Kaikki ohjelmat

Rantalainen Akatemia RekryKoulutus

Nouse palkkahallinnon talentiksi kiihdytyskaistalta - taustastasi riippumatta

Nouse palkkahallinnon talentiksi kiihdytyskaistalta taustastasi riippumatta

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Löytyykö sinulta asiakaslähtöistä asennetta? Oletko ratkaisukeskeinen tyyppi ja tartut aktiivisesti erilaisiin pulmiin käsiksi? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia tai haluatko kenties suunnata täysin uudelle alalle? 

Rantalainen Akatemia RekryKoulutuksen kautta sinulle avautuu mahdollisuus suunnata uuteen työhön palkkahallinnon osaajaksi, taustastasi riippumatta.  

Avoimia paikkoja on yhteensä 15 ympäri Suomen. Tietyn koulutus- tai työtaustan sijaan suurimpia valttejasi tulevissa tehtävissäsi ovat uteliaisuutesi uusia aiheita kohtaan ja halusi kehittää osaamistasi. Näissä tehtävissä supervoimana toimit sinä itse.

Lue lisää, hae mukaan pian ja ota kiihdytyskaista uusiin tehtäviin.

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille tekijöille

rantalainen-akatemia-web-1

Rantalainen on kotimainen, Suomen suurimpiin tilitoimistoihin kuuluva yritys, joka työllistää yli 1000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista yli 60 toimipaikalla eri puolilla Suomea. Tiimitekeminen, joustavat tavat työskennellä, vahva yhteishenki ja rento ilmapiiri ovat Rantalaisella työnteon ytimessä. Akatemian kautta pääset suuntaamaan palkkahallinnon asiantuntijaksi yhteen alan vaikuttavimmista yrityksistä ja saat samalla mahdollisuuden muovata uraasi omannäköiseen suuntaan.

Etsimme uusia tekijöitä tällä hetkellä mm. Tikkurilan, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Turun, Lahden, Joensuun, Vaasan, Pietarsaaren tai Seinäjoen toimipisteille. Laajan etätyömahdollisuuden ja joustavien työaikojen myötä voit tehdä työtäsi myös paikastasi riippumatta.

Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut palkanlaskijaksi vakituiseen työsuhteeseen Rantalaiselle 5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan nyt ja tulevaisuudessa.

 

Lue juttu Rantalaisella työskentelevästä Marle Heiskasesta, joka on käynyt rekrytoivan koulutusohjelman jo kahdesti urallaan!

Ohjelma on työvoimakoulutusta ja se on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Rantalaisen sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa.

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala-640x640

Pinja Heimala

Project Specialist
pinja.heimala@saranen.fi
040 849 3962

Onko sinulla kysyttävää avoimista paikoista tai ohjelman sisällöstä?

Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Supervoimana sinä - suurimmat valttisi tulevissa tehtävissä

Asiakaslähtöinen asenteesi

rantalainen-icons-asiakaspalvelu

Ratkaisukeskeinen ajattelusi

rantalainen-icons-ratkaisukeskeisyys-1

Motivaatiosi ja halusi oppia uutta

rantalainen-icons-motivaatio

Tarkka työskentelyotteesi

rantalainen-icons-tarkkuus

Arvostamme erilaisuutta ja tiettyä taustaasi tärkeämpää onkin aito halusi kehittyä uudeksi osaajaksi ja saavuttaa seuraava etappi urallasi. Tule siis sellaisena kuin olet!

Uteliaisuus uusia aiheita kohtaan sekä innostus oman osaamisesi kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa uutta urasuuntaa pohtiva tulevaisuuden osaaja, vastavalmistunut tekijä tai vastaavista tehtävistä jo kokemusta kerryttänyt asiantuntija.

Meidän tehtävämme on antaa sinulle valmiudet tulevassa roolissasi menestymiseen, taustastasi riippumatta!

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Kasva asiantuntijaksi 5 kuukaudessa

Uusi työ vai uusi ura? Mitä jos valitsisit molemmat.

Rantalainen Akatemia on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla.

Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan nyt ja tulevaisuudessa. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut palkanlaskijaksi vakituiseen työsuhteeseen Rantalaiselle 5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Viiden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen, taustastasi riippumatta.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Rantalaisen ja koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

saranen-uusi-tyo-rantalainen
Löydä omannäköinen roolisi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää.

Tiimitekeminen, joustavat tavat työskennellä, vahva yhteishenki ja rento ilmapiiri ovat Rantalaisella työnteon ytimessä. Akatemian kautta pääset suuntaamaan asiantuntijaksi taustastasi riippumatta ja samalla saat mahdollisuuden muovata uraasi omannäköiseen suuntaan.

