DigiTalous Akatemia

Suuntaa uuteen työhön palkanlaskennan tai taloushallinnon pariin asiantuntijakoulutuksesta!

Vie taitosi omannäköisiin tehtäviin ja aloita uusi työ kiihdytyskaistalta!

Haku päättynyt

---

Oletko ratkaisukeskeinen tyyppi ja nautit uuden oivaltamisesta? Mukaudutko luontevasti uusiin työtilanteisiin ja haluat tulevassa roolissasi hyödyntää vahvaa järjestelmällistä otettasi? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia tai haluaisitko kenties suunnata täysin uudelle alalle? Jos aloit jo nyökyttelemään myöntävästi, älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä! 

DigiTalous Akatemian kautta sinulle ja 15 muulle henkilölle avautuu mahdollisuus suunnata modernin taloushallinnon ja palkanlaskennan osaajaksi Pohjois-Karjalan, Etelä-Karjalan sekä Kymenlaakson alueilla. Avoimia tehtäviä ja uramahdollisuuksia on hyvin monenlaisia aina taloushallinnon, palkanlaskennan ja kirjanpidon rooleista liiketoiminnan kehityksen asiantuntijatehtäviin, controller-tehtäviin ja järjestelmäasiantuntijan rooleihin

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli – kerro siis mikä sinua eniten innostaa ja millaisissa tehtävissä näkisit itsesi seuraavaksi!

Lue lisää eri mahdollisuuksista alta, hae mukaan pian ja vie taitosi uusiin tehtäviin joissa ratkaisut puhuvat!

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu DigiTalous Akatemia RekryKoulutuksen kautta. Kuuden kuukauden mittaisen ohjelman aikana pääset hyödyntämään vahvuuksiasi uusissa tehtävissäsi sekä syventämään samanaikaisesti ammattiosaamistasi alan johtavien tekijöiden opastamana. Pelkän CV:n sijaan meille merkitseekin eniten halusi oppia uutta, uteliaisuutesi alaa kohtaan sekä intosi heittäytyä uusiin tehtäviin täysillä mukaan. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

Avoimia mahdollisuuksia on tarjolla vastavalmistuneille, alanvaihtajille että jo kokemusta valmiiksi omaaville asiantuntijoille. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Nyt käynnistyvän ohjelman kautta voit tähdätä esimerkiksi:

 

Kirjanpito

Modernin taloushallinnon, palkanlaskennan, HR:n tai kirjanpidon spesialisti- tai assistenttitehtäviin: Löytyykö sinulta asiakaslähtöistä asennetta ja tartut aktiivisesti erilaisiin pulmiin käsiksi? Kasva uusiin tehtäviin taustastasi riippumatta - olitpa esimerkiksi vastavalmistunut taikka alanvaihtaja!

Analytics-data

 

Liiketoiminnan kehitysrooleihin: Haluatko hyödyntää ratkaisukeskeistä ja dataan pohjautuvaa ajatteluasi liiketoiminnan tai prosessien kehittämisen tehtävissä? Roolisi voi painottua  mm.: raportointiin, controller-tehtäviin, budjetointiin, data-analyyseihin tai konsultatiiviseen työskentelyyn, taustastasi riippuen. 

taloushallinto-jarjestelmat

 

Sovelluskonsultoinnin ja järjestelmien asiantuntijaksi: Löytyykö sinulta hyvää teknistä osaamista ja omaksut luontevasti uusia järjestelmiä? Sovella taitojasi modernin taloushallinnon muuttuvalla kentällä ja suuntaa rooliin, jossa pääset sujuvoittamaan ohjelmistojen käyttöä järkevillä ratkaisuilla. 

 

Ohjelma järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen ja rekrytoivien yritysten kanssa. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.  

Tervetuloa 1.11. klo 14 järjestettävään TE-live lähetykseen! Tule paikalle kuulemaan lisää pian alkavasta ohjelmasta sekä kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä. Korvamerkkaa linkki tapahtumaan tästä.

