Kaikki ohjelmat

DigiTalous Akatemia

Rekrytoi modernin talous- tai palkkahallinnon asiantuntija joustavalla tavalla

Rekrytoi uusi talous- tai palkkahallinnon osaaja asiantuntijakoulutuksesta!

Pohditko järkevämpiä tapoja uuden osaamisen löytämiselle? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi uuden talous- tai palkkahallinnon osaajan rekrytointi? DigiTalous Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida modernin taloushallinnon asiantuntijan helposti ja mutkattomasti. 

Taloushallinnon automatisoituessa ja digitalisaation tuomien kehitysaskeleiden myötä myös taloushallinnon asiantuntijatyö on muutoksessa. Monet alan toimijat ovat todenneet, että järjestelmien entistä paremman hyödyntämisen kautta taloushallinnon osaajan aikaa vapautuu asiakas- ja sidosryhmätyöhön ja lisäarvon tuottamiseen. Samaan aikaan vahvojen IT-taitojen merkitys työssä korostuu, ja taloushallinnon prosessien ymmärrys säilyy yhä roolien keskiössä digiloikista huolimatta. Uteliaisuus uusiin työkaluihin, halu oppia ja kehittää omaa osaamistaan ovat valttia kehittyvällä alalla. 

Kuvausta vastaavia uusia tekijöitä ei ole kuitenkaan aina helppoa löytää. Aidosti motivoituneista, modernin taloushallinon osaajista onkin nyt suurempi kysyntä kuin koskaan, mutta mikä avuksi, jos sopivia osaajia ei tunnu olevan saatavilla? 

Koulutusohjelmamme auttaa yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään haasteet ja yleisimmät rekrytoinnin sudenkuopat minimiin. Lopputuloksena saatte riveihinne työtehtäviin valmiiksi perehdytetyn asiantuntijan, jolla on osaamisalan viimeisin tietotaito. 

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää! Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan! 

Vastaamme uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla

DigiTalous Akatemia -rekrytoiva koulutusohjelma vastaa modernin talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoiden kasvavaan kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen talous- ja palkkahallinnon alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Jo yli 500 uutta sähköisen talous- ja palkkahallinnon osaajaa on rekrytoitu kauttamme erilaisiin asiantuntijarooleihin valtakunnallisesti. Lue tästä, miten espoolainen tilitoimisto on löytänyt DigiTalous Akatemian avulla työntekijöitä, joilla on osaaminen ja asenne kohdallaan!

Ohjelma on työvoimakoulutusta ja se järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa. 

Ota yhteyttä

Aino-Pietarinen-640x640

Aino Pietarinen

Project Manager (Itä-Suomi)
aino.pietarinen@saranen.fi
044 460 2121
jyri-pitkanen-800x800-1

Jyri Pitkänen

Project Manager (Uusimaa)
jyri.pitkanen@saranen.fi
044 460 2160

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta ja rekrymahdollisuuksista?

Ota yhteyttä - löydetään yhdessä teille seuraava avaintekijänne!

Uuden ajan rekrytointia - koulutusohjelman selvät hyödyt

Mutkatonta ja ripeää

Rekrytoinnin alustavat arvioinnit, esivalinnan, hakijakampanjat sekä paperityöt hoidamme me – säästätte aikaa ja energiaa.

Mukautuvaa rekrytointia

Oppiminen-kasvu

Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden rekrytoida osaajia erilaisiin ja eritasoisiin rooleihin, aina tarpeeseenne mukautuen.

Uusin osaaminen yrityksellesi

Koulutusta

Markkinan kärkikumppanit kouluttavat kandidaattinne, ja hän tuo yritykseenne mukanaan alan tuoreimmat taidot.

Kiireetön päätös työsopimuksesta

Työsopimus -uusi työ

Ennen lopullista rekrytointipäätöstä varmistutte hakijan kanssa käytännön työssä, että sovitte toisillenne.

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus taloushallintoa kohtaan sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Osaajia juuri teidän kaavailemaan rooliin

Ohjelma antaa osallistujilleen valmiudet työskennellä erilaisissa asiantuntijatehtävissä ja ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla taustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelmamme kautta oikean tekijän juuri yrityksenne kaavailemaan rooliin – olipa kyseessä paikka avustavien tehtävien parissa tai jo kokeneemman tekijän pesti. Valitsemanne henkilö voi työskennellä yrityksessänne esimerkiksi seuraavien roolien parissa: 

 

 • kirjanpitäjä 
 • controller 
 • reskontranhoitaja 
 • palkka-asiantuntija 
 • talousassistentti 
 • sovellustukihenkilö 
 • taloushallinnon sovelluskonsultti 
 • Järjestelmäasiantuntija

Koulutuksen sisältö

Koulutusohjelma koostuu noin 25 koulutuspäivästä, joiden aikana osallistujien osaaminen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten (kouluttamassa mukana mm. Taloushallintoliitto) sekä muun opiskelun avulla. Aiemmissa koulutuskokonaisuuksissa on käyty läpi mm. seuraavia aihealueita

 

 • Kirjanpidon periaatteet ja erityiskysymykset 
 • Palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset 
 • Budjetointi ja ennustaminen 
 • Taloushallinnon ratkaisut ja digitaaliset työkalut 
 • Raportointi 
 • Automatisoitu taloushallinto ja ohjelmistorobotiikka 
 • Arvonlisäverotus ja tilinpäätökset 
 • Taloushallinnon asiantuntijan viestintä- ja vuorovaikutustaidot 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.