Palkanlaskijan työssäsi asiakaslähtöisyys ja ratkaisukeskeisyys ovat tärkeimpiä valttejasi. Saat rooliisi erinomaisen koulutuksen, ja sen lisäksi uusissa työtehtävissäsi tukena on asiantunteva ja kannustava työyhteisö.

Lue lisää roolista tästä.

saranen-oma-rooli-rantalainen
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Saat ajantasaisinta koulutusta alan huipulta ja viet asiantuntijuutesi seuraavalle tasolle.

Saat ohjelman aikana laadukasta täsmäkoulutusta uuteen rooliisi liittyen alan johtavilta tekijöiltä (n. 30 % ohjelmasta on tietopuoleista opetusta) ja pääset hyödyntämään kaikkea oppimaasi suoraan käytännön työtehtävien parissa.

Koulutuksen aikana pääset syventymään modernin palkkahallinnon periaatteisiin ja teknologioihin asteittain. Sinun ei siis tarvitse hypätä suoraan syvään päätyyn - me autamme ja annamme sinulle tarvittavan tuen tulevassasi roolissasi menestymiseen. 

Koulutussisältö koostuu mm. seuraavista aihealuesta:

 • Palkanlaskennan perusteet
 • Palkanlaskennan erilaiset ohjelmistoratkaisut
 • Älykäs automaatio ja ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen taloushallinnossa
 • Sähköisen palkkahallinnon osaajan viestintä, asiakaspalvelu, asiakkuussuhteet ja asiakaskokemus
 • Konsultatiivinen työote
 • Tietoturva ja tietosuoja
 • Modernit työelämätaidot: resilienssi ja uuden oppiminen
saranen-huippukoulutus-rantalainen
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Rantalaiselle, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. 

Hakuprosessin aikana pääset keskustelemaan ja sparrailemaan työn sisällöstä, uramahdollisuuksista sekä muista ohjelmaan liittyvistä asioista yhdessä Sarasen asiantuntijoiden kanssa. Näin pääsemme auttamaan sinua menestymään hakuprosessissa mahdollisimman hyvin. 

saranen-tyonhaun-agentti-rantalainen

Millaista on työskennellä Rantalaisella?

Rantalaisella työskentely on mukavaa. Liukuvan työajan puitteissa on helppo sovittaa kiireellinen perhearki ja työ yhteen, eikä etätyön turvin ole tarvinnut miettiä lasten kesän hoitopaikkoja. Rantalaisen sisäiset koulutusmateriaalit ovat kattavia ja koulutuksia järjestetään paljon. Näin alan vaihtajana tämä on ollut minulle tärkeää omien tietojeni vahvistamisessa ja kehittämisessä taloushallintoalalla.”

- Niina Björkroth, Kirjanpitäjä

rantalainen-refe-3
Rantalaisella työskentely on kuin First Class lipulla matkustamista! Olet aina avainpaikalla viimeisimpien taloushallinnon muutosten äärellä ja parhaimmassa tapauksessa itse mukana kehitystyössä. Eturivistä on aina parhaat näkymät ja Rantalainen tarjoaakin mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi – haluamallasi tavalla.

- Max Lindholm, Palkanlaskija

rantalainen-refe-1
0 / 0

Kenelle työ sopii?

Mikäli sinulta löytyy asiakaslähtöistä asennetta, ratkaisukeskeistä ajattelua sekä intoa viedä osaamisesi uusiin tehtäviin, olet etsimämme henkilö! Tiettyä koulutus- tai työtaustaa tärkeämpänä pidämme haluasi kasvaa uuteen rooliin ja motivaatiotasi kasvattaa asiantuntijuuttasi. Näissä tehtävissä supervoimana toimit sinä itse.

Mikäli tunnistat itsesi esimerkiksi jostakin seuraavista piirteistä, haluamme varmasti kuulla sinusta lisää!

 💥   Olet motivoitunut kasvamaan palkkahallinnon talentiksi ja haluat heittäytyä uusiin tehtäviin täysillä mukaan – tämä on kaikista tärkein valttisi!

👋   Sinulta löytyy asiakaslähtöistä asennetta ja mukaudut erilaisiin – välillä hektisiinkin – työtilanteisiin vaivattomasti

🎯   Systemaattisuus ja suunnitelmallisuus kuuluvat sanavarastoosi, eikä oman työsi johtaminen ole sinulle vierasta

💡   Olet ratkaisukeskeinen ajattelija ja tartut aktiivisesti erilaisiin pulmiin tai kysymyksiin käsiksi

🔍   Uusien järjestelmien, asioiden ja käytäntöjen nopea oppiminen on sinulle luontaista

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Rantalainen Akatemia RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-palveluiden hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 707427

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Rantalaiselle. Anna siis motivaatiosi ja persoonasi näkyä! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, jotta pääsemme tutustumaan sinuun ja keskustelemaan työmahdollisuuksista mahdollisimman nopeasti!

