Digiakatemia

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys , Taloushallinto , Myynti ja markkinointi
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy 16.3.2020
Koulutuksen kesto 5kk
Koulutuksen ajankohta 15.5. – 5.10.2020

Uusia työ-ja uramahdollisuuksia ohjelmistokehityksen, taloushallinnon,  analytiikan ja digitaalisen asiakaskokemuksen parissa

Saranen kouluttaa ja rekrytoi uusia ohjelmistokehityksen, taloushallinnon, data-analytiikan ja digitaalisen asiakaskokemuksen osaajia rekrytoivan koulutusohjelman avulla moniin erilaisiin tehtäviin yhteistyöyrityksiin. 

Harrastatko koodausta kotona tai oletko numeroista ja datasta innostunut excel-guru? Haluatko saada työpaikan ohjelmistokehityksen, taloushallinnon, data-analytiikan tai digitaalisen asiakaskokemuksen alalta? Nyt sinulla on mahdollisuus parantaa työllistymismahdollisuuksiasi kehittämällä omaa osaamistasi rekrytoivassa koulutusohjelmassa. 

Voit olla jo valmis tekijä, vielä urasi alkuvaiheessa oleva tai alaa vaihtava osaaja. Rekrytoivan koulutusohjelman avulla pääset kehittämään osaamistasi ja opettelemaan uusia taitoja yhteistyöyrityksessä aidoissa työtehtävissä. Rekrytoivan koulutusohjelman avulla voit päivittää osaamistasi ja löytää itsellesi uuden työpaikan! 

 

Valitse sinulle sopiva koulutusträkki, hae heti ohjelmaan ja työllisty! 

HUOM. järjestämme Digiakatemia-koulutusohjelman infotilaisuuden keskiviikkona 11.3. klo 13.00 osoitteessa Teknologiantie 1, Oulu, Amerikka-luokka. Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan tilanteestasi mm.  Annen ja Matin kanssa! 

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

En keksi ketään, jolle tällainen koulutusohjelman ja työn yhdistäminen ei sopisi. Kannattaa rohkeasti hakea! Saa koulutusta, oppii uutta ja omasta koulutusryhmästä tulee tuttuja ja hyvää vertaistukea.

- Kirsi F, DigiTalous Akatemian osallistuja

Tulevaisuutta ajatellen uskon, että nämä koulutukset olivat käänteentekeviä koko uralleni. Minun tapauksessani riskin ottaminen johti huipputyöpaikkaan!

- Mikael H, Code Academy osallistuja

Sain työpaikan eli todella kannatti osallistua Saranen Consultingin ohjelmaan. Olin vastavalmistunut, eikä minulla ollut vielä kokemusta työstä ja siksi minun olisi ollut vaikea saada töitä muuten.

- Veera H, DigiTalous Akatemian osallistuja

Olen mukana Sarasen työnhaku-ohjelmassa johon olen todella tyytyväinen. Saranen ottaa työn tosissaan ja siellä tuntee oikeasti saavansa apua omiin kipupisteisiin.

- Leena K

0/0
Saranen_2848_400x400_v001

Kokemuksia Sarasesta

09.01.2020 — Hakijoiden kokemuksia

Riskin ottaminen johti huipputyöpaikkaan

”Kun joku tarjoaa tilaisuutta, siihen kannattaa tarttua. Ikinä ei voi tietää, mitä mahdollisuuksia se tuo tullessaan”, toteaa Mikael Havia. Hän uskalsi ottaa...

Lue lisää
07.01.2020 — Yritysten kokemuksia

Case Vaimo: Niin sujuvaa rekrytointia, että uusi työntekijä löytyi ennen kuin paikka oli edes auki

Vaimo Finland Oy on kansainvälinen kovassa kasvussa oleva teknologiayritys. Ruotsalaisen yrityksen nimi tulee Ruotsin saamen kielestä, jossa vaimo tarkoittaa...

Lue lisää
16.12.2019 — Yritysten kokemuksia

Case Voicelink: kun rekry onnistuu niin hyvin, että yhden sijasta palkataankin kaksi työntekijää

Global Voicelink GVL Oy on rivakkaa vauhtia kasvava yritys, joka tekee yritysten IT-toiminnoista mutkattomia. Voicelink ottaa tarvittaessa haltuun hankinnat,...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Anne_Kauppi_640x640_

Anne Kauppi
Project Coordinator
050 400 28 88
anne.kauppi@saranen.fi