DigiTalous Akatemia

Info

Osaamisalue IT & Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Itä-Suomi
Työnhakijoiden hakuaika
Koulutuksen kesto
Koulutusohjelman ajankohta

MOTIVOITUNEITA MODERNIN TALOUSHALLINNON OSAAJIA ITÄ-SUOMEEN

Kuuluuko syksyn suunnitelmiin uuden, motivoituneen työntekijän rekrytointi? Onko oikean asenteen omaavia tekijöitä haastava löytää? Tulisiko uusi, ajantasaisella osaamisella varustettu käsipari tarpeeseen?

Taloushallinto muuttuu nyt nopeasti digitalisaation ja asiakaslähtöisten palveluiden kehittämisen myötä. Digitaalinen taloushallinto mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman, reaaliaikaisen ja tehokkaan asioiden hoidon sekä ydinliiketoimintaan keskittymisen.

 

KORKEATASOINEN ASIANTUNTIJAKOULUTUS YHTEISTYÖSSÄ HELSINGIN SEUDUN- JA KYMENLAAKSON KAUPPAKAMARIEN KANSSA

DigiTalous Akatemia toteutetaan yhdessä Helsingin seudun- ja Kymenlaakson kauppakamarien kanssa. Korkeatasoisen koulutuksen takaa kauppakamarin eturivin asiantuntijat sekä ajankohtaiset teemat. Koulutus sisältää kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen sertifioidut ajokorttikokeet, joiden avulla uusi osaaja voi todentaa osaamisensa. Lisäksi koulutuksen teemoja ovat palkkahallinto, sisäinen laskenta sekä digitaaliset ja älykkäät taloushallinnon ratkaisut. Digitaalisen taloushallinnon parissa syvennytään mm. tekoälyyn ja ohjelmistorobotiikkaan taloushallinnon prosessien kehittämisen näkökulmasta.

MIKÄ ON DIGITALOUS AKATEMIA?

DigiTalous Akatemia on kuuden kuukauden rekrytoiva koulutusohjelma, jossa yhdistyy osaamisen kehittäminen ja uusien osaajien rekrytointi. Jo yli 300 uutta sähköisen talous- ja palkkahallinnon osaajaa on rekrytoitu kauttamme erilaisiin asiantuntijarooleihin valtakunnallisesti.

Etsimme teille tarpeitanne vastaavan henkilön, joka työskentelee yrityksessänne käytännön työtehtävissä koulutusohjelman ajan, ja saa työn ohessa 22 päivän mittaisen korkeatasoisen asiantuntijakoulutuksen modernin taloushallinnon teemoista. Valitsemanne henkilö työskentelee talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon alalla esim. seuraavissa tehtävissä:

  • Asiakaslähtöinen kirjanpitäjä
  • Palkka-asiantuntija
  • Henkilöstöasiantuntija
  • Reskontranhoitaja
  • Talous- ja toimistoassistentti
  • Controller
  • Taloushallinnon sovelluskonsultti
  • Talous- ja palkkahallinnon järjestelmätuki
  • Myynnillinen talousosaaja

Koulutusohjelman kautta voi löytää motivoituneen osaajan ja rekrytointiväylänä se on riskittömämpi ja kustannuksiltaankin maltillinen vaihtoehto. Koulutuksen aikana työnantajalle ei vielä synny palkanmaksuvelvoitetta, sillä valitun henkilön kanssa solmitaan ensin koulutussopimus. Huolehdimme teille potentiaalisten kandidaattien esivalinnasta, ja yhdessä voimme löytää sopivimman osaajan tarpeisiinne. Yrityksenne tekee aina lopullisen valinnan ja sitoudutte ohjelmaan vasta siinä vaiheessa, kun sopiva osaaja on löytynyt!

MIKSI REKRYTOINTI DIGITALOUS AKATEMIAN KAUTTA KANNATTAA?

Säästätte aikaa: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut kandidaatit. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.

Riskitön ja taloudellinen ratkaisu: Rekrytoiva koulutusohjelma on riskittömämpi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto rekrytointiin. Valitun henkilön ja yrityksen välille solmitaan ohjelman ajaksi koulutussopimus.

Kaivattu lisäresurssi ajantasaisella osaamisella: Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana ja osallistuu siinä ohessa asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen

Ohjelman päätteeksi sitoutunut ja motivoitunut valmis osaaja: Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmin mielin ja ilman lisäkustannuksia. DigiTalous Akatemia on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen ja sitouttaa sopiva henkilö tehtäviin jo ohjelman aikana.

Ota yhteyttä

Oletko työnhakija?

Tutustu ohjelmaan

Katso kaikki avoimet koulutukset

Ohjelmakalenteriin

Kokemuksia Sarasesta

23.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Microsoft Akatemian uratarina: Vanhakin koira oppii uutta!

Kun 47-vuotiaana menetin työni CRM-asiantuntijana ja IT-hallintokoordinaattorina, en halunnut jäähdytellä tai aloittaa laskusuhdannetta työurallani....

Lue lisää
20.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Työttömyys päättyi rekrytoivaan koulutusohjelmaan

Kävin työttömänä useissa työhaastatteluissa, mutta niistä joko ei kuulunut mitään, tai sain vastaukseksi, että joku toinen on palkattu hakemaani tehtävään....

Lue lisää
19.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoiva koulutusohjelma mahdollisti ensimmäisen työntekijän palkkaamisen

Kun Notarecin perustajalle, Sofia Järnströmille, tarjoutui mahdollisuus palkata HR- ja rekrytointiasioista innostunut alanvaihtaja, päätti Notarec lähteä...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Mirja_Hosionaho_640x640_v3b

Mirja Hosionaho (Kaakkois-Suomi)
Business Manager
044 238 2144
mirja.hosionaho@saranen.fi

Lassi_Makkonen_640x640

Lassi Makkonen (Etelä- ja Pohjois-Savo sekä Pohjois-Karjala)
Project Manager
050 528 3848
lassi.makkonen@saranen.fi