Kaikki ohjelmat

DigiTalous Akatemia

Suuntaa uuteen työhön palkanlaskennan tai taloushallinnon pariin asiantuntijakoulutuksesta!

**Hakuaika ohjelmaan päättynyt**

Katso kaikki avoimet haut ohjelmiin täältä!

 

Vie taitosi omannäköisiin tehtäviin ja aloita uusi työ kiihdytyskaistalta!

Oletko ratkaisukeskeinen tyyppi ja nautit uuden oivaltamisesta? Mukaudutko luontevasti uusiin työtilanteisiin ja haluat tulevassa roolissasi hyödyntää vahvaa järjestelmällistä otettasi? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia tai haluaisitko kenties suunnata täysin uudelle alalle? Jos aloit jo nyökyttelemään myöntävästi, älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä! 

DigiTalous Akatemian kautta sinulle ja 19 muulle henkilölle avautuu mahdollisuus suunnata modernin taloushallinnon ja palkanlaskennan osaajaksi Etelä-Savon alueella. Avoimia tehtäviä ja uramahdollisuuksia on hyvin monenlaisia aina taloushallinnon, palkanlaskennan ja kirjanpidon rooleista liiketoiminnan kehityksen asiantuntijatehtäviin, controller-tehtäviin ja järjestelmäasiantuntijan rooleihin

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu DigiTalous Akatemia RekryKoulutuksen kautta. Kuuden kuukauden mittaisen ohjelman aikana pääset hyödyntämään vahvuuksiasi uusissa tehtävissäsi sekä syventämään samanaikaisesti ammattiosaamistasi alan johtavien tekijöiden opastamana. Pelkän CV:n sijaan meille merkitseekin eniten halusi oppia uutta, uteliaisuutesi alaa kohtaan sekä intosi heittäytyä uusiin tehtäviin täysillä mukaan. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

Nyt käynnistyvän ohjelman kautta voit tähdätä esimerkiksi:

check-keltainenUusille osaajille ja alanvaihtajille

Löytyykö sinulta asiakaslähtöistä asennetta ja tartut aktiivisesti erilaisiin pulmiin käsiksi? Kasva uusiin tehtäviin taustastasi riippumatta - olitpa esimerkiksi vastavalmistunut taikka alanvaihtaja! Sinulle saattaisi sopia esimerkiksi modernin taloushallinnon spesialisti- ja assistenttitehtävät. 

check-keltainen

Vastavalmistuneille ja nouseville kyvyille

Oletko tarkka ja kehittymishaluinen tekijä, joka ei pelkää kehittyä entisestään? Hyppää hommiin, joissa pääset soveltamaan taloushallinnon koulutus- ja työkokemustasi yhä paremmin. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi itsenäisen laskentakonsultin, kokonaisvastuullisen kirjanpitäjän tai palkkahallinnon osaajan tehtävät?

check-keltainen

Alalta jo työkokemusta omaaville ja nouseville kyvyille

Digitalousakatemia mahdollistaa työhön kasvamisen monenlaisille tekijöille ja meitä kiinnostaakin kuulla sinusta enemmän. Kerro meille itsestäsi, vahvuuksistasi ja taidoistasi enemmän. Me teemme kaikkemme löytääksemme juuri sinulle sopivan työtehtävän ja yrityksen.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen ja rekrytoivien yritysten kanssa. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.  

Ota yhteyttä

laura-hovi-saranen

Laura Hovi

Training Manager
laura.hovi@saranen.fi
040 673 6381

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta, hakukelpoisuudestasi tai avoimista rooleista? Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni! 

Tavoitat minut sähköpostitse päivittäin ja puhelimitse parhaiten 

maanantaisin klo 12.30-13.30
keskiviikkoisin klo 9.00-10.00 

Suurimmat valttisi hakijana

Kiinnostuksesi alan tehtäviin

Asiantuntija

Halu kasvaa ja kehittyä nopeasti modernin taloushallinnon, palkanlaskennan, liiketoimintakehityksen tai järjestelmien asiantuntijaksi on tärkein voimavarasi, olipa taustasi mikä tahansa. 

