Webinaari:
Johtamisen rooli ja itseohjautuvuus muuttuvassa työelämässä  

Johtamisen rooli ja itseohjautuvuus muuttuvassa työelämässä

Miten johtamisen rooli muuttuu kun siirrytään itseohjautuvaan asiantuntijaorganisaatioon? Aiheesta keskustelemaan saapui OP Ryhmästä henkilöstön kehittämisen moniottelija ja uudistamisheimolainen, Anna Haaman. Webinaarin juonsi Sarasen Career Campuksen johtaja, Laura Sydänmaanlakka.

Webinaarin sisältö

OP Ryhmän keskusyhteisössä ollaan muutosmatkalla, joka tähtää työntekijäkokemuksen, asiakaskokemuksen sekä toiminnan tehokuuden parantamiseen. Muutoksessa on siirrytty vaiheittain uuteen itseohjautuvaan työskentelytapaan, joka selkiyttää vastuita, vähentää päätöksentekotasoja ja ohjaa toimintaa asiakkaiden tarpeiden lähtökohdasta. Mallin tavoitteena on antaa vapautta ja vastuuta tiimeille ja uudistaa johtamista.

Webinaarissa Anna ja Laura käyvät läpi johtamisen roolia ja itseohjautuvuutta nykytyöelämässä ja avaavat johtamisen pelikentän uudelleenmuotoilemista itseohjautuvassa työskentelytavassa. Keskustelussa johtamisen uudistumisen tarpeita ja itseohjautuvuuden mahdollistamista konkreettisten esimerkkien kautta. 

Pääset katsomaan tallenteen täyttämällä viereisen lomakkeen.

Työelämää uudistamassa -webinaarisarja 

Työn tekeminen muuttuu kaikilla aloilla, ja modernit työelämätaidot ovat elinehto markkinoilla. Me Sarasella haluamme tukea asiakkaitamme tulevaisuuden osaamisen kasvattamisessa ja tuoda esille erilaisia keinoja rakentaa uudistuvia organisaatioita.

Työelämää uudistamassa -webinaarisarjassa esittelemme erilaisia organisaatioita, menestysstrategioita ja uudistumistapoja. Tulemme käymään läpi eri alojen osaamismuutoksia, uudistuvan organisaation rakentamista, sekä esimerkkejä siitä, miten edelläkävijäyritykset ovat varmistaneet oikeat ihmiset ja osaamisen organisaatioonsa.  

Katso webinaarisarjamme muut jaksot:

Haastamme yrityksiä uudistumaan!

Pysy kilpailukykyisenä johtamalla ja kasvattamalla nykyisten tekijöidesi osaamista. Tutustu palveluihimme täällä: Osaamisen uudistaminen

Lataa tallenne