Uravalmennus osallistujalle – Muutospalvelut 

Muutospalveluiden uravalmennuksessa autamme sinua löytämään oman suuntasi muutoksesta. 

Muutostilanteet ovat yksilöille usein elämän käännekohtia. 

Olemme tukenasi muutostilanteessa kanssakulkijana, oivalluttajana ja auttajana.  Uravalmennukseemme osallistuminen tukee sinua urapohdintoihin liittyvissä asioissa. Autamme sinua omista lähtökohdistasi käsin ja tarjoamme valmennuksen keinoin konkreettisia ratkaisuja eteenpäin suuntaamiseen. 

Uravalmennuksemme on suunnattu osallistujille, jotka ovat päässeet Muutospalvelumme piiriin. 

Lue osallistujien kokemuksia Sarasen uravalmennuksesta

Tutustu kokemuksiin

Mitä saat uravalmennuksesta?

Oivalluttavaa tukea muutoksessa

Saat tueksesi Sarasen kokeneen uravalmentajan, joka tukee ison asian käsittelyssä sekä auttaa oivaltamaan ja hahmottamaan mahdollisuuksiasi, tunnistamaan osaamistasi ja löytämään konkreettisia ratkaisuja oman suunnan löytymiseen. Sen lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää koko työuravalmennusverkostoamme ja siellä olevaa osaamista ja tukea. 

Yksilöllistä apua ja tilanteeseesi sopivia ratkaisuja 

Lupaamme antaa sinulle yksilöllistä tukea ja haluamme aidosti löytää tilanteeseesi sopivan ratkaisun. Asetamme kanssasi uratavoitteen ja keskitymme henkilökohtaisessa valmennuksessa niihin asioihin, jotka vievät sinua kohti asettamaasi tavoitetta. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi uuden työn löytäminen, opiskelu tai alanvaihto, yrittäjyys tai eläke. Autamme tunnistamaan omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi työelämälähtöisesti niin, että syvennät samalla ymmärrystäsi oman urasi johtamisesta ja löydät ratkaisun omassa tahdissasi. Valmennuksessa opitut taidot auttavat sinua tulevaisuudessakin.

Näkemystä työelämästä ja eri vaihtoehdoista toimiala-, rooli- ja paikkakuntakohtaisesti 

Saat valmennuksemme kautta näkemystä työelämän ja -markkinan muutoksista ja erilaisista vaihtoehdoista toimiala-, rooli- ja paikkakuntakohtaisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä Bravedo-konsernin, rekrytoivien yritysten, koulutuskumppaneiden ja oppilaitosten kanssa, jotta uusi suuntasi löytyy. 

Näin uravalmennus etenee 

Sarasen uravalmennuksessa saat tukea oman seuraavan askeleen ottamiseksi. Kartoitamme nykytilanteesi palvelun alkaessa, jotta voimme parhaiten tukea juuri sinua yksilöllisen tavoitteesi saavuttamisessa. 

Palvelumme aikana oma henkilökohtainen valmentajasi vastaa prosessisi tukemisesta ja ohjaamisesta. Käytössäsi on myös palvelusivusto, joka ohjaa eri osa-alueiden hyödyntämiseen.  Sieltä saat käyttöösi ryhmävalmennuksia, verkkovalmennuksen, työmarkkinatietousinfoja, rekrytointiaktiviteetteja ja mahdollisuuden varata tapaamisia päivystävän valmentajan kanssa.

1. 

Saamme yhteystietosi ja soitamme sinulle. Puhelussa kerromme tarkemmin palvelustamme ja voit kysyä, jos mieltäsi askarruttaa jokin.

2. 

Varaamme puhelussa ensimmäisen keskusteluajan valmentajasi kanssa. Hän on apunasi koko valmennusprosessisi ajan. 

Puhelun jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse vahvistuksen tapaamisajasta ja tarkempia tietoja palveluun liittyen.

3.

Ensimmäisessä tapaamisessa sovit valmentajasi kanssa konkreettiset askeleen palvelun etenemisestä kohdallasi.

Näin olemme auttaneet yksilöitä ottamaan ura-askeleita palvelussamme

21.02.2022 — Uravalmennus osallistujakokemukset

Uravalmennuksessa päivitettiin työnhakuosaaminen nykypäivään

Asko oli ollut jo vuosikymmeniä samassa työssä, johon hän oli päässyt suoraan koulunpenkiltä. Kun yt-neuvotteluiden seurauksena tuli irtisanominen, oli...

