SC Rekrytoi

SC Rekrytoi

Tavoitteenamme on toteuttaa tänä vuonna 2000 työunelmaa  – Tule mahdollistamaan se kanssamme!

Me Saranen Consultingilla autamme yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan rekrytoivien koulutusohjelmien, outplacement- sekä työnhakupalveluidemme avulla. Haluamme vaikuttaa ja tehdä rohkeasti merkityksellistä työtä! Siksi tänä vuonna olemme asettaneet tavoitteemme korkealle. 2000 uuden työunelman saavuttamiseksi kaipaamme lisää vahvistusta joukkueeseemme ja haemmekin nyt asiakaslähtöisiä projektipäälliköitä, digitaalisten palveluiden projektipäällikköä, konsultatiivista ratkaisumyyjää sekä uravalmentajia. Tutustu lisää avoimiin tehtäviimme!

 

VOISIKO SC:ltä löytyä sinun unelmaduunisi? Edetään näin:

Voit jättää avoimen hakemuksen Saranen Consultingille, mikäli profiiliisi sopivia paikkoja ei juuri nyt ole avoinna. Lisätietoja kaikista rooleista saat yhdeltä coacheistamme Tiina Mäkiseltä. Tiinan tavoitat parhaiten puhelimitse 040 762 9644.

Työyhteisömme on meille kaikki kaikessa ja tämän vuoksi jokainen uusi SC:läinen on meille erityisen arvokas ja tärkeä työyhteisömme jäsen. Kun omalta porukaltamme kysytään, mikä Sarasella työskentelyssä on parasta, ensimmäisenä mainitaan yleensä kollegat ja työyhteisö.  Haluammekin antaa sinulle mahdollisuuden tutustua rekrytointiprosessin aikana meidän työyhteisöömme ja aistia voisiko SC olla myös sinulle paras vaihtoehto!

 

Ota yhteyttä

×