01.08.2018 — Työnhaku

Apua työnhakuun yhteisöstä ja ammattilaisen vinkeistä

Laura Sydänmaanlakka
Kirjoittaja
Laura Sydänmaanlakka

Sarasen tiloissa sijaitseva Career Campus on avoin kaikille työnhakija-asiakkaillemme. Campus Manager Laura Sydänmaanlakka bloggaa, mihin tarpeeseen Career Campus on perustettu ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Monet työnhakijat ovat todella yksin oman työnhakunsa kanssa. Kun työnhakija tulee Career Campus -päivystykseen juttelemaan uravalmentajan kanssa esimerkiksi työn alla olevasta työhakemuksesta tai tulee valmennukseen saamaa uutta tietoa ja tapaamaan muita työnhakijoita, se tuo uskoa monelle työnhakijalle. Usko omaan työllistymiseen taas vaikuttaa motivaatioon ja sinnikkyyteen jatkaa aktiivista työnhakua.

Me tarjoamme yhteisöllisen tilan, jonne työnhakijat voivat tulla konkreettisesti tekemään työnhakua, saamaan vertaistukea ja kokemaan yhteisöllisyyttä. Campuksella on mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen. Siellä on päivystävä uravalmentaja joka päivä klo 10-15 tarjoamassa pikasparrausta työnhakijoille ilman ajanvarausta.

Valmentajien laaja toimialatietous mahdollistaa sen, että työnhakijat voivat tulla taustastaan riippumatta keskustelemaan omaan uraan liittyvistä valinnoista ja ratkaisuista. Campuksella on vaihtuva päivystysvuoro uravalmentajien kesken. Parasta palautetta omalle työlleen saa siitä, kun kuulee työnhakijan saaneen uuden unelmatyöpaikan sellaiseen paikkaan, johon olette yhdessä Campuksella työstäneet vaikkapa hakemusta. Niistä saa ehdottomasti parhaat kicksit ja merkityksen omalle työlleen!

Noin kahdesti kertaa viikossa Campuksella järjestetään erilaisia työnhakuvalmennuksia sekä tilaisuuksia, joissa työnhakijat pystyvät oppimaan arvokkaita työnhakutaitoja sekä luomaan suoria yrityskontakteja. Campus onkin rekrytointikiihdyttämö työnhakijoiden ja yritysten välillä.

Meidän kauttamme yritysten rekrytointiprosesseihin on löytynyt osaavia ja motivoituneita ihmisiä. Tavoitteenamme onkin nopeuttaa työllistymistä ja tuoda siihen uusia keinoja. Nyt kun työmarkkinat ovat murroksessa ja uusia osaajia tarvitaan uusille aloille, Campuksen keskeinen toimintamalli rakentuukin tulevaisuuden työpaikkojen, työntekijöiden ja osaamisen kehittämisen yhdistämiseen.

Campuksella järjestetään paljon tapahtumia ja tilaisuuksia yhdessä yritysten kanssa. Näiden kautta moni työnhakija on päässyt työnhakuprosesseihin mukaan ja työpaikkojakin on solmittu. Tulevana Campuksen tavoitteena onkin entistä enemmän luoda kohtaamisia yritysten ja työnhakijoiden välille järjestämällä erilaisia rekrytointiaktiviteetteja. Nämä ovat yritysten näkökulmasta tehokkaita tapoja saada samalla kertaa monia potentiaalisia työnhakijoita koolle kertomaan osaamisestaan ja samalla ratkaisemaan yritysten kasvavaa osaajapulaa.

Tavoitteena on kehittää Campusta koko ajan vastaamaan tulevaisuuden uusia vaatimuksia, jossa digicampuksen suunnittelu on keskiössä. Pyrimme siihen, että kaikki samat Campuksen palvelut olisivat tulevaisuudessa tarjolla sekä työnhakijoille että yrityksille myös virtuaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Digitaalisen ulottuvuuden mukaan tulo tuo myös entistä enemmän mahdollisuuksia uudenlaisille rekrytointiaktiviteeteille. Tästä olemme erityisen innoissamme!

Tärkeintä meille kaikessa toiminnassamme on palvella motivoituneita työnhakija-asiakkaitamme tarjoamalla heillä työnhakutietoutta sekä auttaa kumppaniyrityksiämme rekrytoimaan itsellensä uusia huippuosaajia. Tämä monipuolinen auttaminen on Campuksen olemassaolon ydin. Me autamme yrityksiä kasvamaan ja aktiivisia työnhakijoita uusille urille mahtavalla meiningillä, aidolla läsnäololla ja energisellä, työllistävällä otteella!

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

05.07.2021 — Rekrytointi

Rekrytoija, kiinnitä huomiota etenkin näihin asioihin

Hakijoiden markkinat jylläävät. Timanttinen ja osaava henkilöstö on yritykselle sen suurin voimavara, mutta miten saada joukkoonsa parhaat tekijät ja...

Lue lisää
30.06.2021 — Rekrytointi

Millaista on moderni rekrytointi asiantuntijaorganisaatiossa?

Suhde rekrytointiin on muuttunut, ja moni yritys pohtii, miten erottua joukosta houkuttelevana työnantajana. Aiemmin työnantajalähtöinen hakuprosessi on...

Lue lisää
17.05.2021 — Työnhaku

Työnhaku 2021 – mitä yrityksissä odotetaan hakijoilta?

Työn hakeminen muuttuu koko ajan. Jotta onnistuisit paremmin sanoittamaan työhakemuksia sekä loistamaan työhaastatteluissa, olisi hyvä ymmärtää hieman...

Lue lisää