Webinaari:
Suomalaiset yritykset osaamismurroksen keskellä

Työelämää uudistamassa -webinaarisarjan ensimmäinen osa

Työn tekeminen muuttuu kaikilla aloilla. Organisaatioiden menestyksen ratkaisee niiden uudistumiskyky ja mahdollisuudet houkutella parhaat osaajat itselleen. Me Sarasella haluamme tukea asiakkaitamme tulevaisuuden osaamisten kasvattamisessa ja tuoda esille erilaisia keinoja rakentaa uudistuvia organisaatioita.  

Työelämää uudistamassa -webinaarisarjassa esittelemme erilaisia organisaatioita, menestysstrategioita ja uudistumistapoja. Tulemme käymään läpi eri alojen osaamismuutoksia, uudistuvan organisaation rakentamista, sekä esimerkkejä siitä, miten edelläkävijäyritykset ovat varmistaneet oikeat ihmiset ja osaamisen organisaatioonsa 

Jakso 1: Suomalaiset yritykset osaamismurroksen keskellä

Starttaamme webinaarisarjamme käsittelemällä suomalaisten yritysten tilannetta osaamismurroksen keskellä.  Keskustelemassa webinaarissa ovat EY:n Suomen HR & Transformation Team Lead, Mia Norhomaa, sekä Sarasen Anu Ukonlinna ja Laura Sydänmaanlakka.

Webinaarissa kuulet tutkimustuloksia siitä, missä Suomessa osaamismurroksessa mennään ja saat vinkkejä siihen, miten uudistuvaa organisaatiota voidaan yrityksissä lähteä rakentamaan. Webinaari on tallennettu keväällä 2020.

Sisältö ja puhujat:

Työelämän muutostrendit ja niiden vaikutukset osaamiseen 
Laura Sydänmaanlakka, Head of Career Campus, Saranen Consulting

Laura Sydänmaanlakka johdattelee webinaarin kuulijat työelämän ja osaamisvaatimusten muutoksiin. Laura auttaa sekä ihmisiä että organisaatioita eteenpäin osaamisen kehittämiseen liittyvissä muutostilanteissa.  

Suomalaisten organisaatioiden muutosvalmius digimurroksessa 
Mia NorhomaaHR & Transformation Team Lead, EY Finland  

Mia Norhomaa vetää HR ja Transformaatiot tiimiä EY:n People Advisory Services -yksikössä. Mian tiimi keskittyy henkilöstönäkökulmiin yrityskauppojen ja transformaatioiden yhteydessä ja Mian työn suola syntyy kestäviin toimintatapoihin perustuvien johtamiskäytäntöjen ja kasvukulttuurien rakentamisesta asiakkailleen. Mia kertoo webinaarissa suomalaisten yritysten tilanteesta digimurroksessa EY:n laatiman Nordic HR Surveyn valossa.

Vinkit oppimis- ja uudistumiskykyisen organisaation luomiseen 
Anu UkonlinnaHead of Competence Renewal, Saranen Consulting 

Anu suhtautuu intohimoisesti uusien osaamisten kasvattamiseen ja ihmisten potentiaalin valjastamiseen organisaatioiden uudistamiseksi. Anu on työskennellyt osaamisen kehittämisen, rekrytointien ja työurien muutoksien parissa koko uransa. Näiden kokemusten pohjalta Anu tarjoaa vinkit oppimis- ja uudistumiskykyisten organisaatioiden rakentamiseen ja ylläpitoon.

 

Katso webinaarisarjamme seuraavat jaksot: 

 

Haastamme yrityksesi uudistumaan!

Autamme kirkastamaan tavoitteesi osaamisen uudistamisessa ja luomaan vaikuttavan kokonaisuuden, joka palvelee organisaatiosi tarpeita, kulttuuria ja tavoitteita, ja rakentaa siten vaikuttavuutta.

Lue palveluistamme lisää täällä: Osaamisen uudistaminen

Lataa tallenne