Kaikki ohjelmat

Code Academy Keski-Suomi

Nouse uuteen työhön ohjelmistoalalle – yhteensä 13 avointa paikkaa uusille ja nykyisille devaajille

Sukella koodiin ja löydä omannäköinen työ ohjelmistoalalta

Haku päättynyt

---

Herättääkö koodaus sinussa kiinnostusta? Saatko työskentelyysi polttoainetta monipuolisista ongelmanratkaisutehtävistä? Haluaisitko syventää osaamistasi ohjelmistoalan parissa ja suunnata uusiin tehtäviin, jossa pääset juoksuttamaan koodia kohdilleenmm. fronttikehityksen, web-ohjelmoinnin, full stackin, UI/UX-kehityksen, mobiilikehityksen, testauksen tai DevOpsin keinoin? Hienoa, olet oikeassa paikassa!

Tarjoamme sinulle ja 12 muulle ohjelmisto- ja testaustehtävistä kiinnostuneelle sauman nousta kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta, taustastasi riippumatta. Lue lisää, hae mukaan pian ja kasva kauttamme omannäköisiin tehtäviin! Ohjelma alkaa 8.12.2022.

Find the information about this program in English below!

Keski-Suomen alueella avoimia mahdollisuuksia löytyy monenlaisten devaustehtävien parissa. Jo useat sadat henkilöt ovat työllistyneet kymmenistä järjestämistämme Code Academy ohjelmista muun muassa ohjelmistokehittäjän, IT-projektipäällikön, Software Engineerin, Web Developerin, UI/UX -kehittäjän, Back-/Frontend Developerin, IT-tukihenkilön ja järjestelmätestaajan eri tasoisiin rooleihin.

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille tekijöille

Ohjelmistoalan tehtävät taipuvat moneen, kuten myös tarjoamamme uramahdollisuudet. Voit olla taustaltasi uraasi aloittava tuleva asiantuntija, vastavalmistunut, alan tehtävistä jo kokemusta kerryttänyt tekijä, uusia mahdollisuuksia punnitseva alanvaihtaja tai esimerkiksi harrastuksesta ammattia tavoitteleva tulevaisuuden osaaja.

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu Code Academy RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sauman aloittaa työ ohjelmistoalan roolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.


 

RekryKoulutuksen kautta pääset vaikuttamaan aktiivisesti urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi – lue ohjelman kokonaisuudesta ja esimerkkirooleista lisää tästä.

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Intohimosi ohjelmistoalaa kohtaan sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen tulevat olemaan suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. 

Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen, Ohjelmisto ja e-business ry:n sekä rekrytoivien yritysten kanssa. Lue lisää, tee urasi vaikuttavin siirto ja aloita uusi työ todellisen kasvualan osaajana!

Tervetuloa kuulemaan lisää koulutuksesta, rekrytoivista yrityksistä ja työllistymismahdollisuuksista 26.10.2022 klo 13-14 virtuaaliseen Miitti-tilaisuuteen. Linkki tarkempiin tietoihin!

Ota yhteyttä

niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi
044 025 5628

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön!

Suurimpia valttejasi tulevissa tehtävissä ovat esimerkiksi:

Ratkaisukeskeinen ajattelutapasi

ratkaisukeskeisyys-icon

Lähestyt tehtäviä analyyttisellä ja ratkaisukeskeisellä asenteella etkä hätkähdä, jos et pääse ratkaisuun kertaheittämällä. Aina ei siis tarvitse olla heti oikeassa, ei edes joka kerta.

Intohimosi uuden oppimiseen

Oppiminen-kasvu

Uteliaisuus uusia aiheita, teknologioita ja työskentelytapoja kohtaan, sekä innostus oman osaamisen kehittämiseen ovat suuressa arvossa, olipa taustasi minkälainen tahansa.

Kiinnostuksesi IT- ja ohjelmistoalaan

ohjelmointi

Innostuksesi koodia ja tekkiä kohtaan toimivat polttoaineena tulevissa tehtävissäsi roolista riippumatta. 

Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta, taustastasi riippumatta.

