Company references (in Finnish)

Company references (in Finnish)

Nopeimmin kasvava viihdetoimiala

Hyville pelialan ammattilaisille tai sellaiseksi haluaville on tällä hetkellä töitä tarjolla. GamePro tarjoaa hyvän väylän pelialan ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja pelialan tehtäviin. Koska pelit ja pelilliset elementit ovat nousseet esiin muussakin ohjelmistotuotannossa, GamePro tarjoaa uusia näkökulmia myös perinteiseen ohjelmointiin.

Suosittelen ohjelmaa kaikille niille joilla on soveltuvia taitoja, halu kehittää niitä ja halu tutustua maailman nopeimmin kasvavaan viihdetoimialaan. Edellisen GamePro-koulutuksen erinomainen onnistuminen vahvisti näkemystä siitä, että Suomessa on edelleenkin tarjolla myös pelialan tehtäviin soveltuvia ammattilaisia.

KooPee Hiltunen
Johtaja
Neogames

GamePro on toimiva konsepti

GamePro on osoittautunut toimivaksi konseptiksi sekä meille yrityksenä että koko Suomen pelialalle. Ohjelman kautta osallistujat ovat edenneet nopeasti vastuullisiin tehtäviin yrityksen sisällä ja tärkeiksi osiksi pelinkehitystiimejä. Suomalainen peliala kaipaa uusia osaajia ja GamePro on hyvä mahdollisuus sekä yrityksille että osallistujille.

Mariina Hallikainen
Hallituksen puheenjohtaja, Suomen Pelinkehittäjät Ry
CEO, Colossal Order

Tavoitteenamme on vakinaistaa

Ensimmäinen GamePro-ohjelma vuonna 2010 oli menestys, ja sen kautta monet saivat ensimmäisen työpaikkansa pelialalta. Myös me Housemarquella saimme erinomaiset kokemukset koulutuskokonaisuudesta. Onneksemme koulutuksen kautta yritykseemme tullut työharjoittelija hyväksyi tarjouksemme siirtyä kokopäiväiseksi peliohjelmoijaksemme. Monet suomalaiset peliyhtiöt ovat viime vuosina saavuttaneet merkittävää kansainvälistä menestystä. Sen seurauksena yritykset ovat jatkuvasti etsimässä uutta työvoimaa kehittämään huomisen pelihittejä.

GamePro-koulutuksen jatko vastaa tarpeeseen, ja uskoakseni vielä useammalla on tänä vuonna mahdollisuus osallistua kurssille kuin edellisinä vuosina. Myös Housemarque osallistuu koulutusohjelmaan tarjoamalla harjoittelupaikan yhdelle koulutettavalle. Tavoitteenamme on vakinaistaa harjoittelija työharjoittelun jälkeen. Olemme viime vuosina vakinaistaneet kokopäivätyöhön viisi kuudesta työharjoittelijastamme, joten kokemuksemme harjoittelijoista ovat olleet erittäin myönteisiä.

Ilari Kuittinen
Toimitusjohtaja
Housemarque Oy

Todistetusti yksi parhaista

Aiemmat GamePro-koulutusohjelmat ovat osoittautuneet erinomaisiksi: yritykset ovat olleet erittäin tyytyväisiä GamePro-osallistujiin, ja valtaosa koulutukseen osallistuneista onkin työllistynyt juuri niihin pelialan yrityksiin joissa harjoittelu on suoritettu. Suomen peliala tarvitsee yhä enemmän osaavia ja peleistä kiinnostuneita työntekijöitä: GamePro onkin todistetusti yksi parhaista rekrytointiohjelmista.

Miikka Lyytikäinen
Vice Chairman of the Board
Serious Gaming Cluster

Parhaiten oppii tekemällä

Olen ollut rekrytoimassa useita osaajia GamePron kautta, koska se toimii sekä työnhakijoille että peliyrityksille.  Pelien kehittämistä oppii parhaiten tekemällä, eli kehittämällä pelejä.  GamePron avulla löydetään ohjelmassa mukana olevalle tekijälle hänen mielenkiinnolleen ja taidoilleen sopiva firma, projekti ja rooli, jossa tekijä pääsee tekemään, oppimaan ja kehittymään osana oikeaa pelinkehitystiimiä ja peliprojektia.  Kun tekijä koko ajan saa samalla ohjausta yrityksen kokeneilta kehittäjiltä, ovat puitteet todelliselle oppimiselle ja työllistymiselle erittäin hyvät.  Remedyllä tarve uusille osaajille on suuri ja GamePron kautta tulevaisuuden osaajien kasvattaminen on hyvä mahdollisuus.

Tero Virtala
CEO, Remedy Entertainment

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.