Ratkaisukeskeinen ajattelusi

Oppiminen-kasvu

Heittäydyt uusiin haasteisiin innolla ja saat polttoainetta tehtävistä, joissa pääset hyödyntämään järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä ajatteluasi.

Mukautuva työotteesi

Konsultointi

Uudet asiat kiehtovat sinua ja mukaudut luontevasti erilaisiin työtilanteisiin ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Pelkkää mekaanista suorittajaa emme kuitenkaan etsi - uskallat myös epäonnistua kokeillessasi uutta!

Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. 

Rekrytoiva koulutus - väyläsi omannäköisiin tehtäviin

Nopeasti nostetta uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

DigiTalous Akatemia on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

DigiTalous Akatemia RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä tehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi viedä?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme taloushallinnon alan ohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • kirjanpitäjä
 • palkanlaskija
 • controller
 • reskontranhoitaja
 • palkka-asiantuntija
 • talousassistentti
 • sovellustukihenkilö
 • taloushallinnon sovelluskonsultti
 • järjestelmäasiantuntija
Useita rooleja tarjolla
Hanki ajantasaisinta osaamista

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta.

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Koulutusta on yhteensä noin 25 päivää.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Kouluksen aikana käydään läpi mm. seuraavia aiheita: 

 • kirjanpidon periaatteet ja erityiskysymykset
 • budjetointi ja ennustaminen
 • raportointi
 • palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset
 • taloushallinnon ratkaisut ja digitaaliset työkalut
 • automatisoitu taloushallinto ja ohjelmistorobotiikka
 • tekoäly taloushallinnossa
 • arvonlisäverotus ja tilinpäätökset
 • taloushallinnon asiantuntijan viestintä- ja vuorovaikutustaidot
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttina

Vähennä työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Koulutusohjelmaan lähtiessäni tiesin, että saan tästä mahdollisuuden oppia uusia asioita ja samalla voin työllistyä suoraan yritykseen. Mielestäni koulutusohjelma oli erittäin helppo tie eteenpäin - minulle sopivat yritykset oli kartoitettu valmiiksi ja koulutusohjelman myötä pääsin välittömästi tekemään hands-on työtä yrityksessä

Tutustu Marlen kokemuksiin!

-Marle Heiskanen, Project Manager, Rantalainen

Marle_kokemus
Rekrytoiva koulutusohjelma oli tosi hyvä tapa päästä sisälle uuteen paikkaa. Suosittelen ohjelmaa kaikille, ketkä haluavat täydentää osaamistaan ja jotka ovat uuden äärellä.

 

-Johanna Isojärvi, Financial Application Specialist, Monetra

Johanna_Isojarvi_monetra
Näkisin, että ilman tällaista ohjelmaa, minun olisi ollut hankala työllistyä ilman aikaisempaa alan kokemusta. Omissa AMK-opinnoistani, kun vain sivuttiin pintapuolisesti esimerkiksi kirjanpitoa. Siinä puolessa vuodessa, mitä ohjelma kestää, saa hyvän mahdollisuuden oppia uutta ja päästä sisään työtehtäviin. Uutta tulee paljon, joten ainakin avointa mieltä kannattaa olla. Koulutusohjelmissa on loistava sauma lopulta työllistyä, joten kyllä tähän kannattaa panostaakin.

-Mikko Ryömä, Development Director, Staria

Mikko_Ryoma 400x400
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

MT TIli-Kiinteistö

MT Tili-Kiinteistö Oy on perustettu vuonna 1968. Yrityksellämme on toimipisteet Savitaipaleella ja Lemillä.  Toimistollamme asiakkaita palvelee 7–12 henkilöä. 
  

Palkanlaskija/Kirjanpitäjä

Etsimme vahvistusta palkanlaskentaan ja kirjanpitoon. Työssä pääset syventämään osaamistasi palkanlaskennan ja kirjanpidon tehtäviin kokeneemman palkanlaskijan ja kirjanpitäjän opastuksella. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet oma-aloitteinen ja utelias luonne, joka hoitaa työnsä huolellisesti ja vastuuntuntoisesti. Aiempi kokemus taloushallinnon tehtävistä katsotaan työssä eduksi. Mikäli sinulla on kokemusta Netvisor-järjestelmästä, katsomme sen eduksi. Työt tapahtuvat Savitaipaleella sijaitsevalla toimistollamme.

