotamme myös englanninkielistä materiaalia.
 
Työtehtäviin kuuluu muun muassa:
• monikanavaisen asiakasviestinnän suunnittelua ja koordinointia
• kirjallisen ja audiovisuaalisen sisällön tuottamista
• uusasiakashankinnan tukeminen markkinoinnin ja viestinnän keinoin
• asiakaskohtaamisten mittaamista, analysointia ja asiakaskokemuksen kehittämistä
• sisäisten ja ulkoisten tapahtumien järjestämistä
Tehtäväalueet ovat hyvin monipuolisia ja käytännössä painottuvat valittavan henkilön vahvuuksien ja kehittymistavoitteiden pohjalta. Tehtävä edellyttää ainakin suomen ja englannin hyvää osaamista.
Tehtävässä menestyminen mahdollistaa isomman vastuun saamiseen markkinoinnin kokonaisuuksien johtamisen alueella. Jos sinulla on liiketoiminnan ymmärrystä ja esim. yrittäjätaustaa, niin vastuun laajentuminen on mahdollista nopeastikin.
Tulos
Me Tuloslaiset olemme tehneet Suomen tuloksekkainta digitaalisen markkinoinnin konsultointia jo vuodesta 2008. Autamme asiakkaitamme menestymään ja ymmärtämään, miten digitaaliset kanavat tukevat liiketoimintaa tuloksekkaalla tavalla.
Kulttuurissamme toivomme toisiltamme jatkuvaa tahtoa oppia ja kokeilla uutta – ja valmiutta jakaa opittua eteenpäin. Tarjoamme välittävän työympäristön ja ympärilläsi on kovia osaajia, mahtavia tyyppejä, joilta pääset oppimaan paljon. Saat työskennellä tunnettujen brändien ja kasvavien yritysten kanssa – valitsemme asiakkaiksemme yrityksiä, joissa näemme kipinän kasvuun ja menestykseen. Tulet siksi näkemään oman käden jäljen yritysten menestyksessä.
 
Paid Search Trainee
Palat halusta oppia kaiken digimarkkinoinnista, erityisesti hakusanamainonnasta, data-analytiikasta ja sinulla on ehkä kiinnostusta sukeltaa myös tekoälyn tuomiin mahdollisuuksiin mainonnassa.
Olet tuloshakuinen, tarkka ja analyyttinen. Olet kiinnostunut koko digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämisestä, ostopolkujen ymmärtämisestä ja digimarkkinoinnista laajemminkin.
 
Odotamme kokemusta asiakastyöstä. Olet itseohjautuva ja kannat vastuuta siitä, että osaamisesi kehittyy.
Olet ehkä jonkin verran tullut tutuksi Google Analyticsiin kanssa tai ainakin sinulla on kova halu oppia siitä kaikki. Pääset hyödyntämään useita mainosjärjestelmiä sekä muita analytiikan ja raportoinnin työkaluja.

Vetrospace
VETROSPACE designs and manufactures productive, private, and safe spaces for working, meeting, and collaborating. Industry-leading indoor air quality, best-in-class soundproofing and innovative active photon disinfection lighting are just a few of the features that set our durable and freestanding spaces apart from the competition. Instead of noisy, cramped, inflexible spaces with poor air quality and bad soundproofing, our pods are the place to be in any environment – quiet, comfortable, versatile spaces that help you take your focus and creativity to another level. Step into a VETROSPACE and you’ll see what we mean at. 

Marketing Specialist
In cooperation with Saranen we are now looking for a Marketing Specialist candidate to operate, develop and manage our digital, print, event and traditional marketing activities. The ideal candidate would have passion to challenge the status quo, support our commercial activities, have strong social skills, join and manage customer events and have some experience from digital marketing environment.

Karhu Helsinki

Olemme digitoimisto, jonka leipälaji ovat verkkosivut.
 
Konseptoimme, suunnittelemme ja tuotamme verkkosivuja Suomen kokeneimpiin kuuluvan tiimin voimin. Me Karhulla uskomme helppokäyttöisiin digitaalisiin palveluihin. Niillä luomme kasvua asiakkaillemme ja koko Suomelle. Pidämme huolta sivustoista ja rakennamme niille pitkää elinkaarta.
 
Meillä päivät eivät toista itseään ja panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Projektien kautta pääset työskentelemään useiden eri asiakkaiden kanssa sekä käyttämään taitojasi laajasti ja oppimaan uutta. Toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä Bulevardilla. Meillä työt tehdään työaikana, josta 80 % viikossa voit tehdä etänä – muuten töitä ei viedä kotiin. Uskomme, että yhteisöllisyydessä on voimaa, siksi kannustamme kohtaamaan työkavereita välillä ihan kasvotusten.
 

SEO Specialist Trainee

Haemme joukkoomme henkilöä, jolla on perustason ymmärrys hakukoneiden toiminnasta ja hakukoneoptimoinnin periaatteista. Tärkeintä kuitenkin on motivaatio oppimiseen ja opitun soveltamiseen. Työtehtäviisi kuuluu analysoida ja raportoida rakentamiemme sivustojen SEO-suoriutumista ja ehdottaa parannuksia, optimoida verkkosivustojen sisältöä hakukoneita varten sekä keskustella asiakkaidemme kanssa sisältöjen ja sivuston kehityksestä kirjallisesti ja kasvotusten. Osaat hakea tietoa tehokkaasti ja pystyt soveltamaan löytämääsi tietoa käytäntöön. Työskentelet oma-aloitteisesti sekä yksin että osana tiimiä ja pystyt luottamaan tekemiisi päätelmiin, mutta kuuntelet herkällä korvalla muidenkin näkemyksiä. Työkielemme on suomi ja odotamme sinulta vahvoja kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja.