 

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi - ohjelman monet hyödyt

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Code Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Code Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja ohjelman  yhteistyöyritysten kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Vastaavista ohjelmointi- ja IT-alan asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Ohjelmistokehitystehtäviin: Innostaako sinua esim. front-end, back-end tai web-kehitys? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!
 • Pilviteknologioiden pariin: Haluatko syventyä pilviteknologioihin? Azure ja AWS ovat mm. päteviä avainsanoja.
 • IT-projektien asiantuntijoiksi: Kiinnostaako työskentely eri tiimien rajapinnoissa? Yhdistä devaus ja IT-projektit - mahdollisuuksia mm. DevOpsin parissa. 
 • Käyttöliittymäsuunnittelun ja nettisivujen osaajiksi: Taivuta koodi käyttäjäystävälliseen pakettiin ja laita lopputuote kantamaan hedelmää esim. UI/UX-tehtävissä.
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita IT- ja softaohjelmista

Rekrytoiva koulutusohjelma oli ammattimaisen hyvin toteutettu koulutusohjelma. Osallistujista pidettiin hyvä huoli ja koulutustarjonta oli niin monipuolinen, että jokainen varmasti sai omaan kiinnostuksensa kohteeseen jotain uutta opittavaa. Kouluttajat olivat kokeneita ja päteviä.

Tärkein hyöty itselle oli tietysti työllistyminen. Työssäoppimisjaksoilla työnantaja tutustui minuun ja minä työantajaan. Työsopimusta allekirjoittaessamme tiesimme jo kumpikin, mihin olimme sitoutumassa. Lisäksi pääsin laajentamaan ja ajanmukaistamaan omaa osaamistani ammatillisesti. Lue lisää!

-Kari Lepoaho, Järjestelmäasiantuntija, IT/Web ja BI-alustat, Tamro Oyj

testimonial-referenssi-kuvitus-1
Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Koulutuksen alussa kerrottiin, että tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutettavalla on työpaikka, ja tämä tavoite saavutettiin.

Lue Annin koko tarina täältä!

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

ig_joulukuu_1
Kahden vuoden työttömyysjakson aikana lähetin satakunta hakemusta ja kävin kymmenissä haastatteluissa, joista sain aina saman vastauksen: ”Vaikutat hyvältä tyypiltä, mutta työkokemusta puuttuu.” Tämä on hyvä systeemi, jossa saa hurjasti oikeaa työkokemusta kuuden kuukauden aikana. Se on todella korvaamatonta.

Lue Henrin kokemukset täältä!

-Henri Korkeila, QA Engineer, Oscar Software

integration-api-academy-henri-korkeila-ohjelmistorobotiikka-testimonial
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.

Lue koko juttu täältä!

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

analyticspro-760x800px
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Mahdollisuuksia on mm.:

 • Ohjelmistokehitystehtävissä: Innostaako sinua esim. front-end, back-end tai web-kehitys? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!
 • Pilviteknologioiden parissa: Haluatko syventyä pilviteknologioihin? Azure ja AWS ovat mm. päteviä avainsanoja.
 • IT-projekteissa: Kiinnostaako työskentely eri tiimien rajapinnoissa? Yhdistä devaus ja IT-projektit - mahdollisuuksia mm. DevOpsin parissa. 
 • Käyttöliittymäsuunnittelun parissa: Taivuta koodi käyttäjäystävälliseen pakettiin ja laita lopputuote kantamaan hedelmää esim. UI/UX-tehtävissä.

Päivitämme alle avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä yli 1000 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo yli 60 ympäri Suomen. 

Sovellussuunnittelija

Oletko sinä seuraava Istekin menestyksen rakentaja ja #Teknologiaturvaaja? Osaavien ammattilaisten joukkomme nimittäin kaipaa monipuolista, innostunutta ja perustietoteknisen osaamisen omaavaa henkilöä kasvamaan sovellussuunnittelijaksi. Eduksi meille on, jos omaat jo kokemusta muun muassa ohjelmistokehityksestä tai muusta teknillisestä osaamisesta, mutta tiedämme, että polkusi ja osaamisesi voi olla erilainen ja tärkeintä on motivaatio ja halu oppia uutta. Arvostamme myös ongelmanratkaisukyky taitoja, työteliästä asennetta ja tiimityöskentelytaitoja. Plussaa on myös, jos C# ja .Net ovat tuttuja kieliä tai sinulla on paloa niiden opiskeluun.

 Organisaation työskentelykieli on Suomi, sekä kirjallisesti että suullisesti.   

