Marketing & Analytics Academy

Hakuaika ohjelmaan alkaa elokuussa 2021!

Markkinoinnista paukut irti datan avulla – uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Herättääkö digimarkkinointi sinussa kipinöitä? Oletko kiinnostunut data-analytiikan koukeroista ja työurasta dataan pohjautuvan markkinoinnin parissa? Hae digitaalisen markkinoinnin osaajaksi Marketing & Analytics Academyn kautta ja aloita uusi työ alalla, missä innovointi ei jää pelkästään puheen tasolle! Hakuaika ohjelmaan alkaa elokuussa 2021!

Data-analytiikka on läsnä kaikkialla digimarkkinoinnissa aina luovasta suunnittelutyöstä tekniseen toteutukseen. Dataan pohjautuvan markkinoinnin merkitys on yhä suuremmassa arvossa nyt, kun markkinat ja uudet teknologiat muuttavat jatkuvasti muotoaan. Uusista digimarkkinoinnin osaajista on huutava kysyntä.

Useat pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen yritykset etsivätkin Marketing & Analytics Academy rekrytoivan koulutusohjelman kautta riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät viemään ideat käytäntöön ja kehittämään liiketoimintaa dataan pohjautuvan digimarkkinoinnin voimin. Oletko sinä etsimämme tekijä? Hae mukaan ohjelmaan elokuussa 2021!

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi – ohjelman monet hyödyt

Monia avoimia työtehtäviä

 • Avoimia työrooleja on tarjolla jo kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös uraansa aloitteleville osaajille. Yhteistyöyritykset etsivät koulutusohjelman kautta tekijöitä niin teknisempiin data-asiantuntijarooleihin, kuin myös monipuolisiin digimarkkinoinnin ja sisältösuunnittelun asiantuntijatehtäviin. Ohjelma avaa siis mahdollisuuksia erilaisille urapoluille!

Asiantuntijakoulutuksesta eväät uuteen työhön

 • Marketing & Analytics Academy -rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk koulutusohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.  TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa yhteistyössä toteutettava työvoimakoulutus on osa Grow with Google -ohjelmaa.

Alalla riittää tekemistä

 • Markkinoinnista on nykypäivänä vaikea puhua ilman dataa, digiä ja analytiikkaa, olipa työtehtävä mikä tahansa. Ajantasainen digimarkkinointi- ja analytiikkaosaaminen ovatkin entistä kysytympiä taitoja ja uusista osaajista on Uudenmaan alueella kasvava tarve.

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

 • Ohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi suoraan uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman digimarkkinoinnin ja analytiikan asiantuntijuutesi uudelle tasolle.

Millainen kokemus rekrytoiva koulutusohjelma on? Lue Growth Hacker Johanneksen kokemuksista viimeisimmästä eCommercePro - in Collaboration with Google -koulutusohjelmasta!

Etsimme henkilöitä useisiin eri rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat Marketing & Analytics Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia osaajia erilaisiin digimarkkinoinnin ja analytiikan työtehtäviin. Tuleva roolisi voi olla esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Web Analyst
 • Data Scientist
 • Growth Hacker
 • Marketing Coordinator / Manager
 • Digital Planner
 • Paid Social Specialist
 • Content Specialist / Coordinator

Paikkoja löytyy sekä uraansa aloitteleville osaajille, että jo kokeneimmillekin digimarkkinoinnin asiantuntijoille. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai lomautetuille henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä digimarkkinoinnin ja analytiikan tehtäviin. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Grow with Google -ohjelman sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Oletko etsimämme tulevaisuuden osaaja?

Arvostamme hakijoiltamme aiempaa kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, verkkoanalytiikasta, sisällöntuotannosta, hakukonemarkkinoinnista ja -optimoinnista, datan visualisoinnista tai ecom-liiketoiminnan kehittämisestä esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta. Soveltuva taustasi voi siis olla kaupallinen tai tekninen.

Kokemus erilaisista digimarkkinointi- tai analytiikkatyökaluista lasketaan myös eduksi. Hyvän taustan tehtäviin antaa kaupallisten tai teknisten alojen alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus (esim. tradenomi, IT-tradenomi, KTM, insinööri, DI, tietojenkäsittelyn FM). Kaikista tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä digimarkkinoinnin ja markkinoinnin analytiikan asiantuntijaksi.

Mietitkö alanvaihtoa? Lue miten Linda ja Anne työllistyivät uusina osaajina digimarkkinoinnin alalle koulutusohjelmien avulla!

Grow with Google -ohjelmasta uuteen työhön

Googlen kanssa yhteistyössä toteuttamiemme ohjelmien kautta työnantajat ovat löytäneet yli 600 uutta osaajaa digitaalisen liiketoiminnan tehtäviin. Tähtäimessämme on löytää sinun kokemukseesi ja taustaasi sopiva rooli yhteistyöyrityksestämme, minkä kautta pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan parissa. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk koulutusjakson päätteeksi.

Ohjelma sisältää yhteensä 20–25 asiantuntijakoulutuspäivää, joiden aikana osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten, harjoitusten ja itseopiskelun avulla. Koulutuspäivien aikana pääset tutustumaan laajasti dataan pohjautuvaan markkinointiin ja tekemään useita Googlen sertifikaatteja. Lopputuloksena kasvatat oman digimarkkinoinnin ja analytiikan asiantuntijuutesi uudelle tasolle. Koulutuksen aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Verkkoanalytiikka (sis. Google Analytics, Tag Manager)
 • SEO & SEM (Google Ads)
 • Datan visualisointi (Data Studio)
 • Markkinoinnin automaatiot & Growth Hacking
 • Myynnin mallintaminen
 • Maksettu SoMe & sisältömarkkinointi
 • Markkinoinnin strateginen suunnittelu ja mittaaminen

Päivitämme hakusivua hakuajan alkaessa mm. ohjelman kumppaniyrityksistä, haettavista rooleista ja tarkempia tietoja koulutuskokonaisuuksista. Hae mukaan ohjelmaan elokuussa 2021!

Ota yhteyttä

Päivitämme yhteystiedot hakuajan alkaessa.