 

Katsomme eduksi

• osaamisen tai kiinnostuksen syventyä web-analytiikkaan (Google Analytics + Google Tag Manager)

• osaamisen tai kiinnostuksen opiskella verkkosivujen saavutettavuutta

• aikaisemman kokemuksen Wordpressin ja / tai Drupalin käytöstä

• webteknologiaosaamisen

• kokemuksen sisältömarkkinoinnista tai sisällöntuotannosta

Valona Intelligence
Valona Intelligence is the only all-in-one solution for the market competitive intelligence (business). Formerly known as M-Brain, the company has been the recognised market leader since 1999. Valona combines the power of generative AI and analyst expertise and provides businesses with the most crucial insights to enable impactful business decisions.
Having a global team across Americas, Europe, and Asia, Valona provides leading companies with foresight to shape the future resulting in real business growth. Companies like Goodyear, Inspire Brands, Bosch, Philips and Cintas have trusted Valona as their market intelligence solution, service and content provider. Valona is acknowledged by Forrester in 2023 as the premier global platform for market and competitive intelligence. Discover more at here. 
 
Marketing Data Analyst Trainee, performance marketing
Data Analyst plays an important role in enabling us to understand the performance of our marketing activities and how to optimize them to improve our business. In practice, this includes the following:
 • Ensuring quality and consistency of data and prediction between different sources by a careful data analysis
 • Support in building and maintaining reports and data models
 • Support in creating tooling that helps with evaluating campaign and creative performance, allocating budgets, and setting targets
 • Experimenting with conversion and prediction models to improve ROI
 • Analyzing data to exploit and flag underperforming sources and tactics
 • Proposing best practices as the team grows
 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Web Analyst
 • Data Scientist
 • Growth Hacker
 • Marketing Coordinator / Manager
 • Digital Planner
 • Paid Social Specialist
 • Content Specialist / Coordinator

Näin haet mukaan

1. Jätä TE:n hakemus

Voit hakea Marketing & Analytics Academy -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. Koulutusnumero: 715891

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! 

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä voit. Halutessasi voit suorittaa Googlen Digimarkkinoinnin perusteet -sertifikaatin etukäteen ilmaiseksi. Löydät sen Googlen  DigitalGarage-alustalta.

Hyppää tästä englanninkieliselle "Fundamentals of digital marketing" -kurssille!  

Hyppää tästä suomenkieliselle "Digimarkkinoinnin perusteet" -kurssille.

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alla tai pian päättyvässä työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla, olitpa sitten jo työkokemusta tehtävien parista omaava asiantuntija, vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä tai uutta suuntaa urallesi miettivä osaaja.

Parhaiten Marketing & Analytics Academy sopii henkilölle, joka 

 • on kiinnostunut esimerkiksi verkkosivuista, digimarkkinoinnista, analytiikasta, sisällöistä
 • analysoi mielellään tekemistään ja lähestyy asioita ratkaisukeskeisesti
 • haluaa oppia hyödyntämään tekoälyä markkinoinnissa

Me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm.seuraaviin aiheisiin:

 • Fundamentals of Digital Marketing & cerfication
 • Google Analytics & Data Studio
 • Google Analytics certification
 • Google Data studio certification
 • Kasvumarkkinointi & markkinoinnin automaatio
 • Google Ads & measurement certification
 • Tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa ja markkinoinnin analytiikassa
 • Tietoturva ja GDPR
 • Modernit työelämän taidot: resilienssi ja uuden oppiminen, oman uran johtaminen ja työsopimusneuvottelut, konsultatiiviset vuorovaikutustaidot

Koulutuspäivät järjestetään lähipetuksena Sarasen Espoon Otaniemen toimistolla.

Koulutusohjelman pituus on 4,5kk (13.11.2023-21.3.2024)
Koulutuksen tarkoituksena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen ohjelman kautta. Tämä voi tapahtua ohjelman päätteeksi, tai jopa ohjelman aikana. Keskimäärin yli 80% osallistujista rekrytoituu uuteen rooliin koulutusohjelman päätteeksi.

Koulutus järjestetään pääasiassa lähitoteutuksena. Ohjelman koulutuskieli on suomi (vaadittava suomen kielen taito B1.1).

Ohjelman kokonaisuudesta n. 30% on asiantuntijakoulutusta ja 70% aktiivista työssäoppimista.

Meillä Sarasella saat yksilöllistä tukea rekrytointiprosessin alusta saakka sparrailun, ohjauksen ja valmennuksen merkeissä.

1. TE:n hakemuksen käsittelyn ja esivalinnan jälkeen kutsumme sinut haastatteluihin kanssamme.

2. Kun olemme päässeet tutustumaan sinuun tarkemmin, alamme edistämään hakuprosessiasi. Pääset kertomaan osaamisestasi potentiaaliselle yhteistyöyrityksellesi kätevästi Sarasen osaamisprofiilin kautta. Toimimme siis työnhaun agenttinasi.

3. Tarjoamme ja sovimme sinulle ajat esihaastatteluihin. Valintojen jälkeen solmimme sinun ja yrityksen välille koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Koulutuksen tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen vakituiseen työsuhteeseen ohjelman päätteeksi.

Voit tutustua hakuprosessiin sekä koulutusohjelman kulkuun tarkemmin täältä!

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.