Järjellistä rekrytointia koulutusohjelmasta - löydä yrityksellesi uusi data-analytiikan avaintekijä

Pohditko järkevämpiä tapoja uuden osaamisen rekrytoinnille? Tulisiko tuoreimmilla taidoilla varustettu asiantuntija tarpeeseen? AnalyticsPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta saatte mahdollisuuden löytää data-analytiikan asiantuntijaosaamista joustavasti ja mutkattomasti, juuri teidän kaavailemaan rooliinne. Etsitään yhdessä kasvutarinanne seuraava avaintekijä!

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Markkinoiden myllerryksen ja asiakaskentän kasvaneiden tarpeiden seurauksena data-analytiikan ja tiedolla johtamisen asiantuntijoista on nyt todellinen kysyntä ja oikeiden henkilöiden löytäminen saattaa olla hyvinkin haastavaa. Kehityksen keskelle tarvitaan nyt tekijöitä, joilla on hallussaan ajan tasalla oleva ammattitaito – koulutusohjelmamme onkin loistava väylä löytää uusi osaaja yrityksenne liiketoimintanne tehostamiseksi!

AnalyticsPro -rekrytoiva koulutusohjelma auttaa yritystänne löytämään riveihinne juuri teidän tarpeisiinne sopivat data-analytiikan avaintekijät mutkattomalla ja joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin huolet ja säätämisen samalla minimiin.

"Olemme tehneet koulutusohjelmien avulla valtavan onnistuneita rekrytointeja." Lue tästä miten Surveypal on löytänyt riveihinsä useita osaajia koulutusohjelmiemme kautta!

Kerromme mielellämme lisää alkavasta koulutusohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen. Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Ota yhteyttä!

Vastaamme uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla

AnalyticsPro -rekrytoiva koulutusohjelma vastaa data-analytiikkaosaajien kasvavaan kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen data-analytiikan ja tiedolla johtamisen aihealueista alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen koulutusohjelman päätteeksi varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä SarasenELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa.

Koko prosessi on suunniteltu yrityksen kannalta mahdollisimman vaivattomaksi ja ohjelman kautta rekrytointi tarjoaa monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen. Ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla eri koulutus- ja työtaustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelman kautta oikean tekijän juuri teidän kaavailemaan rooliinne, olipa kyseessä teknisempi tai kaupallisempi analytiikkapesti. 

Ota yhteyttä

Iina_Bergqvist-640x640

Iina Bergqvist

Project Manager
iina.bergqvist@saranen.fi
044 460 2165

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta ja rekrymahdollisuuksista?

Ota yhteyttä - löydetään yhdessä teille seuraava avaintekijänne!

Uuden ajan rekrytointia - koulutusohjelman selvät hyödyt

Mutkatonta ja ripeää

Aikaa

Rekrytoinnin alustavat arvioinnit, esivalinnan, hakijakampanjat sekä paperityöt hoidamme me – säästätte aikaa ja energiaa.

Mukautuvaa rekrytointia

Oppiminen-kasvu

Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden rekrytoida osaajia erilaisiin ja eritasoisiin rooleihin, aina tarpeeseenne mukautuen.

Uusin osaaminen yrityksellesi

Koulutusta

Markkinan kärkikumppanit kouluttavat kandidaattinne, ja hän tuo yritykseenne mukanaan alan tuoreimmat taidot.

Kiireetön päätös työsopimuksesta

Työsopimus -uusi työ

Ennen lopullista rekrytointipäätöstä varmistutte hakijan kanssa käytännön työssä, että sovitte toisillenne.

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus data-analytiikkaa kohtaan sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Osaajien rekrytointia moniin eri rooleihin

AnalyticsPro-koulutusohjelma antaa osallistujilleen erinomaiset valmiudet työskennellä erilaisissa data-analytiikan ja tiedolla johtamisen tehtävissä, ja ohjelmaan hakeekin osaajia monenlaisilla eri koulutus- ja työtaustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelman kautta oikean tekijän juuri teidän kaavailemaan rooliinne, olipa kyseessä teknisempi tai kaupallisempi analytiikkapesti. Aiemmista toteutuksistamme yritykset ovat löytäneet uuden tekijän mm. seuraaviin rooleihin:

 

 • Data Scientist
 • Data Engineer
 • BI-asiantuntija tai -konsultti
 • Business Analyst
 • Web Analyst
 • Data-analyytikko
 • Growth Hacker
 • Master Data -asiantuntija
 • Raportointiasiantuntija

Koulutuksen sisältö

AnalyticsPro-koulutusohjelman aikana osallistujien data-analytiikkaosaaminen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten sekä muiden harjoitusten avulla. Koulutuksista saadut ajankohtaisimmat tiedot ja taidot ovatkin tehokkaasti siirrettävissä suoraan yrityksenne käyttöön. Aiemmissa analytiikkakoulutuksissa on käsitelty mm. seuraavia aihealueita:

 • Analytiikka ja strateginen ajattelu
 • Tietokannat: SQL, relaatiotietokannat, analyyttiset tietokannat
 • Tietoarkkitehtuuri, tietovarastomenetelmät, data laket
 • Datan visualisointi: Power BI, Tableau, Knime, Google Data Studio
 • Koneoppiminen
 • Python-ohjelmointi
 • Järjestelmäintegraatiot, API
 • Pilvipalvelut, Azure, AWS
 • Web-analytiikka
 • Koneoppiminen
 • UI/UX
 • Tietoturva, GDPR, tiedon suojaaminen

Toteutuksen lopullinen koulutussisältö vahvistuu ja aiheita suunnitellaan parhaillaan myös rekrytoivien yritysten kanssa. Nyt on siis oiva mahdollisuus lähteä mukaan!