Ota yhteyttä

laura-hovi-saranen

Laura Hovi

Project Specialist
laura.hovi@saranen.fi
040 673 6381

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta, hakukelpoisuudestasi tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Suurimmat valttisi hakijana

Kiinnostuksesi alan tehtäviin

Asiantuntija

Halu kasvaa ja kehittyä nopeasti modernin taloushallinnon, palkanlaskennan, liiketoimintakehityksen tai järjestelmien asiantuntijaksi on tärkein voimavarasi, olipa taustasi mikä tahansa. 

Ratkaisukeskeinen ajattelusi

Oppiminen-kasvu

Heittäydyt uusiin haasteisiin innolla ja saat polttoainetta tehtävistä, joissa pääset hyödyntämään järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä ajatteluasi.

Mukautuva työotteesi

Konsultointi

Uudet asiat kiehtovat sinua ja mukaudut luontevasti erilaisiin työtilanteisiin ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Pelkkää mekaanista suorittajaa emme kuitenkaan etsi - uskallat myös epäonnistua kokeillessasi uutta!

Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. 

Rekrytoiva koulutus - väyläsi omannäköisiin tehtäviin

Nopeasti nostetta uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

DigiTalous Akatemia on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

DigiTalous Akatemia RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä tehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi viedä?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme taloushallinnon alan ohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • kirjanpitäjä
 • palkanlaskija
 • controller
 • reskontranhoitaja
 • palkka-asiantuntija
 • talousassistentti
 • sovellustukihenkilö
 • taloushallinnon sovelluskonsultti
 • järjestelmäasiantuntija
Useita rooleja tarjolla
Hanki ajantasaisinta osaamista

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta.

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Koulutusta on yhteensä noin 25 päivää.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Kouluksen aikana käydään läpi mm. seuraavia aiheita: 

 • kirjanpidon periaatteet ja erityiskysymykset
 • budjetointi ja ennustaminen
 • raportointi
 • palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset
 • taloushallinnon ratkaisut ja digitaaliset työkalut
 • automatisoitu taloushallinto ja ohjelmistorobotiikka
 • tekoäly taloushallinnossa
 • arvonlisäverotus ja tilinpäätökset
 • taloushallinnon asiantuntijan viestintä- ja vuorovaikutustaidot
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttina

Vähennä työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma oli tosi hyvä tapa päästä sisälle uuteen paikkaa. Suosittelen ohjelmaa kaikille, ketkä haluavat täydentää osaamistaan ja jotka ovat uuden äärellä.

 

-Johanna Isojärvi, Financial Application Specialist, Monetra

Johanna_Isojarvi_monetra
Näkisin, että ilman tällaista ohjelmaa, minun olisi ollut hankala työllistyä ilman aikaisempaa alan kokemusta. Omissa AMK-opinnoistani, kun vain sivuttiin pintapuolisesti esimerkiksi kirjanpitoa. Siinä puolessa vuodessa, mitä ohjelma kestää, saa hyvän mahdollisuuden oppia uutta ja päästä sisään työtehtäviin. Uutta tulee paljon, joten ainakin avointa mieltä kannattaa olla. Koulutusohjelmissa on loistava sauma lopulta työllistyä, joten kyllä tähän kannattaa panostaakin.

-Mikko Ryömä, Development Director, Staria

Mikko_Ryoma 400x400
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Piippo on paikallinen, mutta kansainvälinen vientiyhtiö. Piipolla työskentelee yli 100 alansa ammattilaista. Haemme motivoituneita ja eteenpäin katsovia työtekijöitä niin tuotantoon, myyntiin, kuin talouden ja hallinnon osastoillemme. Meillä Piipolla on aktiivinen ja avoin työkulttuuri, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan. Tarjoamme työntekijöillemme nykyaikaiset järjestelmät ja välineet, joiden kehittämisessä ja valinnoissa kuuntelemme työntekijöidemme mielipidettä.