TalousFocus 

TalousFocus on tilitoimisto, jonka tehtävä on haastaa sinut kohti menestystä. Tarjoamme tilitoimistopalveluiden lisäksi kattavat palvelut yrityksien liiketoiminnan tueksi. Haastamme ja valmennamme asiakkaitamme kohti tuottoisaa liiketoimintaa huomioimalla elintärkeät osa-alueet, jotka tätä tavoitetta tukevat. 

Olemme asiakkaan tukena kaikissa päätöksissä, ja tarjoamme tuoreita näkökulmia yritystoimintaasi. Laaja yhteistyöverkostomme takaa asiantuntijuuden jokaisella liiketoiminnan osa-alueella. 

Vastuullisen, ammattitaitoisen ja laadukkaan toiminnan takaa Taloushallintoliiton auktorisointi, joka on alan arvostetuin laatusertifikaatti. Toimintamallimme ja järjestelmämme ovat tarkastetusti lain mukaisia. Noudatamme hyvää taloushallintopalvelualan tapaa ja toimintaamme valvotaan säännöllisesti. 

Taloushallinnon assistentti

Etsimme 7 hengen tiimiimme Taloushallinnon assistenttia, joka pääsee oppimaan moninaisiin kirjanpidontehtäviin. Tehtävässäsi pääset vastaamaan asiakasyritysten kirjanpidosta yhdessä mukavan työyhteisön kanssa toimistollamme Joensuussa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta asiakaspalvelualttiutta, numerotarkkuutta ja yleistä kiinnostusta Taloushallinnon alaa kohtaan. Katsomme aikaisemmat Taloushallinnon tehtävät ja/tai kaupallisen koulutuksen eduksi tehtävää täytettäessä. Odotamme sinulta normaaleja tietoteknisiä taitoja ja hyvää suomenkielen taitoa. 

Videns

Videns Oy on konsultoiva tilitoimisto Joensuussa. Toimintamme perustana ovat ymmärrys PK-yritysten liiketoiminnasta eri osa-alueilla, monipuoliset palvelut ja jatkuva kouluttautuminen. Pohjois-Karjalan alueella olemme selkeä markkinajohtaja Lemonsoft- tilitoimistona. Henkilöstöstämme 10 henkilöä käyttää ohjelmaa päivittäin. Käytössämme on myös Netvisorin ja Procountorin ohjelmistot. Henkilöstömme työskentelee viihtyisissä toimitiloissa ja saa jatkuvaa koulutusta ohjelmistoihin ja taloushallinnon substanssiin.  

Kirjanpidon assistentti

 
Etsimme 16 henkiseen porukkaamme Kirjanpidon assistenttia, joka pääsee kanssamme tuottamaan asiakasyrityksillemme kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluita. Työssä pääset syventämään osaamistasi kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtävissä.  Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet asiakaspalvelu altis persoona, joka hoitaa työnsä huolellisesti ja vastuuntuntoisesti. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemus taloushallinnon tehtävistä ja/tai alalle suuntaava koulutus. 

Jokilaskenta

Jokilaskenta Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima yrittäjävetoinen tilitoimisto. Toimipisteemme sijaitsee Joensuun keskustassa ja palvelualueenamme on koko Suomi. 
Asiakaskuntamme koostuu eri kokoisista ja eri toimialojen pk-yrityksistä ja yhtiömuodoista. Tarjoamme kaikki taloushallinnon palvelut ammattitaidolla ja ymmärrettävästi. Vahvuutenamme ovat kokenut henkilöstö ja nykyaikaiset työvälineet. 


Toimintamme kulmakivinä ovat luotettavuus, täsmällisyys, joustavuus ja ajantasaisuus. Palveluiden tuottamisessa tavoitteenamme on yksilöllinen, asiakkaan tarpeet huomioon ottava toimintatapa. Asiakkaallamme on aina nimetty vastuuhenkilö, joka toimii yhdessä asiakkaan kanssa päivittäisissä talouteen liittyvissä kysymyksissä. 

