Kaikki ohjelmat

DigiTalous Akatemia RekryKoulutus

Tartu mahdollisuuteen ja suuntaa uuteen työhön asiantuntijakoulutuksesta!

Nouse uuteen työhön kiihdytyskaistalta taustastasi riippumatta 

Hakuaika päättynyt! Katso käynnissä olevat haut ohjelmiin täältä!

----

Löytyykö sinulta asiakaslähtöistä asennetta? Tartutko avoimin mielin kiinni uusiin haasteisiin? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia tai haluatko kenties suunnata täysin uudelle alalle? Hienoa, olet oikeassa paikassa!

Useat Satakunnan alueen yritykset etsivät yhteensä 12 henkilöä kasvamaan talous- ja palkkahallinnon tehtäviin DigiTalous Akatemia RekryKoulutuksesta.

Lue lisää, hae mukaan pian ja vie taitosi tehtäviin, joissa ratkaisut puhuvat.

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat

Arvostamme erilaisuutta ja tiettyä taustaasi tärkeämpää onkin aito halusi kehittyä uudeksi osaajaksi ja saavuttaa seuraava etappi urallasi. Tule siis sellaisena kuin olet - me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi. 

Nyt käynnistyvän ohjelman kautta meillä on mahdollisuuksia tarjolla esimerkiksi:

alanvaihtaja

 

Alanvaihtajille tai vastavalmistuneille

Löytyykö sinulta asiakaslähtöistä asennetta ja tartut aktiivisesti erilaisiin pulmiin käsiksi? Kasva uusiin tehtäviin taustastasi riippumatta. Sinulle saattaisi sopia esimerkiksi modernin taloushallinnon spesialisti- ja assistenttitehtävät.

nouseva-tekija

 

Alalta jo työkokemusta omaaville ja nouseville kyvyille

Oletko tarkka ja kehittymishaluinen tekijä, joka ei pelkää kehittyä entisestään? Hyppää hommiin, joissa pääset soveltamaan taloushallinnon koulutus- ja työkokemustasi yhä paremmin. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi itsenäisen laskentakonsultin, kokonaisvastuullisen kirjanpitäjän tai palkkahallinnon osaajan tehtävät?

kokeneempi-osaaja

 

Juuri sinulle!

Digitalousakatemia mahdollistaa työhön kasvamisen monenlaisille tekijöille ja meitä kiinnostaakin kuulla sinusta enemmän. Kerro meille itsestäsi, vahvuuksistasi, taidoistasi ja toiveistasi tarkemmin. Me teemme kaikkemme löytääksemme juuri sinulle sopivan työtehtävän ja yrityksen.

DigiTalous Akatemiasta järjestettiin TE-infolive TE-toimiston kanssa tiistaina 18.4. klo 13.00.  TE-infolivetallenteeseen pääset tästä.

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu DigiTalous Akatemia RekryKoulutuksen kautta. Kuuden kuukauden mittaisen ohjelman aikana pääset hyödyntämään vahvuuksiasi uusissa tehtävissäsi sekä syventämään samanaikaisesti ammattiosaamistasi alan johtavien tekijöiden opastamana.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen ja rekrytoivien yritysten kanssa. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena  ja työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.  

Ota yhteyttä

Leivo_Samuel

Samuel Leivo

Senior Project Specialist (Satakunta)
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta, hakukelpoisuudestasi tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön!

Suurimmat valttisi hakijana

Asiakaslähtöinen asenteesi

Konsultointi

Sinulta löytyy asiakaslähtöistä asennetta ja uskallusta ottaa sellaisiakin työtehtäviä haltuun, joita et välttämättä täysin vielä osaisikaan. Oikea asenne siis kantaa pitkälle!

Motivaatiosi ja halusi oppia uutta

Asiantuntija

Halu kasvaa ja kehittyä nopeasti modernin taloushallinnon, liiketoimintakehityksen tai järjestelmien asiantuntijaksi on tärkein voimavarasi, olipa taustasi mikä tahansa. 

