DigiTalous Akatemia

Info

Osaamisalue Taloushallinto , IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Uusimaa
Työnhakijoiden hakuaika 24.8. - 21.9.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutusohjelman ajankohta 16.10.2020 - 16.4.2021

Rekrytoi uusi talous- tai palkkahallinnon osaaja asiantuntijakoulutuksesta!

Kuuluuko syksyn suunnitelmiin uuden taloushallinnon osaajan rekrytointi? DigiTalous Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida yrityksenne seuraavan talous- tai palkkahallinnon asiantuntijan helposti ja mutkattomasti. 
Taloushallinnon automatisoituessa ja digitalisaation tuomien kehitysaskeleiden myötä myös taloushallinnon asiantuntijatyö on muutoksessa. Monet alan toimijat ovat todenneet, että järjestelmien entistä paremman hyödyntämisen kautta taloushallinnon osaajan aikaa vapautuu asiakas- ja sidosryhmätyöhön ja lisäarvon tuottamiseen. Samaan aikaan vahvojen IT-taitojen merkitys työssä korostuu, ja taloushallinnon prosessien ymmärrys säilyy yhä roolien keskiössä digiloikista huolimatta. Uteliaisuus uusiin työkaluihin, halu oppia ja kehittää omaa osaamistaan ovat valttia kehittyvällä alalla. 

Kuvausta vastaavia uusia tekijöitä ei ole kuitenkaan aina helppoa löytää. Aidosti motivoituneista, modernin taloushallinon osaajista onkin nyt suurempi kysyntä kuin koskaan, mutta mikä avuksi, jos sopivia osaajia ei tunnu olevan saatavilla? 

Koulutusohjelmamme auttaa yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään haasteet minimiin. Lopputuloksena saatte riveihinne työtehtäviin valmiiksi perehdytetyn asiantuntijan, jolla on osaamisalan viimeisin tietotaito.
Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää! Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan! 

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Lokakuussa alkava DigiTalous Akatemia -rekrytoiva koulutusohjelma vastaa modernin talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoiden kasvavaan kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen talous- ja palkkahallinnon alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Jo yli 500 uutta sähköisen talous- ja palkkahallinnon osaajaa on rekrytoitu kauttamme erilaisiin asiantuntijarooleihin valtakunnallisesti. Lue tästä, miten espoolainen tilitoimisto on löytänyt DigiTalous Akatemian avulla työntekijöitä, joilla on osaaminen ja asenne kohdallaan!

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

3. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit noin 25 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus alaa kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan talous- ja palkkahallinnon parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Osaajia juuri teidän tarpeeseenne

Ohjelma antaa osallistujilleen valmiudet työskennellä erilaisissa asiantuntijatehtävissä ja ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla taustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelmamme kautta oikean tekijän juuri yrityksenne kaavailemaan rooliin – olipa kyseessä paikka avustavien tehtävien parissa tai jo kokeneemman tekijän pesti. Valitsemanne henkilö voi työskennellä yrityksessänne esimerkiksi seuraavien roolien parissa: 

 • kirjanpitäjä 
 • controller 
 • reskontranhoitaja 
 • palkka-asiantuntija 
 • talousassistentti 
 • sovellustukihenkilö 
 • taloushallinnon sovelluskonsultti 
 • Järjestelmäasiantuntija 

 Koulutusohjelma koostuu noin 25 koulutuspäivästä, joiden aikana osallistujien osaaminen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten sekä muun 
opiskelun avulla. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aihealueita:
 

 • Kirjanpidon periaatteet ja erityiskysymykset 
 • Palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset 
 • Budjetointi ja ennustaminen 
 • Taloushallinnon ratkaisut ja digitaaliset työkalut 
 • Raportointi 
 • Automatisoitu taloushallinto ja ohjelmistorobotiikka 
 • Arvonlisäverotus ja tilinpäätökset 
 • Taloushallinnon asiantuntijan viestintä- ja vuorovaikutustaidot 

Etsittekö yrityksellenne uutta talous- tai palkkahallinnon avaintekijää? Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

Ota yhteyttä

Kokemuksia Sarasesta

11.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Alanvaihdot digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tehtäviin rekrytoivalla koulutusohjelmalla

Digimarkkinoinnin ja verkkokaupan koulutusohjelmat tarjosivat Lindalle ja Annelle tavan työllistyä uudelle uralle. Molemmat päätyivät eri koulutusohjelmien...

Lue lisää
08.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Onnistuneita rekrytointeja DigiTalous Akatemiasta

Espoolainen tilitoimisto on löytänyt rekrytoivan koulutuksen avulla työntekijöitä, joilla osaaminen ja asenne ovat kohdillaan. DigiTalous Akatemia -rekrytoivan...

Lue lisää
02.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Jalka oven väliin digimarkkinoinnin tehtäviin – Johannes päätyi intohimonsa pariin

Tuore Growth Hacker Johannes Suni istuu Draivi Media Oy:n toimistolla Helsingin keskustassa. Johannes päätyi Draivi Medialle Sarasen, ELY-keskuksen ja...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

kirsi-havu-saranen-consulting

Kirsi Havu
Team Manager
050 444 9157
kirsi.havu@saranen.fi

elli-halonen-saranen-consulting

Elli Halonen
Junior Sales Manager
050 570 4604
elli.halonen@saranen.fi