Taloushallinnon asiantuntija

Etsimme Joensuussa sijaitsevaan 6 hengen tiimiimme taloushallinnon asiantuntijaa, joka pääsee tekemään asiakasyritystemme kirjanpitoa ja palkanlaskentaa. Työssä kohtaat erilaisia asiakaspalvelun tilanteita toteuttaessasi asiakasyritystemme palkanlaskennan ja kirjanpidon tehtäviä.

Odotamme sinulta rohkeaa asiakaspalvelu asennetta, tarkkaa ja huolellista työ otetta. Aikaisemman kokemuksen taloushallinnonalalta ja/tai alalle suuntaavan koulutustaustan katsomme eduksi paikkaa täytettäessä. Ryhmäytymisen kannalta on tärkeää, että pääset työskentelemään tiimin kanssa Joensuussa sijaitsevalla toimistollamme.  Tehtävä vaatii hyvää suomen kielen taitoa.  

Laskentatulos

Laskentatulos on auktorisoitu tilitoimisto, joka on erikoistunut tekemään asiakkaidensa taloudenpidosta selkeämpää ja ennakoitavaa. Olemme myös palkkahallinnon ammattilaisia ja koulutamme itseämme jatkuvasti. Meidän avullamme oman yrityksen kirjanpito on mutkatonta, sillä olemme yhtä lailla kiinnostuneita yrityksesi luvuista ja neuvomme mielellämme, miten vältät ikävät yllätykset.

Taloushallinnon assistentti

Etsimme Nurmeksessa sijaitsevaan tiimiimme taloushallinnon assistenttia, joka pääsee kanssamme tuottamaan asiakasyrityksillemme kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluita. Työssä pääset syventämään osaamistasi kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtävissä. 

Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet asiakaspalvelualtis persoona, joka hoitaa työnsä huolellisesti ja vastuuntuntoisesti. Aikaisemman kokemuksen ja/tai koulutustaustan katsomme eduksi paikkaa täytettäessä. Perehtyminen tehtävään tapahtuu toimistollamme Juuassa. Odotamme sinun olevan oppimishaluinen ja kiinnostunut kehittymään sähköisen taloushallinnon osa-alueilla. 

Vahtivuori

Olemme joukko taloushallinnon asiantuntijoita ja olemme ylpeitä työstämme. Talousasiantuntijan, kirjanpitäjän, palkanlaskijan ja talousassistentin työ on mielenkiintoista, monipuolista sekä vaativaa, mutta myös hauskaa. Työmme kohokohtia ovat hetket, jolloin voimme aidosti auttaa asiakasyritystä tai yrittäjää menestymään omassa liiketoiminnassaan tai kun yhdessä pohdimme ja löydämme ratkaisun johonkin työhön liittyvään ongelmaan. Työmme on asiantuntijatyötä ja asiakaspalvelua. 

Pidämme huolta henkilökunnan hyvinvoinnista tarjoamalla laajan työterveyshuollon/ hyvinvointivakuutuksen ja liikunta- ja kulttuuri- sekä hierontaedut. Meillä on viihtyisät työ- ja taukotilat, liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. 

Jatkuva koulutus on tärkeä osa työtämme. Osallistumme säännöllisesti ajankohtaiskoulutuksiin ja tutkintoon johtaviin koulutuksiin sekä jaamme koulutuksissa oppimaamme toisillemme. Teemme vuosittain koulutus- ja virkistysmatkan johonkin yhdessä valitsemaamme kohteeseen, lähiseudulle tai välillä vähän kauemmaskin. Juhlimme kun on aihetta ja työn lomassa muistamme myös nauraa itsellemme ja toisillemme. 

Taloushallinnon assistentti

Etsimme Joensuussa sijaitsevaan toimistoomme taloushallinnon assistenttia, hoitamaan asiakasyritystemme palkanlaskennan ja kirjanpidon tehtäviä. Työssä kohtaat erilaisia asiakaspalvelutilanteita toteuttaessasi asiakasyritystemme palkanlaskennan ja kirjanpidon tehtäviä.

Odotamme sinun omaavan uteliaan luonteen, joka tukee sinun ammatillista kehitystäsi. Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen, sekä työotteeltasi tarkka ja huolellinen. Aikaisemman kokemuksen taloushallinnonalalta ja/tai alalle suuntaavan koulutustaustan katsomme eduksi paikkaa täytettäessä. Ryhmäytymisen kannalta on tärkeää, että pääset työskentelemään yhdessä tiimisi kanssa Joensuussa sijaitsevalla toimistollamme. Tehtävä vaatii hyvää suomen kielen taitoa.  