Mukautuva työotteesi

ratkaisukeskeisyys-icon

Uudet asiat kiehtovat sinua ja mukaudut luontevasti erilaisiin työtilanteisiin ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Pelkkää mekaanista suorittajaa emme kuitenkaan etsi - uskallat myös epäonnistua kokeillessasi uutta!

Ratkaisukeskeinen ajattelusi

Oppiminen-kasvu

Heittäydyt uusiin haasteisiin innolla ja saat polttoainetta tehtävistä, joissa pääset hyödyntämään järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä ajatteluasi.

Rekrytoiva koulutus - väyläsi omannäköisiin tehtäviin

Nopeasti nostetta uuteen työhön

DigiTalous Akatemia on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. 

 

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä tehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi viedä?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Tutustu avoinna oleviin roolehin täältä.

Useita rooleja tarjolla
Hanki ajantasaisinta osaamista

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta.

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Koulutusta on yhteensä noin 30% ohjelman kestosta. Tutustu koulutussisältöön info-osion alta löytyvien kysymysten kautta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutusta
Saranen työnhaun agenttina

Vähennä työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma oli tosi hyvä tapa päästä sisälle uuteen paikkaan. Suosittelen ohjelmaa kaikille, ketkä haluavat täydentää osaamistaan ja jotka ovat uuden äärellä.

Lue Johannan kokemuksia DigiTalous Akatemiasta!

-Johanna Isojärvi, Financial Application Specialist, Monetra

Johanna_Isojarvi_monetra
Näkisin, että ilman tällaista ohjelmaa, minun olisi ollut hankala työllistyä ilman aikaisempaa alan kokemusta. Omissa AMK-opinnoistani, kun vain sivuttiin pintapuolisesti esimerkiksi kirjanpitoa. Siinä puolessa vuodessa, mitä ohjelma kestää, saa hyvän mahdollisuuden oppia uutta ja päästä sisään työtehtäviin. Uutta tulee paljon, joten ainakin avointa mieltä kannattaa olla. Koulutusohjelmissa on loistava sauma lopulta työllistyä, joten kyllä tähän kannattaa panostaakin.

Lue Mikon koko tarina tästä!

-Mikko Ryömä, Development Director, Staria

Mikko_Ryoma 400x400
0 / 0

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea DigiTalous Akatemia RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

Koulutusnumero: 713321

Hakuaika päättyy: 28.4.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Esivalinnat ja haastattelut aloitetaan heti haun startattua!

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Avoimet roolit

 

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti. Ihmisiä on työllistynyt kauttamme mm. kirjanpitäjän, controllererin, reskontranhoitajan, palkka-asiantuntijan, talousassistentin, sovellustukihenkilön, taloushallinnon sovelluskonsultin ja järjestelmäasiantuntijan tehtäviin.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. 

Yrityspalvelu ITU Oy

Yrityspalvelu ITU Oy tarjoaa laadukkaita taloushallinnon palveluja sekä sähköisesti että perinteisesti kaikille yhtiömuodoille. Palvelemme joustavasti ja asiakaslähtöisesti, ja haluamme tarjota asiakkaallemme juuri ne ratkaisut, jotka häntä parhaiten hyödyttävät. Toimistomme on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsentoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Karviassa ja Helsingissä.

