Kaikki ohjelmat

Cyber & Cloud Academy - Varsinais-Suomi

Suuntaa IT- ja ohjelmistoalan tehtäviin ja kasva kysytyksi osaajaksi - 12 paikkaa

Suuntaa kiihdytyskaistalta moniin IT- ja ohjelmistokehitystehtäviin Varsinais-Suomessa.

Etsitkö uusia väyliä hyödyntää osaamistasi IT-alan asiantuntijatehtävissä tai pohditko kenties alanvaihtoa? Ovatko ongelmanratkaisutehtävät polttoainetta mielellesi ja haluat tehdä työtä kasvualan ytimessä asiantuntijuuttasi samalla kasvattaen? Tai haluatko kenties syventää koodausosaamistasi uusien tehtävien parissa? Etsimme Varsinais-Suomen alueelta nousevia sekä kokeneita IT-alan tekijöitä kasvamaan uuteen rooliin RekryKoulutuksen kautta!

Tekijöidensä näköisiä paikkoja

Cyber & Cloud Academy RekryKoulutuksen kautta saat mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti siihen miltä seuraava työpaikkasi voisi näyttää ja löytää omannäköisen roolisi IT-alalla. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu kuuden kuukauden pituisen RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa ainutlaatuisen sauman aloittaa työ asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Ohjelman kautta voit suunnata esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:


 • Tietoturva-asiantuntija
 • Kyberturva-asiantuntija
 • Pilvipalveluasiantuntija
 • Ohjelmistokehittäjä
 • SOC-analyytikko
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-projektipäällikkö
 • Lähi- tai käyttötuen roolit
 • Konsulttiroolit
 • Helpdesk-osaaja

Ohjelma sisältää laadukasta asiantuntijakoulutusta (noin 30 % ohjelmasta). Pääpaino ohjelman aikana osallistujalla on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi yhden profiilin kautta. Hakemuksesi jälkeen pääsemme sparraamaan sinun kanssasi millaiset tehtävät sinua kiinnostavat eniten, jotta voimme löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiitoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. 

Cyber & Cloud Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, koulutusjärjestäjä Sarasen sekä useiden rekrytoivien yrityksien kanssa. 

Ohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille.

 Lue lisää ja ota kiihdytyskaista uusiin IT-tehtäviin!

Ota yhteyttä

samuel_leivo_640x640-1

Samuel Leivo

Senior Training Manager
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Lähetä minulle mailia milloin tahansa tai soita minulle 

maanantaisin klo 14-15
torstaisin klo 14-15

IT-alan tehtäviä kokemuksesta riippumatta

Haetko mahdollisuuksia hyödyntää jo valmista IT-osaamistasi?

SEO-SEM

Onko sinulla valmista kosketuspintaa IT-alaan esim. kyber- ja tietoturvan, ohjelmistokehityksen, data-analytiikan tai vaikkapa konsultatiivisen työskentelyn parista? Mahtavaa! Kauttamme pääset syventämään taitojasi entisestään uusien työtehtävien kautta. Osaamisesi ei tarvitse olla tiettyyn kieleen tai tekkiin sidottua - etsimme tekijöitä hyvin monenlaisilla taustoilla!

Vai tähtäimessä ensimmäinen IT-alan roolisi tai kenties alanvaihto?

Asiantuntija

Oletko tietokoneista ja tietoturvasta innostuva IT-harrastaja tai esimerkiksi alalta soveltuvan tutkinnon omaava osaaja? Tai onko asiakaslähtöinen tekeminen sinulle vaistomaista ja etsit väylää hyödyntää taitojasi uudella alalla? Ohjelma avaa monia ovia erilaisiin junioritason IT-rooleihin kuin myös Service desk- ja IT-tuen tehtäviin.