Etsimme Outokummun toimipisteellemme Assistant Controlleria. Tehtävässä pääset vastaamaan yhdessä tiimin kanssa Piippo Oyj:n talouden ja hallinnon palveluiden tuottamisesta. Tehtäväsi on avustaa keskeisissä talouden ja hallinnon prosesseissa mm. sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävissä, kirjanpidon tehtävissä ja raportoinnissa. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet organisointikykyinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja.  

Azets on myös Suomessa yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon ulkoistuspalveluja ja henkilöstöhallinnon palveluja sekä kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Olemme talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti.

Etsimme Pohjois-Karjalan tiimiimme taloushallinnon asiantuntijaa ja taloushallinnon assistenttia, joka pääsee oppimaan moninaisiin kirjanpidontehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. Asiakasyritysten ostolaskujen käsittely ja maksatus, tiliotteiden käsittely ja myyntilaskutus. Pääset tehtävässäsi syventämään osaamistasi aina pääkirjanpidon tehtäviin.  Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää asiakaspalvelualttiutta ja kiinnostusta automaatiota ja taloushallinnon järjestelmiä kohtaan. Katsomme aikaisemmat taloushallinnon ja /tai asiakaspalvelun tehtävät eduksi.

Veekmas Oy on Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja ja tiehöyläteknologian edelläkävijä, joka on erikoistunut vuodesta 1982 alkaen tiehöylien suunnitteluun, valmistamiseen ja tuotekehitykseen. Pohjolan vaativiin olosuhteisiin suunnitellut tiehöylät ja matalaprofiiliset kaivostiehöylät ovat löytäneet työmaansa ympäri maailman.

Haemme toimiston, myynnin ja taloushallinnon tiimiimme tulevaisuuden osaajaa monipuolisiin tehtäviin. Tehtävässä pääset ottamaan haltuun moninaisia eri tehtäviä taloushallintoon sekä myynnin ja viestinnän avustaviin tehtäviin liittyen. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet ennakkoluuloton, avoin ja halukas ottamaan haltuun monipuoliset toimiston tehtävät. Edellytämme sinulta hyvää englannin kielen taitoa ja vähintään kohtalaisen hyvää ruotsin kielen taitoa, jota rohkenet käyttää työelämässä. Toimitilamme sijaitsevat Kiteen Tolosenmäessä, ja meille on tärkeää, että pääset osaksi tiimiämme paikan päällä Tolosenmäessä.

Tiliborg Oy on Joensuun Tiedepuistossa sijaitseva nykyaikainen ja ketterä tilitoimisto, jonka monipuolisiin palveluihin kuuluvat kirjanpidon, palkanlaskennan, verosuunnittelun, laskutuksen sekä reskontrapalveluiden lisäksi myös juridiset palvelut. Tiliborgin arvot ovat vastuullinen yhteistyö, luottamus ja osaaminen, rohkea uudistuminen ja yhdessä menestyminen.

Haemme tiimiimme motivoitunutta taloushallinnon tulevaisuuden osaajaa monipuolisiin tehtäviin. Tehtäviisi kuuluu erityisesti palkanlaskennan tehtävät, mutta pääset kasvamaan roolisi ottaen haltuun myös muita taloushallinnon ja yritysneuvonnan osa-alueita. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että pidät asiakastyöstä, opit nopeasti uusia asioita, toimit järjestelmällisesti ja asiakaslähtöisesti, olet kiinnostunut työskentelemään tilitoimistoympäristössä sekä ennen kaikkea halusi kasvaa uusiin tehtäviin. Kehitystäsi tehtävässä on tukemassa osaava tiimi, jonka keskuudessa vallitsee hyvä yhteishenki. Roolissasi pääset toimimaan yhteistyössä monipuolisen asiakaskuntamme kanssa sekä nauttimaan vaihtelevista työpäivistä. Tehtävässä on myös mahdollista työskennellä osittain etänä.

