Webinaari:
Osaamishyppyjä mahdollistamassa  

Työelämää uudistamassa -webinaarisarja jatkuu 

Jakso 2: Osaamishyppyjä mahdollistamassa, case Monetra

Webinaarisarjamme toisessa jaksossa Anu Ukonlinnan vieraaksi saapuu talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tarjoavan Monetran toimitusjohtaja Päivi Pitkänen.

Monetra Oy:n toimitusjohtaja Päivi Pitkänen aloitti Monetran johdossa perustamisvuonna 2012 ja on rakentanut näiden vuosien aikana yhdestä alueellisesta osakeyhtiöstä viiden yhtiön konsernin. Päiviä kiinnostavat erityisesti talous- ja henkilöstöhallinnon kokonaisvaltainen uudistus, automatisointi ja robotisointi.  

Monetrassa panostetaan vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Osaamishyppyjä mahdollistamassa -webinaarissa Päivi kertoo, miten Monetra on auttanut omia asiantuntijoitaan uudistumaan ja tuottamaan sitä kautta asiakkailleen entistäkin parempaa asiakaskokemusta ja arvoa.

Miten Monetrassa tuetaan henkilöstön uudistumista ja millaisia tuloksia he ovat saaneet aikaan osaamisen kehittämisellä? Lataa tallenne viereisellä lomakkeella.

Työelämää uudistamassa -webinaarisarja 

Työn tekeminen muuttuu kaikilla aloilla. Menestyvät yritykset ymmärtävät, että uudistuminen alkaa sisältä, ja tämän päivän investoinneilla vastataan tulevaisuuden kysyntään. Me Sarasella haluamme tukea asiakkaitamme tulevaisuuden osaamisen kasvattamisessa ja tuoda esille erilaisia keinoja rakentaa uudistuvia organisaatioita.

Työelämää uudistamassa -webinaarisarjassa esittelemme erilaisia organisaatioita, menestysstrategioita ja uudistumistapoja. Tulemme käymään läpi eri alojen osaamismuutoksia, uudistuvan organisaation rakentamista, sekä esimerkkejä siitä, miten edelläkävijäyritykset ovat varmistaneet oikeat ihmiset ja osaamisen organisaatioonsa 

Katso webinaarisarjamme muut jaksot:

Haastamme yrityksiä uudistumaan!

Pysy kilpailukykyisenä johtamalla ja kasvattamalla nykyisten tekijöidesi osaamista. Tutustu palveluihimme täällä: Osaamisen uudistaminen

Lataa tallenne