Tasetti

Palvelemme kaiken kokoisia ja erilaisissa elinkaarivaiheissa olevia yrityksiä. 
Tilitoimistomme palveluihin kuuluvat sekä kirjanpito, tilinpäätös, veroilmoitukset ja palkanlaskenta. Tilitoimistopalveluihimme kuuluu myös mm. liitännäiselinkeinot, investointitukihakemukset, myyntilaskutus sekä esimerkiksi ostolaskujen käsittely.

Haluamme helpottaa kaikenkokoisten yritysten toimintaa ja ajankäyttöä tarjoamalla räätälöidyt kirjanpitopalvelut ja myös huolehtimalla annetuista työtehtävistä.


Laadimme yhdessä yrityksille kirjanpitomallin, joka sopii parhaiten toiminnan taloushallintoon. Emme ole vain sähköinen tilitoimisto vaan palvelemme yritysasiakkaitamme aina myös perinteisesti paperisena tilitoimistona. Mukautamme palvelumme toivomusten mukaisesti.

Kirjanpitäjä

Etsimme kaksihenkiseen tiimiimme kolmanneksi kirjanpitäjää Lieksassa sijaitsevaan toimistoomme. Kanssamme pääset tekemään asiakasyritystemme kirjanpitoa ja palkanlaskentaa.

Luonteeltasi toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut ja utelias luonne, joka uskaltaa kysyä apua tilanteen sitä vaatiessa. Toivomme sinulla olevan it-taidot hallussa ja ymmärrys yritystoiminnasta auttaa tehtävän haltuun ottamisessa. Koulutustaustallasi ei ole meille merkitystä, mutta aikaisempi kokemus ja/tai ymmärrys taloushallinnon tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä on välttämätöntä, että puhut ja ymmärrät suomea erinomaisesti. Työt tapahtuvat Lieksassa sijaitsevalla toimistollamme. 

Tilikarelia

Olemme Lappeenrannassa toimiva monipuolinen tilitoimisto. Asiakkaamme ovat pääosin Etelä-Karjalasta, mutta hyvät ajantasaiset ohjelmamme mahdollistavat palveluiden tuottamisen myös yli maakuntarajojen. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat henkilökohtaista ja joustavaa palvelua. Palvelut mitoitetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, jolloin asiakas saa juuri niitä palveluita, joita tarvitsee liiketoiminnan kehittämisen ja päätöksenteon tueksi. Jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen kirjanpitäjä ja oman kirjanpitäjän poissa ollessa meillä on toimiva tuurausjärjestelmä. Näin asiakas voi luottaa siihen, että asiat hoituu ja aina on asiantuntija tavoitettavissa, kun sellaista tarvitsee.

Taloushallinnon assistentti / Taloushallinnon asiantuntija

Etsimme työyhteisöömme mukaan uutta Taloushallinnon assistenttia/ Taloushallinnon asiantuntijaa. Työtehtävät voidaan räätälöidä henkilön vahvuuksien mukaisesti; pääpaino voi olla joko palkkahallinnossa, kirjanpidossa tai taloushallinnon konsultoivissa tehtävissä. Työtä tehdään pääosin Netvisor -ohjelmistolla, joten kokemus Netvisorin käytöstä katsotaan isoksi eduksi paikkaa hakiessa, mutta ei ole pakollinen vaatimus. Sinulla täytyy kuitenkin olla hyvät valmiudet sähköisten ohjelmien käyttöön. Ennen kaikkea toivomme, että tuot työyhteisöön oman iloisen persoonasi, oma-aloitteisen työtavan sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Kokemuksen taloushallinnon tehtävistä ja/tai alalle suuntaavan koulutuksen katsomme eduksi paikkaa täytettäessä.

Youpret Oy

Youpret Oy palvelee yrityksiä ja organisaatioita, jossa työntekijät tarvitsevat ammattitulkkien apua. Yhdistämme kaikki tulkkausmuodot yhdeksi palvelukokonaisuudeksi, jossa älykäs ja automatisoitu järjestelmä hoitaa tulkin valinnan, raportoinnin ja laskutuksen käsittelyn asiakkaan puolesta. Tulkkejamme on saatavilla yli 100 eri kielellä.