KHT-tilintarkastajan palveluja yli 20 vuoden kokemuksella!  Tarjoan asiakkailleni laadukasta tilintarkastuspalvelua oikea-aikaisesti hyvän tilintarkastustavan mukaisesti. Olen työskennellyt tilintarkastusalalla 21 vuotta ja auktorisoituna tilintarkastajana vuodesta 2004 lähtien. Asiakkaani ovat Joensuun talousalueella toimivia liiketoimintaa harjoittavia pk-sektorin yrityksiä sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä, yhdistyksiä ja säätiöitä.

Etsin mukaan tilintarkastusassistenttia Joensuun alueelta työskentelemään tiimini, joka sijaistee Joensuun tiedepuistossa. Työsi on toteuttaa erilaisia tilintarkastustoimeksiantoon liittyviä tehtäviä KHT tilintarkastajan ohjauksessa. Työssä menestymisen kannalta on tärkeää, että sinulla on halua kehittyä ja pystyt sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin.  Sinulla tulisi olla perustiedot kirjanpidosta, mahdollisista yhteisö- ja vero-oikeudesta tai alalle suuntaavaa koulutustausta.

Videns Oy on konsultoiva tilitoimisto Joensuussa. Toimintamme perustana ovat ymmärrys PK-yritysten liiketoiminnasta eri osa-alueilla, monipuoliset palvelut ja jatkuva kouluttautuminen. Pohjois-Karjalan alueella olemme selkeä markkinajohtaja Lemonsoft- tilitoimistona. Henkilöstöstämme 10 henkilöä käyttää ohjelmaa päivittäin. Käytössämme on myös Netvisorin ja Procountorin ohjelmistot. Henkilöstömme työskentelee viihtyisissä toimitiloissa ja saa jatkuvaa koulutusta ohjelmistoihin ja taloushallinnon substanssiin.

Etsimme 15 henkiseen porukkaamme Kirjanpidon assistenttia, joka pääsee kanssamme tuottamaan asiakasyrityksillemme kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluita. Työssä pääset syventämään osaamistasi kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtävissä.  Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet asiakaspalvelu altis persoona, joka hoitaa työnsä huolellisesti ja vastuuntuntoisesti. Aiempi kokemus taloushallinnon tehtävistä katsotaan työssä eduksi.

Taksi Itä-Suomi on tilausvälitysyhtiö, joka välittää monipuolisia liikkuvuus- ja kuljetuspalveluita. Yhtiön omistavat toiminta-alueen taksiyrittäjät. Toiminnan tavoitteena on tarjota Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueilla luotettavaa ja turvallista kuljetusta kaikille asiakasryhmille koululaisista vanhuksiin. 

Etsimme Joensuun tiimiimme Sovellustukihenkilöä. Tehtävässä pääset vastaamaan yhdessä tiimisi kanssa sisäisestä neuvonnassa sovellusten yrityksen käyttämien sovellusten kanssa ja toimimaan laskutuspuolen tuen tehtävissä. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet sosiaalinen persoona ja työotteesi on reipas ja rauhallinen. Tehtävässä aikaisemmalla kokemuksellasi ei ole merkitystä, vaan motivaatiolla on suurin merkitys tehtävää täytettäessä.   

Huomisen taloushallintoa tehdään jo tänään! Me olemme ketjuista riippumaton toimija ja yrityksellesi pitkäaikainen kumppani. Tavoitteemme on auttaa yritystäsi kehittymään ja menestymään nykyaikaisin menetelmin.

Etsimme Lappeenrannan tiimiimme taloushallinnon assistenttia, joka pääsee kanssamme oppimaan moninaisiin taloushallinnon tehtäviin. Pääset tehtävässäsi syventämään osaamistasi reskontran, kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verotuksen saralla.  Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä sosiaalisia taitoja ja kiinnostusta automaatiota, sekä taloushallinnon alaa ja järjestelmiä kohtaan. Toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Aikaisemman kokemuksen alalta tai koulutuksen katsomme eduksi paikkaa täytettäessä.

Etelä-Karjalan Tili ja Isännöinti Oy on paikallinen yritys, jonka tavoitteena on tuottaa korkeatasoisia tilitoimisto- ja isännöintipalveluja Lappeenrannan ja Imatran alueella sekä niiden lähiympäristössä.