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! IT-alan mahdollisuudet taipuvat kauttamme moneksi ja rooleja on tarjolla mm. IT-tuen, kyber- ja tietoturvan ja järjestelmätehtävien parissa kokemukseesi katsomatta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Vaikuta urasi suuntaan - Ohjelma pähkinänkuoressa

Kasva uuteen työhön nopeasti

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Cyber & Cloud Academy RekryKoulutus on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Sarasen toteuttamista rekrytoivista koulutusohjelmista 80 % osallistujista työllistyy keskimäärin ohjelman päätteeksi uuteen rooliin. Edellisessä tietoturvaan keskittyneessä toteutuksessa kaikki osallistujat työllistyivät ohjelman päätteeksi.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme IT-alan koulutusohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Tietoturva-asiantuntija
 • Kyberturva-asiantuntija
 • Pilvipalveluasiantuntija
 • Ohjelmistokehittäjä
 • SOC-analyytikko
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-projektipäällikkö
 • Lähi- tai käyttötuen roolit
 • Konsulttiroolit
 • Helpdesk-osaaja
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi.

Ohjelman aikana pääpaino on yhteistyöyrityksissä toteutettavassa työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Kyberturvallisuus
 • pilvipalvelujen perusteet
 • teknisen toimintaympäristön ja palvelimien hallinnan perusteet
 • tietoturvaprosessit
 • tietoturvauhkien, hyökkäyksien ja haavoittuvuuksien tunnistaminen
 • taktiikoiden ja toimintatapojen tunnistaminen
 • tietoturvatyökalujen hyödyntäminen
 • monitorointi ja analysointimenetelmät
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita IT-alan koulutuksistamme

Kahden vuoden työttömyysjakson aikana lähetin satakunta hakemusta ja kävin kymmenissä haastatteluissa, joista sain aina saman vastauksen: ”Vaikutat hyvältä tyypiltä, mutta työkokemusta puuttuu.” Tämä on hyvä systeemi, jossa saa hurjasti oikeaa työkokemusta kuuden kuukauden aikana. Se on todella korvaamatonta.

Lue tamperelaisen Henrin kokemukset täältä!

-Henri Korkeila, QA Engineer, Oscar Software

integration-api-academy-henri-korkeila-ohjelmistorobotiikka-testimonial
Rekrytoiva koulutusohjelma oli ammattimaisen hyvin toteutettu koulutusohjelma. Osallistujista pidettiin hyvä huoli ja koulutustarjonta oli niin monipuolinen, että jokainen varmasti sai omaan kiinnostuksensa kohteeseen jotain uutta opittavaa. Kouluttajat olivat kokeneita ja päteviä.

Tärkein hyöty itselle oli tietysti työllistyminen. Työssäoppimisjaksoilla työnantaja tutustui minuun ja minä työantajaan. Työsopimusta allekirjoittaessamme tiesimme jo kumpikin, mihin olimme sitoutumassa. Lisäksi pääsin laajentamaan ja ajanmukaistamaan omaa osaamistani ammatillisesti. Lue lisää!

-Kari Lepoaho, Järjestelmäasiantuntija, IT/Web ja BI-alustat, Tamro Oyj

testimonial-referenssi-kuvitus-1
Minulla ei ole mitään aiempaa IT-taustaa, mutta olin kiinnostunut oppimaan. Tässä työssä on paljon itsestä kiinni millä asenteella on mukana ja kuinka nopeasti oppii. Työssä on parasta ehdottomasti uuden oppimisen lisäksi se, kun onnistuu ja saa välittömän palautteen asiakkaalta.

- Laura Bäck, Service Desk Specialist, SD Academy alumni, Tietoevry

saranen-testimonial-hakijakokemus-1
Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Koulutuksen alussa kerrottiin, että tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutettavalla on työpaikka, ja tämä tavoite saavutettiin.

Lue Annin koko tarina täältä!

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

saranen-testimonial-hakijakokemus-2
0 / 0

Avoimet roolit

Päivitämme alle avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

💡 Klikkaa plussista lisätietoja!

Digian MOST Digital -yksikkö on kansainvälisesti toimiva uuden ajan digitalisaatioyksikkömme, joka auttaa asiakkaitaan uudistamaan toimintamallejaan digitalisaation ja ohjelmistorobotiikan avulla. Päätuotteemme on ohjelmistoautomaatio palveluna.

Meillä pääset tutustumaan tämän päivän robotiikka- ja automaatioratkaisuihin sekä monipuolisesti erilaisilla aloilla toimiviin yrityksiin. Saat mahdollisuuden vaikuttaa robotiikan jalkauttamiseen niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tärkeisiin kansallisiin hankkeisiin, joilla rakennetaan tulevaisuuden Suomea.

