Tehokaista työhön!

Tehokaista työhön!

Tehokaista työhön! on uuden työn löytämiseen tähtäävä palvelu. Räätälöimme sinulle tarpeitasi vastaavan palvelupolun, jotta uusi työ löytyy.

EGR-palvelujen asiakkaille

Tehokaista työhön! -palvelu on tarkoitettu Uudenmaan alueen EGR-kohderyhmään kuuluville työnhakijoille. Palvelu toteutetaan yhteistyössä TE-palvelujen ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa ja Euroopan globalisaatiorahasto (EGR) rahoittaa palvelun. Voit varmistaa mahdollisuutesi osallistua palveluun osoitteesta: egr.uusimaa@te-toimisto.fi

Keinot ja reitti uuteen työpaikkaan

Tarjoamme tukea oman osaamisen tunnistamiseen, markkinoimiseen ja kiinnostavien työnantajien löytämiseen sekä muihin keinoihin, joiden avulla saat uuden työpaikan.

Henkilökohtainen työnhakuvalmentaja tukenasi

Sinulle nimetään henkilökohtainen työnhakuvalmentaja, joka auttaa sinua kunnes uusi työ löytyy. Palvelumme kestää maksimissaan 6 kuukautta.

Työkaluja työnhaun tueksi

Tarjoamme työkaluja mm.

  • osaamisesi määrittämiseen ja viestimiseen
  • uratavoitteidesi kirkastamiseen
  • henkilökohtaiseen kehittymiseen työnhaun eri osa-alueilla
  • piilotyöpaikkojen tunnistamiseen
  • oman osaamisesi markkinointiin työnantajille
  • videoesiintymiseen videohaastatteluja varten
  • urakartan, joka määrittelee polun unelmatyöpaikkaasi

Palvelun päätavoitteena on uuden työpaikan löytäminen sinulle. Tutustu tarkemmin palveluprosessiimme.

Yhdessä rekrytoinnin ammattilaisten kanssa

Saranen Consulting tuottaa palvelun yhdessä Baronan kanssa. Molemmat organisaatiot ovat toimineet yli 10 vuotta rekrytointien ja työnhaun parissa. Saranen Consultingin ammattilaiset ovat erikoistuneet työnhakijoiden tukemiseen erilaisissa työnhakutilanteissa. Baronan rekrytointikonsultit ovat erikoistuneita tiettyjen alojen rekrytointeihin, joten he tuntevat hyvin omien alojensa osaamisvaatimukset ja rekrytoivat yritykset.

Ilmoittaudu heti mukaan:

Lähetä spostia osoitteeseen: egr.uusimaa@te-toimisto.fi ja kerro, että olet kiinnostunut Saranen Consultingin Tehokaista työhön! –palvelusta.

 

Tehokaista työhön! on Euroopan globalisaatiorahaston rahoittama tuloksellisen työnhaun valmennuspalvelu. Projekti toteutetaan 2016-2017 yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Palveluun on varattu rajoitettu määrä asiakaspaikkoja, joten kannattaa varmistaa osallistumismahdollisuus ilmoittautumalla pian mukaan. Palveluun ei oteta uusia asiakkaita kesäkuun 2017 jälkeen. Ilmoittautumiset osoitteeseen: egr.uusimaa@te-toimisto.fi

 

Saranen Consulting on toiminut viimeiset 10 vuotta tiiviisti rekrytointien ja työnhaun parissa. Tarjoamme asiakkaillemme rekrytointi-, työnhaku-, outplacement- sekä koulutuspalveluja. Olemme osa Barona Groupia.

Barona on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Baronalla on laaja asiakasverkosto eri toimialoilta. Rekrytoijat ovat erikoistuneita tiettyjen aloihin ja tehtäviin kuten it-, asiakaspalvelu-, myynti-, markkinointi-, taloushallinto-, henkilöstöhallinto-, tapahtumapalvelu-, logistiikka-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito- ja insinööripalveluiden rooleihin. Vuosittain yli 14 000 työnhakijaa löytää uuden työpaikan Baronan kautta.

Ota yhteyttä

×