Digiakatemia

Löydä uusi työ IT-tehtävien, ohjelmistokehityksen tai datan parissa

Uusia työmahdollisuuksia IT- ja ohjelmistokehityksen sekä data-analytiikan parissa

Yhteistyöyrityksemme etsivät Digiakatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia osaajia erilaisiin tehtäviin, ja rooleja on tarjolla uransa eri vaiheissa oleville tekijöille. Hae ohjelmaamme nyt ja aloita uusi työ esimerkiksi IT- projektien, ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden tai data-analytiikan tehtävissä!

Digitalisaatio korostuu etenkin kehitys- ja muutostilanteissa, niin arjen kuin liiketoiminnan keskellä. Yritykset etsivät kehitysalalle jatkuvasti uusia tekijöitä, sillä teknologiat kehittyvät usein nopeammin kuin mitä uusia osaajia syntyy. Tästä syystä, Pohjois-Pohjanmaan alueen yhteistyöyrityksemme etsivätkin uusia osaajia niin IT- ja ohjelmistoalalle kuin myös mm. data-analytiikan tehtäviin. Uusista osaajista on markkinoilla siis todellinen kysyntä!

Työt etsivät tekijäänsä - hae mukaan pian ja kirjoita urasi seuraava kappale!

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Hae siis huoletta mukaan ja käytä tilaisuus hyväksesi!

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi – ohjelman monet hyödyt

Digiakatemia on 5 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Koulutus yhdistää asiantuntijakoulutuksen ja työn parhaat puolet – saat ohjelman kautta arvokkaat, alan tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työtehtävissäsi. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi investoit siis omaan osaamiseesi, sekä tulevaisuuden uraasi.

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat osaajia erilaisiin tehtäviin, ja rooleja on tarjolla uransa eri vaiheissa oleville tekijöille. Voit olla taustaltasi esimerkiksi jo valmiiksi työkokemusta kartuttanut ammattilainen, hiljattain alalle valmistunut tulevaisuuden osaaja tai alanvaihtoa miettivä tekijä.

Sinun ei siis välttämättä olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. Tehtävänämme on edistää työllistymismahdollisuuksiasi ja löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Digiakatemia on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Ohjelma järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Koulutusohjelma kestää yhteensä 5 kuukautta, mikä sisältää 23 työpäivää kestävän koulutusjakson, sekä 77 työpäivää kestävän työssäoppimisjakson.

Koulutuksessa käytössämme ovat etänä verkon yli pidettävien koulutuspäivien lisäksi Pluralsight verkko-oppimisympäristö. Pluralsight verkko-oppimisympäristön avulla tarjoamme eri opintopolku-vaihtoehtoja, joista voit valita itseäsi eniten kiinnostavan vaihtoehdon.

Verkko-oppimisympäristöt tarjoavat laajan opetustarjonnan erilaisiin IT-rooleihin kuten esimerkiksi:

  • Ohjelmistokehitys
  • Pilvipalvelut
  • Data-analytiikka
  • Järjestelmäasiantuntija
  • IT-tuki

Uusista osaajista on kova kysyntä

Koulutus avaa ovia monenlaisille työurille – roolisi voi olla tulevaisuudessa esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä (web ja sulautetut järjestelmät)
 • Service Desk -asiantuntija
 • IT-projektipäällikkö
 • Cloud Specialist
 • Front / back-end developer
 • BI-asiantuntija/-konsultti
 • Data-analyytikko
 • Tietokantaosaaja
 • Business Analyst
 • Web-analyytikko
 • Järjestelmäasiantuntija

Tämä lista ei ole kuitenkaan kaikenkattava ja työnkuvat mukautuvat taustaasi ja yrityksen tarpeita vastaaviksi – tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, älä siis epäröi vaan hae heti mukaan!

Ota yhteyttä

niina-heikkinen-saranen-consulting

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi
044 025 5628

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön. 

Voit myös katsoa usein kysyttyjen kysymysten vastaukset täältä. 

Mikä aihe sinua kiinnostaa? Voit suunnata mm. seuraaviin tehtäviin

Ohjelmistokehitys

ohjelmistokehitys-icon-digiakatemia

Kiinnostaako devaus? Uramahdollisuuksia mm. front- ja back-endin parissa.

Pilvipalvelut

cloud-digiakatemia-icon-saranen

Laita koodi ja data juoksemaan pilvissä, sekä syvenny moderneihin cloud-ympäristöihin. 

Data-analytiikka

data-analytiikka-digiakatemia-saranen

Datasta riittää paljon tekemistä – yritykset etsivät osaajia analytiikan, visualisoinnin ja tiedolla johtamisen tehtäviin.

IT-projektit

it-projektit-digiakatemia-saranen

Alalla on paljon kysyntää mm. IT-projektien, järjestelmien sekä IT-tuen osaajille. Siirrä osaamisesi monipuolisiin IT-tehtäviin.

Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Näin haet mukaan

1. Jätä hakemus TE-palveluihin

Voit hakea Digiakatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Jätä hakemus alta!

Koulutusnumero: 698147

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Jättämällä profiilisi mahdollisimman pian varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi nopeammin. Näin pääsemme myös edistämään sinulle haastatteluja mahdollisimman pian! Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat osaajia erilaisiin tehtäviin ja rooleja on tarjolla uransa eri vaiheissa oleville tekijöille. Digitakatemia soveltuu sekä työuransa alussa oleville alle 30-vuotiaille, että jo kokeneemmille ammattilaisille, jotka haluavat päivittää osaamistaan koulutuksen ja työssäoppimisen kautta. Voit hakea ohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Saranen etsii koulutusohjelman hakijoille sopivia yrityspaikkoja pääasiassa opintopolkujen mukaisiin tehtäviin, mutta avullamme voit löytää myös muunlaisia työtehtäviä – käymme paljon keskusteluita alueen yritysten kanssa ja haluamme yhdistää sopivat henkilöt sopiviin töihin!

Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa osaamista. Huomaathan, että työroolit ovat pääasiassa asiantuntijatehtäviä.

Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Koulutuksen sisältö ja info

Digiakatemia -koulutusohjelma kestää 5 kuukautta (koulutuksen aloitus joustavasti aikavälillä 17.5.2021 - 2.8.2021) ja siinä yhdistyy koulutus sekä työssäoppiminen. Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena, joten sisältö on hyvin räätälöitävissä tarvekohtaisesti – ohjelman avulla voit päästä juuri haluamiisi asiantuntijatehtäviin toimialasta ja työtehtävästä riippumatta.

Koulutusohjelman haku päättyy 19.4.2021.

Koulutusohjelmaan kuuluu 23 koulutuspäivää ja 77 työssäoppimispäivää. Koulutuksessa käytössämme ovat etänä verkon yli pidettävien koulutuspäivien lisäksi Pluralsight verkko-oppimisympäristö. Pluralsight verkko-oppimisympäristön avulla tarjoamme eri opintopolku-vaihtoehtoja, joista voit valita itseäsi eniten kiinnostavan vaihtoehdon.

Verkko-oppimisympäristöt tarjoavat laajan opetustarjonnan sekä erilaisiin IT-rooleihin kuten esimerkiksi:

 • Ohjelmistokehitys
 • Pilvipalvelut
 • Data-analytiikka
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-tuki

Nämä ovat kuitenkin vain esimerkkejä; Pluralsight tarjoaa yli 6000 eri kurssivaihtoehtoa, joten koulutusta pystytään tarjoamaan hyvin erilaisten työroolien tueksi!

Katso alta 30.3. järjestetyn hakijainfotilaisuuden tallenne!