Koodista riittää tekemistä – opi web-ohjelmointia verkkokoulutuksessa!

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Oletko kiinnostunut koodauksesta, mutta sopivaa saumaa opiskelulle ei ole löytynyt? Etsitkö tapaa päästä ohjelmistoalalla alkuun tai nostaa nykyistä osaamistasi uudelle tasolle? Verkkokoulutuksena järjestettävä Mimmit koodaa Bootcamp auttaa sinua kehittymään web-ohjelmoinnin osaajaksi ja työllistymään alalle, jossa tekemistä riittää. Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää koodauksesta!

Suosittu Mimmit koodaa -ohjelma laajenee uuteen 13 päivän Bootcamp-koulutukseen, auttaen sinua kasvattamaan tuoretta osaamistasi taskuusi, sekä löytämään oman roolisi tulevaisuuden alalta. Valtakunnallinen koulutus järjestetään verkossa ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Koulutus on osallistujille maksuton. Ohjelma järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa.

Kiinnostuitko jo? Osallistu Facebook-live infotilaisuuteen torstaina 27.8. klo 10 Sarasen Facebookissa

Monta hyvää syytä hakea

Maksuttoman verkkokoulutuksen kautta koodauksen makuun
  • Bootcampin tavoitteena on kannustaa uusia osaajia kouluttautumaan IT-alalle ja se soveltuu niin alaan vasta tutustuville, kuin jo hieman kokeneemmillekin koodareille.
Saat varmasti uusia oppeja taskuusi
  • Saat laadukasta asiantuntijakoulutusta web-ohjelmistokehityksestä ja pääset osoittamaan yrityksille oppimiskykysi ja innokkuutesi konkreettisen demon avulla.
Alalla riittää tekemistä
  • Ohjelmistoalan osaaminen on tulevaisuuden työelämässä entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on nopeasti kehittyvillä markkinoilla kasvava tarve. Työllistymisnäkyvät ovat erinomaiset ja ohjelma avaa ovia monenlaisille urapoluille.
Bootcampista eväät työllistymiseen
  • Koulutuksen jälkeen sinulla on loistavat mahdollisuudet päästä mukaan lokakuussa alkavaan Mimmit koodaa -RekryKoulutukseen, minkä tavoitteena on löytää sinulle vakituinen työsuhde ohjelmistokehityksen parista.

Yli 6000 mimmiä ei voi olla väärässä – koodaaminen kiinnostaa!

Mimmit koodaa -ohjelma on perehdyttänyt jo 6000 naista ohjelmoinnin saloihin. Nyt järjestettävän verkkokoulutuksen tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja web-ohjelmoinnin maailmaan, sekä avata uusia urapolkuja koodauksen, testauksen ja muiden IT-projektien pariin. Koulutus soveltuu niin alaan tutustuville, kokeneemmille koodareille, kuin myös alanvaihtoa pohtiville ammattilaisille.

Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt osaamista IT- tai ohjelmistoalalta työkokemuksen, opiskelun tai muiden projektien kautta. Vaihtoehtoisesti osaamisesi voi myös perustua mm. aiempiin Mimmit koodaa -ohjelman koulutuksiin tai vapaa-ajalla tehtyyn itseopiskeluun. Olet varmasti meitä kiinnostava hakija jos sinulla on IT-alaan liittyvä alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus (esim. IT-tradenomi, insinööri, tradenomi, KTM, datanomi tai merkonomitutkinto). Kaikista tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä web-ohjelmistokehityksen osaajaksi.

Mimmit koodaa Bootcamp on työvoimakoulutus, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Katso hakuohjeet alempaa ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, käymme hakemuksia läpi heti haun startattua!

Millainen kokemus on olla mukana Bootcamp-verkkokoulutuksessa? Lue, mitä parhaillaan Code Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa mukana oleva Johanna, on mieltä!

Ainutlaatuinen asiantuntijakoulutus

13 päivän mittaisen verkkokoulutuksen aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten, demon rakentamisen, erilaisten harjoitusten ja itseopiskelun avulla. Ajankohtaisimpien teemojen ja web-teknologioiden opiskelun lisäksi rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella konkreettisen, omaa osaamistasi korostavan demon, jonka avulla pystyt osoittamaan yrityksille oppimiskykysi ja innokkuutesi alaa kohtaan.

Bootcampin yksi suurimmista eduista onkin se, että koulutus ja sen lopputulos ovat hyvin käytännönläheisiä. Opitut tiedot ja taidot ovat siis mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä suoraan tuleviin työprojekteihin. Verkkokoulutuksen aikana tullaan käsittelemään mm. seuraavia aiheita:

  • Ohjelmistokehityksen yleiskuva, HTML-kieli, ohjelmistoasennuksia
  • NodeJS-ympäristö, ensimmäinen JavaScript-ohjelma
  • Erilaisia ohjelmointikieliä ja niiden käyttötapauksia
  • Ohjelmalogiikkaa, ehtolauseet ja silmukat
  • Git-versionhallinta ja käyttö kehitysvälineissä

Hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito on eduksi.

Yrityksissä mittava koodaripula - työllisty RekryKoulutuksen kautta

Bootcampin jälkeen sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä mukaan lokakuussa alkavaan Mimmit koodaa -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksestä ohjelman päätteeksi. Ohjelman aikana työskentelet ohjelmistoalan tehtävissä yhdessä yhteistyöyrityksistämme ja pääset soveltamaan oppimaasi suoraan käytännön työtehtävissä. RekryKoulutuksen kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja oppimisesta innostuvia hakijoita – Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa kehityspolkusi konkreettisesti ja lunastaa uusi työpaikka omaa urakehitystäsi tukien. Mikäli sinulla on opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta jo ennestään kokemusta, voit hyvin löytää itsellesi työpaikan jo Bootcampin aikana! 

Alan työllistymisnäkymät ovat erinomaiset ja useat Uudenmaan, Pohjois-Savon, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan yritykset etsivät matalan kynnyksen koulutussopimuksen kautta uusia tekijöitä erilaisiin web-ohjelmistokehityksen rooleihin. Ohjelma avaa siis ovia hyvin monenlaisille urapoluille!

Katso tästä haku Mimmit koodaa RekryKoulutukseen!

Mimmit koodaa on vaikuttava yhteisö

Mimmit koodaa -ohjelman tavoitteena on tasa-arvon, diversiteetin ja osaajien kasvattaminen ohjelmistoalalle. Softa-ala on edelleen valitettavasti yksi sukupuolittuneimmista toimialoista. Ohjelman pitkäaikaisena tavoitteena on antaa tuleville sukupolville tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä IT-alalla sukupuolesta riippumatta. Lue lisää ohjelmasta Mimmit koodaa -nettisivuilta.

”Olen ihan hirveän innoissani näistä koulutusohjelmista, koska tässä on ihan oikeasti konkreettinen mahdollisuus päästä ohjelmistoalalle uralle.” -Milja Köpsi, Mimmit koodaa -ohjelman vetäjä. Lue Milja Köpsin mietteitä nyt järjestettävästä koulutusohjelmasta täältä!

 

Hakemalla ajoissa varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon valintaprosessin etenemisestä mahdollisimman nopeasti. Hae mukaan ohjelmaan alta!

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.