Istekillä pääset olemaan mukana mielenkiintoisissa sähköisen asioinnin projekteissa ja hankkeissa, pääset tukemaan terveydenhuoltoalantoimijoita sekä pääset vaikuttamaan siihen, miten työtäsi teet. Istekillä arvostetaan jokaista työntekijää ja annetaan mahdollisuus kasvaa oman alan huippuosaajaksi. 

Työn sijainti tulee olemaan Jyväskylässä ja etätyö mahdollisuus on olemassa.  

Zaibatsu on suomalainen pelialan yritys, joka auttaa kumppaneitaan paitsi kehittämään hienoja pelejä, myös soveltamaan pelialan vaatimaa korkeaoktaanista kehitysosaamista muihin koodiprojekteihin.

Software developer trainee

Etsimme joukkoomme teknisesti orientoitunutta henkilöä sovelluskehityksen tiimiimme vastaamaan eri projektien toteutuksesta. Tässä tehtävässä toivomme sinulta teknistä koulutusta tai kokemusta työelämästä, mutta kaikista tärkeintä on kuitenkin halusi ja motivaatiosi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen asiantuntijaksi! Arvostamme perustietämystä ohjelmoinnista eri kielillä esimerkiksi harrastuneisuuden pohjalta. Työkielenä meillä on Suomi, mutta toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle viihtyisät työtilat Jyväskylän keskustasta ja mukavat kollegat, ketkä jo odottavat sinua mukaan tiimiin.  

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Rakennamme maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu – yhteispelillä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.

Integraatiokehittäjä

Nyt etsimme joukkoomme oppimishaluista integraatiokehittäjää, joka ei pelkää uusia haasteita. Toivomme sinulta kiinnostusta alaa kohtaan ja suuri plussa on, jos sinulla on jo kertynyt Java-osaamista, mutta tärkeintä on motivaatio kehittyä alan ammattilaiseksi. Arvostamme tietoteknillistä koulutusta tai jo kertynyttä työkokemusta alalta, mutta se ei ole vaatimus. Pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja tarjoamme sinulle viihtyisät työtilat Jyväskylässä. Voit myös halutessasi tehdä työtä jopa täysin etänä, paikasta riippumatta. 

ALTEN on kansainvälinen teknologia- ja IT-konsultointiyritys, joka tarjoaa alansa omistautuneimmat konsultit. Meillä on palava intohimo kehittämiseen ja täydellisen ratkaisun löytämiseen yrityksellesi! Tarjontamme on laaja, sisältäen kaiken resurssien lisäämisestä ja erityisasiantuntemuksesta koko tuotekehitysketjun kattaviin työpaketteihin. 

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme innokasta ja oppimisenhaluista testaajaa. Sinulla voi olla jo kokemusta testaamisesta tai ohjelmoinnista esimerkiksi opiskeluiden tai koulun myötä, mutta tärkeimpänä pidämme halua ja motivaatiota alaa kohtaan. Arvostamme tarkkaa työotetta ja plussaa on myös, jos sinulla on jokin tietoteknillinen koulutus, mutta se ei ole vaatimus. Työssäsi pääset mielenkiintoisiin projekteihin ja tarjoamme sinulle viihtyisän työtilan Jyväskylässä. Toivomme sinulta myös sujuvaa englannin kielen käyttöä ja myös suomen kielen sujuvuutta. 
Meillä Innofactorilla työskentelee yli 500 henkilön kova kansainvälinen asiantuntijajoukko, joita yhdistää intohimo työskennellä innovaatioiden ja uusimman teknologian eturintamassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Olemme yksi Pohjoismaiden voimakkaimmin kasvava, digitaalisen liiketoiminnan suunnannäyttäjä, ja etsimme moninaiseen porukkaamme jatkuvasti lisää rohkeita tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuiden ja digitaalisten palveluiden rakentajia. 

Innofactorilla pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi ja samalla viemään digitalisaatiota eteenpäin pohjoismaisissa organisaatioissa ja yhteiskunnissa - jotta maailmasta tulisi entistä toimivampi paikka!  

Sovelluskehittäjä 

Nyt haemme joukkoomme innokasta ja motivoitunutta kehittäjää mielenkiintoisiin projekteihin. Voit olla jo kokenut tekijä tai vasta urasi alkutaipaleella, mutta tärkeintä on halu ja motivaatio oppia uutta. Koulutustasi tärkeämpänä pidämme kokemuksesi lisäksi paloa päästä kehittämään tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuja uusien teknologioiden avulla, sekä halua ja intoa kehittyä ammatillisesti uusien teknologioiden parissa vieläkin laaja-alaisemmaksi osaajaksi. Tyyppinä tartut mielelläsi uusiin haasteisiin ja jaat oppejasi myös koko tiimille. Nautit tiimityöskentelystä ja se motivoi sinua saavuttamaan yhteiset tavoitteet. 