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Taloyhtiökirjanpidon harjoittelijaa, jonka koulutamme alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta ja oikeaa asennetta pitkäjänteiseen työhön. Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta kirjanpidosta tai alalle suuntaava koulutus esimerkiksi merkonomin tai tradenomin tutkinto. Toimipaikkasi sijaitsee Lappeenrannan toimistollamme. 

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Taloyhtiökirjanpidon harjoittelijaa, jonka koulutamme alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta ja oikeaa asennetta pitkäjänteiseen työhön. Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta kirjanpidosta tai alalle suuntaava koulutus esimerkiksi merkonomin tai tradenomin tutkinto. Toimipaikkasi sijaitsee Lappeenrannan toimistollamme. 

Tilikarelia Oy on yli 40 vuotta toiminut tilitoimisto, jonka toimitilat sijaitsevat viihtyisällä Rakuunamäellä Lappeenrannassa. Meillä työskentelee tällä hetkellä 9 työntekijää ja haemme nyt joukkoomme uutta osaajaa.

Meillä arvostetaan henkilökunnan osaamista ja siihen panostetaan järjestämällä hyvät oppimisalustat sekä mahdollisuus osallistua alan koulutuksiin. Työntekijöiden jaksamista ja viihtyvyyttä tuetaan virkistystoiminnalla ja mm. täysimääräisellä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedulla sekä polkupyöräedulla. Meillä on mahdollista tehdä työtä osittain myös etänä, mikä helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Alkuun olisi toivottavaa, että pystyy työskentelemään lähityössä, niin tulee toimintatavat, työyhteisö ja asiakkaat tutuksi.

Tarjoamme hakijalle kehittyvän työympäristön, jossa voit tehdä töitä nykyaikaisin työvälinein ja osaavan työyhteisön kanssa. Työtehtävät voidaan räätälöidä palkatun henkilön vahvuuksien mukaisesti; pääpaino voi olla joko palkkahallinnossa, kirjanpidossa tai taloushallinnon konsultoivissa tehtävissä. Työtä tehdään pääosin Netvisor -ohjelmistolla, joten kokemus Netvisorin käytöstä katsotaan isoksi eduksi paikkaa hakiessa, mutta ei ole pakollinen vaatimus. Täytyy kuitenkin olla hyvät valmiudet sähköisten ohjelmien käyttöön. Ennen kaikkea toivomme, että tuot työyhteisöön oman iloisen persoonasi, oma-aloitteisen työtavan sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Me Sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista. Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Etsimme Pohjois-Karjalan ja Kaakkois-Suomen alueelta palkka-asiantuntijoita etätyöhön. Pääset kanssamme oppimaan moninaisiin palkanlaskennan tehtäviin. Roolissasi pääset toimimaan yhteistyössä monipuolisen asiakaskuntamme kanssa sekä nauttimaan vaihtelevista työpäivistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää asiakaspalvelualttiutta sekä kiinnostusta automaatiota ja taloushallinnon järjestelmiä kohtaan. Katsomme aikaisemmat taloushallinnon ja / tai asiakaspalvelun tehtävät sekä alalle tähtäävän koulutuksen eduksi.

Palkkatalo Oy on palkka- ja henkilöstöhallintoon erikoistunut asiantuntijayritys ja osa kasvavaa perheyhtiötä. Palkkatalo Oy on perustettu vuonna 2017, mutta palkanlaskennan ammattilaisemme ovat työskennelleet alalla jo pitkään. Toimimme sisaryhtiömme Meisenetin kanssa samoissa tiloissa Tampereella, mutta palvelemme tälläkin hetkellä asiakkaita eri puolilla Suomea aina etelästä pohjoisinta Lappia myöten. 