Lue lisää
08.12.2021 — Uravalmennus osallistujakokemukset

Uravalmennus toi Pasille tuplaonnistumisen –muutospalvelun osallistujakokemus

Pasilla oli takanaan pitkä ja monipuolinen työura, kun hänet irtisanottiin koronapandemian aiheuttamien yt-neuvotteluiden yhteydessä. Pasin uran monipuolisuus...

Lue lisää
21.05.2021 — Uravalmennus osallistujakokemukset

Uravalmennus antoi Miikalle itseluottamusta työnhakuun – osallistujakokemus

Miikka Ovaska sai irtisanomisilmoituksen yt-neuvotteluiden seurauksena helmikuussa 2021. Ilmoitus tuli yllätyksenä työssään menestyneelle Ovaskalle. Hän oli...

Lue lisää

Heräsikö sinulle kysyttävää palveluun liittyen? Ota meihin yhteyttä, autamme ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Ota yhteyttä

Sarasen muutospalvelut lukuina

2300

valmennettavaa vuosittain Sarasen muutospalveluissa

82%

muutospalveluiden osallistujista uudelle urapolulle palvelun aikana

4,8/5

Valmentajapalautekeskiarvo

Tutustu uravalmentajiimme

Lupaamme antaa sinulle yksilöllistä tukea ja haluamme aidosti löytää tilanteeseesi sopivan ratkaisun. Asetamme kanssasi uratavoitteen ja keskitymme henkilökohtaisessa valmennuksessa niihin asioihin, jotka vievät sinua kohti asettamaasi tavoitetta.

Muutosvalmennukset / Osaamisen kehittäminen / Ammatillinen koulutus / Työelämätaidot / Työmarkkinatuntemus / Verkostoyhteistyö / Seniorina työelämässä / Yrittäjyys

Olen toiminut valmentajana, kouluttajana ja opettajana yli 25 vuoden ajan. Lisäksi työelämäni on pitänyt sisällään yrittäjien sparraamista, pk-yritysten kehittämishankkeiden toteutuksia sekä muita projektitöitä. Työelämän muutokset ovat minulle tuttuja.

Valmennettavani kohtaan ihmisenä, kuljen vierellä ja haen ratkaisuja yhdessä valmennettavieni kanssa. Valmennukseni sisällöt keskittyvät kehittymiseen, oppimiseen, henkiseen hyvinvointiin ja yrittäjyyteen. Muutos on myös mahdollisuus. Parasta työssäni on hetket, jolloin asiakkaani löytävät itselleen sopivan ratkaisun. Asiakkaani kuvailevat minua innostavaksi ammattilaiseksi, jonka kanssa on helppo työskennellä.

Susannan Linked In-profiiliin pääset tästä
p. 041 363 0389
susanna.lehtoniemi@saranen.fi

Työkyvyn ja työhyvinvoinnin tuki / Työyhteisötaidot / Insights Discovery / Rekrytointi / Osaamisen kehittäminen / Työsuhdeasiat / Coaching/ Esihenkilötyö ja johtaminen 

Osaamiseni valmentajana perustuu monipuoliseen HR- kentän työnkuvaan yli 13 vuoden ajalta. Työuravalmennuksista minulla on kokemusta yli 10 vuoden ajalta. Tekemiseni pohjautuu ajatukseen, että valmennettavani on ”laivan kapteeni” ja minun tehtäväni ”perämiehenä” on varmistaa se, että kurssin suunta on realistinen ja saavutettavissa oleva. Terveydenhuoltotaustani tukee valmennuksen etenemistä silloinkin, kun muutostilanne on haastava. Urasuunnittelussa ja eläkepohdinnoissa huomioin myös valmennettavan työkykyasiat.  

Palaute asiakkaalta: ”Pia, sinussa on täydellinen setti inhimillisyyttä ja ymmärrystä työhösi. Potkut ovat iso kolaus ja elämän suuriin kriiseihin tarvitaan juuri sinunlaisia ihmisiä. Ilman tuota ”lempeää perseelle potkimista” en olisi vielä ainakaan tässä. Sinussa on sopiva määrä jämptiyttä ja lempeyttä! Pidä se mukanasi, mitä ikinä teetkin.  