Edellä olevan lisäksi plussaa on, jos osaamispakistasi löytyy jo kokemusta Azuren tarjoamista palveluista, järjestelmäintegraatioista tai relaatiotietokannoista. Ymmärrys DevOps -tekniikoista ja työkaluista sekä ketteristä kehitysmenetelmistä katsotaan myös eduksi. 

Työkielenämme on suomen kieli ja toivomme myös sinulta sen sujuvuutta, sekä englannin kielen taitoa 
Meillä Innofactorilla työskentelee yli 500 henkilön kova kansainvälinen asiantuntijajoukko, joita yhdistää intohimo työskennellä innovaatioiden ja uusimman teknologian eturintamassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Olemme yksi Pohjoismaiden voimakkaimmin kasvava, digitaalisen liiketoiminnan suunnannäyttäjä, ja etsimme moninaiseen porukkaamme jatkuvasti lisää rohkeita tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuiden ja digitaalisten palveluiden rakentajia. 

Innofactorilla pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi ja samalla viemään digitalisaatiota eteenpäin pohjoismaisissa organisaatioissa ja yhteiskunnissa - jotta maailmasta tulisi entistä toimivampi paikka!  

Microsoft Power Platform kehittäjä 

Etsimme tiimiimme lisävahvistusta kiinnostaviin projekteihin ja oppimaan uutta Microsoftin teknologioista. Arvostamme konsulttimaista otetta ja tuletkin tässä työssä toimimaan paljon asiakkaiden parissa. Sinulla voi olla kokemusta jo koulutuksen tai työn puolesta, mutta tärkeimpänä pidämme motivaatiota ja halua oppia uutta alasta. Plussaa on myös, jos sinulla on jokin tietoteknillinen koulutus, mutta se ei ole vaatimus. Nautit tiimityöskentelystä ja koet sen olevan myös itsellesi mieluisa työskentelymuoto ja motivoidut siitä, että saat tiimin kanssa tuloksia aikaan! 

Työkielenämme on suomen kieli ja toivomme myös sinulta sen sujuvuutta, sekä englannin kielen taitoa.   

Teknologia muuttaa radikaalisti ihmisten tapaa elää, työskennellä, tehdä päätöksiä ja toimia. Maailma on avoimempi, demokraattisempi, saavutettavampi ja onnellisempi, kuin koskaan ennen.

Me Goforella autamme asiakkaitamme navigoimaan muutoksen keskellä, organisaation joka tasolla. Mahdollistamme uusien teknologioiden nopean hyödyntämisen, jotta asiakkaamme saavat muutoksesta kaiken irti. Rakennamme tulevaisuudesta entistä toimivampaa.

Software Developer Trainee

Haemme nyt joukkoomme vahvistusta Jyväskylän toimipisteeseemme. Tiimeihimme mahtuu monenkaltaista osaamista ja arvostamme tietysti matkan varrella karttunutta kokemusta muun muassa ohjelmisto, -sähkö tai mekaniikka-alalta esimerkiksi työkokemuksen tai opintojen muodossa, mutta tärkeimpänä pidämme halua ja motivaatiota oppia uutta ohjelmoinnista. Plussaa on myös, jos sinulta löytyy jo osaamista esimerkiksi Javasta tai c#-ohjelmointikielestä.  Pääset hyppäämään mielenkiintoisiin projekteihin mukaan ja varmasti opit paljon uutta alalta.  

Etteplan is a Technology Service company that specializes in software and embedded solutions, engineering solutions, and technical documentation solutions. We help our customers to create a better world through engineering, innovation and digitalization.

Software Developer Trainee

We are looking for an enthusiastic and active person to join us to learn more about programming and develop their own skills to become a professional in the field. We appreciate an IT-oriented person who is not afraid to take on new challenges and enjoys learning new things. You may have experience and knowledge in the field, for example from school or work, but it is not a requirement, the most important thing is the desire and motivation to learn new things. It is a plus if you already have knowledge of different programming languages. Our working language is English, so we expect you to have fluent English. We offer you comfortable workspaces in Jyväskylä and a flexible remote work option. 