Kirjanpitäjä

Etsimme nyt kasvavaan tiimimme Kirjanpitäjää meidän Karvian tai Helsingin toimipisteelle. Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan kirjanpidon työtehtäviin sekä sähköisellä, että perinteisellä tavalla asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Työtehtäviin kuuluu perinteisen kirjanpidon ja tilinpäätöksien sekä asiakkuuksien hoidon lisäksi myös mm. laskutusta, palkanlaskentaa, asiakirjahallintoa sekä myös veroasioiden hoitoa ja veroneuvontaa. Koko tiimimme perehdyttää sinut työtehtäviin ja pääset hoitamaan myös omia asiakkuuksia. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta tai taustaa taloushallinnon toimialalta tai kirjanpidosta, niin siitä ehdottomasti hyötyä. Tehtävässä edellytämme sujuvaa suomenkielentaitoa. Englannin- ja ruotsikielentaidosta on tehtävässä etua. Etsimme ennen kaikkea meille sopivaa tyyppiä, mutta mikäli olet kuin kala vedessä asiakkaiden kanssa, pidät työskentelystä ihmisten kanssa, sekä olet valmis oppimaan ja kasvamaan meillä tulevaisuuden osaajaksi – niin meiltä löytyy loput! Toimipisteemme sijaitsevat Karviassa ja Helsingissä eli kumpaankin toimipisteeseen on mahdollista työllistyä. Työskentelemme osittain hybridimallissa, mutta osan ajasta paikan päällä toimistolla. Tervetuloa mukaan tiimiin!

Tilitoimisto Huhdanmäki Oy

Tilitoimisto Huhdanmäki Oy on palvellut asiakkaitaan 30 vuoden ajan. Toimintamme lähtökohtana on olla asiakkaan luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Toiminta-ajatuksenamme on pysyä ajan hermolla ja tarjota asiakkaalle tarpeiden mukaiset kattavat nykyaikaiset palvelut ja tarvittaessa työkalut myös asiakkaan käyttöön parhaan lopputuloksen saamiseksi. Tavaramerkkimme on hyvän tilitoimistotavan noudattaminen. Noudattamalla hyvää tilitoimistotapaa varmistamme luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun.

Kirjanpitäjä

Tilitoimisto Huhdanmäki Oy on palvellut asiakkaitaan jo 30 vuoden ajan. Toimintamme lähtökohtana on olla asiakkaan luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Etsimme nyt Porin toimistollemme Kirjanpitäjää kasvamaan joukkoomme. Tässä roolissa pääset sukeltamaan suoraan kirjanpidon tehtävien ytimeen. Tehtävässä pääset oppimaan myös tilinpäätösten, palkanlaskennan, verotuksen, isännöinnin ja konsultoinnin maailmasta. Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta- tai koulutustaustaa kirjanpidosta, palkanlaskennasta tai tilinpäätöksistä, niin siitä on ehdottomasti tehtävässä hyötyä. Tehtävässä pääset mukaan asiakasprosesseihin ja kirjanpidon ytimeen. Aito kiinnostus, motivaatio ja sitoutuminen alaa kohtaan on ehdottomasti eduksi. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa. Meiltä löytyy toimisto Porista ja teemme pääsääntöisesti töitä paikan päällä. Tällä hetkellä meitä on koossa yhteensä 7hlö tiimi. Mikäli olet avoin oppimaan, sinulla on halu tulla osaksi meidän tiimiä ja uskallat rohkeasti pyytää apua tarvittaessa, niin pärjäät meillä varmasti. Perehdytämme ja koulutamme sinut rooliin ja räätälöimme yhdessä urakehityssuunnitelman tulevaisuutta ajatellen. Tulevaisuudessa voit erikoistua esimerkiksi kirjanpitoon, palkkahallintoon tai hallintopuoleen tai muihin taloushallinnon työtehtäviin. Etsimme meille ennen kaikkea sopivaa henkilöä kasvamaan taloushallinnon ammattilaiseksi. Tervetuloa mukaan!

Satakunnan Yritystili

Satakunnan Yritystili Oy on Satakunnan alueella toimiva auktorisoitu tilitoimisto, jonka omistaa Satakunnan Yrittäjät ry. 
Satakunnan Yritystili Oy palvelee asiakkaitaan kaikissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä. Satakunnan Yritystilin toiminta alkoi jo 1940-luvulla yhdistyksen liiketoimintayksikkönä. Yritys muutettiin osakeyhtiömuotoon vuonna 1991 ja tällä hetkellä sen palveluksessa on 15 henkilöä. Satakunnan Yritystili hoitaa Satakunnan Yrittäjien tili-, vero- ja työsuhdeneuvontaa. Toimimme pääasiassa Satakunnan alueella, mutta palvelemme asiakkaita myös ympäri Suomea.