Pian LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä
p. 0400 712 055
pia.varesmaa@saranen.fi  

Valmennus/ Rekrytointi / Ratkaisukeskeinen työnohjaus / Kokonaisvaltainen työhyvinvointi / Coaching / Yrittäjyys / Soveltuvuusarvionnit: Cut-e, PAPI, Psycruit, WOPI / NLP Trainer

Olen monipuolisen työkokemuksen omaava työuravalmentaja, työnohjaaja, rekrytoinnin ammattilainen ja yrittäjä, jolla on yli 10 vuoden esihenkilökokemus ei toimialoilta ja erikokoisista yrityksistä. Valmennusotteeni on kannustava, kuunteleva ja eri näkökulmia herättävä. Haluan aidosti tukea valmennettavia kohti seuraavaa ura-askelta. Uskallan herätellä kunnioittavalla otteella valmennettavaa ajattelemaan myös boxin ulkopuolelle.

Palaute asiakkaalta: ”Tunnelma oli välitön ja vuorovaikutteinen. Minulle tuli tunne, että minua halutaan aidosti auttaa.”

Sarin LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 040 840 0042
sari.heerman@saranen.fi

Valmennus/ Työelämätaidot / Rekrytointi / Työnohjaus / Työhyvinvointi / Prosessikonsultointi / Mindfulness / Esihenkilö- ja asiantuntijatyö / SHL-soveltuvuudenarviointien sertifikaatti

Minulla on laaja työkokemus rekrytointien parista sekä HR- ja esihenkilötehtävistä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri.

Työuravalmentajana tuen sinua kaikin tavoin, jotta löydät uuden ura- tai muun askeleen vahvuuksiasi ja intohimojasi seuraten. Saat tukeni avoimien mahdollisuuksien löytämiseen, konkreettisten hakuasiakirjojen tekemiseen ja rekrytointiprosesseissa loistamiseen. Tuen sinua ammatillisen itsetunnon vahvistamisessa ja taitojesi esiintuonnissa. Ihmisenä ja valmentajana olen arvostava, läsnäoleva, huumorintajuinen, eteenpäin katsova ja uusia näkökulmia oivalluttava. Työssäni merkityksellisintä on auttaa muita loistamaan omassa työssään.

Susannan LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.      
p. 050 5230933
susanna.sundberg-viljanen@saranen.fi

Coaching / Ammatillinen erityisopetetus / Muutosvalmennukset / Työelämätaidot / Työmarkkinatuntemus / Osaamisen kehittäminen / Verkostoyhteistyö

Minulla on yli 20 vuoden kokemus kouluttaja-, valmentaja- ja erityisopettajatyöstä. Tärkeimpinä arvoinani pidän aitoa ihmistä kunnioittavaa kohtaamista ja läsnä olevaa kuuntelemista. Samalla haluan innostaa, tukea ja kannustaa asiakasta kohti määränpäätä. Minulla on paljon kokemusta haastavissa elämäntilanteissa olevista asiakkaista, jotka tarvitsevat ohjausta työhön ja koulutuksiin hakeutumisissa.

Palaute asiakkaalta: ”Minulle oli tärkeää päästä puhumaan asioistani ja ei pelkästään työhön liittyvistä asioista, vaan ihan kaikenlaisista asioista. Anu Toivari on ollut kyllä loistava valmentaja. Häntä vaikutti oikeasti kiinnostavan mitä minulle kuuluu.”

Anun LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.            
p. 044 733 1142
anu.toivari@saranen.fi

Rekrytointi / Suorahaku/ Henkilöarviointi / Yksilö- ja ryhmävalmennukset / Organisaatioiden kehittäminen / HRM / HRD / soveltuvuusarvioinnit

Koulutukseltani olen psykologi ja kauppatieteiden maisteri. Olen työskennellyt sekä pörssiyhtiön sisäisenä henkilöstöammattilaisena että konsulttina useilla eri toimialoilla. Minua inspiroi tulevaisuuden työelämän trendit, erinomainen asiakaspalvelu sekä työntekijöiden motivointi- ja palkitsemiskysymykset. Haluan kehittää hyvää ja joustavaa työelämää. Työpsykologina ja rekrytoinnin ammattilaisena kiinnitän huomioni ihmisten vahvuuksiin. Valmentajana haluan lisätä kunkin uskoa itseensä ja pärjäämiseensä. Autan tavoitteiden määrittämisessä ja kannustan aktiivisuuteen. Olen liiketoimintalähtöinen ja ratkaisukeskeinen.

LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.        
p. 050 355 8888
nina.a.hamburg@saranen.fi

Urasuunnittelu / Rekrytointi / Suorahaku / Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ja valmennus

Osaamiseni valmentajana perustuu vahvaan työkokemukseen henkilöstöpalvelualalla, jossa työskentelin konsultin, myynnin ja johdon tehtävissä 20 vuoden ajan, joista kahdeksan toimin yrittäjänä. Ennen sitä tein ravintola-alalla muun muassa esimies- ja opetustehtäviä. Valmentajana vahvuuteni on kuunteleminen ja läsnäolo vaikeissa elämäntilanteissa. Olen myös empaattinen ja johdonmukainen työssäni. Ratkaisukeskeinen valmennustyö auttaa valmennettavaa hänen valinnoissaan.

Palaute asiakkaalta: ”Jaana osasi tsempata ja luoda uskoa tulevaisuuteen. Hän oli tosi ystävällinen ja oli helppo puhua tilanteeni haasteellisuudesta. Sain uusia ajatuksia ja motivaatiota jatkaa vielä työelämässä.”

Jaanan LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 0400 295 127
jaana.malmstedt@saranen.fi

Ratkaisukeskeinen valmennus / Business coaching BCI / Asiakaskokemus- ja arvo / B2B myynti / Startup / ICT-ala

Olen tavoitteellinen ja kannustava valmentaja, jolla on monipuolista työkokemusta mm. B2B-myynnistä, ihmisten johtamisesta ja ICT-alan asiantuntijatehtävistä. Oivalluttavien kysymysten ja erilaisten näkökulmien tarkastelun avulla autan sinua tunnistamaan vahvuutesi, kirkastamaan tavoitteesi ja kiteyttämään työnhakutilanteeseen sopivan asiakaslupauksen– millaista arvoa juuri sinä voit osaamisesi kautta tarjota tulevalle työnantajallesi. Näen muutoksen mahdollisuutena oppia ja uudistua. Haluan auttaa sinuakin tunnistamaan tuon mahdollisuuden ja tavoittelemaan rohkeasti omia uraunelmiasi!

Palaute asiakkaalta: ”Katri on helposti lähestyttävä ja miellyttävä sekä samaan aikaan määrätietoinen ja eteenpäin kannustava valmentaja.”

Katrin LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 050 487 3346
katri.koli@saranen.fi

Työnhakuvalmennus / Työyhteisötaidot / Esihenkilötyö / Asiakaspalvelu, asiakkaan kohtaaminen / Osaamisen kehittäminen / Koulutus / Ammatillinen opettaja / Yhteisöpedagogi

Olen pitkän linjan asiakaspalvelija, lähiesihenkilö ja kouluttaja. Vahvuuteni on sekä ihmisten ja osaamisen kehittäminen että toiminnan organisointi ja kehittäminen. Kouluttajana ja valmentajana palkitsevinta on nähdä oivallusten syntymistä ja itseluottamuksen kasvamista, voimaantumista. Haluan kohdata ihmiset yksilöinä ja auttaa heitä tulemaan tietoisiksi omista kyvyistään ja vahvuuksistaan. Olen helposti lähestyttävä ja osaan kuunnella asiakasta. Koen olevani omimmillani ihmisten kanssa toimiessani. Näillä vahvuuksilla tartun valmennustyöhön.

Palaute asiakkaalta: "Kiitos kaikesta tuestasi ja opastuksestasi valmennuspolullamme. Olen saanut paljon rohkeutta kauttasi. Olet aivan ihana ihminen ja sovit äärettömän hyvin siihen mitä teet. Valat uskoa tämmöisiin toivottomiin tapauksiinkin."

Sannan LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.          
p. 040 6820225
sanna.winberg@saranen.fi

Ratkaisukeskeinen valmennus / Business coaching BCI / Työnohjaus / Valmentava johtajuus / Esihenkilötyö / Rahoitus / Työhyvinvointi

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Olen kannustava ja helposti lähestyttävä valmentaja, jolla on vankka kokemus rahoitusalalta, ihmisten johtamisesta, työhyvinvoinnista ja kouluttamisesta. Haluan valmennuksissani vaalia arvostavaa kohtaamista ja mukavan rentoa ilmapiiriä. Olen valmennettavan rinnallakulkija prosessin ajan ja herättelen näkemään omia vahvuuksia ja tulevaisuuden mahdollisuuksia ja kannustan lempeän napakasti muuttamaan ne uudeksi unelmatyöksi.