Online Solutions Oy on kasvattamassa panostustaan sähköisen liiketoiminnan saralla entisestään. Palveluihimme kuuluvat muun muassa hosting-palvelut, tietoturvapalvelut ja sähköisen liiketoiminnan ratkaisut. Tuottamamme sähköisen liiketoiminnan palvelut ja ratkaisut ovat esimerkiksi verkkokauppaan, taloushallintoon, toiminnanohjaukseen ja ajanvaraukseen liittyviä verkkopalveluja.

Etsimme joukkoomme liiketoiminnan ratkaisuista innostuvaa henkilöä, kuka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Sinulla voi olla kertynyt kokemusta töiden, harrastuksien tai opintojen myötä koodauksesta. Koodaajana voit työskennellä esimerkiksi webbisovellusten tai tuotekehityksen parissa. Tärkeintä on kuitenkin halusi ja motivaatiosi oppia ja kehittyä sähköisen liiketoiminnan ratkaisujen toteuttajana huippuosaajaksi!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haastavaa tekemistä sekä pääset työskentelemään ammattilaisten ympäröivänä! 

Online Solutions Oy on kasvattamassa panostustaan sähköisen liiketoiminnan saralla entisestään. Palveluihimme kuuluvat muun muassa hosting-palvelut, tietoturvapalvelut ja sähköisen liiketoiminnan ratkaisut. Tuottamamme sähköisen liiketoiminnan palvelut ja ratkaisut ovat esimerkiksi verkkokauppaan, taloushallintoon, toiminnanohjaukseen ja ajanvaraukseen liittyviä verkkopalveluja.

Etsimme joukkoomme myynnistä innostuvaa projektipäällikköä vastaamaan sähköisen liiketoiminnan ratkaisujen myynnistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, kokemus voi olla miltä tahansa alalta. Tärkeintä on, että olet ulospäinsuuntautuva ja tavoitteellinen henkilö, joka ei kaihda itsenäistä myyntityötä. Arvostamme tietämystä esimerkiksi taloushallinnon palveluista tai verkossa tapahtuvasta kaupankäynnistä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä ammattilaisten tuen. Voit työskennellä joko Jyväskylän toimistolta tai etänä.  

Online Solutions Oy on kasvattamassa panostustaan sähköisen liiketoiminnan saralla entisestään. Palveluihimme kuuluvat muun muassa hosting-palvelut, tietoturvapalvelut ja sähköisen liiketoiminnan ratkaisut. Tuottamamme sähköisen liiketoiminnan palvelut ja ratkaisut ovat esimerkiksi verkkokauppaan, taloushallintoon, toiminnanohjaukseen ja ajanvaraukseen liittyviä verkkopalveluja.

Etsimme joukkoomme ulkoasu- ja käyttöliittymäsuunnittelusta innostunutta henkilöä, kuka on valmis kehittymään suunnittelun ammattilaiseksi. Toivomme sinulta jo aikaisempaa kokemusta ulkoasusuunnittelusta, joko työkokemuksen tai opintojen kautta. Tehtävää voidaan räätälöidä aiemman kokemuksesi mukaan. Kevyt ohjelmointiosaaminen on ehdoton etu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haastavaa tekemistä sekä pääset työskentelemään ammattilaisten ympäröivänä! 

We deliver Finnish cloud services to infrastructure network companies. We are a pioneer in the field, which actively influences the development of infrastructure network industries.

We are constantly developing products and services to better meet the needs of customers and the industry - now and in the future.

Our experts engage in regular dialogue with the authorities, the aim of which is to influence legislation, interpretations of the law and practical application. Through our activities, we strive to ensure that the views and needs of the operational level of the industry are properly taken into account in the legislation.

Software developer-trainee

Now we are looking for a software engineer to join us to grow into his own role. Our team can accommodate a lot of similar expertise, and of course we value experience gained along the way in the software industry, for example in the form of work experience or studies, but the most important thing is the desire to learn new things. You bravely take on new challenges and want to develop into a professional in the field. In your job, you need strong English language skills, so that is also considered an advantage.

We offer you interesting and challenging work, where you can also challenge yourself. Our office is located in Kuokkala, Jyväskylä, where you can work with nice colleagues. 