Digialla tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavan ja motivoivan tiimin kanssa, josta löytyy rautaista asiantuntemusta ja apua kaikkiin tilanteisiin. Meillä pääset osaksi Digian yli 1400 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä. Olemme kannattavasti kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ja modernin teknologiavalikoiman parissa. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. 

Etsimme innovatiiviseen joukkoomme tulevaisuuden Azure-arkkitehtia kasvamaan rooliin kanssamme.

Tulevana Azure-arkkitehtina tehtäviisi tulee kuulumaan robotiikkakokonaispalvelun arkkitehtuurin kehittäminen ja ylläpitäminen sekä OIVA-alustan arkkitehtuurin jatkokehittäminen ja ylläpitäminen. Teet myös asiakaskohtaisten arkkitehtuuriratkaisujen suunnittelua ja toteutusta. Digian MOST Digital -yksikön robotiikkapalvelu tuotetaan kokonaisuudessaan Azure-pilvestä.
Kyky ja halu omaksua uusia asioita jatkuvasti uusiutuvien pilvipalveluiden parissa on tässä tehtävässä tarvittavia tärkeimpiä ominaisuuksia. Pidämme tärkeänä myös ”Safety first” -ajattelumallia. Osaaminen tietoliikenteestä ja ymmärrys tietoturvan merkityksestä helpottavat rooliin kiinnipääsemistä. Arvostamme totta kai, mikäli sinulla on jo ennestään ymmärrystä pilviarkkitehtuureista, mutta olemme valmiit myös auttamaan sinut tässä alkuun.
Pääset perehtymään tehtäviin arkkitehtuuritiimimme tuella. Alkuun suoritat helpompia rutiinitehtäviä ja osaamisen karttuessa osallistut laajemmin tiimin työtehtäviin. Perehtymisen kulku riippuu omasta taustastasi ja osaamisesta. Tässä roolissa sinun on mahdollista edetä mm. kartuttamalla kokemusta ja osaamista käyttämistämme teknologioista ja ohjeispalveluista sekä ottamalla lisävastuita esim. myynnin tuesta, poikkeavista arkkitehtuuriratkaisuista tai toimitusmalleista. Digialla pääset toteuttamaan monipuolisia ja nopeatempoisia ohjelmistoprojekteja ketterillä toimintatavoilla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää koko nuorehkon kehittäjäporukkamme käytäntöjä ja sitä kautta koko yksikön toimintaa.

Lounea on kotimainen valokuituoperaattori, toimimme paikallisesti ympäri Suomen. Olemme yhteyksien rakentaja, valokuituyhteyksiä kuluttajille ja yrityksille tarjoava teleoperaattori sekä ICT- ja tulostusratkaisuiden asiantuntija. Yritysratkaisuissa tarjoamme laajan valikoiman yrityksen tarvitsemia ICT-, tietoliikenne- ja tulostuspalveluita aina nettiyhteyksistä virtuaalipalvelimiin ja sähköpostipalveluista tuotannonohjausjärjestelmiin. Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikeat palvelut ja sovellukset. Tuemme niiden käytössä ja vastaamme kokonaisuuden toiminnasta. 

Lounea Yritysratkaisut etsii Cyber & Cloud Academy RekryKoulutuksen kautta uutta osaajaa tietoturvatehtäviin. Tavoitteemme on kasvattaa sinua pitkäjänteisesti työn ja koulutussisältöjen tukemana tietoturva-arkkitehdin rooliin tekemään asiakastyötä yritysasiakkaidemme kanssa. Haemme tekijää Tampereelle tai Turkuun, mutta myös muut paikkakunnat ovat mahdollisia. Työskentelemme joustavasti myös etänä.

Sinulla on jo työelämäkokemusta ja mielellään jonkin verran työkokemusta tietojärjestelmätehtävistä. Koulutustausta IT-alueelta on tarpeellinen, tämän päälle lähdemme rakentamaan uutta osaamista. Orientaatio tietoturvateemoihin ja tuntuma alueen teknologioihin auttaa sinua kiinni työhön. Mikäli sinulla on jo M365 osaamista tai tunnet laitehallintaa, Azure ympäristöjä, se on plussaa.

