15.08.2022 — Koulutusohjelmat osallistujakokemukset

Rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa turvallisen ensiaskeleen kohti unelmien uraa

Saranen
Kirjoittaja
Saranen

Marle Heiskaselle rekrytoiva koulutusohjelma oli erinomainen mahdollisuus päivittää urasuunnitelmia ja avata uusia ovia työelämässä.Puolen vuoden mittainen koulutusohjelma oli tärkeä ensiaskel kohti unelmatyötä robotiikan ja koodauksen parissa, ja nykyään Marle työskentelee projektipäällikkönä Tilitoimisto Rantalaisella.

“Olen suorittanut rekrytoivan koulutusohjelman kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran lähdin mukaan ohjelmaan 10 vuotta sitten, kun halusin muuttaa oman urani suuntaa. Tällöin huomasin rekrytoivan koulutusohjelman olevan erinomainen väylä päästä sisälle yrityksiin, joissa on hyviä uramahdollisuuksia”, Marle kertoo.

Katso video ja saat kuulla lisää Marle Heiskasen matkasta!

Koulutusohjelmasta kokonaisvaltaista tukea tulevaisuuden uralle

Perinteisesti työnhaku mielletään aikaa vieväksi ja haastavaksi, sillä rekrytointiprosessit ovat pitkiä ja kilpailu paikoista on kovaa. Marlen mielestä rekrytoivan koulutusohjelman menestyksen salaisuus piilee siinä, että työelämään siirtyminen on kandidaatin näkökulmasta tehty helpoksi ja nopeaksi.

“Koulutusohjelmaan lähtiessäni tiesin, että saan tästä mahdollisuuden oppia uusia asioita ja samalla voin työllistyä suoraan yritykseen. Mielestäni koulutusohjelma oli erittäin helppo tie eteenpäin - minulle sopivat yritykset oli kartoitettu valmiiksi ja koulutusohjelman myötä pääsin välittömästi tekemään hands-on työtä yrityksessä”, Marle kuvailee.

Saranen_Rantalainen_600x314jpg

Koulutusohjelma pitää sisällään rajattuun aihealueeseen liittyviä koulutuksia sekä tiivistä työskentelyä työnantajayrityksessä. Ohjelman tarkoituksena on antaa kandidaatille mahdollisuus toteuttaa omia urahaaveitaan ja samalla tarjota riittävät valmiudet suoriutua mallikkaasti päivittäisessä työssä.

"Koulutuksen aikana sain käytännön työhön liittyvien oppien lisäksi tukea myös esimerkiksi CV:n tekoon ja rekrytointiprosesseihin, mistä on apua myöhemminkin tulevaisuudessa.Kokonaisuudessaan koulutusohjelman sisältö oli tarkasti suunniteltu ja asiaa oli varsin monipuolisesti. Koin Sarasen palvelun ehdottoman luotettavaksi. He pysyivät rinnallani, kunnes sain vakituisen työpaikan”, Marle kertoo.

Uusi urapolku tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja kehitykseen

Marlelle rekrytoiva koulutusohjelma oli onnistunut lähtölaukaisu uudelle uralle. Työpaikassaan Marle on viihtynyt vallan mainiosti - mukava työyhteisö ja sopivan haastavat työtehtävät ovat vastanneet odotuksia.

Saranen_Rantalainen_Marle“Täällä Rantalaisella on mielettömän hyvä henkilöstö, joka puhaltaa yhteen hiileen. Koen, että täällä kuunnellaan jokaista työntekijää ja tarjotaan heille yksilöllisiä urapolkuja. Mielestäni on tärkeää ymmärtää, että kiinnostuksen kohteet voivat muuttua vuosien varrella.

Voisin ehdottomasti suositella rekrytoivaa koulutusohjelmaa sellaisille henkilöille, jotka ovat jääneet yllättäen työttömäksi tai muuten vain haluavat kokeilla jotain uutta urallaan”, Marle kiittelee.