 • Software Developer
 • Web Developer
 • Cloud Developer
 • UI/UX Developer
 • Frontend Developer
 • Backend Developer
 • Fullstack Developer
 • Test Engineer
 • Azure Developer
 • AWS Developer
 • IT Project Specialist
 • Test Automation Engineer
 • DevOps Specialist
 • IT Support Specialist

Hakuohjeet

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Code Academy RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

Koulutusnumero: 709537

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Mitä aiemmin hakuaikana haet koulutusohjelmaan, sitä paremmin pystymme syventymään tilanteeseesi ja auttamaan uratavoitteidesi saavuttamisessa.

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika päättyy: 7.11.2022

Koulutuksen ajankohta: 8.12.2022 - 8.6.2022

Infotilaisuus: Tervetuloa kuulemaan lisää koulutuksesta, rekrytoivista yrityksistä ja työllistymismahdollisuuksista 26.10.2022 klo 13-14 virtuaaliseen Miitti-tilaisuuteen. https://toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat/-/ely-calendar/DWQ5DHFbCAMS/event/45456448

Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen. Koulutusohjelma sisältää 20-25 tietopuolista koulutusta ja 90-95 päivää työssäoppimista.

Code Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja ohjelman  yhteistyöyritysten kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton. Koulutus järjestetään englanniksi.

Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen

Koulutusohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus osallistujan ja rekrytoivan yrityksen välille. Osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Kenelle koulutus sopii?

Voit olla taustaltasi uraasi aloittava tuleva asiantuntija, alan tehtävistä jo kokemusta kerryttänyt tekijä, uusia mahdollisuuksia punnitseva alanvaihtaja tai esimerkiksi harrastuksesta ammattia tavoitteleva tulevaisuuden osaaja. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa.

Arvostamme hakijoiltamme aiempaa kokemusta esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, -testauksesta, IT-alalta, pilvipalveluista, käyttöliittymäsuunnittelusta tai järjestelmistä työkokemuksen, opiskelujen, harrastuksien tai muiden projektiesi kautta.

Soveltuva taustasi voi siis olla kaupallinen tai tekninen.

Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

In English

The six-month training program gives you the opportunity to deepen your skills and take the next step in software development, software testing, web programming, cloud development, UI/UX development and DevOps.

Target group and conditions

Code Academy is intended for the unemployed and those at risk of unemployment.

You may have previous experience in software development either through hobbies, studies or work experience. However, the most important thing is your strong interest and motivation in the software industry and your desire to become a professional in the industry.

In order to be selected to this program, we need to find you a suitable on-the-job learning location where you are working during the program.

On implementation

Depending on the background and interests, those selected for the program can develop and work for example in the following roles:

 • Software Developer
 • Web Developer
 • Cloud Developer
 • UI/UX Developer
 • Frontend Developer
 • Backend Developer
 • Fullstack Developer
 • Test Engineer
 • Azure Developer
 • AWS Developer
 • IT Project Specialist
 • Test Automation Engineer
 • DevOps Specialist
 • IT Support Specialist

The program is implemented together with the partnering companies. To support on-the-job learning, the training program includes 25 days of training days focusing on software development. The training will be held in English.

The application period ends on November 7th, 2022.

Please leave your application as soon as possible, as selections and interviews will start during the application period.

The training is free of charge for students. The program will be held 8.12.2022 - 8.6.2023

Welcome to the virtual Miitti event on October 26, 2022 from 13:00 to 14:00 to hear more about training, recruiting companies and employment opportunities. Details can be found here.

 

Applying for training

1. Fill in the application for TE-palvelut (training number 709537). For more information on applying and benefits during training, contact Training Advice on 0295 020702.

2. Also fill in your skills profile to Saranen's recruitment system.

In the competency profile, it is important to carefully present your background, goals and aspirations for the tasks you want through the program.

Note that you can fill out the applications in English or in Finnish.

Applications are already processed during the application period. Applying early for the training might increase your chances of being selected.

Information about recruiting programs and financial benefits paid during the training is available by phone on 0295 020 702 Mon-Fri from 9 am to 4.15 pm or at www.facebook.com/koulutusneuvonta or on the website https://www.te-palvelut.fi/nain-asioit-kanssamme/ te services / telephone services / telephone training counseling with chat service Mon-Fri 9-16.


Saranen’s contact information: Niina Heikkinen, Saranen. You can reach Niina by e-mail (niina.heikkinen@saranen.fi) or by phone (044 025 5628).

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.