Haemme kasvavaan tiimiimme palkanlaskennan assistenttia Pohjois-Karjalan alueelta joustavaan etätyöhön. Pääset työssäsi hyppäämään palkanlaskennan ja asiakaspalvelun maailmaan yhdessä toisiaan tukevan 6 hengen tiimin kanssa. Sinulla on mahdollisuus edetä palkanlaskennan avustavista tehtävistä palkanlaskijaksi, jolloin vastaat nimettyjen asiakasyritysten kokonaisvaltaisesta palvelusta palkkahallinnon osalta.
Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet asiakaspalveluhenkinen ongelmanratkaisija, joka on utelias oppimaan uutta. Katsomme eduksi alalle suuntaavan koulutuksen tai aikaisemman kokemuksen palkka- tai taloushallinnon työtehtävistä. Työtä voi tehdä muuten etänä, mutta toivomme sinun pystyvänä osallistumaan kerran kuussa Tampereella järjestettävään toimistopalaveriimme.

 • kirjanpitäjä
 • palkanlaskija
 • controller
 • reskontranhoitaja
 • palkka-asiantuntija
 • talousassistentti
 • sovellustukihenkilö
 • taloushallinnon sovelluskonsultti
 • järjestelmäasiantuntija

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Voit suunnata uusiin tehtäviin hyvin monenlaisella taustalla, olitpa sitten työkokemusta palkka-, talous-, tai henkilöstöhallinnon parista omaava osaaja, vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä tai uutta suuntaa urallesi miettivä osaaja. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinua kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Ohjelma on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa. 

Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä:

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa modernin palkkahallinnon asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
 • Sinulta löytyy aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävien parista ja haluat suunnata uudelle alalle taloushallinnon pariin
 • Olet opiskellut palkka- tai henkilöstöhallintoa, ja haluaisit päästä aloittamaan urasi alan asiantuntijana
 • Sinulla on kokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä, kirjanpidosta, palkanlaskennasta, sisäisestä laskennasta tai taloushallinnon järjestelmä- ja sovellustehtävistä koulutuksen, työkokemuksen tai projektien kautta
 • Näet tulevaisuutesi palkka- tai henkilöstöhallinnon järjestelmien parissa ja haluat hyödyntää tulevissa työtehtävissäsi vahvaa IT- ja järjestelmäosaamistasi
 • Luotat päätöksenteossa dataan etkä mutuun ja haluat kasvaa liiketoiminnan kehitysrooleihin, joissa voit hyödyntää analyyttista työotettasi
 • Sinulla on järjestelmällinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat pysyä ajan tasalla alan viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea DigiTalous Akatemia RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

Koulutusnumero Pohjois-Karjala: 709522

Koulutusnumero Kaakkois-Suomi (Etelä-Karjala, Kymenlaakso): 709651

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Esivalinnat ja haastattelut aloitetaan heti haun startattua!

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Huom! Jos haet Etelä-Karjalan tai Kymenlaakson alueelta, sinun ei tarvitse täyttää osaamisprofiilia TE:n hakemuksen lisäksi

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika päättyy: 7.11.2022

Koulutuksen ajankohta: 29.11.2022 - 31.05.2023

Infotilaisuus: Ohjelmasta järjestetään TE-live -infotilaisuus 1.11. klo 14. Linkki tapahtumaan: https://te-live.fi/lahetykset/bEQTxPHG3

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen kautta yhteistyöyrityksessä tai -organisaatiossa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu noin 25 päivää modernin talous- ja palkkahallinnon alan tietopuolista opetusta.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Koulutus on osallistujille maksutonta.

Ohjelman koulutusteemoina mm:

 • Kirjanpidon periaatteet ja erityiskysymykset
 • Budjetointi ja ennustaminen
 • Raportointi
 • Palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset
 • Taloushallinnon ratkaisut ja digitaaliset työkalut
 • Automatisoitu taloushallinto ja ohjelmistorobotiikka
 • Arvonlisäverotus ja tilinpäätökset
 • Taloushallinnon asiantuntijan viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Infotilaisuuden tallenne

Missasitko 1.11. järjestetyn TE-live infotilaisuuden? Katso tallenne alta tai TE-liven sivuilta, josta näet myös chat-tallenteen https://te-live.fi/lahetykset/bEQTxPHG3