Digiakatemia

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys , Taloushallinto , Myynti ja markkinointi
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy 12.5.2020
Koulutuksen kesto 5kk
Koulutuksen ajankohta 3.8. - 18.12.2020

Uusia työmahdollisuuksia IT- ja ohjelmistokehityksen, sekä taloushallinnon parissa

Haku päättynyt!

---

Yhteistyöyrityksemme etsivät Digiakatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia osaajia erilaisiin tehtäviin, ja rooleja on tarjolla uransa eri vaiheissa oleville tekijöille. Hae ohjelmaamme nyt ja aloita uusi työ IT- ja ohjelmistokehityksen, tai taloushallinnon tehtävissä!

Digitalisaatio korostuu etenkin kehitys- ja muutostilanteissa, niin arjen kuin liiketoiminnan keskellä. Yritykset etsivät kehitysalalle jatkuvasti uusia tekijöitä, sillä teknologiat kehittyvät usein nopeammin kuin mitä uusia osaajia syntyy. Tästä syystä, yhteistyöyrityksemme etsivätkin uusia osaajia koulutusohjelmamme kautta niin IT- ja ohjelmistoalalle, kuin myös taloushallinnon ja liiketoimintaprosessien tehtävien pariin. Uusista osaajista on markkinoilla siis todellinen kysyntä!

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti poikkeustilanteesta huolimatta. Hae siis huoletta mukaan ja käytä tilaisuus hyväksesi!

Digiakatemia on 5 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Koulutus yhdistää asiantuntijakoulutuksen ja työn parhaat puolet – saat ohjelman kautta arvokkaat, alan tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työtehtävissäsi. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi investoit siis omaan osaamiseesi, sekä tulevaisuuden uraasi.

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat osaajia erilaisiin tehtäviin, ja rooleja on tarjolla uransa eri vaiheissa oleville tekijöille. Voit olla taustaltasi esimerkiksi jo valmiiksi työkokemusta kartuttanut ammattilainen, hiljattain alalle valmistunut tulevaisuuden osaaja tai alanvaihtoa miettivä tekijä.

Sinun ei siis välttämättä olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. Tehtävänämme on edistää työllistymismahdollisuuksiasi ja löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

 

Valitse sinulle sopiva koulutusträkki alta ja hae mukaan ohjelmaan! Haastattelut käynnistyvät ja esivalintoja tehdään paraikaa!

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

En keksi ketään, jolle tällainen koulutusohjelman ja työn yhdistäminen ei sopisi. Kannattaa rohkeasti hakea! Saa koulutusta, oppii uutta ja omasta koulutusryhmästä tulee tuttuja ja hyvää vertaistukea.

- Kirsi F, DigiTalous Akatemian osallistuja

Tulevaisuutta ajatellen uskon, että nämä koulutukset olivat käänteentekeviä koko uralleni. Minun tapauksessani riskin ottaminen johti huipputyöpaikkaan!

- Mikael H, Code Academy osallistuja

Sain työpaikan eli todella kannatti osallistua Saranen Consultingin ohjelmaan. Olin vastavalmistunut, eikä minulla ollut vielä kokemusta työstä ja siksi minun olisi ollut vaikea saada töitä muuten.

- Veera H, DigiTalous Akatemian osallistuja

Olen mukana Sarasen työnhaku-ohjelmassa johon olen todella tyytyväinen. Saranen ottaa työn tosissaan ja siellä tuntee oikeasti saavansa apua omiin kipupisteisiin.

- Leena K

0/0
Saranen_2848_400x400_v001

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Anne_Kauppi_640x640_

Anne Kauppi
Project Coordinator
050 400 28 88
anne.kauppi@saranen.fi