Suomeksi

Suomeksi

NOSTA URASI SEURAAVALLE TASOLLE!

Hakuaika on päättynyt.

GamePro on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta useat pelialan yritykset hakevat uusia osaajia monipuolisiin pelialan tehtäviin. GamePron tavoitteena on kasvattaa uusia osaajia suomalaisen pelialan palvelukseen. GamePro-ohjelma on järjestetty jo kahdeksan kertaa yhteistyössä Neogamesin ja Suomen Pelinkehittäjät ry kanssa. Aiempien pelialan rekrytoivien koulutusohjelmien kautta jo 190 uutta osaajaa on löytänyt paikkansa Suomen pelialalta!

Pelit etsivät tekijäänsä

Suomen pelialalla on elänyt jatkuvan kasvun aikaa jo pitkään, eikä kasvu osoita laantumisen merkkejä. Uusista osaajista on pelialalla jatkuvasti pulaa ja mm. Neogames arvioi pelialan osaajavajeen olevan vuositasolla n. 500 henkilöä.

Peliala on ollut koko 2000-luvun nopeimmin kasvava viihdeteollisuuden ala, eikä talouden heilahtelut ole vaikuttaneet siihen kovin herkästi. Suomalaisista pelialan liikevaihdosta yli 98 prosenttia tulee ulkomailta, joten kyseessä on todella kansainvälinen ala.

GamePro on koko suomalaisen pelialan yhteinen hanke. Uusia osaajia hakee joukko johtavia alan yrityksiä.

Katso rekrytoivat yritykset täältä »

Ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä unelmien ammattiin

GamePro mahdollistaa kehittymisesi haastaviin ja mielenkiintoisiin pelinkehitystehtäviin. Ohjelman kesto on kuusi kuukautta. Ohjelmassa yhdistyvät käytännön työskentely yhteistyöyrityksen peliprojekteissa sekä monipuolinen koulutus alan kokeneilta asiantuntijoilta. Ohjelman tavoitteena on työsuhteen solmiminen sinun ja yhteistyöyrityksesi välille viimeistään ohjelman päättyessä.

PÄIVITÄ OSAAMISESI VASTAAMAAN PELIALAN VAATIMUKSIA

GamePron tavoitteena on antaa sinulle mahdollisuus näyttää kykysi pelialan yrityksessä ja päästä sisään suomen pelialalle. Ohjelma kestää 6 kuukautta ja sisältää 20 pelialan veteraanien vetämää koulutuspäivää ja käytännön työskentelyä pelialan yrtyksessä. Ohjelman päätavoite on työsuhde pelialan yritykseen ohjelman päättyessä.

Koulutuspäivissä käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Peliohjelmointi
  • Pelisuunnittelu
  • Pelimoottorit
  • Pelimekaniikka ja tekoäly
  • Peligrafiikka
  • Peliekonomia
  • Käyttäjähankinta (UA)
  • Pelien markkinointi
  • Datan kerääminen ja analysointi

Voisinko olla oikea henkilö? Voinko hakea ohjelmaan?

Erilaisissa tehtävissä ja eri yrityksissä vaatimukset ovat hyvin erilaisia. Peliohjelmoinnissa vaaditaan ohjelmoinnin taustaosaamista, peligrafiikassa graafista osaamista jne. Omat peliprojektit ovat suuri plussa ja mikäli sinulla on portfolio olemassa omista töistäsi, muista lisätä se hakemukseesi.

Voidaksesi aloittaa rekrytoivassa koulutusohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija, työttömyysuhan alaisena, koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä tai valmistumassa opinnoistasi viimeistään ennen ohjelman alkua. Koulutusjakson ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi verotonta kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja kumppaniyrityksesi kanssa 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen – ohjelman ensisijaisena tavoitteena on työllistyminen kumppaniyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Saranen Consultingin, Neogamesin, Googlen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma–pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.