Olen itse tehnyt rohkean uraloikan oman hyvinvointini vaalimiseksi ja siten minulla on omakohtaista kokemusta epävarmuuden sietämisestä ja uuden uran määrätietoisesta rakentamisesta.

Riitan LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.          
p. 040 714 5316
riitta.mahonen@saranen.fi

Johtoryhmätyöskentely / Johtaminen ja esihenkilötyö / Työyhteisötaidot / Persoonallisuusanalyysit / Aikuiskoulutus

Pitkä työkokemukseni johto- ja esimiestehtävissä on antanut minulle hyvän pohjan valmentajana toimimiseen. Läsnäolo, luottamuksen ilmapiirin luominen ja arvostuksen osoittaminen ovatkin vahvuuksiani valmentajana. Minulla on taito rakentaa tila, jossa ihminen pystyy avautumaan ja kohtaamaan vaikeitakin asioita - se onkin välttämätöntä kehityksen tapahtumiseksi.

Palaute asiakkaalta: “Olet helposti lähestyttävä, kannustava ja innostava. Olet aidosti läsnä ja kuuntelet minua”

Sepon Linkedin-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 045 8640 173
seppo.kivela@saranen.fi

Uudelleenkouluttautuminen / Omien vahvuuksien löytäminen / Esihenkilötaitojen sparraus / Viestintä- ja vuorovaikutus / Sertifioitu DiSC-vuorovaikutusvalmentaja / Neemo Coach / Brain-based coach

Paras sana kuvaamaan minua on uteliaisuus. Uteliaisuus ihmisiä ja ilmiöitä kohtaan. Olen myös hyvä innostamaan ja luomaan valmennettavalle uskoa omaan onnistumiseen. Osaan kääntää ongelmat ratkaisuiksi. Olen toiminut muun muassa esihenkilönä ja aikuiskouluttajana ennen siirtymistäni viestinnän freelanceriksi ja työuravalmentajaksi.

Työni palkitsee parhaiten silloin, kun valmennettavallani lamppu syttyy. Silloin olen osannut olla läsnä ja kuunnella oikein.

Palaute asiakkaalta: ”Sanna-Liisalla on uskomaton kyky kaivella ratkaisuja – sellaisia, jotka olen jo tiennyt - mutta ovat olleet jonkinlaisena sekamelskana päässäni.”


Sannan LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 040 164 5880
sanna-liisa.kiiskinen@saranen.fi

Johtaminen ja esihenkilötyö / Yrittäjyys / Osaamisen kehittäminen / Rekrytointi / Työhyvinvointi / Työyhteisötaidot / Työnohjaaja STOry / LCAF Certified Coach® / VOIMAKEHÄ® -valmentaja 

Osaamiseni valmentajana perustuu vahvaan työkokemukseen johto- ja asiantuntijatason tehtävissä hr-alalla sekä rekrytointien parissa yli 20 vuoden ajalta. Yhdistän valmennuksessani positiivista, tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä ohjausta, unohtamatta kuitenkaan kuuntelevaa, arvostavaa ja yksilöllistä kohtaamista.  Sitoudun edistämään valmennettavani kanssa yhdessä luotua tavoitetta. Erityisesti olen kiinnostunut toimimaan työuran nivelvaiheiden tukemisessa, oli kysymys sitten uudelle toimialalle tai yrittäjyyteen suuntaamisesta, uudelleen kouluttautumisesta tai mahdollisesti eläkepohdinnoista. 

Palaute asiakkaalta: ”Vaikka motivaationi oli jo korkealla työnhakuun, sain Jaanan valmennuksesta täsmävinkkejä, vaihtoehtoisia lähestymiskulmia sekä ennen kaikkea rohkaisua, jota tarvitsin etenemiseen”. 