Tärkeintä kuitenkin on, että tietoturvatehtävät motivoivat sinua, olet valmis oppimaan uutta ja sinulla on kunnianhimoa ottaa haltuun uutta roolia ja sen teknologioita. Osaat johtaa omaa työtäsi itsenäisenä asiantuntijana. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja omaat pelisilmää ja joustavuutta asiakastilanteissa. Innostut kun pääset ratkomaan asiakkaiden visaisiakin tilanteita.

 • Tietoturva-asiantuntija
 • Kyberturva-asiantuntija
 • Pilvipalveluasiantuntija
 • Ohjelmistokehittäjä
 • SOC-analyytikko
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-projektipäällikkö
 • Lähi- tai käyttötuen roolit
 • Konsulttiroolit
 • Helpdesk-osaaja

Hakuohjeet

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Cyber & Cloud Academy RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 715934.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Samalla vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintojen edetessä.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 11.9.-23.10.2023

Koulutuksen ajankohta: 22.11.2023-24.5.2024

Infotilaisuus: Ohjelmasta järjestettiin TE-live -infotilaisuus 19.9. Katso tilaisuuden tallenne ja tutustu myös chatin kautta vastattuihin kysymyksiin: https://te-live.fi/lahetykset/Kp12a8UxV


Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissawww.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää  asiantuntijakoulutusta (n. 30% ohjelman kokonaisuudesta) sekä käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. Koulutusten opetuskielenä on suomi. 
 
Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Kyberturvallisuus
 • pilvipalvelujen perusteet
 • teknisen toimintaympäristön ja palvelimien hallinnan perusteet
 • tietoturvaprosessit
 • tietoturvauhkien, hyökkäyksien ja haavoittuvuuksien tunnistaminen
 • taktiikoiden ja toimintatapojen tunnistaminen
 • tietoturvatyökalujen hyödyntäminen
 • monitorointi ja analysointimenetelmät

Briefly in English

Are you looking for new ways to utilize your skills in IT , or are you perhaps considering a career change? Does problem-solving fuel for your mind? We are looking for up-and-coming and experienced IT professionals from Varsinais-Suomi region to grow into a new role through recruitment training program!

The recruitment of new Talent takes place through the Cyber & Cloud Academy recruitment training program, which offers a unique opportunity to start work in an expert role through expert training that supports your new tasks.

Through the six-month long program, you can head on, for example, the following tasks:

 • Software developer
 • Data security/Cybersecurity expert roles
 • SOC Analyst
 • System expert roles
 • IT Project Manager roles
 • IT support roles
 • Helpdesk expert roles
 • Service desk roles
 • Consultant roles

There are total of 12 open positions in the program to various partnering companies locating in Pirkanmaa area. The contents of the tasks vary by company, and you can tell all recruiting companies about your background and skills conveniently through one profile.

The program is organized in close cooperation with Saranen, ELY-keskus, TE-palvelut and the recruiting companies. The recruitment training program is targeted for unemployed jobseekers, or people facing the prospect of unemployment.

The program schedule is 22.11.2023-24.5.2024. During the program, the main focus (about 70 %) is on learning about your new role, in a cooperative company - in practical tasks and real projects.

The expert training (about 30 %) contains high-quality specialty training for the following subjects:

 • Cybersecurity
 • Cloud platforms
 • Technical operating environment
 • Cyber security processes
 • Identifying security threats, attacks and vulnerabilities
 • Utilization of information security tools

The trainings will be in Finnish.

How to apply?

1. Fill in the application for TE-palvelut

Training number 715934.

For more information on applying and benefits during training, contact Training Advice on 0295 020702.

2. Also fill in your skills profile to Saranen's recruitment system

In the competency profile, it is important to carefully present your background, goals and aspirations for the tasks you want through the program.

Applications are already processed during the application period. Applying early for the training might increase your chances of being selected. The application period ends on 18.9.2023

Information about recruiting programs and financial benefits paid during the training is available by phone on 0295 020 702 Mon-Fri from 9 am to 4.15 pm or at www.facebook.com/koulutusneuvonta or on the website https://www.te-palvelut.fi/nain-asioit-kanssamme/ te services / telephone services / telephone training counseling with chat service Mon-Fri 9-16.

Saranen’s contact information: Samuel Leivo. You can reach Samuel by e-mail (samuel.leivo@saranen.fi) or by phone: (050 414 3304).

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.