Talousasiantuntija

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa amk-koulutusta sekä jonkinlaista kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tulet vastaamaan omien asiakkaittesi kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja verotuksesta sekä ohjauksesta ja neuvonnasta.
Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. 
Omaat yrittäjämäisen vastuullisen asenteen.
Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös innostava tiimipelaaja.  
Haluat kehittää omaa osaamistasi.

Käytössämme on Procountor, jonka tuntemus katsotaan eduksi. Palkanlaskutaito ei ole välttämätön.

Toimistosihteeri

Etsimme yrityksemme toimistotiimiin aktiivista ja oma-aloitteista henkilöä hoitamaan palkanlaskentaa, reskontraa sekä laskutusta. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat muut monipuoliset toimistotehtävät. Työn onnistumisen kannalta eduksi katsotaan, mikäli olet aikaisemin käyttänyt joitain talous- ja palkkahallinto-ohjelmistoja. Yrityksessämme ovat käytössä seuraavat ohjelmistot: Accountor Finacon reskontra, EMCE-palkanlaskenta sekä Velho-toiminnanohjaus. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet tiimipelaaja, jolla on aito halu oppia uutta ja kehittyä talous-ja palkkahallinnon osaajaksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työntekoon. Odotamme sinulta sujuvia it-taitoja, pitkäjänteisyyttä sekä joustavuutta. Koulutamme sinua tehtävään työn ohessa, olet itseohjautuva mutta tarvittaessa sinulla on rohkeutta kysyä apua. Työkokemus tarkkuutta vaativista ja taloushallinnon tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta sujuvaa suomen sekä hyvää englanninkielentaitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Toimistomme sijaitsee Porissa – tervetuloa mukaan!

 • kirjanpitäjä
 • controller
 • reskontranhoitaja
 • palkka-asiantuntija
 • talousassistentti
 • sovellustukihenkilö
 • taloushallinnon sovelluskonsultti
 • järjestelmäasiantuntija

Info ja usein kysytyt kysymykset

DigiTalous Akatemia RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.  Hakijoiden  työnhaun tulee olla voimassa TE-palveluissa tai kuntakokeilussa.

Koulutus kestää 6 kk. 

Koulutuksen ajankohta: 22.5.-13.11.2023

Tarkat koulutuspäivät ja -sisällöt ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Kouluksen aikana käydään läpi mm. seuraavia aiheita: 

 • Digitaaliset työkalut ja järjest
 • elmät taloushallinnossa
 • Arvonlisäverotus
 • Veroilmoitus ja verotuksen toimittaminen
 • Taloushallinnon ja liiketoiminnan periaatteet
 • Kirjanpidon perusteet: tuotot, kulut sekä kirjaussäännöt
 • Kirjanpidon syventävät: kirjanpito ja tilinpäätös
 • Tuloslaskelma ja tase
 • Älykäs automaatio ja tekoälyn hyödyntäminen kirjanpidossa

Koulutusohjelma yhdistää työssäoppimisen ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin tehokkaalla tavalla. Koulutuksesta noin 70% tapahtuu työssäoppimisena yhteistyöyrityksessä uusien työtehtävien merkeissä. Asiantuntijakoulutuksen osuus toteutuksesta on noin 30%. Ohjattujen asiantuntijakoulutuksen lisäksi koulutus sisältää itsenäistä opiskelua ja valmistautumista mm. sertifikaatin suorittamiseen. 

Asiantuntijakoulutus toteutetaan etätoteutuksena ja sen koulutuskielenä on suomi. 

Yritystyöskentelyn toteutuminen (lähi/etä) riippuu yrityksestä ja siellä olevasta roolista.

DigiTalous Akatemia RekryKoulutus on työvoimakoulutusta.  Ohjelma on osallistujille maksuton.

RekryKoulutuksen aikana osallistuja on oikeutettu ohjelman aikana ansiopäivärahaan, peruspäivärahaan tai työmarkkinatukeen, sekä saamaan erillistä kulukorvausta koulutuspäiviltä.

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.