Jaanan LinkedIn -profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 040 5822 494 
jaana.lauri@saranen.fi 

Työelämätaitojen johtaminen / rekrytointi / projektin hallinta ja johtaminen / työmarkkinatuntemus /ratkaisukeskeinen valmentaminen / rekrytoivat koulutusohjelmat 

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Olen utelias ja innostunut, työelämän muutoksia ja vivahteita tarkasti seuraava uravalmentaja. Olen vahvasti kiinnostunut työelämätaitojen johtamisesta.  Haluan kuunnella ja kannustaa. Ajattelen myös maailman olevan mahdollisuuksia täynnä. Taustani työelämässä on yhdistelmä julkista ja yksityistä sektoria. Koen tämän monipuolisen taustan olevan yksi vahvuuksistani valmentajana.  

Palaute asiakkaalta: ”Antin ammattimainen ja kannustava ote, kun työtä vailla olevan ajatukset olivat hakusessa tapahtuneesta, antoi suunnattomasti voimia ja energiaa asian sulattamisessa ja eteenpäin menemisessä.” 

Antin LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.             
p. 040 778 2110 
antti.vuorjoki@saranen.fi  

Uravalmennus / RMP ® -motivaatiovalmennus / Ura & talous / Johtaminen / HR / Rekrytointi

Minulla on kansainvälinen ja monipuolinen kokemus esihenkilö- ja HR-työstä sekä yritysjohdon tehtävistä usealta eri alalta. Olen myötäelävä ja tavoitteellinen valmentaja, joka katsoo tilannettasi aina useista näkökulmista – myös taloudellisesta. Osaan myös sanoittaa mahdollisuutesi. Tunnen työ- ja yrityselämän lainsäädännön ja osaan hyödyntää tietoa työssäni. Ymmärrän ja tuen sinua omannäköisesi uran luomisessa, koostuupa se sitten yhdestä tai useammasta tulovirrasta tai yhdistelemällä työtä, opintoja, eläkettä ja yrittäjyyttä. Olen normien haastamisen kannalla ja pyrin omalta osaltani edistämään työelämän joustavuutta.

Pian LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 050 46 75070
pia.klemetti@saranen.fi

Nykyaikainen työnhaku / Urasuunnittelu / Osaamisen sanoittaminen / Ratkaisukeskeinen valmennus / Projektin johtaminen / IT-toimiala/ Opintovalmentaja

Valmennustyön ja yrittäjyyden lisäksi minulla on kokemusta projektinjohto- ja asiantuntijatehtävistä IT-alalta. Koulutukseltani olen DI ja ammatillinen opettaja. Valmentajana tarjoan vinkkejä, ideoita, sparrausta ja tukea seuraavan ura-askeleen ottamiseksi – olipa tavoitteena uusi työ, alanvaihto, uudelleenkouluttautuminen tai yrittäjyys. Valmennusotteeni on ratkaisukeskeinen ja lämpimän jämäkkä. Vahvuuksiani ovat oivaltavuus, laaja-alainen ajattelu, yksilöllisten ratkaisujen löytäminen ja työelämätuntemus.

Palaute asiakkaalta: ”Suuret kiitokset vielä kerran sinulle ja uskomattomalle ammattitaidollesi. Sinulla on taito saada ihmiset takaisin jaloilleen.”

Hanna-Marian LinkedIn -profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 0400 406 921
hannamaria.kotovaara@saranen.fi

Ratkaisukeskeinen valmennus / Työkyky / Työhyvinvointi / Sidosryhmäyhteistyö / Ratkaisukeskeisen neuropsykiatrinen valmentaja (nepsy)

Persoonana olen helposti innostuva, utelias ja rohkea. Työskentelin toimintaterapeuttina yli 20 vuoden ajan kuntoutuksen alalla, sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Yrittäjänä olen ollut jo yli 10 vuotta. Nyt toimin työuravalmentajana. Vahvuuteni valmentajana on ihmisten kohtaaminen ja tilanteen analysointi nopeasti mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi. Olen apunasi erilaisten haasteiden selättämisessä ja uusien mahdollisuuksien löytämisessä, henkilökohtainen tilanteesi huomioiden.

Palaute asiakkaalta: ”Sain Katjalta todella paljon apua uuden uran valintaan. Puhuminen ja omien ajatusten jakaminen Katjan kanssa auttoi jäsentämään omia tuntemuksia. Valmennus onnistui todella hyvin.”

 

Katjan LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 040 418 0249
katja.siurumaa@saranen.fi