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Työnkuva

Pääset syventymään palkkahallinnon tehtäviin sujuvasti pala kerrallaan, tulevaan työnkuvaasi räätälöidyn asiantuntijakoulutuksen kautta. Viiden kuukauden ohjelman tavoitteena on solmia vakituinen työsuhde Rantalaiselle palkanlaskijana.

Avoimia paikkoja on yhteensä 15 ympäri Suomen. Tällä hetkellä etsimme uusia tekijöitä mm. Tikkurilan, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Turun, Lahden, Joensuun, Vaasan, Pietarsaaren tai Seinäjoen toimipisteille. Laajan etätyömahdollisuuden ja joustavien työaikojen myötä voit tehdä työtäsi myös paikasta riippumatta.

Palkanlaskijan roolissa toimit osana isompaa tiimiä, jossa tulet vastaamaan itsenäisesti eri asiakkuuksien palkkahallinnosta ja olet säännöllisesti yhteydessä omiin asiakkaisiisi. 

Rantalainen yrityksenä

rantalainen-yrityksena-1

 

Rantalainen – taloushallinnon asiantuntija, kehittäjä ja kumppani

Rantalainen on luotettava, vakavarainen ja ihmiskasvoinen yritys, jolle paikallisuus ja monipuoliset taloushallintopalvelut ovat tekemisen keskiössä. Rantalainen kasvaa nopeasti ja yritys onkin tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, työllistäen yli 1000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista yli 60 toimipaikalla eri puolilla Suomea.

Isosta koostaan huolimatta Rantalainen on kaikkea muuta kuin kulmikas organisaatio – tiimitekeminen, joustavat tavat työskennellä, vahva yhteishenki ja rento ilmapiiri ovat arjen peruspilareita. Rantalaisella ihmiset ovat etualalla, eikä omaa persoonaa ja uusia ajatuksia tarvitse piilottaa. Tule siis sellaisena kuin olet!

Talo tarjoaa uramahdollisuuksia moneen eri muottiin, eikä jatkuva oppiminen stoppaa pelkästään RekryKoulutukseen. Uusiin työtehtäviin voi siirtyä työpaikkaa vaihtamatta ja asiantuntijuuden kehittämiseen kannustetaan mm. erilaisten koulutusten kautta. Rantalaisella pääsetkin kehittymään, sekä kehittämään toimintaa omannäköiselläsi tavalla.

Lue lisää kattavista henkilöstöeduista sekä Rantalaisesta työnantajana yrityksen nettisivuilta!

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 5 kk

Hakuaika : 18.7. - 29.8.2022

Koulutuksen ajankohta: 26.9.2022 - 15.2.2023

Hakijainfotilaisuus: TE-live keskiviikkona 24.8. klo 10.00. Voit osallistua liveen tästä linkistä. 

Uusien palkkahallinnon osaajien rekrytointi tapahtuu Rantalainen Akatemia RekryKoulutuksen kautta. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut Rantalaiselle vakituiseen työsuhteeseen 5 kk asiantuntijakoulutuksen päätteeksi.

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen (70 % koulutusajasta) kautta Rantalaisella. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohella 30 % koulutusajasta on varattu tietopuoliselle koulutukselle, johon kuuluu sekä asiantuntijakoulutusta, että ohjattua itseopiskelua.

Koulutuksen aikana pääset syventymään modernin palkkahallinnon periaatteisiin ja teknologioihin asteittain. Sinun ei siis tarvitse hypätä suoraan syvään päätyyn - me autamme ja annamme sinulle tarvittavan tuen tulevassasi roolissasi menestymiseen. 

Koulutussisältö koostuu mm. seuraavista aihealuesta:

 • Palkanlaskennan perusteet

 • Palkanlaskennan erilaiset ohjelmistoratkaisut

 • Älykäs automaatio ja ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen taloushallinnossa

 • Sähköisen palkkahallinnon osaajan viestintä, asiakaspalvelu, asiakkuussuhteet ja asiakaskokemus

 • Konsultatiivinen työote

 • Tietoturva ja tietosuoja

 • Modernit työelämätaidot: resilienssi ja uuden oppiminen

Ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus Rantalaisen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

TE-liven tallenne

Katso alta 24.8. järjestetyn TE-live infotilaisuuden tallenne! TE-liven kautta pääset tutustumaan Rantalaiseen entistä tarkemmin työnantajana, kuulemaan lisää koulutussisällöstä sekä tutustumaan tuleviin kollegoihin.

Lähetyksessä mukana olivat Rantalaisen liiketoimintajohtaja Helena Laakso, Rantalaisella palkanlaskijana työskentelevä Max Lindholm sekä Saranen Consultingin Project Specialist Pinja Heimala.

 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.