Asiakaspalvelija

Haemme Asiakaspalvelijaa Joensuuhun. 
Pääpaino työtehtävissäsi on asiakkaiden palvelu monikanavaisesti. Tulkkijärjestelmä välittää tulkit automaattisesti tilausten perusteella, mutta autat asiakkaitamme erilaisissa ongelmatilanteissa ja etsit tarvittaessa tulkit rekisteristä. Työ on ongelmanratkaisua ja ajanvarausten organisointia. 

Tehtävät: tilausten vastaanotto & käsittely 
Haemme tehtävään sanavalmiita, reippaita ja yhteistyötaitoisia, asiakaspalveluun sopivia työntekijöitä. Lisäksi odotamme sinulta tarkkaa, huolellista ja järjestelmällistä otetta työhön. Olet näppärä tietojärjestelmien käyttäjä ja opit uudet järjestelmät nopeasti. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävä sisältää sekä kirjallista että suullista viestintää asiakkaiden kanssa. Työtä tehdään fyysisesti toimistolla muun tiimin kanssa.

 • kirjanpitäjä
 • palkanlaskija
 • controller
 • reskontranhoitaja
 • palkka-asiantuntija
 • talousassistentti
 • sovellustukihenkilö
 • taloushallinnon sovelluskonsultti
 • järjestelmäasiantuntija

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea DigiTalous Akatemia RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

Koulutusnumero Etelä-Savo: 716146

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Esivalinnat ja haastattelut aloitetaan heti haun startattua!

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

 

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Voit suunnata uusiin tehtäviin hyvin monenlaisella taustalla, olitpa sitten työkokemusta palkka-, talous-, tai henkilöstöhallinnon parista omaava osaaja, vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä tai uutta suuntaa urallesi miettivä osaaja. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinua kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Ohjelma on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa. 

Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä:

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa modernin palkkahallinnon asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
 • Sinulta löytyy aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävien parista ja haluat suunnata uudelle alalle taloushallinnon pariin
 • Olet opiskellut palkka- tai henkilöstöhallintoa, ja haluaisit päästä aloittamaan urasi alan asiantuntijana
 • Sinulla on kokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä, kirjanpidosta, palkanlaskennasta, sisäisestä laskennasta tai taloushallinnon järjestelmä- ja sovellustehtävistä koulutuksen, työkokemuksen tai projektien kautta
 • Näet tulevaisuutesi palkka- tai henkilöstöhallinnon järjestelmien parissa ja haluat hyödyntää tulevissa työtehtävissäsi vahvaa IT- ja järjestelmäosaamistasi
 • Luotat päätöksenteossa dataan etkä mutuun ja haluat kasvaa liiketoiminnan kehitysrooleihin, joissa voit hyödyntää analyyttista työotettasi
 • Sinulla on järjestelmällinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat pysyä ajan tasalla alan viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika päättyy: 25.9.2023

Koulutuksen ajankohta: 19.10.2023 - 18.4.2024

Infotilaisuus: Ohjelmasta järjestetään TE-live -infotilaisuus 14.9.. klo 13. Linkki tapahtumaan/tallenteeseen: https://te-live.fi/lahetykset/HX2pJu5Qz

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen kautta yhteistyöyrityksessä tai -organisaatiossa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu noin 25 päivää modernin talous- ja palkkahallinnon alan tietopuolista opetusta.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Koulutus on osallistujille maksutonta.

Ohjelman koulutusteemoina mm:

 • Kirjanpidon periaatteet ja erityiskysymykset
 • Budjetointi ja ennustaminen
 • Raportointi
 • Palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset
 • Taloushallinnon ratkaisut ja digitaaliset työkalut
 • Automatisoitu taloushallinto ja ohjelmistorobotiikka
 • Arvonlisäverotus ja tilinpäätökset
 • Taloushallinnon asiantuntijan viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Infotilaisuuden tallenne

Haluatko kuulla vielä lisää? Voit katsoa tästä 14.9. järjestetyn TE-live -infotilaisuuden tallenteen.

 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.